Bara massa regn.

Hej hallå! Sitter på restaurang Hwitstjärna nu och bara tar det lugnt medan Marion jobbar och sliter.
I morse var det ett 7-12 pass som stod på mitt schema. Riktigt död i morse när man vaknade. Det svåraste med det hela är ju verkligen när man skall ta sig ur sängen! Men jag skall inte klaga, har så korta dagar så man har hela dagen framför sig när man slutar. Nu har vi fått det vanliga sommar vädret, bara en massa regn. Man blir så trött samtidigt som man inte alls vet vad man skall göra på dagarna. Det blir mycket att man bara sitter hemma och vilar upp batterierna till morgondagens arbetspass. Idag har jag inga planer alls på vad man skall göra. Just nu känner jag bara för att gå och lägga mig och sova i flera timmar, dagar, veckor och år! Så med andra ord så är Hanna jätte trött idag. Allt handlar väl om att man skall komma in i rutin igen. Det var ju ändå några dagar sen man arbetade sist. Mycket roligare om man skulle ha ett slappare arbete. Ingen som väntade på en. Man kunde prata med någon polare eller ha någon kompis på plats. Trevligare med sällskap :) Nu är det dags för en avrundning :) Ha en bra regnig dag mina vänner!


Tre käftsmällar och en klapp på axeln.

Jahaja, då var det dags för en uppdatering igen!
Vet inte riktigt vad man skall säga, det var ett tag sen sist men det flyter bara på allting nu.
 
Nu har jag precis blivit jätte lång ledig från jobbet så på torsdag morgon åker jag och pappa till Västervik på HojRock. Skall bli skit kul att få se vad det egentligen är och se alla grymma band som kommer dit och spelar. En sak som jag inte förstår bara är varför spelningarna alltid börjar så sent. Alla bra band som jag vill se börjar liksom att spela 23 på kvällen. Då är man väl säkert helt slut efter allt festande eller hoj åkande. Men kanske är så att om man verkligen vill se det så är det nog inga problem med att hålla sig vaken. Annars när man är hemma så har man ju alltid lyckats hålla sig vaken så det skall nog inte vara några problem!
 
Sitter här på nätet och kollar tunt efter emblem till mercedes. Skulle vilja haft ett bak på skuffen på Dagge som det står " Turbo Diesel "  men det får man väl ta ett snack med pappa om. Han har ju koll på det mesta.
Jo när jag ändå sitter här så kan jag väl berätta att jag typ skämmt ut mig för gotlands bilhandlare som säljer mercedes. Jag har skickat och frågat om jag kan få som någon sponsring av klistermärken. Precis när jag skickat det så kom jag ju på att mina gamla bilar skall jag ju bevara i så bra skick som möjligt så jag skall nog inte ha massa klistermärken på den. Okej kanske om det är något som reprecenterar merca men nja vet inte än. Jag får helt enkelt vänta på svar i från alla företagen och se vad dom säger. Precis när jag hade tryckt på "skicka" så slog tanken mig att klistermärken är ju mest sånt som man sätter på bilar som man inte är rädd om eller typ gamla svettiga volvos. Men ja det är ju en smaksak det med! :)
 
Nej nu börjar jag bli trött så det blir ett fotbad, fila fötterna och sedan smörja in dom så att dom blir som mjuka barn rumpor och sedan bara gå och lägga sig! Godnatt
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0