Nu går det fort!

Kan passa på att blogga när jag ändå sitter här och ser snygg ut!

I tisdags började vi skolan igen, var helt okej, men drygt att vi skulle börja våra praktikplatser redan dagen efter... mindre kul.
Redan på tisdagen började jag få känningar av min hals och ja nu sitter jag hemma på grund av min handled och min hals. Inte alls roligt om jag får säga det själv.
Idag har man också vart 19 i en vecka.. Känns som längre. Inget speciellt alltså :D

Nej nu orkar jag faktiskt inte skriva mer.. blev jätte trött så skall lägga mig och vila och sen fortsätta läsa omvårdnaden! Puss

Jag lever än idag! :D

Skulle bara bevisa för er alla att jag fortfarande lever!
Igår bestämmde jag mig för att flytta tillbaka till Gråbo igen, eller jag kanske skrev det i det förra inlägget, men skit samma.
Så igår tog jag fram dom stora städarmusklerna! Torkade alla listerna i hela lägenheten och fixade duschsilen eller vad det nu är, och tur var det att jag hade toan bredvid mig för den var till stor nytta kan jag säga! USCH!!
Men ändå så är det typ stopp i avloppet när man duschar eller någonting, för det tar sjukt lång tid innan vattnet rinner ner! Jävla Gotlands kommun!
Men alla sakerna kom typ på plats! Har lite som ligger i hallen just nu som jag skall ta in snart. Sen är det typ ingenting mer hemma hos mamma och pappa. Det kommer kännas jätte konstigt att inte bo med dom nu, men kan alltid komma dit när jag vill och sova :D

Igår efter städningen så kännde jag att jag behövde rensa tankarna på allting. Så jag och Johanna gick ett varv runt Gråbo och snackade lite skit och sen drog vi ett varv ner förbi hamnen och så träffade vi Marijuana och Jonas och ah, jag vet inte om jag var övertrött eller någonting men vad folk än sa till mig så trodde jag att jag skulle dö av skratt!

Idag var jag också och hämtade mitt smycke som har vart sönder. Vad tror ni gubbfan säger när jag lämnar upp lappen? Jaha det var det där hänget som betydde sådär mycket för dig! Men grejen var att han sa det som om jag hade hittat det på kupan eller någonting, så kännde mig lite irriterad på han. Men men nu är det klart.  Sen var jag och handlade en ny sterio, tro det eller ej, men fick inte det att funka riktigt så jag skall åka hem till Jonas sen så skall han få fixa det. Nu har jag många saker på schemat!!

*Slänga in en tvätt nu vid 13
*Dra iväg och handla
*plocka upp syrran och hämta alla tvspelen
*Hänga upp tvätten
*Dra hem till Jonas så han kan fixa min spelare

Jajja detta fixar sig! :D
Nu skall jag dö ett tag :D Puss

snart så!

hallå!
Sitter på Gråbo, håller på och städar lite inför skolan börjar. Dock inte det roligaste men vafan skall man göra då?
Har puttsat alla fönstrarna vilket var jäkligt behövligt! och sen bara lite små plock. Man blir alltid så jävla varm, andledning till att man kanske inte gillar att städa? :D

Skall bli skönt när skolan börjar, komma in i rutinerna och träffa dom andra i klassen.
Igår kom Josefine, Johanna och Albin in till stan igen efter en låång sommar. Känns skönt, nu är allt som det brukar vara!

Satt och såg vilka som fyller år på facebook och kom på att jag fyller år om tre dagar :O Dessutom 46 år kvar till pension. Det skall bli skönt, haha!
Förra året var det ett jävla liv på en när man skulle fylla år, nu känns det liksom som va vadå fyller jag redan år?
Tror det kan bero på att man bara fyller 19 år? Skit tråkig ålder, men den skall ju också fyllas!

Det drygaste är nog att man inte vet vad man önskar sig, känns som om man har allting, men man vill ändå inte ha pengar eller mjuka saker, det är tråååkigt!

På fredag åker Emma också, kommer bli skönt men ändå jätte tråkigt, vi har ju våra stunder vi också!
Men det kommer ju bli skönt på det sättet att då kan man dra upp till stockholm och rensa affärerna och ha någonstans att ta vägen sen :)
Tror också att jag skall hinna med att åka ut till Classe och Lotta innan torsdag och kanske äta middag med dom. Träffa mina fina vovvsingar och njuta av slutet på sommaren! Känns som en rätt bra plan nu innan skolan börjar!
Detta blir suuuper!
Tror jag skall fortsätta plocka lite kanske och sen se vad som händer! Puss

Körkoooort!

Hallå där på er alla läsarna!
Eller hur Hanna är duktig!? NOOT!!
Har ju inte haft ett klokt internet hemma hos mamma och pappa och sen när jag väl skulle skriva så har jag vart sjuk och hur kul är det och skriva sjuk?

denna sommaren har man verkligen kastats in i vuxenlivet med en spark i röven. Någonting som kan vara både bra och både någonting dåligt, jag ser det hela som 50/50, men det känns helt okej i dagsläget!

I förrgår så blev det körkort för min del! Fyfan va gött det var. Så tack för nycklarna pappa, eller vad säger man :P?
Mrion klarade också sitt körkort! Duktiga lilla flicka!
Sen på kvällen så firade vi min farmor som fyllde 70 :)

Har inte vart någe mer. I natt så sov Johan och Andreas här. Kul att ha två fina pojkar som snarkar i var sitt öra -_-
Så i natt tror jag att jag sov två timmar, MAX. Sen somnade jag om vid nio och sov i kanske två timmar till, så idag känner jag mig inte riktigt naaaaijs! I morgon blir det till jobbet! skall bli riktigt kul faktiskt. I morgon och tisdag kvar. Sen är det... SOMMARLOV! ;D

Nu skall jag bara slappa lite och sen tror jag att jag skall beje mig hem till mamma och pappa :)

Detta blir kanoners, nu vet ni att jag lever! Puss

RSS 2.0