Marion Hallberg!

Grattis världens bästa Marion på din 18 års dag!
Älskar dig!







You wanna know my name?

Hej bloggen! Nu har jag varit slapp på att blogga!
Just nu sitter jag och dunkar musik för fullt så allting rammlar ner från hyllorna!
Sista onsdagen som jag skall ha praktik på faktiskt, sen blir det teori framöver. Skönt att man kunde få det som man ville. Orkar inte med dessa tre timmarna som jag har på onsdagarna, känner inte att det ger mig något större.
Kommer bli jätte kul, Sitta och yra med Maja och Johanna och Anna!
Igår var jag ledig, det var rätt skönt men kände mig inte riktigt på banan faktiskt. Jag var på gympa helt själv! Aplåd till mig vafan! :D Trodde jag hade kommit fel först för det var bara folk som hade en syndrom så som glada hudik eller så. Vet inte hur det stavas och orkar inte kolla upp det nu :P
Men det kom fler folk sen och jag klarade mig igenom passet, men fy vad jobbigt det var. Sen kom jag hem och fick mitt efterlängtade brev om vad jag fick på mitt inviduella val. Hade sökt digitalisk foto som första och andra var någonting med photoshop och mitt sista var matte b och där tänkte jag väl mest att det kommer jag inte få och sen är det bra om man skulle plugga vidare eller någonting. Men ville inte riktigt ha det först. När jag slet upp brevet så hörstod jag inte alls vad det stod men efter ett tag så insåg jag att dom inte alls hade skrivit fel utan att det var matte b som jag skulle ha. Var inte alls så pepp på det, men jag hoppas det går ann!
Idag på teorin hade vi jätte kul, eller ja i alla fall jag. Jag satt och skrattade så jag började gråta! Hu va kul vi hade, Började skratta åt hur man skulle bete sig med den döda vinkeln när man kör bil och började tönta oss! Haha!
Sen blev det en film som heter pappa parkinsosn. Borde man se om man är intresserad av detta och inom vården. Men nu fram över på onsdagar så skall vi ha lektioner med lärare till halv elva eller elva och sen lunch och sen lektioner igen till halv två. Men som sagt dock bara på prov tills terminens slut. Så då måste man verkligen jobba. Hoppas att det kommer gå bra idag!
Idag blir det premiären att testa mina nya sandaler på praktiken! :)
Funderar på om jag skulle börja ränsa lite skit här hemma men vet inte om jag hinner, eller ja inte nu det får bli efter praktiken i så fall! :) Skruva isär min fuckade bokhylla som ser ut som ett plockepinn!
Det blir bra det. Många planer men lite med tid! :P
Fick ett tråkigt besked av min farmor igår.
Hon sa att en släkting till mig hade somnat in. 102 ½ år. Det är en riktig krigare det. Men alltid tråkigt att få höra ett sådant besked! Nu skall jag slänga mig på sängen lite innan klockan slår halv så går startskottet på min cyklen ner till Gotlands sjukhem, så hoppas ingen står ivägen för min fart.. Åh jag har motvind ner! :(
Till dig Astrid!

:)

Sitter hemma hos mamma och pappa i mitt hedliga tv hörn! Vart annars kan man hitta mig nu medans boxern har alla kanalerna!?
Idag så var det skola från 8 till kvart i elva. Slapp engelska orden idag men nästa vecka så blir det glosor :)
Det var dock ingen matte idag heller, skönt! Är ledig i morgon och då skall jag verkligen tjocka upp mig framför tv:n kärlek till den!! Och sen skall det bli ett träningspass, och om jag orkar så kanske det blir en suprice ;)
men det får vi se!
Hoppas att våren kan ta och börja komma lite mer nu, eller ja i alla fall blommorna, börjar bli trött på att fota vitt!! Sen när blåsipporna kommer.. skall bli kul!
Lägger upp en bild på mammas pressent som hon fick av mig när hon fyllde år.



Sen fick jag en sådan saknad av min älskade pääddiie som ändå bara ligger en trappa över mig! Haha!!



Men nu skall jag se på mupp hotell ;)

Söndag!

Hallå alla läsarna!
Nu är det söndag igen och har faktiskt varit jeefligt flitig! :)
Gick upp kvart över 8, jävligt tidigt om jag får säga det själv! Vet inte vad det är men har vaknat av mig själv jätte tidigt hela helgen, vaknade kvart över åtta i lördags med!!
Men sen skulle jag och mamma på friskis och svettis och svettit kan jag lova att det var!
Köpte tvåcombi kort på gympa och spinning!
Sen pratade jag med Emma en liten stund på Skype. Det var så länge sen man pratade med henne så det blir liksom så stelt, vilket känns tråkigt!
Saknar att kunna dra i hennes krullar och trycka ner hennes ansikte i min armhåla :P
Kunna krama henne och kunna lova i samma rum!
Saknar hennes närhet! Nej lite för blöödigt nu kanske? Nej just feelings!
I morgon slutar jag klockan 11 typ, sen är jag ledig på tisdag så åker nog hem och sen blir det träning på tisdag :)
Vart och handlade med Ann idag. Sen när vi pratade med Inga med så skulle man hålla saker inne som inte passade in men Ann sa att jag alltid bara kör på  :P haha så det skall vara!
Sen bara slapp:P Fixat lite ny musik till PLUUUREN! :D
Sen sista avsnittet av solsidan :(
Sorg! Väntar nu på att Big brother skall börja. Måste erkänna att det kan vara rätt naajs, men ingenting slår paradise hotel!
Kärlek!

Heeeeeeeeeeluuuuuuuuuuuuuuuueee!!!

Helluuuu!
Soffhörnet är blockat av en lördagstjockis! :)
Jag och mamma var på stan idag och införskaffade oss nya skor till praktiken, men nu jävlar är jag raaidig! :)
Sen köpte jag ett par nya byxor :P fast bara vanliga mjukisar :P
Sen hem och så kolla på lite tv och så!
Drog med Sixten, Albin och Malte till affären och handlade godis och sen åkte jag och mamma och handlade pizza!:)
Så ikväll spelade jag och mamma skipbo tre gånger och jag förlorade groft varje gång :(
Ratatouille på tv ikväll :)
Den funkar alltid, han är så söt så :P



Sen kollade vi på Ice age 3 med, och ja vad skall man säga om den? Man fick sig många goda skratt! :)





Typ så ser mina nya sandaler ut som jag skall ha på praktiken! :)

Nu bjuds det på lite systemkamerabildert :)











Heeeeeeeeeeeeeeeelg!

Hejsan!
Sitter hemma hos mamma och pappa i tv hörnan :)
Skönt med en helg igen! Tycker att dagarna bara springer ifrån en!
Men det är ju också bara skönt!
Idag kom snön igen, var verkligen inte sugen på det! Kändes verkligen inte kul att ens tänka tanken på att cykla hem!

Hade praktik idag. Var jätte kul, kände att jag utsattes för nya utmaningar vilket jag uppskattar sjukt mycket! Sen hände det lite olycksdrabbade saker mot slutet av dagen, men det löste sig som tur var :)

Sen när man kämpat upp för mördarpacken så skulle man hinna varva ner lite och packa ihop sakerna innan pappa kom och hämtade en. Visserligen efter hans jobb men det gjorde ju dock ingenting! :) Låg och dö slappade på soffan till lite Big Brother. Sen kollade vi lite tv eller ja, vi sappade hela tiden! Bara skit på tv:n fast nu kollar vi på någon som tydligen heter Terminator. Jag och pappa kastade pil förut och först vann han över mig och sen vann jag, han var ett poäng ifrån att vinna hela skiten men då kommer jag och sopar in sjukt med poäng och vinner hela skiten! Haha, jätte kul :) Kanske inte för pappsilappsi.

I morgon så är det bara jag och mamma hemma. Pappa jobbar dygn, men skall vara så flitig att han tvättar min vinterjacka :) men nu skall jag smörja fötterna och vädra hela rummet!

 

 


Fruttiga saker till Hanna ! :)

Drar iväg ett snabbt inlägg innan sängen!
Hej på er alla läsarna!
Tycker det är tomt på kommentarer!
Idag så har skolan rullat på ganska bra, gav inte upp lika lätt på matten och idrotten vet jag inte... vill liksom inte hs publik när man rör på fläsket, men vafan!
Anna och Johanna var inte med så jag fick vara med sorkarna! Simon och Philip :)
Anna gick hem men Johanna min trogne jävel ;)
Svenskan var nog inte allt för effektiv men fick reda på mitt betyg på kursen. Jag fick G+. Men när jag såg i vissa saker som att vara delaktig i sakerna under lektionen så hade jag VG- men det är bra det med.
Min lärare var jätte nöjd med min novell som jag skickat in till henne. Förstod inte mycket själv av den men huvudsaken hon är nöjd eller vad säker man?
Vonna kom hit idag och pratade av sig lite.. tror det var skönt för henne att försöka lägga av sig lite och samtidigt att jag lyssnade och inte föll i tårar.
Sen kom mamma hit och hade med sig en skiva till mig. Boken av Mia Törnblom Du äger.
Jag har den i ljudbok men har kommit till första kapitlet eftersom jag har lyssnat på förorden och jag gillar den starkt. Jag kör lite egna anteckningar under själva lyssnandet och vissa saker skriver jag ner grundligt så jag kan komma ihåg varför det är så eller hur det blir så. så rekomenderar den verkligen.
Sen hade min älskade mamma köpt handukarna på maxi som jag ville ha! Prickigt är sött det!
Jag har en rosa sen innan men nu fick jag en lila, en svart och sen en grön och alla dom färgerna passar till mitt duschdraperi.. synd det inte finns gul och blå med :)
Den blåa hade vart jävligt fruttig! :)
Men orkar inte lägga in bild på det nu med systemkameran så det blir i morgon! :) Så snackade jag och mamma lite skit och så hon drack te och jag lagade mat :) Mammas köttbullar, sås och potatis.
Men nu blir det nog sängen för att jag skall orka upp i morgon! :)
Måste meddela att jag hörde att facebook skulle läggas ner idag vid lunch tiden men inte vad jag har märkt :S Konstigt.

y5try6t75u846r ol

Detta känns inte alls som en bra dag!
Jag började med att jag försov mig! Vonna kom och plingade på dörren vid halv 8 så det var bara att skynda sig. Sen engelskan var helt okej i början men sen kom allt som en käftsmäll!
Sen Matten skall vi inte ens prata om...  Inga ord nu heller och vill inte att mamma eller pappa skall vara på mig och tjata om det!
Abniopl4wet8ihu4wer AAAAAAAAAAGRRRRRRRRR!! Slår ihjäl någon snart!!!½

finns inga ord!

Hallå, då var det dags för en sömnlös natt igen!
Jag blir galen! Får ta och börja gå stavgång i 4 timmar så man kan bli trött hahah lär nog ligga död efter en meter då! hahah!
I morgon blir det måndag och dags för en ny skolvecka och praktik.
Och mindre dagar kvar tills plinge kommer hem!! :)
Asså jag är fett varm men fryser som fan om mina fötter.. verkligen ett jobbigt läge.. jag tror det blir att sova med nytumlade dunisar ikväll! :)
Helgen har varit jätte kul men patetisk om ni får säga ert, men helt ovesentligt



Så ser tre av mina ut, fast detta är en bild av google! :P
Men 32 stycken har jag skrivit ut, skärt ut vikt, och limmat ihop!
Jätte söta faktiskt.. men var inte meningen att det skulle bli så många:P
Så nu du Emma, har jag moovat lite stuff från byrån så mina pappersfigurer kan få någonstans att bo! :)
Nej om man skall säga sitt till Donnie och sen lägga sig? Vad säger ni om det? Bra idee!!






FREEEEEDAG!!

Hallå alla läsarna!
Idag är det fredag.. helt underbart.. och jag har sovit som en gud!
Slapp praktikdag idag! Började tvätta övre på plan 2 idag.
Sen slöt jag ju vid 12:00 så har ju inte blivit så mycket ändå.
Sjukt det där med Tsunamin i Japan! Världen är allt för orättvis på många olika sätt!
Kolla det är sjukt.. stora fartyg som spolats upp på land. Hörde på nyheterna att vågen kommer med en sådan stor fart som 900 km/h. Ofattbart!
Man förstår inte hur bra man har det!
Tur den inte kommer till Emma bara.
Och tur den inte kommer till Sverige... Ibland får man sig faktiskt en tankeställare över hur man beter sig mot folk från en annan kontinent. Sen man säger hur man själv har det. Men faktum är att många gånger skulle jag verkligen lätt kunna ge bort min skolmat till dom stackarna.
Nu skall jag packa ihop mina saker för denna helgen och sen hoppa in i duschen!
Sen kommer mamma om en halvtimme så skall vi åka och handla men först skall jag få henne att åka till blommaffären! :)

En dag kvar sen helg!

Hej.
Praktik idag, det första jag gör när jag kommer till praktiken är att skära mig sjukt mycket i fungret! Jävla Emo varning? Nej men ont gjorde det och det gör det fortfarande och blödde sjukt mycket! Nu sitter man med ett skavsårsplåster på fingret, brukar smälta in mer och bli bättre än dom andra skit plåstrerna. Blåser sjukt mycket idag! Skall bli mer mot kvällen. Sen Skall jag inte äta med Johan i morgon. Han skall jobba.
Kolla vad
jag har varit duktig idag! :P Jag har målat bilden i paint! :P
hahaha1
Ny måste jag brassa igång med maaaaaaaaat!<3

Praktik

Hallå!
Vadå att man är död i axlarna efter boxningen :P?
Skolan idag var slapp.. vi kollade på en jätte bra film för vår lärare nästan inte hade någon röst.
Sov som en gud i natt verkligen! Nybäddad säng och nyduschad! Sen nystädad lägenhet och samt nytvättat... Skönt. Vaknade inte riktigt av klockan i morse så tror det börjar bli farligt :P
Får ta och ställa den stora väckarklockan med nu!
Praktik idag börjar ett och slutar klockan 5. Känns dock inte lika kul men vafan! Sen två dagar kvar bara och sen helg!
Så cyklar vid halv! :)
I morgon blir Johanna 20 år :)
Nu är det slapp innan cykeln rullar :)

Boxning... Inte min grej!

Cha cha bloggen!
Sitter i skolöan på svenska lektionen med Johanna och Philip vid min sida :)
Har haft boxning idag och skoja inte om att man är skakig i händerna så tackar fan för att man skriver på en dator nu! :)
Idag på matten så ville jag bara dö.. eller slå sönder han som kom på att man skulle börja ha matte i skolan eller han som gjorde boken... Jävla idiot!
Idag så skall man åka på och tvätta inte hela världen men sen kommer Vonna upp till mig. Sen vill jag inte ens tänka på morgondagen! Skall cykla ner till praktiken och sen hem igen. Det är ju verkligen jätte kul när man är helt slut!
Sen får man se hur många timmar man får sova i natt. I morgon blir det som en slags redovisning inför vårdklassen.
Ser inte fram i mot det. Eller med andra ord så är jag inte alls taggad på någonting just nu!
Slutar om 20 minuter så blir det hem och ta en macka, packa ihop tvätten.. Idåg åker sängkläderna med och sen komma på vafan man skall ha för mat också! Det är dock inte det lättaste.. men det tippar kanske mot ris och skinka.. Men men dagen är inte slut än :)







Måndagen avklarad :)

Hallå era fisprppar! :)
Sitter faktiskt hemma i en .. ja håll i er nu.. En nystädad lägenhet! Yeah right! Ni hörde rätt... Har damsugat och till och med skurat golven och ja allt dedär som tydligen ingår i en städning :)
Skolan idag gick bra... Första och andra lektionen så såg vi på en film om hur det var förr och sådär nere i sydafrika. Diktigt bra men också riktigt hemsk!
Ryste i hela kroppen och i vissa scener så ville tårarna bara tränga fram!
Men klarade mig :)
Matten gick bra.. tror jag. Skall börja en timme tidigare i morgon så jag kan få den hjälpen jag behöver i lugn och ro. Eller ja.. Johanna skall också vara där då, men det är inga problem :)
Sen har jag vart så pass naajs så ja har bokat en tvätt tid i morgon :)
Idag eller ja snart så kommer typ Jonas min farbror hit och skall stanna medans kusin Bella spelar innebandy :P
Jag skulle göra pannkakor förut eller ja, jag håller fortfarande på! :)
Men jag läste fel i hela skiten så jag hoppas fan dom blir goda ändå! Annars blir det krig!
Grannen över var faktiskt helt okej igår, fast hade tagit en sleeepiiie så vene faktiskt :P haha men somnade i bra tid :) Men hann inte alls reagera att klockan ringde i morse så mamma skickade och frågade om jag var vaken, haha noll koll sådär på morgonen :P
Sen i morgon så är det boxning på idrotten, haha fyfan.. kommer bli klockad :P
haha, jätte hungrig nu, undrar om det är för tidigt att börja nu.. neej :) JO!

Mamma<3

Anländat till Gråbo. Haft världens bästa helg med mamma :) Pappa med men han har jobbat idag :/
Skönt när man har saknat sin stora dator och bara trycka ut allt jävla ljud! Kärlek! :)
Nu blir det att packa upp lite och så bara ta det lugnt :) solsidan ikväll och sen Beck.
Hoppas fan att man får sova i natt.
Annars... nej vet inte finns inga ord!
Skola i morgon... känner mig inte alls pepp på det faktiskt.. men vafan skall man göra då?
Sen kanske Jonas kommer förbi :) Dock har man inga läxor denna gången.. inte vad jag vet än haha. Men det löser sig alltid!
Ville bara tacka dig för idag mamma, det var jätte mysigt! Kärlek till dig!

Lördag...

Hej!
Sitter hemma i soffan hos mamma och pappa och kollar på melodifestivalen :)
Vill inte lova att det är några riktiga höjdare, men vafan. Spotify säger jag bara :P
Idag var jag ute och övningskörde med pappa. Tränade på att parkera och ja kan säga att jag dampade sönder tre gånger kanske. Han sa en sak och så menade jag något annat och ja då fick jag damp rent av och hade inte alls lust att köra men fortsatte ändå.  Men det blir en lärdom att ta in parkeringarna och sen kämpa vidare.
Senare blev det matlagning med pappa, det blev Brittas låda som det så fint kallas eller heter.
I morgon blir det att åka med Ann och sen handla och efter det skall jag till lägenheten, haha otroligt,. Känns inte som om man har en längre. Kommer bli skit drygt med dom där jävla grannarna över än!

Morgon kära granne

 

Tack för att du höll mig vaken i går natt.  Vet ej vad du sysslade med, men att renovera eller labba runt i lägenheten till 01:48 är så precis 3 timmar och 48 minuter för sent. De timmarna kommer jag själv att stjäla från dig en annan natt när det passar mig! Försök sedan att somna om innan klockan 4:00 när du är förbannad.

Akta ryggen den närmaste tiden.

Med vänlig hälsning, En jävligt ”morgontrött” granne!

 

Ps. Om jag kommer till helvetet innan dig så ska jag hemsöka dig tills du förenas med mig.


Typ så känner man!

Men skit i det. Vi får se vad som händer i morgo.

Sen skall det firas en mamma mu som blir 44 :D

 

 

 

 

 


FREEDAG!

Hejsan alla läsare!
Sitter i alskog nu och tar det lugnt! Ätit frukost och dragit min första skit så nu känns det som om man är på banan för en fredag med mamma :)
Igår så ja vad hände då? Snackade med Donnie och bara allmäns skit haha och sen hittade jag en jätte trevlig snubbe på nätet hahahah Vad skall man säga? Rätt pris svensk gris :P?
Aj hu jag och Ottilia flummade sönder igårkväll, haha men kul var det. Sara och Sofie kom på besök också och kollade läget så blev det två partin hjärter 7 :)
Missade dock sveriges värsta och svensk maffia, men det går att se på internet som tur är!
Varit ute och tagit lite kort på en gren haha, det lät ju skit tråkigt.
Men det har kommit fett med frost eller om det är snö, kan inte riktigt sätta fingret på det.
Buss senare idag in till staden, sen pilla naveln med mamma :) Skönt att sova i sin säng med sitt älskade duntäcke :D













Emmyrentia

Hejsan alla läsare!
Just nu så ligger jag i sängen i Alskog och väntar på att min Fia med knuff skall komma igång!
Natten har varit lugn :)
Jag och Ottilia dampar på Britney spears.. haha
Idag blir det att bara ta det lugnt.. och som alla andra dagar liksom :P
Igår tränade jag och Ottilia backning och jaa.. det var en bra övning... Får se om det sitter snart.. men snacka om att det var jobbigt att köra deras bil när man är van med saxen .. Men men..




Jävligt dålig bild på pannan.. men man ser lite.. helt röd över hela!:P
Nu blir det...






Planer!




Idag har ja lagt in ny musik i mobilen.. blir så trött på det andra.. Så snart åker jag ut till farmor och farfar och skall sova där i natt :) Skall bli kul.. kommer inte ha igång mobilen och inget internet.. så verkligheten vet om det. :) Nu blir det lite fia med knuff och tv innan farmor kommer och hämtar mig :)


RSS 2.0