Guitarhero!

blir ingen fest för Hanna ikväll! :)
Skall ha guitarhero kväll med anna och marion! skall bli kul det! men nu skall vi fortsätta spela! Puss
blogg

Taggad?

Hejsan, nu är jag hemma. Vi fick kolla på film på sista lektionen idag, det blev vinterviken, den funkar men har sätt den förut. Jag och Marion skall snart ner till konsum och ta ut pengar. Jag funderar på om jag skall ta mig en vila för jag känner mig så jävla trött! Och då kommer man knappast orka med kvällen!:p ligger på soffan och lyssnar på Melissa Horn och Marion sitter ute i köket och pratar med sin mamma om hon får sova hemma vid mig i natt, vi får vänta och se :) men nu skall jag dra vidare:) Puss

Skuuuulaaaaaan :)

Helluuue!
Sitter i skolan och väntar på att lektionen skall börja!
Tror inte det kommer bli så mycket körkortsteori idag.
Marion vill att jag skall göra engelska med henne så kanske hon blir mer motiverad till att göra det.
Sen blir det hem och bara ta det lugnt.
Sen skall man tagga sig till fääst!
Jenna var hemma hos mig igår och så skulle jag hjälpa henne med hennes löshår, det var inte den bästa håret men fixade det med lite siliconspray haha så nu rammlar man runt inne i mitt kök! haha helt världelöst men ändå ganska kul :)
Känner mig som sagt lite nervös inför kvällen för att se hur det kommer bli med omgivningen på festen.
Men nu är det engelska som sagt så nu skall jag och Marion börja skriva lite engelska.
Men skriver mer sen. Puss

blogg

Helt fel läge att skriva kanske?

Sitter och lyssnar på felt fel låtar just nu! Blir bara deppig och tänker tillbaka på allt dåligt jag har gjort och hur mycket jag har krossat mina föräldrars hjärtan! Det var aldrig meningen att det skulle gå så långt som det gjorde! Jag gjorde aldrig någonting med mening! Det bara blev så! ni får tänka vad ni vill men jag ångrar precis allt som hänt! Vill bara vara i era famnar och känna att jag är älskad! Älskar er mamma och pappa!






blogg

Just chilling in the sun

Hejsan! Sitter ute och tar det lugnt med marion, solen lyser nu så allt känns skönt! Sitter och pratar med ottilia i min telefon, och diskuterar lite om hur det skall bli på fredag, skall snart ha soc möte, eller ja möte och möte, sitta och snacka lite skit:) men nu orkar jag inte med tanten längre, så nu skall jag vara social med marion:) :) Puss Hanna

Skolan

Hejsan hoppsan!
Sitter i skolan! Det blev jävligt sent igår! tror inte jag kom till sängs före halv ett. Jobbigt Sen vaknade man av att Marion ringde och frågade vad jag höll på med! Då hade hon varit utanför min dörr och plingat som fan och skit. haha, Ingen ide för jag drömde om min ringklocka idag faktiskt haha jag vet jag är helt sjuk!
Så det blev frukost och sen hade marion glömt två kronor hemma så vi fick dra och panta en cola flaska bara för att ha pengar till den där satans frukosten :P
Så har det vissreligen inte blivit så jävla mycket gjort idag men jag skall ändra på det alldeles straxt! Tror jag skall göra något slags körkorts prov på dartorn för kul nu.
Tråkigt nog så har man soc möte idag också! Skit tråkigt och det tar bara upp min tid för hon säger ändå inget vättigt! Grejen är bara att hon gillar mig så jävla mycket! Booooring!
Sen får jag väl se vad som annars händer idag! Tråkigt att det är så tråkigt väder ute, men man får hoppas på att solen smiter fram bakom molnen idag. Puss
blogg

Ångest!?

Hejsan!
Sitter nu hemma helt själv och skall snart gå och lägga mig!
Tobbe och Jenna var här ikväll:) Det var roligt vi kollade på Andra Avenyn! Shit va spännande det var! Längtar tills nästa vecka asså!
Har ficat om jossans blogg idag i kanske två och en halv timme men jag skall fortsätta i morgon!
Har fetaste ångesten över festen på fredag, Vissa personer kommer som jag inte gillar!
Men same shit! Jag är där för att ha kul och inte för att bli nerklankad!
Men vi får se hur det blir!
Köpte ny körkortsbok idag! Så skall snart in i sängen och läsa någon sida så att man kan somna lite bättre :)
Så skall jag också ta reda på vilken tid som vi skall dra iväg på festen för jag och Mohammed skall fixa min dator och så fall det passar ihop med bra tider och så!
Kollade igenom min gp med Mohammed idag och nu är det inte mycket alls som står på mitt papper! Känns sköönt!
Men nu skall jag läsa och sen sova så att man kan komma upp till skolan i morgon!
Puss
blogg

Körkortet?

Hejsan!
Många goda nyheter för mig just nu!
Gjorde omval idg och då sökt som lärling och medel poängen ligger på 111 och jag har 135! Vilket är mycket bra!
Igår blev det myspys med M, Fyfan va kul vi hade och sen diggade vi guitarhero och spotify och satt ute och drack kaffe, mumma va mysigt det var. Idag var det första dagen i skolan som jag dock också skulle börja skriva körkortsteori. Alla vägmerkerna var inte riktigt min grej men det gick ändå ganska bra tyckte jag eftersom jag ändå är en nybörjare!
Sen har jag lånat en ny körkortsbok av en lärare här på IV, skall lämna tillbaka den snart och sen satte mamma in pengar på mitt kort så nu skall jag och M till körskolan och boka risk1an och köpa en ny körkortsbok till mig :)
Det känns jävligt bra att jag är så på gång nu!
Skall fråga den där läraren om jag kan låna den tills på Fredag, tycker jag att jag borde få!
jaja nu skall jag läsa vidare. Det var aldrig menignen att jag skulle sätta mig vid datorn, skulle bara kolla priserna. Men same shit!
Nu skall jag dra, Puss


blogg

Praktikveckan är över för denna gång!

Hallå där!
Inte skrivit någonting igår!
Men nu tänkte jag att jag drar iväg ett inlägg!
Praktikveckan slut för denna veckan! skönt men det känns inte som om det spelar någon roll, Trivs rätt bra där faktiskt!
Sen skulle jag tävtta idag och när jag kommer in i tvättstugan så står det en tant som manglar och ser i vilken som jag skall gå in i och då börjar hon gapa! " Hallå där! Tummlaren funkar inte där inne!" och jag suckar och säger " Men va i helvete då!" haha rätt komiskt! Okej kanske inte, men fan va jobbigt hur skall jag nu kunna tummla mina kläder!? Nej jag skall fan gå in på boendet ohc göra det! tänker inte hänga upp halva garderoben på grund av att Gotlandshem har en stång i röven.
Nej, nu skall jag bara just chilling in the hood! Marion och Anna kanske kommer hit tydligen.
Tur man har många kompisar så man får reda på vad folk tänker på ibland :D
Ikväll skall det nog bli mumma till kvällsmat!
Skall bli pasta och karbonada till det typ, men vet inte om man bara skall äta det, eller om man skall ha köttbullar till det... hmm,... ingen aning... det märks!
Men nu skall jag se om jag kan få tag på Marion. Puss
blogg

Hooooome!

Hejsan, jag är hemma på Gråbo nu!
Var ute hos farmor och farfar förut! Det var jätte kul jag och farmor satt och snackade en massa barndomsminnen och skrattade och hade kul! Sen drog vi hem efter kanske två timmar och så drog jag hem till Gråbo. fick pappas foppa tofflor! haha kärlek det har haft dom på mig överrallt! Till äffären och jaa !
Jag har handlat och känner mig stolt över att jag hade tänkt börja laga klog mat nu igen och inga jävla fiskpinnar eller makaroner hit och dit! Nu får jag fan ta och börja sköta mig! Nu när allting börjar rulla på så bra nu!
Haha just nu så sitter jag och lyssnar på någon låt på kinesiska som Emma förde när hon var i Kina!
No lifers!:P
Känner mig så stressad för jag vill få tag på praktiken så jag kan fråga om jag kan få börja jobba sent i morgon!
Men dom svarar aldrig när jag ringer men skall se till att ringa lite innan nio!
Hoppas jag får jobba kväll istället nu när det är så bra på tv:n ikväll:D
Annars blir det väl en trött Hanna som skall uoo ur sängen i morogn!
Nej nu skall jag kolla lite internet och sen skall jag packa upp lite som jag hade med mig till mamma och pappa och sen är det nog dags att ringa och sen kolla på Wallander :)
Puss

blogg

Helgen börjar ta slut :(

Hejsan bloggen! Sitter på mammas dator och hennes tangenter vill inte alls som man själv vill. Är hemma själv nu, ganska tråkigt. Finns inget speciellt som man kan göra.
Emma sa att hon skulle komma hem vid 16 så skulle vi kanske dra ut till farmor och farfar. Sen blir det nog till att dra hem till Gråbo :) Så blir det till att handla och så och skit sen bara slappa runt på Gråbo. Fan ingen aning om vad man annars kan hitta på i kväll. Tror jag skall kolla in en tv tablå och sen bestämma mig om vad jag skall göra :)
Fan va drygt Emma kommer hem om en och en halv timme, vilket vi inte gillar!
men skit samma, nu skall jag kolla på tv :) Puss

blogg


Badminton

Hejsan Svejsan!
Har inte hunnit skriva så speciellt mycket idag men kan bero på att jag har haft annat att göra!
Har varit med Malte i princip hela dagen. Va med han när han köppte nya skor bland annat och sen skulle vi med Sixten köpa ett spel på coop och då gick jag och Malte förbi den värsta av dom värsta!
Precis Fingerboars! så vi stod hur länge som helst och kollade på vilka vi ville ha och det slutade med att Malte 17 år fick betala dom haha!
Det var grymt roligt!
Sen drog vi hem och började lajja med dom och så. Sen Började jag Håkan, Malte, Sixten och pappa spela badminton! Grymt roligt och sen blev det lite mellanbrott.
Gjorde om pappas övningskörs skylt till övningsgår, haha det var skit tråkigt i know!
Sen nu så har vi precis ätit! Det blev Tacos, mumma det och nu fick jag bara panik över att jag knappt har skrivit någonting idag!
Men det får väl bli ändring på det snart!
Men nu skall jag kolla på bilder som mamma tagit och sen skall jag nog kanske spela mer badminton!


blogg

Godmorogn!

Godmorgon bloggen!
Igår så såg jag Emma mamma och pappa när Emma hoppade bungyjump och sen när hon dykade. Det var skit kul! Sen kom Albin, Håkan och Malte in så kastade vi mer pil! Jag vann hela skiten :D haha duktig jag var:D
Sen kollade jag och pappa på Sveriges värsta bilförare! Haha skit kul :) Sen blev det en massa Spotify och så men det funkade, Sen när jag skulle gå upp och lägga mig så höll jag på att dö av värmeutslag! Blää va varmt det vaa!!!! Men somnade ändå till slut! Pappa och jag gjorde frukost och så så nu är mi mätta och belåtna :)
Sitter och löser Melodokrysset med mamma, eller ja jag gjorrde, nu har hon satt på Spotify och sen dissade hon mig med att gå ifrån mig :( haha
Känner mig helt inkompitent för jag pallade  inte göra det, eller jaa jag fattade inte mycket!
Ottilia ringde precis så det blev att tjööta lite skit med den tanten, hon undrade om jag ville ha en ny ikea lampa!
Men om man köper en sådan lampa s vet man bara att den går sönder inom en väcka ändå så det känns lite tråkigt att lägga ut så mycket pengar i längden på en lampa som bara går sönder!
Så nu har jag en annan lampa som kommer från ikea som regerar! Den är bara i plast förutom lampan då:D Älskar den haha
 Men nu skall jag fixa mig i ordning och här kommer en bild på den dåliga ikea lampan!


blogg

Stjärngatan

Hejsan!
Sitter hamma hos mamma och pappa nu och Emma är hemma så allt känns som det skall vara nu!
Jag och Emma gick till Kometen och handlade. Det känndes som om jag aldrig skulle komma där ifrån för alla ville prata med Emma!
Sen nu har vi börjat laga lite mat, men gick sen upp på rummet och vilade lite!
Fick en tröja och ett linne av Emma!
Ikväll blir det nog att bara kolla på  några kort och filmer som Emma tagit och så! :)




Skola sen hem!

Hejsan!
Kom i tid idag till skolan bara det liksom!
Just nu sitter jag med Lina och Marion. Dom leker mest medans jag försöker hitta bra sidor som man kan släktforska på men hittar inget bra!
Skall hem snart och packa ihop och då kommer snart syster yster!
Så skall man få pressenter och bara njuta pöver att hon har kommit hem! Sen tror jag att skall kolla lite mer på internet om man kan få fram någonting om sin släkt eller så.
Det hade faktiskt varit rätt coolt!
Sen blir det väl bara att sitta och kolla på tv och umgås med familjen eller någonting!
Hu va jobbigt och varmt det kommer bli att sova  två stycken uppe i rummet!
Aja men nu skall jag se till att få lite skolarbeten gjorda eller så är det snart mat.
Skriver mer sen!
Puss
blogg

Reeeeeeeeeeeeeeeeeeeent!

Hejsan och kanske man skall säga godkväll!
Idag efter att jag skrev mitt förra blogg inlägg så har jag faktiskt inte gjort någontign roligt!
Jag började städa hela köket så det är skit fint nu, spisen och knapparna är nu fina igen!
Och sen har jag som sagt städat resten av lägenheten! Mohammed hjälpte mig att torka vardagsrummet och sovrummet sen toan sen storstädade han nästan hela mitt badrum! Så nu är min lägenhet skiiinande ren! Eller kanske inte! Det tror jag nog inte men det är någulunda rent!
Sen kollade vi på Sveriges värsta bilförare. Haha helt sjukt att man kan vara så kass!
Sen fixade Mohammed min bärbara dator!
Juste ja! Höll på att glömma det näst viktigaste!
Emma ringde mig ikväll! Snacka om att jag fick en chock!
Äntligen är hon hemma! Eller ja nästan hon kommer ju i morogn så det kommer bli så sjukt jävla roligt!
Så alltså i morogn så blir det eventuellt nationella proven för min del i matte och sen hem ta en skön dusch eller varför inte ett bad? Och sen packa ihop allt jag ehöver med mig hem och sen bara packa upp lite lätt och markera mitt revir om att min säng är min och inte syrrans, haha! Nej men sen blir det nog bara att vänta och sen hämta upp systern!
Men nu skall jag borsta tänderna och sen vänta på att pappa skall ringa och sen skall jag sova!
Puss
blogg

Jossan, Johanna och Albin

Hejsan!
Sitter i basen och har precis ätit!
Jossan och Johanna kom hem till mig idag med Albin :)
Vi tog en kopp te och bara tog det lugnt.
Albin så söt. men men det är för tidigt för mig att skaffa mig el lite knodd! :)
Ikväll så blev det köttbullar och makaroner! mumma det och ingenting som är ovanligt!
Ikväll så skall tydligen Mohammed fixa min och Ottilias dator! haha äntligen!
Sen tror jag nästan att jag skall städa min lägenhet och sen skall jag nog hoppa i ett bad :)
Emma kommer hem i morgon! Fyfan va kul det kommer bli!
Plus att hon kommer så pass tidigt så det kommer bli kul att få träffa henne så länge under dagen plus att hon och jag skall dela rum med den tanten. Men nu skall jag sitta och vara lite social med tanterna här på boendet och Mohammed skall säkert ha datorn och fortsätta kolla på sina jävla nyheter. Men skriver mer sen Puss
blogg

Skolan

Godmorgon bloggen!
Sitter nu i skolan och kollar lite bloggar! Charlottes blev jätte fin! Kanske skall be Amanda göra om min med :)
Får se hur det blir! Kollade på Andra avenyn igår och sen gick jag och la mig! Var jätte seg upp i morse men kom iväg till skolan i alla fall! Har så jävla ont i huvudet så jag vet inte alls vart jag skall ta vägen! Typ alla i klassen har ont i huvudet! Sitter inne i det lilla klassrummet med Marion. Vi skall läsa :)
Emma kommer hem på Fredag vid halv tre! Fyfan va skönt det skall bli att få träffa henne igen!
Idag blir det nog en dag för mig själv. Jossan och Johanna skulle kanske komma förbi mig och säga hej :)
Men skit samma just nu. Skall kolla lite Facebook och sen skall jag börja läsa. Hör av mig senare. Puss

blogg

Hooome!

Hejsan nu är jag hemma i min lägenhet igen!
Ligger i sängen och snackar med Thim och Marion.
Blev så grymt jävla trött och mätt efter maten så tog mig en liten vila :)
Idag har jag övningskört! Tyckte faktiskt att det gick bra denna gången men vissreligen så va det bara automat.
Men det är ändå tanken som räknas!
Följde inte med charlotte och fixade hennes hår eftersom jag inte hade tid vid 4. Så vi får nog ta det en annan gång.
Suck i mrogon så är det skola :(
Känns inte alls roligt :(
Men ikväll så händer det bara massa bra saker! eller ja kanske en!
Andra avenyn är på tv:n ikäll och de bara jag måste se. Funderar på om jag skall ta mig ett bad innan! :)
Men har inte bestämmt mig än. Det var länge sen och skulle vara jävligt skönt men man skall ha ork också!
 Just nu är det room riders på MTV. Det funkar alltid när det inte finns något annat att kolla på men tror det skall vara simpssons snart också :)
Men nu skall jag fortsätta att snacka med Thim! Pussblogg

Hemska funderingar!

Hejsan hoppsan!
Gick och åt med Veronica idag i skolan och hennes klasskompis!
då började hon berätta för mig att ca 80% av sveriges befolkning har herpes! Och det skrämmde mig jävligt mycket!
Sen berettade hennes kompis att vi bara använder 25% av hjärnan när vi är vakna!
Snacka om att känna sig misslyckade! Klart man vill förbruka hela liksom!
Då kände jag bara STOPP! Livet har ingen större mening längre om man ändå gör sitt bästa på ett prov men det kan man ju dock älsrig göra då om man bara använder 25%! Nej det skrämmer mgi jävligt mycket! Men jag hoppas nog att detta skall gå bort från mitt huvud snart! Och en ny sak! Jag skall aldrig mer pussa någon för att då kan man aldrig få veta om den personen kanske har herpes!
Har skrivit klart mitt so arbete och villket innebär att Hanna Lindgren just idag har fått G i so :)
klockan är nu 8 minuter över 1 och jag slutar antingen vid tio över eller kvart över. Ingen aning om vad jag skall göra när jag kommer hem! Funderar på om man skall städa men det låter inte alls roligt!
Skit samma jag hittar säkert på någonting! Sängen och en dator breve sig och en tv framför sig det låter inte heller helt fel nej!
Men som sagt! först så skall jag sluta och sen skall jag cykla hem sen blir det nog inta position :) Det gillar vi det! Men nu skall jag gå in i klassrummet och mobba folket och se om man får gå hem nu eller inte! Puss


blogg

Skolan! Och so:n är klar!

Hejsan sitter i skolan och är skit uttråkad!
Har precis gjort ut min so bok som jag skulle ha gjort ut inann jag gick på påsklov, enligt mig själv. Men nu är den klar och jag skall bara göra ett arbete till på datorn sen har jag mitt G :) Kollade med syon idag och jag kommer tydligen bara in på teknik premmelinert det känndes inte så speciellt roligt! Jag som vill gå omvårdnad! Men på Onsdag nästa vecka så skall vi ses igen och då skall jag söka som lerling på omvårdnad för det finns fortfarande platser kvar där.
Känner mig grymt irriterad på precis allting idag. Kattriina är ju inte så speciellt mycket till hjälp!
Man måste väl betala mycket högra skatt för att få hjälp i den här skolan! Gu va jag känner mig sur och inte nog med det så snöade det i morse också! Men nu är den borta som tur är men det är inte alls roligt väder ute om man får säga så.
Sitter inne i det lilla klassrummet med Marion som sitter och bresar på benen och läser boken Våldtagen.
Sen tror jag att jag skall städa sen när jag kommer hem och bara ta det lugnt eller något.
Sen skall man ju jobbigt nog dra sig till affären och hjälpa Charlotte med hennes löshår och sen kan jag dra hem och sen göra vad jag vill :)
Men nu tror jag att jag skall kika lite fort på vad jag skall skriva om så att jag har det gjort så är det faktiskt mat nu och tråkigt och äckligt nog så bjuder skolan på falaffel! Äckligt.
Får se vad man gör åt den saken. skall försöka lura till mgi av Per att jag skall få gå hem nu så kan jag jobba hemma istället för att sitta i skolan! Det är alltid mycket skönare :)
Men som sagt jag skall kolla lite och sen dra iväg!
Puss
blogg

Godmorgon :)

Godmorgon bloggen!
I morse så trodde jag att jag aldrig skulle komma ur sängen men visst det gjorde jag! Halv 7.
Tänkte att jag behövde tid på mig med mitt hår :)
Lite drygt att jag typ har platt hår på ena sidan och andra skit lockig! Det kan jag bara bli så jävla irriterad på!
Ville bara att ni skulle höra av mig! Men nu skall jag borsta tänderna och sen dra till skolan  Puss



blogg

Godnatt

Tvätten klar! Har pratat med pappa också :)
Sen har jag lagt in tvätten och nu har jag precis klagat på mina grannar som spelar alldeles för hög musik eller i alla fall så har dom för hög bas på!
Så Håkan var uppe och sa till dom :D
Sen har jag till och med skickat iväg ett mail till Mirres ex angående min ganja tröja!
Lånade ut den till Mirre och sen lånade hon ut den till sin kille!
Sen efter en månads tjat om att jag ville ha den tillbaka så får jag den och dom säger att den är nytvättad men det var den icke! Den stank äcklig jävla svett och baajs och har nu tvättat den och den luktar fortfarande samma äckliga skit! Så nu försöker jag kräva lite av han!
Men tycker också det är jävligt dålig stil av Mirre och låna ut den även om det är hennes dåvarande kille eller inte för så gör man inte!
Just nu så fick jag panik då jag märkte att jag inte hade en toffs på handleden ahha knas! är beroende av dom:D
Tänderna är borstade så nu kallar väl bara sängen på mig :)
Så jag säger godnatt =) Puss
blogg

Tvättstugan kallar mitt namn!

Hej bloggen!
 Nu har jag slutat för dagen eller ja det var ett tag sen.
När jag kom ner dit efter ha slängt in en tvätt så fick jag bara sitta och glo sen frågade jag när vi skulle börja arbeta så sa hon vid 20:00 så du kan egentligen gå hem nu. Riktigt roligt, kunde ju skitat i att dra ner dit. Men skit samma!
Sen drog jag hem och duschade och sen har jag bara fixat med tvätten och kollat på tv med Charlotte.
Skall alldeles straxt gå och hämta min tvätt och fixa i ordning till i morogn och lägga in i garderoben.
Sen blir det nog sängen :) Skall till sklan i morgon. Får inte glömma att ge pengarna till Marion :P
Sen skall jag hem till mamma och pappa och eventuellt jobba och det är fint väder och sen skall jag och pappa köra bil och sen vid halv 4 i morogn så skall jag tydligen upp till affären där jag och Crlotte köppte vårat löshår så skall dom få se att hennes är panik kaaos! så skall dom försöka få ett nytt:) Det kommer nog bli bra, kanske kan kolla om man kan köra bil dit :) vem vet, men det är så jävla jobbigt med trafiken men det får väl duga, annars så får jag ta mummfiie dit :)
Men skit samma! Allting löser sig alltid i slutändan! Men nu skall jag gå och hämta min tvätt! Puss

blogg

Bråttom!

Hejsan! har haft praktik idag och vilket som jag också fortfarande har. var tvungen att dra hem förut och boka tvätttid och nu skall jag slänga in två maskiner och sen skall jag tillbaka till praktiken! Suck vad jobbigt nu!
Började klockan 13 idag försov mig också så det blev ingenting inom mina planer. men jag kom i til i alla fall och har fått mycket gjort idag! Känner mig klar för idag men måste tillbaka alldeles straxt. Det blir en natt för mig själv ikväll och jag känner att ikväll så skall jag bara bry mig om mig själv! Jag skall ta ett bad och fixa i ordning mig och sen fixa tvätten och sen skall jag bara njuta av kvällen! Se till så att jag kommer i säng i klok tid så att jag kommer orka upp till skolan i mrogon. Hade tänkt att jag inte skall se så förjäävlig ut som jag brukar! haha!
Nej men nu måste jag cykla till tvättstugan och sen så skall jag till praktiken! Skriver mer sen!

Puss
blogg

Grymt rolig dag med Charlotte :)<3

Hejsan hoppsan alla läsare :)
Just nu så sitter jag fortfarande hemma hos Charlotte!
Idag så har vi fikat och skrattat som bara den! Och snackat massa gammla minnen! Fyfan vad roligt vi har haft den! Sen skulle jag hjälpa henne och fixa om hennes blogg men det ville inte hennes blogg. Men vi skall fixa det lite senare. Sen fixade hon mitt löshår så nu är det skit bra :)
Sen när vi skulle ut i köket så trampade jag på hennes locktångskontakt så jag rammlade ihop och såklart så var inte skadan slut för den stunden så jag rammlade så pass så att jag dunkade in mitt knä på sidan av dörren och sen slog jag i min ögonbrynspiercing i golvet så allt sög bara den stunden! Fyfan vad ont det gjorde! Jag trodde att jag fan skulle dö! Sen gick vi och drack te och snackade lite till och nu börjar väl kvällen dra ihop sig och lida till sitt slut?
Jag har förhört Charlotte på spanska! Haha jag sög pung på det:P
Det känns jätte konstigt att klockan är så mycket och jag är inte hemma hos mamma och pappa för man är så van att man måste vara hemma klockan nio men nu är det jag som bestämmer över mig själv! Känns skönt! Plus att jag inte har någon speciell tid som jag behöver gå och lägga mig för skall upp halv 11 och ta medicin så kommer jag knappast kunna somna om efter der så det blir bra att vakna till så tidigt :) Det skall bli riktigt spännande att jobba kväll faktiskt! Hoppas det är roliga och trevliga människor som jag skall jobba med i morogn :)
Nu skall Charlotte fråga sin mamma och hon får sova hemma vid mig. Vilket jag inte tror att hon kommer få eftersom klockan är så pass mycket som den är!
Här kommer en bild med löshåret, det är inte alls vacker men det är i alla fall en bild :)


blogg

Hemma i mina gammla områden :)


Hej på er mina kompisar!
Just nu så sitter jag hemma hos bästa Charlotte :)
Hon skall hjälpa mig att fixa mitt löshår :)
Sen tror jag nog att vi skall gå och fika :) Tror inte att jag orkar jobba för pappa idag. Så det får faktiskt ta och bli en annan dag :)
Skönt att man nästan kan gå och lägga sig när man vill i morogn eftersom man inte börjar före klockan 13:00.
Måste nästan dra in en tvätttid idag elleri morogn så man har niice kläder i skolan på Onsdag.
Charlotte skall typ troligtvis sova hos mig i morgon så det kommer bli naajs men drygt att man slutar jobba klockan 20:00 då. Men det funkar väl ändå. :)
Nu så skall Charlotte äta och jag skall kolla lite Facebook. Men vi hörs av serare. Puss

blogg

Slutat för dagen!

Hoppsan Hallå!
Känner att mer och mer folk på arbetsplattsen börjar ta kontakt med mig! Det känns riktigt roligt :) Slutade precis så sitter hemma och försöker varva ner och få tag på Ottilia, men jävligt svårt när man inte har pengar på mobilen och hon svarar inte på sms.
Frågan är idag och jag skall dra hem och jobba lite och sen tillbaka till Gråbo och bara just chilling in the hood!?
Ingen aning. Och jag får damp på när folk aldrig svarar!
Plus att jag har skrivit på en tystnadspliktspapper så nu får ingen veta vad som pågår på min praktik! haha kan få straff om jag säger något! Nu vaknade Charlotte till liv så skall försöka få henne att ringa mig :)
Helt otroligt! Skall det vara så här svårt att få tag på folket i sin omgivning eller!?
Aja nej nu skall jag snacka med Charlotte och sen ta det lugnt! Puss

blogg

Godmorogn allla läsare :)

hejsan bloggen!
 just nu så sitter jag ganska stressad och svettig framför datorn. Skall snart iväg till tandläkaren så skall dom få det gjort.
Idag har jag jobbat med Yvonne. Hon är så mycket bättre än den andra och så idag haf jag också fått vara med och göra en massa saker! Inte bara fått stott och kolla på vad dom andra gör utan ochså få ta ett steg in i arbetslivet och verkligen få vara med
I morgon skall jag jobba kväll. Tror det kommer bli bra! kommer aldrig orka gå upp klockan 6 idag igen!
 Mamma ringde mig och till och med personalen! Men jag känner att jag gör ett bra arbete när jag är där borta. Sen skall jag hemförbi och tanka! :)
Nej men denna dagen kommer bli skit bra tror jag nog och sen får jag se hur trött jag är när jag slutar om jag pallar åka hem och jobba eller inte. Men det tror jag nog inte skall vara någon fara. Har fått en favvorit på praktiken! Hillevi haha hon är alltid så glad, och det tråkigaste idag va att en tant hade så ont så hon började nästan gråta och att hon ville dö. Det låter så hemskt!
Men nu skall jag ta tag i min tandborste och sen åka iväg till tandläkaren :) Puss


blogg

Godnatt på er alla!

Hejsan hoppsan!
Just nu så sitter jag i min grymt sköna morgonrock och är skit trött och verkligen hoppas på att jag skall kunna somna med bums!
Snackade med Emma ikväll! Hoppas verkligen att hon kommer hem snart!
Just nu så sitter jag och kollar på reprisen på andra avenyn. Kan nog bli rätt skönt att somna in till det :)
Känns som om jag aldrig kan sluta bli törstig. Dricker vatten hela tiden men kommer säkerrt springa på dass 24/7 i natt :P haha nej men nu skall Hanna släcka lampan och lägga huvudet på kudden och sen bara somna in i sin skönhetssömn och sen vakna pigg och glaad i morgon klockan 6! haha puss på er!


blogg

Gjort mycket på denna korta stunden :)

Hejsan!
Nu har jag varit inne och planerat och till och med varit iväg och handlat och snackat lite med min omgivning. Och det visade sig att David var inne på min blogg igår. Han som hatar alla bloggar i hela världen och sen valde han att gå in på min men han sa att han ångrade sig! men det tror jag knappast! bara för han älskar mig så mycket :)
Ja då sitter man och funderar på vad man skall ta och göra tills klockan blir nio. Man kanske skulle ta sig ett bad?
Eller så kanske man bara skall fixa till sängen och packa upp väskan och förbereda till i morgon?
Har ingen aning. Känner inte riktigt att jag har ork till så speciellt mycket! Kanske man skall ta en kopp te eller så skiter man i det? Nej årdning och reda Hanna!
Nu skall jag gå och förbereda min morgondag! Tror det får bli kanske leggings och sen ett linne och en tröja över det? Vad tror ni om detta? :)
Tror det kan bli ganska bra om mina leggnings vägrar att glida ner under mina andra leggings. Tyvärr så är dom sköna så pass genomskinliga! men det kanske inte gör någonting om man bara drar ner linnet över rumpan. Hmm det får jag nästan ta och kolla upp! Kommer säkert få gå flera mil i morgon med som jag gjorde första dagen. Sen får jag inte glömma att jag verkligen måste snacka med dom på praktiken om jag kan få jobba kväll på Tisdag. Skönt med sovmorgon till 13:00 och sen jobba till 21:00 ändå inget speciellt bra på tv:n så det gör ingenitng för min del. Hoppas att man kanske kan få in enstöt på ett sommarjobb där. Tror nog att jag har en större chans nu när jag ändå har praktik där. Men känner mig så jävla kass eftersom jag inte varit där på en hel månad. Och sen i morogn så skall jag vara vid tandläkaren vid halv 11 typ så då måste jag smita igen och sen någon gång i nästa månad så måste jag smita vid typ kvart i ett eftersom jag skall gå en körskolekurs. Det känns så jävla skönt just nu att man har börjat komma igång med körkortet, men jag känner ändå att min körning typ har försämrats. Vilket inte är så bra. Men jag och pappa skall typ ut och dra en drive på Onsdag efter skolan och hans jobb.
Emma skrev till mig på Facebook att hon kanske inte kommer komma hem till den 20:de vilket gör mig väldigt besviken. Saknar henne så jävla mycket! Och just nu så sitter jag typ och lyssnar på någon deppmusik så det måste jag ta och ändra annars börjar snart mina tårar rinna ner på kinden tack vare min älskade syster!
Men som sagt. Värkställ frukosten! Puss

blogg

Är i staden!

Hejsan hoppsan! Nu sitter jag i staden på min gamla heldiga dator och snackar med Mappe och Bobby!
Det gick väldigt bra för Ottilia att övningsköra och så men same shit det var hennes första gång ute på vägen också!
Sen fick jag 150 kronor av Ottilias mamma för att jag hade jobbat. :)
Sen drog vi in på Ica maxi och köpte varsin sallad och sen så lite Wallandergodis!
Skall nog springa in på boendet snart och planera och sen handla.
Sen skall jag nog ta och snygga upp lite i lägenheten den ser inte så speciellt naajs ut och sen blir det nog till att fixa i ordning allting till i morogn eftersom jag skall upp så satans tidigt och så hoppa i säng till en bra film :)
Men nu skall jag se om jag kan få min pappas uppmärksamhet inne på msn!
Puss

blogg

Simpssons

Hejsan!
Just nu så ligger jag i soffan hemma hos Ottilia och kollar på Simpssons! Riktigt bra faktiskt!
Ottilias pappa är i Etelhem och fixar på sommardäcken så att Ottilia kan köra lagligt :)
Pappa frågade mig om jag skrivit på testamentet. Haha det kanske man skulle ta och börja göra.
Snacka om att jag skulle känna mig gammal den dagen jag skulle skriva på mitt. Jag menar det innebär ju ändå att du närmar dig döden!
Just nu känns det bara som om jag vill hem. Lägga sig i sängen och bara kolla på tv och verkligen känna att man är hemma!
Nej nu skall jag och Ottilia fortsätta glassa vidare på tv och äta mat

blogg

Bär det av till staden?

Sitter och raderar lite skit på Facebook! Allt man har gjort, och det är inte lite kan jag meddela! Skall ner och leta efter min telefon och sedan packa ihop mina saker. Tror der börjar dra ihop sig till staden i alla fall. Skall bli skönt att komma hem till sin kära lägenhet! Men nu väntar det att packa ner datorn så jag måst sluta skriva. Skriver när jag är inne i stan Puss

blogg

Detta skall föreställa en rubrik :)

Godmorgon bloggen!
Vaknade idag vid klockan tio av att Ottilia hade ställt en klocka men hon gick ju knappast upp av den. Men efter 45 minuter så var det liv i flickan. Idag känns det som om hon är ganska nerväs eftersom hon eventuellt skall övningsköra in till stan.
Vi har ätit en god frukost och bara tagit det lugnt. Just nu så ligger vi i varsin säng med varsin dator och bara njuter av livet. Sen när man kommer in till stan så blir det till att planera och sen till att handla så man har mat hemma! Sen skall jag nog bara ta det lugnt kanske städa upp lite i lägenheten och sen blir det ju wallander på tv:n ikväll :)
Denna veckan kommer att bli en lång vecka eftersom jag skall gå på praktiken och jag börjar 07:00 vilket betyder att Hanna måste stiga upp 06:00 två dagar i rad. Jobbigt! Men skall kolla med dom om jag kan få jobba kväll på Tisdag. Sen kanske jag skall hem till mamma och pappa och tanka moppen och sen får jag se om jag hinner fortsätta måla idag eller om jag skall ta det i morgon. Det märks också hur sent jag kommer in till stan.
Plus att man skall till tandläkaren i morgon och fixa någon skena till min mun så att jag inte gnisslar tänderna och speciellt inte slipar ner dom.
Och på onsdag så skall jag vara med Emma! fan va kul det kommer bli har inte träffat henne på 4 månader. Ibland så känns det som om man inte har någon syster eftersom hon var varit borta så mycket.
Men det kommer nog bli bra! Men nu tänkte jag kolla lite Facebook och sen kanske vi skall packa ihop våra saker och sen kanske bege oss till staden för att ta våra cyklar. Eller i alla fall jag, Ottilia har tydligen så ont så hon inte kommer orka cykla men det märker vi. Och sen kanske in på Ica maxi och kanske köpa lite Wallander-godis och sen just chilling in the hood. :)
Puss

blogg

Tänkte sitta vid datorn ett tag till!

Hej igen, det var ju inte igår.
Har inget annat för mig så kan sitta lite till vid datorn innan jag hoppar till koojs! Sitter och kollar på någon trailer och det visar sig att jag nästan måste se " The last song " Den verkar jätte bra!
Skall försöka övertala Ottilia till att vi skall sova vid 12 eller ja i alla fall slänga ifrån oss våra datorer! Så jävla jobbigt att ligga och lyssna på när hon knäpper med tangenterna! Men same shit detta inlägg blev totalt världelöst så jag borde egentligen inte lägga upp det. Men gör det bara för det är mer än två meningar i detta inlägg haha sug på den. Puss

blogg





Memories never die

Mer trafik?!

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/run.cgi?userid=grippsgo

Klicka på denna länken om ni vill få mer trafik. Jag lovar. Det funkar!

Ojojojojojoj

Nu känns det som om jag har kollat igenom precis allting som finns att kolla och söka på på internet. Men känner inte att jag hittade något roligt att riktigt kolla in. Tror det blir till att borsta tänderna och sen hoppa i säng snarare. Ottilia får damp på mig och säger att hon inte tänker umgås med mig mer om jag tänker börja blogga på riktigt igen. Vet inte vad som har hänt men det händer typ ingenting i livet nu.
Just nu så ligger jag och Ottilia typ och skrattar åt ett skämt i filmen "En sommar med Göran"  och lyssnar på röka på musik och gasar sönder hela rummet. Men nu skall jag ner för jag håller på att kissa på mig och sen orkar jag inte blogga mer nu. Så säger godnatt nu så ses vi i morgon! Puss

blogg

_naajs _naaajs!

Hej hej bloggen!
Just nu så ligger jag i min säng hemma hos Ottilia och bara tar det lugnt och kollar lite bloggar och Facebook och bara njuter av livet typ.
Idag så var Ottilia ute och övningskörde på gården, det gick väl bra! Det var hennes första gång så man skall inte nerdverdera sig så mycket. Alla är vi nybörjare någon gång!
I morgon så bär det av till stan någon gång. Känner inte att jag behöver stressa! Sen är det Wallander på tv:n och undra hur mycket man kommer orka kolla på det eftersom Hanna skall upp 06:00 morgonen där på och pallra sig till praktiken. Plus att jag skall till tandläkaren. Skall få någonting för att jag gnisslar tänder som fan. Jag och Ottilia hade tydligen krig i natt över att jag hade gnisslat tänderna så mycket. Haha jag märkte ingenting, men den bitchen hade gott och snott min kudde. Så jag vaknade mitt i natten och var skit deppig för att jag bara hade två kuddar kvar :( Men jag kunde i alla fall somna om sen.
Trår jag måste hem till mamma och pappa i morgon. Behöver tanka. Inte så kul att stå torsk på väg till tandläkaren eller hem från dom.
Sitter och funderar på vad man kan äta för mat i veckan och vad som skall handlas hem.
Sen funderar jag på att jobba så mycket som möjligt denna veckan!!!
Mest bara för att spara. Men som sagt det är alltid lättare att säga det än att göra det! Men vi får se hur det går med det. Tror det blir utbetalning i morgon på det jag jobbade idag. Men nu skall jag kolla vidare lite. Kanske hörs mer senare ikväll!
Puss

blogg

Dålig uppdatering i know

Hej Bloggen!
Igår så orkade jag verkligen inte skriva någonting. I know, jag har blivit skit dålig på att göra uppdateringar nu förtiden!
Igår så åkte jag och Ottilia ut till Alskog och tog det lugnt bara, det blev tacos till mat, mumma va gott det var sen var det chilling in the tvroom :)
och sen blev det sängen för min del, jag var skit trött och vill inte ens tänka på att det är söndag i morgon! hu!
Jag och Ottilia vaknade vid halv 11 av att klockan ringde och det var ingen speciellt trevlig Ottilia som vaknade då men det får man ta, det är faktiskt på morgonen. Så åt vi frukost och kollade lite på tv. Sen skulle Ottilia till Etelhem och städa och jag stannade hemma hos Anette och städade, hu va svettigt det var! Dammsugade och torkade golven och sen bära in pellets och sen klippa ner någon buske och handfatet och forka av en hylla och sen så gjore jag rent spisen och så.
Nu har jag också entligen gjort om min blogg. Tråkigt nog var faktiskt riktigt nöjd med min förra gråa. Men eftersom min statistik inte funkade så fick det bli en ny så kanske den börjar dra igång igen, den har varit trasig i över en månad och några dagar, vilket känns väldigt tråkigt. skulle vara kul och se hur många som kollat in en i mars eftersom jag uppdaterade över 120 inlägg!
Jag och Ottilia har bestämmt oss för att inte åka in till stan idag. Hon vill självklart övningsköra lite, vilket man kan förstå nu när hennes tillstånd äntligen har kommit.
Vi får se vad som mer kan hända ikväll, jag vet bara att jag och Ottilia skall duscha och sen blir det nog tv. Men men vi får se, hör av mig senare.

tysdnaden som uppst

år när en kvinna inte väljer strykhjärnet i monopol



Jobbe! Självklart!!!

Hej bloggen!
Idag så känns allting mycket bättre. Jag slutade skolan en timme tidigare så jag drog hem och tog mig en skön dusch och sen tog jag moppen hem till pappa. Vi grillade korv utomhus. Det var jätte mysigt, sen började jag med mitt arbete skulle tvätta av hela treassen och sen skulle jag olja in den mummfiie fick sig en dusch också, men det var han nog bara glad för. Övningskörde med pappa idag också, det gick inte så bra, höll på att krocka med en lastbil typ riktigt läskigt, vet inte vad de e med mig nu men det går inte alls bra för mig med övningskörningen nu. Vet inte varför!!!
Annelie kom in till mig nyss så kollade vi lite på plattånger på internet så visade jag min trasiga men det verkar som om jag kan använda den ändå om jag bara tar det lugnt med den, det är bättre än ingenting, sen diskuterade vi massa skor och kollade lite mer på internet och sen snackade vi lite om löshår och hur man hanterar det och så. Riktigt roligt snack faktiskt. Vilket jag dock inte trodde. Men det blev bra till sist!!!
Just nu så sitter jag och kollar på Sveriges värsta bilförare, men nu blev det precis reklam.
Skall nog se om man kan platta håret med min tång och sen skall jag nog ta mig en kopp te! Så jag säger godnatt för min del så hörs vi nog av i morogn. Puss

Sjung för allt du är värld!

Hejsan hoppsan! Sitter i skolan nu och skall egentligen ha so men jag får ingen hjälp av min lärare så vem fan orkar bry sig kanske tar hem det så får kanske pappa hjälpa mig med det. Slutar nu efter denna lektionen och sen skall jag hem och ta en dusch, känner verkligen att jag behöver det!!!
Sen blir det att dra på sig arbetskläderna och sen ta moppen hem till pappi och så skall han bjuda på mat och sen blir det nog att börja arbeta!
Skall kanske träffa Charlotte idag, hon skall hjälpa mig med mitt löshår, locka till det lite eftersom jag inte har en locktong!
Nu när jag har jobbat ihop mitt löshår på två dagar så har jag kommit på en ny sak som jag skall börja jobba ihop till! En ny plattång! Det kan verkligen behövas, tror inte det kommer ta så lång tid för dom kostar ändå inte så mycket, men det är som sagt ändå jag som har trampat sönder den gamla som var så bra så jag skall kolla om jag kan hitta någon snarlik för ett hyffsat bra pris. men nu skall jag kolla lite på Elgiganten och sen se om jag kan få någonting gjort!
 Puss Hanna Lindgren!

Sjung för allt du är värld!

Dagen löste sig rätt bra ändå, även om jag känner så som jag gör, men det är en dag i morgon också!
Jag står faktiskt för allt jag skrivit i mitt förra inlägg men det var exakt så hur jag kände då och vissa synpunkter följer fortfarande med! Sitter och lyssnar på Jeff Buckley och känner mig allmänt låg, känner inte alls att jag vill gå till skolan i morogn, känner mest för att bara få stanna hemma och kanske umgås med min pappa för en gångs skull!
Vet inte alls hur jag skall göra men Marion och Sandra lär ju rycka upp mig till plugget, det kanske är lika bra!  Nu skall jag ringa Ottilia sen sova, sätta klockan på tidigt för Hanna skall bada i morogn :D


Read your nickname


Fitt dagen!

Idioter hela bunten!
Allt bara suger kuk just nu och nu skiter jag fan i hur jag skriver för ja e så jävla sur!
Skall fan gå till körskolan i morgon och avboka den där satans fitt kursen för jag kommer ändå inte få något jävla körkort!
När jag är 40 så kan jag nog börja tänka på körkort igen och då kanske jag kan köra med någon annan!!!
Pappa jobbar hela jävla tiden och ibland så skulle jag uppskatta om han ville tillbringa lite tid med mig också, nu när Emma kommer komma hem så kommer jag väl vara osynlig igen! Känner mig verkligen inte som en i familjen längre.
Känner mig ensamen och svag.
Tårar som bara rinner ner på mina kinder hela tiden, dom slutar aldrig rinna! Jag somnar med dom och jag vaknar med dom! Och det är ingen som kan torka bort dom från min kind och ge mig ett stöd. Jag får klara mig emd min kudde och mina alla tusen tankar och frågor som ingen kan svara på!
Känner mig utnyttjad varför kan inte folk skaffa egna saker!?
Känner mig kränkt! Folk påpekar hur jag ser ut och jämnför mig med fjortisar!
Känner mig osynlig eftersom allting har blivit fel och det kommer bara bli värre om en vecka!
Jag känner mig inte förstådd! Känns som om hela befolkningen bara ignorerar mig!
Jag skiter i detta nu! och nu skall väl du pappa skicka en en kommentar och bara tyck inte synd om dig själv och nej det gör jag inte jag säger hur jag känner och de e därför jag har skaffat den här bloggen! för att skriva exakt hur jag känner om saker och ting!
Read your nicknAme!


Glassigt.

Hejsan, sitter nu hemma ute på baksidan och bara just chilling in the hood!
Är med Marion, vi kom hem efter skolan och sen så åt vi ute mysigt det sen har vi bara suttut och snackat lite och sen har vi solat. just nu så sitter vi ju som sagt ute och bara tar det lugnt, jag har ju inte en lika modern telefon som hon som kan ha internet i den så jag får ta min hedliga dator.
Skall hem till mamma och pappa ikväll och äta kvällsmat. Det skall tydligen bli köttbullar, mumma det.
Får se vad som skall hända i helgen, tror jag kanske skall omplanera den, får se om jag kanske skall vara med Anna och Marion. Får se kanske skall hem också.
Känner att mitt b loggande börjar gå i konkurs, men same shit, jag skriver nu mera när jag känner för det.
Idag bad min engelskalärare mig om ursäkt, vilket känndes skönt, slipper jag komma på taskiga kommenterer på allt hon säger och gör istället, dom börjar ta slut nu.
I morogn så får jag ta ett ryck med min so så jag får den klar snart. Men men, nu skall jag kolla lite på internet och sen skall jag väl dra hem till mamma och pappa om kanske två timmar eller någonting... Puss



Just chilling in the hood

Hejsan, har inte skrivit på ett tag nu men känner inte riktigt att jag har haft ork, har haft en massa andra saker för mig! Just nu så sitter jag i skolan i det lilla rummet med Anton.
Igår var Hanna jätte duktig som städade hela lägenheten.
Idag skall jag nog bara ta det lugnt och leva livet precis som det kommer!
Satt och diskuterade en massa med Eva idag och det gick ganska bra. Hon bad om ursäkt och så, så det känns lite bättre.
Nej men nu orkar jag inte skriva mer, skall kanske övningsköra med pappa idag!

Godmorogn!

Godmorgon bloggen!
Igår blev jag som sagt klar med mitt cv så nu känner jag verkligen att jag kan slappna av!
Skall inte till praktiken i morgon för jag hostar så pass mycket plus att jag får så ont i huvudet av det och sen känner jag mig fortfarande så snorig! Vad tråkigt det känns att man har varit sjuk hela lovet i princip, eller ja sjuk och sjuk men i alla fall fett förkyld! men det får vi ta och ändra på! Idag så skall Anette och Tomas tydligen köra oss in till stan eftersom Golian, (Ottilias katt) skall med in till stan. Våra cyklar står vid ica maxi så det blir till att cykla hem, planera och sen handla och sen bara ta det lugnt eftersom jag behöver vila upp mig så skall ringa mamma senare ikväll så hon ringer min praktik och säger att jag är en liten sjukling :)
Men nu skall jag fixa och dona, Puss Hanna

800 kr på två dagar:D

Hej bloggen!
Idag har jag och Ottilia städat som bara den! Riktigt jobbigt var det!!!
Men jag tjänade dock 300 kronor på det så nu har jag mina 800!! Tack Anette!
Sen har jag och Ottilia knaprat ihop ett cv åt mig sen ringde jag pappa och frågade vad han tyckte om det och han tyckte att det var skit bra, men det var lite för långt.
Men har skickat de till han så skall han fixa lite på det sen skickade jag det till Emma och hon och Josefine kollar på det och så fixar dom det lite åt mig och så, det kommer nog bli jävligt naajs! Så som min förkylning är nu så kommer jag inte att gå till praktiken! Men jag och Ottilia skall i alla fall åka runt och dela ut massa cv och sen skall jag äntligen få köpa mitt älskade löshår! Hoppas verkligen att jag får jobb nu i sommar! Måste köpa en ny plattång! och så skall jag spara resten av pengarna till bli och så... Men det löser sig nog i slutändan allting! Hoppas jag bara kan ha turen på min sida nu i sommar, Vill göra ngt roligt ikväll men vet inte vad!
Skall nog försöka slita Ottilia från datorn lite, eller kanske satsa på en tidig säng eller någonting:D vem vet, hör av mig i morgon, puss och godnatt

 

Go go go

Godmorgon bloggen!
Denna natten har varit hemsk!
vaknade vid 02:40 att jag va så kissnödig så jag trodde att jag skulle spricka! Sen vaknade jag vid nio igen och kunde inte somna om! Sen gick jag och Ottilia upp vid halv 11 och åt en god frukost. Sen  gick vi och kollade på lite barnprogram och chillade galet, höll på att dö av trötthet när jag låg där i soffan!
Anette och Tomas skall snart dra iväg och då skall jag och Ottilia komma med våran nya städfirma och städa hela huset och sen skulle jag städa hela kylskåpet och sen skulle jag fixa kaklet! hu det låter inte alls kul, känner inte riktigt att jag har speciellt mycket ork till att städa idag. Men vad skall jag annars göra idag?
Jag och Ottilia SKALL skriva mitt CV idag annars kommer jag nog få panik eller något!
Så får vi se om vi drar till Etelhem idag och skriver ut det och så. Sen får vi också se om jag skall på praktiken på måndag också! Men jag och Ottilia skall i alla fall fixa med att dela ut våra cvn till massa olika företag och sen skall vi dra och köpa löshår :) 300 kronor kvar :D Men nu skall jag ringa mamma och tjaata lite skit :)
 Puss

Flitig som bara den idag :)

Hej bloggen! Inte skrivit någonting idag men kan dock meddela att jag har haft fullt upp!
Jag ville ju tjäna pengar för att kunna köpa det där löshåret och idag så skulle jag putsa alla Anettes fönstrar!!!
Jag började klockan 12 och var klar med atta 16:45 så känner mig jävligt duktig och tjänade också dock 500 kronor så känner mig jävligt duktig plus att jag verkligen känner att jag är på gång nu också! Nu är det bara 300 kronor kvar! jag och Ottilia skall städa hela huset i morgon! Dammsuga och skura och sen skall jag skura deras kakel. Men det kommer faktiskt bli skit bra tror jag hoppas bara att Ottilia inte känner sig så dålig och hänhig i morgon så hon kan hjälpa mig med städningen! Sen skall vi skriva mitt CV det blev aldrig av idag, men vi hargjort så mycket och förr en gångs skull så har vi faktiskt umgåtts och haft roligt, vi fick ett jävla garvanfall efter maten! Det var roligt sen har vi spelat kort och mysigt och sen kollat på tv tillsammans! Och sen sökte vi lite på add och adhd och gjorde något test om det och så. Och nu har i alla fall jag borstat mina tänder och sitter och snackar med min älskade Charlotte på msn och tänkte snart gå och lägga mig! Tänkte försöka sova bort min förkylning! Och se om det blir bättre tills i morgon! Men nu skall jag ner och hämta mina 500 kronor för jag vet att Leonard verkade jävligt sugen på den och sen skall jag nog snacka lite mer med Charlotte och sen släcka ner ljuset! Puss Hanna


Miss You Charlotte<3

Nässpray!

Så där jätte kul att pappsen precis har köppt nytt nässpray till mig som bara helt plötsligt försvinner! Detta blir jag galen på! Hatar i princip allt just nu för jag kommer inte kunna somna i natt om jag inte har det!

Kris på jobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hejsan!
Idag har jag och Ottiliat klarat av det som vi skulle göra!
Vikande i morse av att gotlandshem kom in med en frys i mitt kök och att dom skulle fixa mitt avlopp, fyfan va äckligt massa svarta hårtussar och skit men det kan inte vara jag eftersom jag har blont hår!
Sen ringde vi och väckte Charlotte och så cyklade vi dit och så hämtade jag löshåret och fick se hennes att det ville jag också ha så just nu så letar jag jobb för att jag skall kunna få ihop 800! Ringde mamma och pappa men dom kunde inte komma på något bra som jag kunde göra.
Sen hade jag och Ottilia lite disco i min lägenhet! haha pumpade fett med musik, riktigt naajs! Sen tog vi cyklarna till Ica maxi och tog bussen där ifrån! Sen skulle Ottilia fixa och skriva ut sitt CV i Etelhem och så!
Sen drog vi hem till Alskog och fixade mat och handlade! Anette hade fött föroläsning med oss, haha naajs!
Och sen sa hon att hon hade lite jag kunde göra åt henne så det blir skit naajs! hoppas det blir bra grejer :)
Rabblade upp en hel del som jag kunde göra :D
Så hoppas också att det inte dröjer så lång tid tills jag kan fixa ett nytt löshår!
Sen ikväll så skall jag och Ottilia fixa ihop ett nytt CV till mig.
Så på Måndag så blir det till att lämna ut en massa CVn till många olika företag, hoppas verkligen att man kan få in en stöt på något!
Sen hoppas jag att gräset skall börja växa och bli bra snart så att man kan börja jobba åt farfar :) Men snart så skall jag och Ottilia ut och slavarbeta med att plocka in pellets till dom! Men det funkar tror jag kommer åka på en fönsterputsning i morogn också men det gör inte mig någonting! haha Kanske hör av mig mer senare, Puss

Staden!

Hej bloggen!
 Nu är jag i stan, helt ny duschad och fräsh! känns jätte skönt, skall till tvättstugan vid tio i 8 och hänga upp allting och så och sen bjuds det på fika i basen, mumma det!
Idag så köpte jag nya mjukisbyxor, dom skitter skit taight men det blir bättre snart!
Sen gick vi införbi skokanonen för Ottilia ville kolla i fall hon kunde ha turen att hitta några snygga ballerina skor och ja hon hade turen på sin sida, hon hittade ett par för 150 kronor!
Har suttit inne i basen och snackat lite skit med Ann nu i kanske 15 minuter :) Hon är bra hon :)
Alla är typ förkylda nu men de e väl någonting som går, jag känner att det kliar i min hals jätte mycket! Vilket är skit jobbigt!
I morgon så blir det som sagt ingen sovmorgon!
Plus att Ann tyckte att jag skulle göra rent min golvbrunn helt själv eftersom jag får översvämningar hela tiden när jag duschar! Men nej du! Det skall jag skicka Gotlandshem på! Och då skall dom fixa min frys också!!! Jävligt pissigt av dom att dom kom fram till att den var trasig och sen har dom bara stängt igen dörren igen och nu luktar det som om 400 lik ligger i min lägenhet fast i min frys! Äckligt! Nu skall jag kolla lite Facebook och sen skall jag gå till tvättstugan och sen måste jag säga godnatt nu för jag och Ottilia skall ha en data fri kväll ikväll, det blir Andra avenyn på tv:n och sen blir det nog att hoppa i säng, vi skall upp vid typ halv tio i morgon, skönt att sova ut eftersom jag inte har några byggarbetare sopm bygger om mitt badrum! haha, Godnatt
Älskar er mamma, pappa och Emma<33

Förlåt!

Godmorgon bloggen!
Sov som en gud i natt men vaknade id kanske 8 av att hag behövde nässpray!
Dom håller på och bygger om här hemma hos Ottilia så vaknade klockan 8 av att dom höll på att hammra men stängde av allt och somnade om igen! Skall döda Ottilias katt som satte klorna i mitt sår som är nyopererat! Det är tanken som räknas så skall inte döda han bokstavligen men han fick fan veta vad han hette!
Idag så skall vi in till stan, så skall jag köpa nya mjukisar :) härligt :)
Ottilia skall snart inta position till att stapla ved och då tycker hon att jag skall kolla på! jävligt roligt, samma som igår jag skulle kolla på när hon städade! senare idag så bär det av till stan och så blir det en natt på gråbo och sen blir det ingen sovmorgon häller kan jag meddela! skall vara på um klockan 11! jobbigt!
Men nu skall vi dö eller något, nej men äta lunch och sen skall Ottilia fixa veden!
Puss!

Miss you lottsiie!

Etelhem City!

Hejsan bloggen, har inte uppdaterat så speciellt mycket idag, vilket kan bero på att jag inte har gjort så mycket, jag har haft grymt ont i handen så har jag varit skit täppt och fortfarande lock för båda öronen så har mest legat i sängen och bara vilat.
Vilken också är jävligt skönt att göra och som man känner att man behöver nu när man inte känner sig riktigt frisk. I morgon så skall jag och Ottilia beje oss till stan. Tillbringa natten hemma hos mig på Gråbo och sen iväg på ett möte på Torsdag förmiddag och sen hem till Gråbo igen och bara just chilling in the hood och sen när Lotta har vaknat till liv så skall vi troligtvis ta en buss hem till henne och sen så skall jag hämta hennes löshår igen :)
Och sen skall jag och Ottilia gå till Malmrosrondellen och sen ta en buss ut till landet igen, men ibland så undrar jag verkligen om det är så värt, men det känns skönt att man kan koppla av! Så åker vi tydligen in till stan på söndag och då måste jag handla. Jag hoppas verkligen att min frys är fixad tills dess!
Och jag som har mega skavsår på mina ben! Jag hoppas verkligen inte att jag kommer få accrodamp nu när jag skall gå så mycket!
Jag börjar känna mig lite bättre, men skall inte såga allt för mycket för det känns som om någon står och kastar tegelstenar på min hand! och skallar mig hela tiden! Men jag blåste en gång och då försvann locket i mina öron men det kom dock tillbaka men det är också ett bra täcken på att man kanske börjar bli lite bättre, då skall man bar få tillbaka lukt och smaksinnet så man kan känna maten och så att man kan känna när man stinker as :)
Har suttit och snackat lite med Marion nu också, känns rätt naajs faktiskt! Försöker skynda på Ottilia med städningen nu också för det är inte alls roligt att bara sitta och glo! Eller visserligen så sitter jag ju vid datorn men har i princip redan kollat allt och känner mig trött så jag har stor lust att bara gå och lägga mig! Det hade faktiskt varit riktigt skönt! Men sen när vi skall hem så kanske vi skall duscha, men inte säkert :) Men tror jag skall göra det i morgon när jag kommer hem istället för jag måste ha hanske och plastpåse och massa slå hårtoffsar på handen och armen bara för att det inte skall komma in vatten på såret så att det blir större eller att det ja blir större, vet inte riktigt vad jag skall skriva eftersom jag är så sjukt trött och har ont i handen och huvudet! Men tror det kommer bli en skön nattsömn för min del! Puss

Gnällian!

Hejsan på er!
Sov gott som bara den lite jobbigt i morse när man vaknade och kunde inte andas med näsan och jag hade typ drägglat ner kanske 40% av min kudde, mindre nice!
Sen var det upp och hoppa för vi skulle hem till Veronica och äta pangkakor, mumma av det som man kunde känna smaken av, vilket inte var så speciellt mycket. men det mättade i alla fall magen! Sen umgicks vi lite med henne och sen skulle hon ta bussen till Stefan och vi skulle ta bussen till Etelhem. Så hämtade Anette oss och så åkte vi hem och åt en mummsig lunch och nu så ligger vi bara i varsin säng och kollar runt lite på internet, känner mig ganska klar eftersom jag bara är medlem på två sidor och ingen har orkat uppdaterat sin blogg!
Har värsta locket i öronen, så i morgon så tänkte jag sova ruset av mig och bara hoppas på att det börjar släppa snart! Det är ju jävligt synd att man tål så jävla mycket kyla! Om man hade frysit skit lätt istället så kanske man hade haft mer kläder på sig och då hade kan kanske inte blivit förkyld! Hoppas jag inte är förkyld tills på måndag eller tisdag så jag kan gå på praktiken! Eftersom det inte är så bra om jag går runt med ett virus med alla gammla och sjuka gubbar och tanter.
Skall se om jag och Ottilia kan hitta på något roligt idag :) Kan vara kul och göra det. Jag skulle ta kort på mig och Ottilias kisse Golian som nu mera kallas för gnällian men han ville nästan inte vara med!
Så bjuder jag på mitt äckliga sår efter operationen! :) Njut av det :P



Nu är allt som vanligt!

Hejsan nu ligger jag hemma i min säng hos Ottilia på landet city!
Har inte skrivit på ett tag nu bara för att jag har varit i stockholm och bajshotellet erbjöd inte gratis internet så dom kunde ta sig i röven.
Dag ett när vi kom till Stockholm jag och mamma så shoppade vi lite, rätt jobbigt att gå och släpa på väskorna men smällar man får ta!
Sen va vi så jävla trötta så jag tror vi gick hem klockan 4 och sen somnade vi vid nio, haha två trötta Lindgrens!
Sen dag två var vi pigga och utvilade, vi som 11 timmar typ, rätt skönt, sen ner och äta en brakar frukost med allt du kan tänka dig sen drog vi ner på stan igen och kollade lite kläder och så sen drog vi till Cosmonova och kollade på sea monsters i 3D, de va fan skit coolt! Så jävla skönt att det var tre super dagar med vädret! Sen var det dags för mer shopping och sen drog vi hem till Hotellet vid kanske 8 och jag skulle promt bada nu när jag hade fixat en ny propp för dagen innan så var proppen trasig men same shit, Hanna gjorde översvämning med 3 cm över hela golvet, jävla skit avlopp, mamma verkade lite svidig, men skit samma precis alla min kläder blev blöta till och med mina sista trosor så jag fick stå och föna dom torra! kände mig verkligen som en riktig luffare!
Sen kollade vi på Stig Larssons och sen var det tack och godnatt, vi var verkligen skittrötta!
Sen sista dagen och sista frukosten, vi sov inte så bra men det blev några timmar i alla fall!
Så tog vi oss till det kungliga slottet, de var riktigt naajs faktiskt, mycket som man får lära sig och se!
Jag och mamma har fisit inne i det kungliga slottet så haha sug på den kungen!
Sen skulle vi döda lite tid men det gick inte så bra, jag började bli trött ochs vidig och ville bara hem till Gotland men vi skulle sitta på centralen i typ tre timmar och vänta och det var ju verkligen inte roligt men sen började jag och mamma få lite skratt attacer, rätt naajs ändå :) Sen bussen hem och sen båten, riktigt skönt att veta att man nu är på gång, men så på båten så började jag bli lite förkyld vilket e jävligt jobbigt, för nu har jag lock för båda öronen! Mamma mobbade mig som fan för jag gjorde översvämning haha vi skrattade en hel tv4 reklam och lite till :)
Men som sagt nu är jag hemma igen!
Idag har jag övningskört med pappa, det gick ganska bra och sen körde vi ut till farmor och farfar, kul och träffa dom! Skall troligtvis dit på Torsdag men vet inte till 100 än!
Min frys var trasig när jag kom hem så jag fick kasta allting som jag hade i den, jävligt jobbigt för det var jävligt mycket!
Sen så drog och jag Ottilia och träffade Veronica ikväll. Skall dit i morgon igen och umgås, så det blir upp vid kanske 9 så skall hon göra pannkakor till oss :) mumma, men nu skall jag gå ner och borsta tänderna och sen sova, puss och godnatt

Är så slottet

Hejsan har inte skrivit på ett tag just nu. Men hotellet erbjöd inte internet:( just nu så står jag och mamma i kö och väntar på att vi ska köpa biljetter så vi kan kolla på slottet. Igår mobbade mamma sönder mig bara för jag gjorde översvämning i badrummet och alla mina kläder blev Piss blöta! Men vi skrattade mycket, Haha en hel reklam på tv4 och lite till! Jag har hittat tre par skor, skit Naajs, i morgon så skall jag till alskog så skriver mer i morgon, puss från Hanna och mamma

Just chilling in the hood med marion :)

Hej bloggen, ligger hemma i sängen med marion:) vi kände inte riktigt att vi orkade med skolan, jag hade skit ont i handen och kompisen i huvudet, överansträngt :p så vi gick hem och lagade mat, makaroner och köttbullar, sen fick marion diska, lite svårt nu när man har ett paket på handen, sen har jag packat ner det mesta som jag skall ha med mig hem till mamma och pappa, härligt jag skall få pappas säng i natt, de gillar vi de ;) i morgon så bär det av, skall troligtvis ta med mig datorn ändå, snackade lite med pappa om det. Men fan nu har jag kramp i högerhanden och marion skall få tillbaka sin telefon, och så skall vi gå igenom vad vi har för ord inlagt i mobilen, haha men skriver nog mer ikväll, Puss hanna

RSS 2.0