Jag är en riktig krigare!

Suttit en hel dag för att kolla igenom mina gamla papper! Ibland när man blickar tillbaka så känns det nästan som om man faller. Vissa stunder kommer tårarna som bara rinner ner på kinden och andra lägen känner jag mig så jävla stark! Som just idag! Jag känner mig så jävla stark för att sitta fast nere i skiten så är jag uppe bland molnen nu! Ingen kommer kunna fråga sätta mitt jag! Nu är det bara att sätta på rustningen och spatsera framåt med spikrak rygg och visa vem som lyckas!
Nej skall kanske inte skryta så mycket, men om just detta så kan ingen ta ifrån mig min styrka och mitt sätt att leva på! Vill tacka alla som orkade lägga ner energi på mig och alla som tog mig på största allvar och verkligen gjorde allt för att jag skulle fortsätta! Love you!

blogg

Made my day!

Hallå där på er alla! Dock inte varit inne och skrivit så mycket.
I lördags flyttade jag tillbaka till lägenheten, har haft svårt att sova dessa nätter men tror det är på grund av att jag bara måste vänja mig med att jag bor själv nu :P
Skall flytta om drygt tre veckor kanske, fient det :)
Igår var jag och Anna och köpte en ny telefon till henne! En sån som jag vill ha :(
Tjatar som fan på mamma och pappa men dom bryr sig inte så!
Kommer fan bli världens sämsta födelsedag asså!
Sov hemma hos Johan i går, tjöötade lite skit och så! Sen i morse när jag gick in på Facebook så gjorde Classe min dag!
En ny darling är nu funnen!
Ragnar, en riktig söötnos!!!<3



Grippsgo

Hejsan, ligger i sängen och skriver i mobilen. Varit med mamma på stranden idag, bränt fläsket:p sen drog jag och anna på cirkus. Och Fyfan va varmt det var, rätt Naajs och se ändå men träsmak i röven det hade man så det blev över:p sen drog vi till gråbo och kollade på film och sen kom marion dit en liten stund, och just nu ligger jag som sagt i sängen och vill avlida eller något, nej kanske inte, trött är jag och funderar på om man skall ta och byta telefon till mammas eller pappas gamla, min suger pung så det bara skriker om det . Försöker övertala mamma och pappa att få en ny i födelsedags present men tror inte det går så bra, dom ignorerade mig rätt hårt sist :p men men men skall jobba lite hårdare på den punkten :p i morgon så skall det tydligen bli regn vilket innebär att jag skall sitta hemma med mamma vilket är Naajs, skall se om hon kanske vill dra och hyra någon film med mig :) men nu skall jag sova, kanske skriver någonting i morgon :) puss och godnatt

Sommar!

Hejsan"! I know jag har inte skrivit på länge, men fan behöver sommarlov från bloggen också ^^
Så sjukt jävla varmt så man vill bara dö!  Sitter hemma hos mamma och pappa nu och kollar på scrubs men funderar på att gå ner och hitta någonting som man kan smaska på och sen börjar fan ögonen säcka ihop lite nu asså!
I morgon blir det att va med anna och sen skall jag och marion dra och fixa lite stuff till anna och sen blir det hem och fira släkting men sedan hem igen och umgås lite mer med Anna :)
Nej nu är det scrubs, kylen sen sängen för min del! Puss

Härlig värme idag!

Ja, jag lyckades en en gång att bli sjuk. Nu åkte jag på halsfluss, mindre kul om jag får säga det själv. Men idag känner jag mig mycket bättre!
Anna och Annica har kommit hem och just nu så har jag Annica på besök, hon har visat bilder och så från Grekland! Skit kul och få se och höra vad dom varit med om. Ikväll så kanske det blir till att dra och bada i Träkummla om folket känner att dom är på. Riktigt skönt väder så skulle bara vara roligt om dom ville det :)
Sen kommer Anna hit så skall man höra hennes storry över resan :)
Idag har det dock inte hänt så mycket, läst lite körkortsteori och snackat med Annica, inget mer. Skall hoppa in i ett bad sen tror jag och fixa till mig lite så man känner sig lite piggare i alla fall! Sen hoppas jag fan på att det blir kul ikväll! Men nu blir det litt att kolla Facebook och lite skit och sen badet som sagt. Puss

blogg

RSS 2.0