Vår fin!

En ren bil är en lycklig bil!


Jag och Marion talar ut.


Det var den påsken?

Nu är påsken över?
Sitter hemma på Bingeby och ja funderar på att lägga mig och sova. Så att jag skall komma upp i klok tid i morgon så Marion slipper vänta på mig hela jävla dagen :P
Kände mig bara så jävla grinig idag så det var inte så mycket att umgås med Emma även fast det var hennes sista dag innan hon åkte. Men det går fler tåg.

I morgon så tror jag att det blir till att leka med Marion :)
Så får vi se vad vi hittar på :)
Nej nu känner jag att mitt inlägg blev lite hipp som happ. Tror jag går och lägger mig istället :)

Glad påsk

Tänkte passa på och slänga ut en glad påsk hälsning :)

Igår drack jag lite med Marion, Björn och Jonas. Trevligt sällskap men trött är vad man är så här dagen efter! Utan att överdriva! Äggpickar tävling. Pappa var rätt kaxig kan jag säga! Nej nu kom farmor och farfar så får komma ner och vara social med dom! Ha en fortsatt trevlig påsk!


sängen!

Nu har jag suttit i nästan över en timme för att göra min nya header. Folk har påpekat att jag har ett egtremt stavfel och jag kände att det behövdes upp nya bilder. Så här har ni den. Njut tills vidare!

Jag lever, men är hungrig!

Slår ihjäl lite tid med att säga att jag lever.
Sitter i skolan och skall snart gå på lunch. Inte världens godaste mat idag så helt ärligt så får jag se hur glad Hanna kommer bli sen. Idag skall jag nog fundera på att kanske fixa till det lite i lägenheten och sen kanske ut och fota lite med :) Man får passa på nu när det är sol ute. Skall bara komma på ett bra ställe. Eller någonting. Vi får se hur dagen lägger sig. Har en hel del med skolarbeten också som jag bör ta igen med. Det är bara att köra hårt!


image description

RSS 2.0