Hoppas ni alla dör!

Blir så jävla irriterad på allting!
Idag så kan alla fan bara gå och dö!
Jävla myttare som läser min blogg... moget visst kan det vara svårt med lässvårigheter men jag undrar fan vilken grad dom har som läser någonting helt upp mot väggarna!

Sen det här jävla fitt internet. Asså sen jag omformaterade hela datorn så fungerar ingenting. Använder inte min stationära vilket känns jävligt ovärt. Tycker dock att idioterna skall fixa skiten!! Just nu så vill jag bara banka sönder alla delarna! Jag behöver koppla av och hitta ett lugnt!


Inte nog med det så ringer sär Emma och börjar yra och sen hota med att hon inte tänker ställa upp med någon jävla hämtning! OCH!?!?!? Flytt hemmifrån för helvete!?

Hota mig hit och hota mig dit! folk som inte har något mer intressant liv kan dö!!
Plus att fitt ljudkortet inte funkar! Väntar bara på att någonting mer skall gå åt helvete!!!

Vi lever, så jag fortsätter att blogga!

Hallå!
Måste ju fört och främst medela att vi lever ju! Även om detta inlägg är lite sent:P
Asså man hinner verkligen inte att blogga på samma sätt längre. Det är mycket plugg med skolan och sedan fritiden.
I lördags var jag på fest. Första gången på 6 månader.. det märktes kan man ju lugnt säga.
Sen vid typ 12 tiden så drog jag och träffade pappa borta på agabaren. Sen var vi där ett tag och sedan drog vi hem. Jag somnade inte förens 4-halv5 på morgonen. Sjukt trött dagen där på och illa mådde man som ... aj jag vet inte vad! :)

Men men nu är jag i skolan och jag lever.
Jag har gjort nationella provet i matte idag.. skönt att det var det sista nationella i matten nu :) Det gick sådär.. det var svårt.
Igår var jag så duktig så att jag städade hela lägenheten och gick klart den sista teorikursen med! :)
Skönt.. nu blir det att plugga på egen hand. Detta kommer bli så bra så det inte är sant! :)
Jag håller tummarna för mig själv:)

EN sak till!
Tycker att det är konstigt att folk säger att det står saker på min blogg som det inte gör.. typ som att jag är på 40 årsfest när det står i bloggen att jag är hemma hos Maria... Folk borde skaffa sig glasögon i detta fallet!
Nu skall jag göra klart min svenskauppgift, blir det nog mat. Jag och Johanna har slutat för dagen! SKÖÖNT!

kanske det sista inlägget?

Hejsan! Har inte bloggat på ett bra tag nu men jag kan faktiskt försvara mig :)
Jag har börjat plugga körkort och sen har man skolan också.
Så det blir inte så mycket tid till att blogga. Sen vet jag inte om ni kanske tycker att det är så roligt att det står i varje inlägg "skall plugga körkortsteori nu,"
Så därför drar jag iväg ett lite mer sällan så det står lite mer mellan raderna :P
I måndags så hade jag gloserna som jag hade dragit ut på en vecka . jag måste själv säga att det gick rätt bra, men det känndes bättre sen när jag fick veta hela ressultatet! :)
19/30. Rätt nöjd. Dock var det inte 30 gloser utan typ 20 eller 15 som hon satte poäng på sen. Men hon gjorde bort sig lite. Hon har sagt att huvudsaken är att en engelskman förstår men ändå drog hon ner några ½ på mina ord. Men skit samma, jag har pluggat och är nöjd med det.
I tisdags så hade jag min första körning på körskolan. Gu va nervös jag var! Men det blev bättre sen.
Han sa drygt 15 lektioner, men hur många kan säga det på en rak arm när man kört typ två varv runt gråbo...
I onsdags så hade vi nationella proven i matte. Jag tyckte faktiskt att det gick jätte bra det också. Fick dock inte sitta uppe vid "Lotta" Men det var okej ändå. Första delen var väl inte den rriktigt mest 100, men andra delen så känndes det jätte bra, fick faktiskt chock över att det vara var den uppgiften, det stog att man fick ha 90 minuter på sig och min matte lärare så att den var jätte kronglig... så.
Sen tvätta när man kom hem och lite sådär.
I torsdags var jag ute och gick med Josefine och Johanna, min vanliga runda, men det var jätte mysigt.
Vi har nu kommit fram till att vi skall ta och göära det några gånger i veckan för min lilla pluttis kan vara i vagnen :) Sen när vi var klara så gick vi hem till mig så bjöd jag dom på pannkakor! :) Dom blev jätte goda. Dom klagade dock på mig att jag hade plattan på 12:an hela tiden så det slöt med att Josefine tog över. Men så duktig var jag att jag diskade upp allt snusk som hade legat i köket i kanske två veckor idag. Så diskbänken blev bra, sen hade jag plockat och haft mig :)
Senare somnade Josefine och jag la mig i sängen och ögnade lite körkort och Johanna läste någon tidning. Sen när dom skulle gå och hämta Albin så hoppade jag i duschen och sen drog ner mot körskolan .
Teeorin var rätt bra, men man var ju trött.
Efter teorin så hämtade Maja och hennes mamma upp mig, Anna och Johanna utanför körskolan och sen drog vi ut till Hemse. Vi skulle vara med i en brand och ambulans övning. När vi kom in där så sa dom att det var en brand så jag var tvungen att gå med ut, jag fattade först ingenting men sen följde Maja, Johanna och Anna med och så fick vi vara utanför. Alla i bassängen fick gå upp och ställa sig ute dom med. Tyckte nästan synd om en kille som stpd med bonge :P Problemet var ju att han såg rätt bra ut med. Känndes som om man var i himmelen kanske :P?
Ett buffebord fullt uppdukat av snygga killar i bara badkläder :P
Haha! Senare fick vi följa efter brandisarna in till killarnas dusch och bastu, för dom hade sagt att det skulle vara "rökutveckling" i tjejernas bastu. Man kan ju tycka att det var rimmligt eftersom alla stog ute och frös. När man kommer ut ur duschen så är det inte så speciellt varmt heller men dom stog ute i kanske 20 minuter.
Sen skulle folket också leka"panikslagna" och sådär för att alla skulle träna på vad som kunde hända vid brand på riktigt. Så vi fick följa med in till killarnas och visserligen så var det tjejer där också!
Men fyfan vad varmt det var asså! Jag trodde jag skulle dö! Jag och Maja stod utanför först men fvi gick och satte oss på en bänk som var inne vid duscharna, Anna och Johanna kom ut ganska snabbt också. Men man kännde verkligen hur svewtten bara rann på en!
Dom hade ju vart ute i bara badkläder och vi hade vanliga kläder på oss, så det var mottligt svettigt!
Snacka om att hamna i klimakteriet i förtid! Sen satt vi och nojjade lite med brandmännen.
Eller glödstamparna eller vad pappa brukar kalla dom för :P
Sen drog vi till Ica och skulle handla kvällsmat! Hungrig Hanna, skit affärer på landet så det fick bli en kycklingmacka :) Sen kom vi bort till brandstationen som det tydligen var och skulle höra på när domm gick igenom hela övningen. Men vi stod mest och skrattade för vi var så trötta. Plus att jag hittade en riktig snygging om man bara tog bort ansiktet, men håret var okej :P
Haha men han var sjukt för gammal för mig :P Tror han var någon chef eller någonting över brandisarna, Sen stog jag och tjatade om att jag ville ha en Flammy istället :P
Maja körde hem och fyfan vad vi skrattade och hade oss!
Riktigt jävla kul. Johanna följde dock inte med in till ica och det där. Utan Thomas hämtade henne i Hemse :)
I går på praktiken så var det chill, satt och läste lite körkortsteori i mellan åt! :)
Sen efter 9 timmar så fick man röra sig hem och det var äckligt jävla skönt!
Kom hem till mamma och pappa så blev det tacos! :)
Sen drog jag och pappa till Kometen och skulle handla "cheeses" men dom var slut :P
Sen körde vi popgiss och Mathias kom och hälsade på och snackade lite skit! :) Skrämmde upp han med sina nojjor om att jorden skall gå under i morgon. Vilket som en gammal gubbe har sagt.
Hade också värsta nojjan över det hela, men det har börjart släppa lite nu. Men man kan aldrig vara säger nog. Ikväll skall jag på fest hemma hos Maria :) Skall göra en tre i ett!
Fördröjd inflyttningsfest, sen fyllde hon år för kanske två veckor sen och sen tog hon körkortet i tisdags. Så det kommer bli kul. Skall dit klockan 19:00 så om nu jorden skall gå under klockan 18:00 i kväll så hoppas jag att få dö lycklig hemma med familjen ;)
Nu skall jag ut och kolla vad pappa gör! Ha det bra! Och tack för alla läsarna om jorden dör ikväll ;)







2011

Hej!
Nu har ni mig hemma i tv soffan igen!
Sitter och kollar på tv med mamma och pappa. Det är det där eurovision.
Idag har jag och pappa varit vid återvinningen och lämnat av massa skit.
Emma bjöd på thaimat, och ja tror det eller ej, men Hanna åt med pinnar! Och det gick faktiskt jätte bra!
Maten var inte heller så pjåkig för den delen :P
Sen var jag ute och gick 3.5:an med mammas stavar, gissa vad, två vänsterstavar.
Sen har det bara variit slapp. Bråkade med mamma, sweet sometimes!
Kvällens mat blev pizza. :)
I morgon skall det köras sådär innan körningen på tisdag. Just nu så är jag inte så nervös, men i morgon eller måndag så kommer jag dö säkert men det kommer gå bra! :D
Nationella proven på onsdag med i matte. Det kommer gå skit bra! :D
Nu börjar pappa kommentera mitt skrivande
"Det känns som att sitta på ett kontor och se på tv"
Så nu blir det ett avslut :D
Skall försöka blogga mer nu, såg idag att jag bara skrivit 2 inlägg i hela månaden. Så. Puss och godnatt!

Sommartider hej hej sommartider!

Hej!
Nu var de riktigt länge sen jag skrev!
Måste börja med vilket sommarväder vi fått.
Idag för precis en månad sen så snöade det på Gotland. Idag är det sol och fett med Bahamas!
Kanske kan skylla på alla fjortisarna som använder 40 kg hårspray om dagen för att löshåret skall sitta kvar. Det är ert fel att det är äckligt varmt redan i maj!
Idag har jag vart och klippt mig hos Andrea, nere på hennes praktrikplats :)
Blev faktiskt jätte nöjd. Man brukar typ säga, jo men jag är jätte nöjd för man går i samma klass eller vad som men inners inne så skall man ringa och boka en ny klipptid hos någon annan när man kommer hem. Men denna gången så blev jag faktiskt supernöjd. Och som att gå lärling första året och liksom också klippa någon så bra som hon gjorde, det är en guldstjärna! 



Senare nu så blir det matlagning. Det får bli någonting lätt till Hanna och sedan koka lite potatis som blir mos sen till matlådan! :) Inge kul att hålla på och laga mat och speciellt inte nu när det är så fint väder ute.
Igår var jag med Johanna och Jamina och så åkte vi lite bil med Jamina. Fick så sjukt snygga bilder på solnedgången så det inte är sant. Någonting som jag faktiskt är jävligt nöjd med.




Riktigt nöjd med den må jag säga!
Ikväll skall jag a mig hem till Jossan så skall vi umgås lite vackert sådär! :D
Nu blir det slapp! <3

Blommorna på balkongen.

Hej!
Sitter hemma på Gråbo.
Väntar på att klockan skall bli 18:00 så att jag kan åka och handla och sen skall jag nog kasta mig i ett bad. Eller om jag gör det innan. Haha skit samma :)

Jag och mamma var på Linds förut idag och införskaffade mig lite blommor som jag sedan har satt på balkongen! :)




Igår på valborg så valde jag att umgås med min fina Makaroonii.
Vi gick bort till kometen och köpte godis och skrattade ihjäl oss.
Sen köpte vi kinderägg. Haha fyfan jag trodde jag skulle dö när jag såg vad Marion fick i sitt "slumpade" ägg


Man skulle blåsa upp den och sen skall man bolla den till varandra tydligen. Tänk idioten som kommer på sånna saker. Tycker nästan synd om han/henne.

Sen på vägen hem så träffade vi August och två av hans polare. Känndes riktigt bra att man blev kallad för loser av en som är två år yngre än en själv för att man inte röker :D Sweeet.
Sen när vi kom hem så satt jag och Marion och körde lite fyllespel. Men man är inte i form om man säger så. Vi försökte kasta på oss ungdomstekniken. Men det gick inte:P
Men fint så var det ändå.
Med andra ord. Min valborg var jätte lyckad! :)




RSS 2.0