Gotland runt!

Go kväll på er alla läsare.
Ikväll har Hanna banne mig varit duktig! :) Eller jaa.. hade ju inte vart dukgit om jag inte fick damp på allting!
Men vi kommer till det!
Idag har jag och pappa gjort körkorts teori men nej vi lyckades inte... men det gör ingenting :D Sen läste jag någon sida i boken.. skit tråkigt... men behövligt antar jag... Sen åkte vi ut och körde ett tag.. och jag kom på att jag aldrig skall köra på en parkering! Satan va folk kör där! Eller så är det jag som inte hade koll på det... men det höll på att bli en krock mellan mig och en kärring. Sen åker vi mot gråbo och då skall en jävla gubbe ligga mig i röven och så duttade jag till på bromsen så han skulle fatta lite men icke! Jävla pussy!
Men jag känner att det gick rätt bra ändå :)
Sen satte jag mig med datorn och flyttade över allting från datorn till min extern hårddisk och slängde lite.. typ 21,2 gb musik... sjukt.. man använder sig av spotify numera!
Sen kollade Charlotte upp vad den älskade låten hette.. haha vill inte påstå att den är bra men det handlar bara om i början.. haha
Men jaja, nu kommer vi till det duktiga.. Jag skulle bränna över alla mina systembilder på skivor så dom inte skulle försvinna fall min dator skulle tänka sig att lägga sig på rygg med angenterna i vädret.. rent av dööö!
Men det ville inte jag tror jag höll på en minst två timmar så fick damp så var ute och gick i en timme faktiskt!!










Sömnlösa nätter!

Sömnlösa nätter! visst skall man få sånna med, men det är så jävla jobbigt! Gick och la mig efter Wallander, och okej jag kanske inte ansträngt mig till 100% men ligga och vrida och vända sig och sen blir det varmt ju! Och inte nog med det så blir jag hungrig också. Och bara för att man blir hungrig så ligger man och tänker på mat! I det godaste!
Ikväll så var jag på spinning med mamma! Riktigt jobbigt och än en gång så fick jag svårigheter med att andas när jag verkligen kör! Jätte tråkigt faktiskt! Men skönt sen när man kom hem :) Men shiit vad fisig jag var! Mamma skratade åt mig på vägen hem. Men kan inte skylla på någon annan än henne som proppar så mycket lök i maten :P
Sen var det solsidan och time out och sen då wallander! En fullbokad kväll. Sen kollade jag och pappa igenom ett körkortsteori och haha ja du vi blev kuggade! Vi fick 48... Bättre har man fått!!!
Men i morgon så blir det faktiskt körkortsteori på förmiddagen och sen körning på eftermiddagen! :) Det kan nog funka! Nu börjatr ögonen säcka ihop mer och mer. Skönt, men fan hungrig! Jag har ett stort problem!
Åh blir så irriterad på mig själv när jag inte kan sova! klockan är fan 01:51! Nej måste slänga ihop locket nu!
Måste bara tillägga att jag pratade med Emma via skype idag och sen vart ute och gått med stavar :) Duktig tjej idag! :)











Sportlov

Hej!
Sitter hemma hos mamma och pappa!
Skönt att man har lov nu! Eller ja det börjar på måndag.. men ändå! :P
Faktiskt inte så mycket inplanerat mer än att jag har läxor att göra och sen skall jag åka ut till min farmor och farfar på Tisdag :) Skall bli kul att få träffa om igen.  Sen får man se hur mycket man har tid att träffa dom andra.. Men det måste man ju kunna. Sen måste jag åka in till Alskog :) Och se vad man kan hitta på! :)
I morgon så skall jag ut och brumma på vägarna så håll er inne aäger jag bara :P!
Åh måste bara säga att jag har en finne på näsan som gör jätte ont och den syns  inte! SMÄRTA!
Träffade Mathias igår.. kul att få snacka lite skit med han.. det var dock länge sedan. :)
Igår var det musik lyssning med mamma och pappa eller jaa.. mest pappa kul :) Gamla gooingar :)
Men nu blir det tv :)



Läxor och mat!

Hallå!
Jag lever idag efter en äckligt dålig nattsömn på grund av mina grannar!
Och tro det eller ej! Jag låg med tjocka strumpor på mig och sen duntofflor,tre filtar och sen två täcken över mig... skoja inte om hur mycket jag frös, men i morse när jag vaknade så hade jag panik för jag inte fick av mig strumporna fyfan vad varmt det var då! :P Men säger som mamma nästan det kan inte bli för varmt. eller ja min fras skulle vara att det är skönare att vakna att det är varmt än kallt för då kommer man ju i alla fall upp ur sängen :P
Men jag kom upp ändå :P
Så få i sig lite frukost och sen satte jag igång med läxorna! :P Haha. Känns som om jag skulle behöva ett till skrivbord snart! Får inte alls plats, just nu så ligger jätte mycket på golvet... Funderar på om jag skall ta in mitt andra men det kommer se jätte konstigt ut om man skall ha ett till på sidan. Men jag får se hur jag gör. Vi får hoppas på att läxorna börjar avta sig lite mer nu! :P
Ikväll tror jag det blir spagetti och köttfärssås, men jag vet inte det är ju jävligt bra att ha i matlådan men vill inte laga något så mummigt och sen inte få äta det ikväll :P Men men.
Sen tror jag det skall bli en fia med Ottilia senare efter maten! Yeeey! Inte spelat på två dagar :D
Men men nu skall jag anfalla köket och se vad det blir!

Nu mår jag bra!

Hej alla läsare.
Nu sitter en glad Hanna hemma vid sin underbara dator som vill leva! :D
Fick som sagt låna en skiva av Philip. Men det jobbiga är att allting är på engelska, men vem vet... det kanske är bra i längden så man kan få lite kunskap i huvudet :P
Idag efter skolan så gick jag och Johanna och hämtade Albin, han var lite svidig om man säger så men efter ett tag så gick planerna som planerat. Johanna sa att han lärde sig ett nytt ord "pling" för jag höll på med min ringklocka.  Sen när vi kom hem så blev det mellis och det satt fint i magen det. Så vad det dags för underhållning och ja det var helt okej, Fick massa fina bilder på Nibla också. :) Så det var jätte trevligt, vid kanske 5 tiden så låg vi alla tre som små barn och kollade på barnprogram och hu va trätta vi blev men jag tror dock att albin fick mer energi:P Sen gick dom hem och jag började med min dator och allt är som det skall nu förutom att allting är på engelska.  Sen kvällsmat.. Har inte hunnit men nu har man fått i sig och nu skall jag ta en varm kopp te och bara ta det lugnt och slappna av.
Börjar inte fören klockan 13:00 i morgon. Så det är inga problem :)
På tal om det så måste jag skicka ett sms till min kära mamma nu så Hej på er.










Kärlek?

Hej!
Sitter i skolan nu som vanligt.. känner bara mig allmänt nere på grund av en dator som man har hemma som inte alls vill som jag vill just nu,  Så har fått låna en skiva av Lena idag så jag skall försöka att klara av detta själv idag. Jag får se hur detta går annars får jag nog ringa in Hampus! Detta kan sluta hur som faktiskt. Sen om jag förstår det rätt så skall Johanna och Albin följa med mig hem en stund eller så. Ingen aning, men det spelar faktiskt ingen roll :) Alltid kul med lite sällskap :) Eftersom min svenska uppsats är hemma på min bärbara dator så kollar lite :)
Annars blir det nog en slappo dag eftersom jag egentligen skulle ut och gå med Vonna men hon är typ kräksjuk eller så. Först skall jag få igång min dator och sen kan man börja fundera på om jag skall ut och gå stavar :)





Vet jag att min dator mår bra så mår jag också bra!
Men mår han inte bra så gör jag det nite heller!





Gotlands kommun

Hallå!
Sitter i skolan nu och har svenska lektion. Vi skall sitta i datasalen och skriva om en novell. jätte tråkigt om du frågar mig. Först så har datorn som jag sitter vid inget spotify så började med att fixa det. Sen så visar det sig att det typ är något fel med ljudkortet för det är bara en hörlur som funkar. Vilket är jävligt irriterande eftersom man också vill lyssna på spotify! Sen är mitt arbete hemma och min lärare vet att jag kan inte komma till skott om jag skall sitta och skriva här så det blir till att skriva hemma och nu blir det spotify och blogg samt facebook och king :)
Kan inte säga annat än Gotlands Kommun eftersom deras datorer bara går sönder hela tiden!
Men det funkar det med. Gu va skönt man har sovit i natt men ändå var man jätte trött. Idag måste man dra fram snabeldraken eftersom min farbror kanske dyker upp. Lägenheten kan ju inte se ut som en kompost när det kommer främmande för första gången. Så det blir nog bra.. frågan är om man verkligen kommer orka allting.
Men nu blir det king och så! Kanske skriver mer senare idag.


Svett!

Hejsan, sitter på gråbo och luktar svett men vad mer kan man begära av mig!? Det är söndag!
Jag har övningskört idag.. inte riktigt nöjd plus att jag råkade sparka sönder skyddet till högtalaren så pappa blev nog inte så glad. Sen till alla er som är lika tröga som jag. Så annonsbladet är inte reklam och det skall ner i brevlådan oavsätt! Fast inte om du inte har en brevlåda. Och Ett tips så bör man inte skriva kränkningar till brevbärarna som jag gjorde. Men Jag visste inte bättre. Men nu vet jag. Och jag tycker faktiskt att V borde ha hejdat mig. Men men man lär sig något nytt hela tiden. så Nu sitter det en fin lapp där som det står " Ingen reklam tack :) "
Allt av mig just nu! puss

Söndags chill

Hej på er!
Något utvilad efter en slappohelg! Känns som om den verkligen behövdes. Men dålig sömn i natt men kanske kan sova något bättre ikväll då :) Hittade en ny tröja som jag skall försöka införskaffa mig nästa vecka :)
Sen har jag och mamma kollat sommarkläder och kan ju medge att jag inte använt något av mina sommarkläder på ja kanske två eller tre år och nu var det inte mycket som passade. Fick lämna bort mina trekvarts jeans till mamma men jag sa att hon fick gottgöra mig istället :P Men sen mina sommarkläder i lägenheten är för stora så ja det är inte lätt när man ligger i mitten. Kollade på melodifestivalen igår med mamma och spelade Skipbo! :) Det gillas :D Pappa har lovat att köra fia med knuff med mig idag men vi får se just nu är det skidor för hans del. Införskaffat mig en ny parfym, mumma och sen lite toffsar.. eller ja denna gångn så ble det braiga toffsar! :) Idag skall jag kanske ut till min kusin som blir tvåsiffrig :D Alltså 10 år :) Sen blir det nog handla och lite sånt sen är det faktiskt solsidan ikväll och sen Beck! :D Och på köpet så blir det en övningskörning med pappa! :) Men nu.. Eftersom Ottilia gillar min ärlighet så känner jag att jag bjuder på den nu för jag måste gå och skita!


Jag lever!

Hejsan, jag tänkte mest bara slänga iväg ett inlägg nu när jag sitter vid den sköna datorn :P Eller ja, hur sitter jag egentligen? Min bärbara dator är framför min stationära. Jag hatar detta openoffice som jag har i min stationära dator. Länge leve word, men hur fan skall man kunna skaffa ett MW utan att behöva få betala tretusen!
Praktiken idag var chill. Satt och skrev lite om min uppgift jag har som skall vara inne om hmm.. låt se tror det var två veckor sen, och jag är den enda i hela klassen som har lyckats fått den bara för att dom andra nyligen börjat på sina praktikplatser och måste fokosera på att lära känna dom andra och så. Jätte drygt tycker jag, jag har också en novell som jag måste skriva klart, men jag känner att jag skrev nästan en hel A4 igår och jag behöver liksom inte fortsätta idag, utan det kan gå någon dag nu så tankarna kan få landa och komma med nya råd.
I morgon så fortsätter vi med praktik från 7 till 16. rätt jobbigt där på slutet sen lär man väl stupa med en gång?
Skall va med Vonna i morgon med :) Vi skall ligga och kolla på film och bara liksom just chilling in the hood.
Sitter hela tiden och funderar på när man skall ta och börja med körkortet! Ibland så känner man nästan ångest över det och andra dagar så bryr man sig inte alls, tankarna går igenom en. Jag tar mig bra på cykel, andra dagen Åhh jag behöver körkort. Men då går man halva vägen! Jag tar körkortet men använder bara det och kör bil när jag känner så! :P haha Nu skall jag dra i mig lite vanilj yoghurt! :) Sen blir det det lilla som är kvar på livet på BB sen är det dags för Efterlyst sen stupa i sängen! Vafan annars liksom haha skall upp senast klockan 6 i morgon.
Känner att det som kallas för boende börjar spåra ut snart. känner ingenting alls! Skönt att Vonna kommer i morgon så jag kan få prata ut mig lite med henne!
Jävla attityd! Sånt tål inte jag!
Nej nu blir det köket!
Puss på er







Alla hjärtans dag!

Så här har ni mig igen!
En trött och irriterad tjej! Ögonen bara faller mer och mer sen så irriterad över min smärta i munnen!
Kommit fram till att det typ är en blåsa!
Jätte irriterande. Sen så krånglar mitt bredband så jag ringde och verkligen skällde ut comhem, och faktum med att det kändes mycket bättre, samt när man fick avsluta samtalet med att hota att säga upp sig :D
Först googlade jag fram att det kunde vara en varknöl som man kunde ta hål på själv! Jo Hanna med en kanyl i munnen! Men förstod ganska fort att det inte är någon ideé. Sen googlade jag mig fram till att det var en Afte. Och som jag grät när jag åt mat! Smärta!
Men nu har jag i alla fall kommit under funn med vad det kan vara för någonting!
Idag får man köpa sina egna blommor! Vem fan bryr sig:P
Fick en av mamma redan igår :)
Sen eftersom det är alla hjärtanas dag så kommer dessa bilder upp med
Måste ju också meddela att jag införskaffat mig en sådan sten!
AMETIST

För: Harmoni, baland, meditation, kärlek & beskydd
Mot: Ilska, rädsla, ängslan, smärta, raseri, otålighet, mardrömmar, sömnlöshet och alla former av beroende.
så nu hoppas jag detta kan ge mig lite tur, smärta kan vi ju stryka ett sträck över med en gång med tanke på min kind!
Jaja, nu skall jag se om jag kan få i mig någonting att dricka! Fortsatt glad alla hjärtans dag!

Skolan!

Tja på er alla läsare!
Sitter i skolan och har egentligen svenska.. men skit drygt!
Hur fan skall jag kunna komma på en novell även om jag har massa hjälpmedel så står det helt stilla i huvudet ändå! Visst Facebook är dock kanske inte det bästa men vafan!
Har fortfarande as ont i munnen idag.. och sen är det god mad i skolan för en gångs skull och då skall min jefla mun påvärka allting! PUNG!
Sen sov man som en jaa.. jag vet inte vad.. sov inte alls bra. Sen när man kom till skolan så skulle man sitta och lyssna på en lärare som stod och snackade om as hela tiden och massa andra funktionsnedsättnignar.
I eftermiddag blir det redovisning och aah.. orkar inte.. skall det vara så här mycket i huvudet som man skall fokosera på när man går på gymnasiumet. Men men
Men nu är det lunch måste gå, Puss på alla hjärtanas dag!



Lödrag :)

Hejsan!
Sitter hemma hos mamma och pappa. skippade festen igår. Så jag och mamma och pappa drog och kollade på hockey istället, rätt kul faktiskt :)
Sen åkte vi hem till Julle och satt och snackade och jag var sjukt trött så trodde jag skulle dö :P
Idag har jag åkt ner på stan med mamma och så handlade jag fett med nya kläder! :) Det kan man behöva ibland, och också så var det kul! Hittade ett par Jeans, tjocktröja, trosor, bh, två tröjor och sen en blus eller vad man nu skall kalla det för. Sen nu så blir det att spela lite på king så jag kan komma över min linje, och sen skall jag nog kolla lite melodifestivalen med mamma och pappa :)
Jobbigt nog så har jag jätte ont inne i munnen också! Så pain på det!

Ibland börjar jag nästan tröttna på detta! Folk som domer hit och dit, kan inte lyfta ett finger själv... Sånt orkar jag inte och sen tror jag nog att det kanske kan vara lite känsligt på måndag? vem vet? Jag orkar inte bry mig, jag är där för ja måste gå min utbildning...
Aja, bryr mig inte, helt oskyldig... Men nu är det  De okända som gäller :D



Nu är det fan inte roligt längre!

Hej på er alla läsare!
Sitter i min ensamhet och tänker på hur livet hade varit om... ja kommer inte på någonting, och kan säga att meningen inte stämmer med någonting:P haha kändes bara bra att få skrämma upp er lite, eller hur ni nu vill tolka den!
Gympa idag, riktigt roligt, man kände verkligen hur man presterade eller hur man nu säger. Jag gjorde riktigt bra ifrån mig! :) Sen blav jag jätte trött och frös som fan. Otroligt för att heta Hanna! Svettmapaketet nummer två? Men egentligen ett bara att en M har snott min siffra :P
Kom hem och spelade lite fia med knff med Ottilia, bokade också av mitt spinning pass som ja skulle vart på idag vid halv 7. Men skit samma back to Fia!
Spöade Ottilia hela tiden! Skit kul, sen skall ja spöa henne ikväll igen :)
Skall snart börja dra igång med maten, vad sägs om ris och skinka? Det låter inte så dumt det nej :D
Det där 08 numret ringde mig igen och enna gången så sa dom någonting i telefonen också... men dom är riktigt jävla jobbiga asså... dom skall ta bort de som jag har bara för att dom skall tjäna mer väl eller någonting inte vet jag men det är jätte jobbigt, börjar hata dom snart lika mycket som elgiganten!
Nu kommer onda bilder, varning för känsliga tittare!
Kollade Emmas blogg om att hon blivit av med sin kamea, jätte tråkigt, men fyfan ja hade vart livrädd, skulle inte palla sova där precis! Nog om detta skall vi gå över till min rubrik idag? Det tycker jag!
Fan saknar Emma sjukt jävla mycket nu, mamma sa att det är yp 5-6 veckor kvar till innan jag får träffa henne! känns som om man skall få Krulle abstinens!!!
Så därför Emma så har jag gjort en bild tillängnad till dig bara!

Fredag.

Hejsan,
Fredag i dag igen.
Kort praktikdag idag. Sen ett litet möte. Det gick väl bra eller hur man skall säga det.
Ikväll blir det fest för Philip! :) Pojken blivit stor som är 18 år nu :) Sen tror jag det blir att fira Donnie som flyttat in till stan och så. arit nere och kollat på Ottilias bilder som hon har visning för nere i innerstaden :)
Så nu sitter jag hemma och bara tar det lugnt.
Ingen aning om när man skall iväg sen ikväll heller men men, det märker vi :)
Nu måste jag in och spela på king så jag kan få högre status någon gång! :)
Skulle bara visa att jag lever! :)


Hallå!

Hejsan, nu känns det nästan som om bloggen börjar bli dammig!? nej så får det ju inte gå till! Det är så mycket nu man hinner verkligen inte med må jag säga!
Man skall hinna med skolan, läxor, praktik, tvätta och städa och kunna röra på fläsket men ändå ha fritid och va med kompisar, plus matlåda. haha
Nej men nu kom jag precis hem efter 40 minuters stavgång! Sen skall jag nog börja med maten alldeles straxt och sen städa sen blir det fia med ottilia på nätet :) Sen sängen faktiskt. Börjar tidigt i morgon och sen skall jag gå kvar en timme för mamma skall hämta mig och sen bär det faktiskt av för spinning och sen sen och sova haha typ nej men nu är det mycket sen skall jag träna på fredag också, och sen kanske det blir fest på fredag eller lördag, men det skall vi ju hinna med!
Duktig denna veckan tränat eller rört på döfläsket måndag sen vila på tisdag men det va mycket spring då med med tvätten och handel och så se onsdag stavgång, torsdag spinning, fredag gympa!  Jävla va man ligger i :)
sen möte på fredag, men det känns som om man kommer in på banan nu, Det är mycket som går upp och ner i en nu men jag håller tummarna på allting, fick besked idag om att man kanske kunde få jobba på praktiken i sommar, men det återstår och se nu som sagt men nu skall jag glida vidare och spöa skiten ur Philip sen maat!

RSS 2.0