Seg och irriterad på mig själv!

Godmorgon världen! Man känner sig riktigt seg i kroppen nu när man har jobbat varje dag, och idag är det 4 dagar kvar till två dagar ledighet! Tänkte att jag skulle köra zumba idag innan jag började jobba men jag vet inte vad det är med mig. Världens latmask!! Jag SKA cykla till jobbet iställetb usch det lär vara svinkallt men det är inte så långt så :)  hoppas att arbetsdagen inte består av några motgångar bara! :) 

Nog om detta, i morgon är
Det redan onsdag! Dagarna går fort!!  Börjar få ångest över att jag slappat så mycket om dagarna, samtidigt man känner att man kommit in i träningen så känner man likadant om jobbet så jag har massa tg i december, längtar! 




Besvikelse..

Sista inlägget innan sängen!
Idag blev det som sagt jobb. Jag som verkligen såg fram i mot att vara ledig i morgon, det gick ju i alla fall och sket sig! Så i morgon blir det ett 8-12 pass, bättre än ingenting, hoppas det är trevlig personal bara.
Idag efter jag slöt jobbet så direkt på parkeringen så började jag skruva på bilen. Började fiffla med ventilationen men det blir fortsättning kanske i morgon då eller nåt. Körskolan är avklarad för helgen men efter en jävla massa svordomar över dammsugarhelvetet! Hade det vart min egen så hade jag kastat ut skiten!
Snuskigt nog så håller det på och dummar sig i badrummet för nu luktar det en jävla massa ruttet avlopp. Så i morgon blir det att ringa till Gotlandshem, Sen skall jag ringa till resursen också.

Var hemförbi mamma och pappa, sa hejdå till syrran som kommer ner i jul nästa gång.
Skulle somsagt mäta mig men den här veckan va en riktigt jävla pissvecka, så sjukt otroligt besviken så det fan inte finns ord! Nästa mätning... nu på söndag!
 
Nu skall jag in och hämta tandborsten i snuskrummet och sen sova!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jobba jobba joooooobba!

Hej på er! I morse var jag så trött så om man kunde Riga och sjukanmäla sig för kräksjuka så hade jag nog nästan gjort det! Riktigt seg i huvudet! Nu är det endast 3,5 timmar kvar här. Sen skall jag åka bort till körskolan och ta i tu med det. Efter det så måste jag verkligen tvätta mina arbetskläder! Skall hem till mamma och pappa sen och mäta mig. Sen skall man väl säga hejdå till syrran elle nåt! Vi får se, känner jag mig själv så blir det väldigt slappt ikväll. Kanske ut och gå en stund med tanke på att jag inte har rört  mig på hela helgen! 




Före och efter...

Hej på er, nu gör vi ett frjäde försök med att lägga upp ett inlägg.
Jag kommer bjuda på två bilder nu, en hur jag såg ut i somras och en hur jag ser ut idag.
Jag skiter i vad ni tänker, tycker eller kommenterar. Jag vet vart jag står. Jag är inte där ännu men snart vid mitt mål.. när jag skriver det här så inser jag ju att jag inte har ett mål :P Kanske dags att sätta? Äh tar kilo efter kilo!
 
Den här första bilden är tagen den 20 juli 2013. Dålig skärpa med tanke på att bilden är tagen över iphonen.
Ingen aning om hur mycket jag vägde där men jag ser självklart själv att det inte är normalt. Jag ser helt ärligt gravid ut!
 
 
Den här andra bilden är tagen idag 23/11 2013. om jag skall chansa mellan tummen och pekfingret så är det närmare 18kg som är borta.
 
Som sagt jag vet själv att det inte är normalt men jag jobbar på det varje dag. Jag är sjukt nöjd med att jag kommit så här långt utan att stannat. När folk i min omgivning verkligen märker hur förändringen blivit så hissar jag flaggan i topp.
 
Som sagt ni som kommer bete er som ett par pussys kan dra med en gång. Kalla mig vad ni vill, men jag vet att alla som kommenterar eller tänker idiotiska saker om det här inlägger eller om mig, ni står och trampar i ett träsk. Det här träsket kallas för svartsjuka! Det finns absolut ingenting som kan trycka ner mig, jag är hårdare än innan!
 
 
 
 
 
 

Godnatt bitches!

Idag har det vart en sån lugn dag så tanken slår en att det är dags att säga upp sitt abonomang ;) åkte ut en snabbis och träffade Marion och Jonas. Det var verkligen dött ute så vad är det man egentligen missar när man väl är hemma? Hoppas det blir bättre när snön kommer, men då blir det bara kallt istället. Vilka problem jag haaar va?! ;) 

Film mys för min del i kväll. Johan Falk och sen halva dumma mej 2. Så sjukt rolig! 

I morgon kommer syrran så skall jag ge henne sin födelsedagspresent. Sen måste jag verkligen tvätta mina arbetskläder och träningskläder. Sen måndag när man är ledig eller söndag kanske så måste jag ta och tvätta alla kläderna. Känns som om jag går naken snart!  Nu ligger jag i sängen med mitt fina svampbobplåster och skall väl ta och somna in snart! :)






Godnatt bitches! 

Träning träning!

Riktigt trött idag! La mig efter jag hade klippt mig och jaa jag somnade så idag är jag riktigt trött! Känns så jobbigt när det är ett stort experiment om vilken styrka jag ska ha på concertan.  I kväll är det bara mys som gäller! Tänkte inte sätta min fot utanför dörren, men bara för att man är trött så betyder det inte att de inte blir någon träning. Även fast det känns som om jag kommer somna på gymmet! 


Nyklippt, nöjd tjej!! Nu smälta maten seeeen time too pump!




Godmorgon världen!

Godmorgon världen! Ligger ännu i sängen som en död korv! Snart kommer väl min kusin Emelie och syrran. Då är det dags för klippning, då får man se hur det ska bli. Snaggad eller pottfrilla? Vi får se det sen, nu ska jag dra mig upp ur sängen!  Så kommer det upp bild senare! :) 




Min farbror sprider glädje! <3

Kommer hem efter ett pass på friskis och ser att jag har ett missat samtal från min "yngsta" farbror. Jag som inte pratar med han så överdrivet mycket börjar ju fundera om det är någonting som har hänt eller vad så jag drar iväg ett sms bara för att kolla, eftersom jag samtidigt blir så nyfiken på att höra vad det var han ville.
 
Det går några minuter sen ringer han upp mig och förklarar att han inte har facebook men att frugan har berättat att jag tränat så mycket så jag gått ner 17,3kg. När han bara sa kilona så fick jag världens bredaste leende. Det är så otroligt skönt när man ser hur andra också märker att det är nedgång i vikten.
 
"- Jag ville bara ringa och säga att jag tycker att du är duktig och grattis."
Älskvärda ord som jag kommer leva länge på kan jag säga!
 
Men eftersom du dessutom är min fadder så måste jag ge dig ett tip, det är nog dags att skaffa Facebook! ;)
 
 
En av världens bästa farbror, vän och skojjare!
 
 
 
 
 

Mot Friskis!

Man känner verkligen hur trött man är när man inte ätit concerta! Snart är det dags att byxa byxor och sen åka bort till Friskis och träna. Onödigt att ta bilen men absolut ingen lust att cykla i regnet!
Så idag så hoppas jag på att kunna utmana mig själv allt mer och mer! Känner redan innan att jag är mer rörlig så jag fortsätter att kämpa på i min takt! :)
 



 
 

Concerta kostnaden!

Hej på er. Sitter hemma och Ugglar idag, riktigt tråkigt väder så man vill inte ut idag. Vart på Apoteket med mamma det är väl dagens höjdpunkt. Apropå mediciner och skit. Som säkert alla vet redan så har jag diagnosen adhd och att köpa medicin för att kunna klara av vardagen det är inte billigt! 618kr för en burk med 30 stycken i. Tänk på där jag åt 60 i månaden. Sjukt! 1236 för bara concertan.. Sjukt! Nu ska jag iväg och handla på rustan, :) 





Show me heaven.

Ny dag nya möjligheter säger man.
Ikväll känns det bara som om jag har gjort bort mig. Jag vet att jag inte skulle visa mig svag men jag har förändrats, jag är en helt annan människa i mot när du träffade mig första gången.
Tankarna går i miljoner och jag har ingen annan än mig själv att skylla på. Att bara höra din röst gjorde mig glad, när du får mig att skratta och när vi bara pratar på om allting, det känns nästan som förut.
Tills det är dags att säga hejdå.. Jag är mitt vanliga jag... jag kommer alltid hålla dig nära mig oavsätt om du vill det eller inte.

När man vetat att man vart tillsammans i hundratals dagar och sen en dag var det fördigt, du va inte min längre så känns det konstigt nog som ett slag under bältet när man bara får ett "hejhej" när man skall lägga på, det är inte orden som du brukade viska i mitt öra om kvällarna..
 
 

Det var bra jävliga stunder.

Hej!
Idag har det vart en bra jävlig dag!
Kan ju börja med att jag bara har sovit 5 timmar. Sen var det bara upp och åka till apoteket, men sen fanns inte allt som man behövde så då blir man ju tvungen att vänta på att nästa apotek ska öppna, jo visst, 11:00. Boring shit!
Sen upp till min lilla Marion och idag var det inte alls en bra dag. Mer behövs inte gå in på.
 
Nog med att man redan är helt död så skulle jag aldrig kunna förlåta mig om jag inte tränade idag. Så när jag kom hem så blev det Zumba, fan så svettigt! :P
Ett bad på det och sen iväg till mamma och pappa och sedan affären. Har suttit och gjort fruktsallad till Johan Falk filmen som börjar om 4 minuter.
 
Jag vet ett skit tråkigt inlägg men jag hade lovat mig själv att jag inte skulle blogga idag..
 
 
 
 

Ett skratt förlänger livet.

Hej på er.
Tänkte att vi skulle ta en sammanfattning om vad som hänt idag egentligen. Det där under förmiddagen vet ni ju redan. Den här dagen var nog en av dom bästa! Jag har skrattat nästan konstant idag med Marion! Vi körde massa tester på Facebook och det blev bara en massa sjuka svar så vi kunde inte hålla oss för garv.
Pricken över allt var väl när man tog sig tid till att gå ut i skogen och björna och det inte finns något papper på toan! Då får man ringa Marion och hon skrattar hela hela vägen ner till toaletterna och ger mig en meter papper, tack för vadå liksom :P?  Det sista hon säger är bara "- Stäng dörren, tänk på att vi har gäster kvar."
Sen när städningen var klar så hade vi vattenkrig, eller jag blev nerspolad både fram och bak på byxorna. Blöt tjej sket totalt i gymmet idag. Så istället åkte man hem och duschade och sen var det bara hem till mamma och pappa. Eftersom jag hade fixat 10 liter frityrolja så ville jag bara hem och sila igenom det. Konstigt nog för jag vet ju att Dagge inte kommer komma ut på vägarna innan 2014 kanske mars så det va väldigt konstigt av mig må jag säga såhär i efterhand! Pappa bjöd på god mat och sen skulle jag åka vidare till farmors jobb och få en present av henne. Måste erkänna att jag var förvånad faktiskt för jag trodde det skulle vara en halsduk. Fick träffa Mikaela också. Stackarn såg livrädd ut för det enda farmor sa "- Jag behöver din hjälp här." Farmor jobbar på psyk och det var vid öppningen så hon trodde väl att det va något psykfall som va aggresiv som kom eller nåt men så var det bara lilla jag! :)
 
Tillbaka till mamma och pappa sen, kollade igenom hela blocket kändes det som men inte riktigt. Hittade en merca-limmo, skit frän och väldigt billig för att den modellen och årtalet.
Jag och pappa blev så rastlösa så vi stod bara och glodde i garaget. Sen tog pappa intiativet till att vi skulle dra en raggarrunda. Vi kom till Åhlensgaraget för där stod alla polarna. Efter ett tag så var det hemfärd för min söta lilla pappa och jag åkte tillbaka. Idag var det riktigt tråkigt ute måste jag säga, Eller riktigt var väl att ta i men man märker att det är höst och kallt. Gu vad jag saknar sommartiderna. När man kan sitta nere vid hamnen i bara kortbyxor och linne och man inte fryser sent på kvällarna. Riktigt underbart att få se alla så solbrända och fina :)
Nu skall vi ju blicka fram till första advent! Jag älskar snön och jul myset. Det sjuka är att jag ännu sitter och lyssnar på mina jullåtar. Jag tror att det är dags för mig att skaffa mig ett klokt liv snart!
 
Idag är det en sån här dag som man faktiskt bara tycker att det är skönt att man inte är tillsammans med någon för idag orkar jag inte tänka på någon, inte ens mig själv. Jag tror jag varit den mest osociala personen i hela världen på telefonen idag.
 
Nu är det en avrundning som gäller. Jag skall ta en shake och sen gå och lägga mig för att hoppas att kunna somna nu när jag känner mig lite trött och hålla tummarna för att man kanske kan få mer än 6 timmar sömn
Jag bockar och bugar för idag för nu skall jag på dejt med min kudde! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag bockar av steg för steg!

Nu har jag bockat av körskolan så nu blev det Hwitstjärna! Dagens lunch Tacos! 
  
Snacka om att man blir helt skadad, leka psykolog och försöka klämma ur nig den sista empatin som ens existerar i min kropp, en vacker dag så kommer det inte fungera längre! 
 
Vet ni, när jag kom upp här på jobbet så ser jag en Swift! Dock 4-dörrars men rätt fränt ändå måste jag säga! :)

Sen kommer han som äger den andra swiften ut och är påväg in i min, han blev helt förvirrad, haha lite kul var det :)

Men vad säger ni.. vad händer annars en dag som denna? Jag har lite torka på vad man egentligen skall hitta på typ som under kvällstid och så. Kom med förslag :)
 
 
 
 
 

Godmorgon!

 
Ja, rubriken talar ju för allt! Godmorgon på er. Här har ni en dödstrött Hanna som bara vill gå och lägga sig. Känner mig jätte frusen men bort till körskolan och få upp värmen på det! Marion ringde och väckte mig och det som känns så sjukt är att jag vaknade av första signalen och redan svarade på andra. Brukar inte hända annars. Igår vaknade jag 12:30 när jag satte klockan på 11:00.  Jag skall väl ta och sätta på min strumporna och INTE glömma nycklarna till jobbet! En frukoststund innan med! Jag längtar tills jag faller in i djup sömn i natt kan jag ju säga i alla fall! Vi hörs senare. Kommer mobilblogga senare mitt på dagen och det kommer inte kunna läggas upp på fb så då vet ni det! :)
 
Ha en bra lördag för det ska jag ha! :)
 
 

Godnatt världen!

Hej, sitter hemma nu och skall snart gå och lägga mig. Skall upp tidigt i morgon och städa av körskolan, men känner jag mig själv så känns det inte som om det kommer bli av men måste verkligen för sen så är resten av dagen fullspäckad. Upp till Marion på jobbet och sen iväg och träna, och sen skall jag hem till mamma och pappa.
 
 
 
Nu antar jag att det är dags att ta in stekpannan till sovrummet, så får jag klubba ner mig själv när jag är på rätt plats!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Monster gaddar.

Godmorgon säger jag som sitter i morgonrocken och väntar på att Marion skall bli klar vid tandläkaren.
Att klä på sig är ju ett alternativ, men åh vad tråkigt. Och nu kom jag och tänka på att jag har körskolan med, jag som tänkte köra ett långt pass på gymmet. Det verkar som om det blir körskolan i morgon då. Så här kan vi inte ha det.
Frustrerad nu!
Jag skickade ett as viktigt mail till en person om att kunna få någon slags hjälp att sluta ligga sömnlös men att dom inte svarar på två dagar det gör mig väldigt frustrerad. Nog för att sömnen är viktig så sa jag dessutom att det känns akut och att den skulle ringa mig men icke. Vilket förtroende man får va?
 
 
 
Eftersom tandläkaren nu är klar med Marion och dessutom lämnat några gluggar och filat till mördartänderna, så kan det vara dags att bli klar här!
 
 
Nog om detta nu, vi hörs senare! :)
 
 

Grattis världens bästa storasyster!

Hej där Emma, känner du dig lite förvånad nu va som får ett helt inlägg endast till dig.
Tro inte att du slipper undan bara för att du inte är här hemma på Gotland. På måndag ses vi och då skall du få en present av mig! :)
 
Vi har kampats i eld och vatten. Vi har vandrat i snöstorm och även solsken! Men vi har alltid haft varandra vid sidan och aldrig haft så bra kontakt som vi har idag.
Som sagt, grattis på födelsedagen världens bästa storasyster!
 
 
 

Skäggiga damen med M i pannan!

Hej, ser och vet att det var ett tag sen jag skrev sist. Sist jag höll på med ett as bra och jätte långt så blev det bluescreen hela jävla tiden på datorn så jag blev helt galen! Nu hoppas jag att det skall fungera som vanligt. Men när jag minst anar det så kommer väl skiten upp?
 
Igår var jag super duktig måste jag säga. Jag är ju verkligen den där lata människan som helt vill ha allt serverat när jag ligger på soffan. Efter jag och mamma hade vart och tränat på friskis så cyklade jag hem och hämtade kortet till pappas jobb så åkte jag dit och gymmade i en timme typ. Det som störde mig mest var att när jag kom hem så var jag helt slut, vilket var en del i min plan men sen när jag skulle gå och lägga mig så gick det bara inte. Nacken och ögonen samt huvudet vägrade att slappna av. Och om man tränar två timmar en kväll som man inte brukar göra annars och inte blir trött på kvällen eller natten hur många timmar ska man då träna för att man skall orka med livet?
Inte nog med det så hade jag faktiskt ställt in mig på att jag skulle köra spinning men det är ju klart att man inte orkar med sånt när man inte fått sova klokt! Så idag blev det faktiskt ingen träning alls, men ibland så behöver man faktiskt vilodagar.
Övrigt idag så har jag vart med Marion och garvat satan åt bruden i kassan på Willys som hade skägg och ihopväxta ögonbryn! Shit jag tror jag skulle dö! Samt dom där mesarna som stannar in när det är ett litet gupp i backen, vafan det är bara att gasa!
 
 
Nej nog om detta, hoppas på att få känna den där tröttheten så man kan få sova några timmar i natt. i morgon eller ja idag är det ju fredag så det bort till världens bästa körskola också och städa så det blir snyggt och fint till på måndag!
 
Så ni som inte har körkort.... kom dit för bättre personal finns det fan inte! Kärlek till er!
 
 
 
 
 
 
 

Julmusik och vattna blommorna!

Nytränad! Det blev några längder på solbergabadet men helt plötsligt så kom det ju as mycket folk så då var det inget roligt längre! Iväg till affären och hittade ett superpris på mina shakar så nun blev det lite jordgubbssmak. Det är bra med variation på det hela. En sån här kväll så lovar jag att jag kommer sitta fastklistrad framför tv:n och komma i säng i skaplig tid.. börjar bli trött på mig själv nu. Det är inte normalt att gå upp klockan 15:00. Nog om detta, nu skall jag fortsätta att lyssna på julmusik och vattna mina blommor! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Datorproblem?

Hejsan sitter här framför den stationära datorn och blir bara mer och mer irriterad. Allting ska bara funka när jag skall sitta vid den. Igår blev det omformatering och nu skall alla grafikkort och ljudkort instaleras.. nog för att man alltid annars innan har haft problem med att man inte har drivers till ljudkortet.. jag blir knäpp! Lika så när det inte går att avinstalera någonting då blir man inte annat än irriterad. Idag är det så extremt tråkigt väder, regn och rusk. Verkligen ett filmväder idag men hu man blir ju så rastlös av att sitta framför tv:n hela tiden. Funderar på om man skall dra bort till Solbergabadet och simma lite så man känner att man har gjort någonting vettigt idag? Och sen nu från ingenstans så börjar ljudkortet fungera, det gör en bara så överlycklig! Nu skall man bara göra så att datorn är är på svenska annars kommer jag i alla fall inte fatta någonting om vad jag trycker på eller gör :P Nu är det enda som fattas lite små program, känner mig rätt nöjd ändå faktikt, det är ju inte sämre än hur datorn var innan precis!
Klämt på mig ett par gamla jeans så det ser ut som om valken bara väller över allt, lite små sharmigt :P
Nu sitter jag bara och väntar på att klockan skall springa iväg så jag kan dra och träna. Lite sugit när man sitter och väntar på att få träna, man hinner ju liksom vela tusen gånger :P
 
Nu skall jag fixa lite hemma sen iväg, vi hörs senare!
 
 
 
 

Tvätt och träning!

Sitter hemma i soffan och myser i filtar och tända ljus! Vart och tvättat idag men glömde mina arbetskläder.. Riktigt surt! Under tiden så tog Marion intiativ till att vi skulle åka och träna på brandkåren och jag måste säga att det gick verkligen lättare att träna när man hade med henne :) vidare till tvätten och nu väntar man på att lakan och skit ska torka men det kommer dom säkert göra i morgon, Skitsamma! I kväll ska jag lyxa till allt med att ta ett bad och i morgon ska jag dammsuga och det finns absolut inga undanflykter på det nu! Hör mer av mig senare! :)




Nu är det sängen som gäller och inget annat!

Hej hopp, sen kväll för Hannas del igen. Började blogga i telefonen men blev tvungen att gå ut i vardagsrummet för att bränna en ny skiva! Jag är så trött så jag helt seriöst tror att jag kommer dö 60 år tidigare än vad som egentligen är planerat!
 
I morgon funderade jag på om man skulle ta och få lägenheten i lite ordning! Så här kan vi inte ha det fram till jul! Så imorgon det som står på shemat är att tvätta! Först alla kläderna sen måste jag verkligen tvätta mina arbetskläder, såå inte okej att ens tänka tanken att arbeta med dom en enda dag till! :P Sen kommer vi till det dagliga bekymmret.. vilken träning står på planeringen?! Tror nästan att det blir gym, så kan jag åka och hälsa på farmor och farfar med kanske, vi får se helt enkelt!
 
En minut kvar nu, och jag bara längtar tills jag får lägga mig i den där sängen och somna in! Tur att Tom håller mig vaken så här på kvällskvisten!
Nu orkar jag inte mer.. nu är det sängen för min del sen får jag inte glömma att ställa klockan som jag brukar ha en tendens till att göra!
Sov gott för det ska jag!
 
 

Jaaaag viiiill haaaaa!!!!

Nu vet jag exakt vad jag vill ha i jul!!!

Jag vill jag vill jag vill! Eller så är det bara att sluta häcken av sig så är det i alla fall jag som kommer hänga på låset när lönen kommer!! 

Söndag och fars dag :)

Hej på er! Nu sitter jag hemma vid mamma och pappa och har övertagit både soffa,ipad och tv, men jag känner absolut ingen ångest över det! :) Har som säkert ingen missat haft mätning och vägning idag, jag är inte ett dugg besviken förutom mina lår som blivit större men jag tror helt på att det handlar om mig och min cykel! :) Nu är nya mål satta så om två veckor så får vi se hur det är igen :) I kväll känns det som en lugn kväll. Tänkte dra förbi maxi och handla på mig lite frukt och sånt så jag klarar av min vecka :) måste även komma ihåg att köpa en äggklocka för nu börjat jag bli så trött på mina ägg när dom blir bruna och gröna! Så vad händer mer i kväll nu då. Kan satsa en miljon på att pappa när som kommer köra bort mig från där jag sitter i soffan för att han har problem med benet och jag satt så extremt skönt! Fars dag idag med! Pappa stod och kollade ut mig och bara väntade på att få ett grattis och när han minst anade det så fick han fram ett litet paket också :) En påse polly och en trisslott men tyvärr ingen vinst, det som gick så himla bra i början, två stycken på en miljon, det hade verkligen vart nåt om man skulle vinna det ;)

 
 
 
 
 
 
 
 

Trött söndag!

Jag lever även idag med! Trött men det är söndag och då är det väl så? En slappar dag som man bara går och strosar runt i! ;)  skall snart ta mig upp ur sängen sen kolla vädret och kag ska ta bilen hem till mamma eller om jag ska cykla? Nää, jag tar fan bilen!  Vi hörs mer senare!! 




Svarttaxi check! ;)

Hemma i sängen efter en låååång och extremt blåsig dag/kväll/ natt!  Som säkert alla på Gotland redan läst så är det just nu ett jäääävla liv om svarttaxi hit och dit! Alla vi ungdomar anklagas för det. Men om taxin skulle ta och sänka priserna och aldrig låta sina kunder vänta så kanske folk skulle åka mer taxi. Jag ska va krävande nästa gång jag åker taxi! Det ska va en merca annars ringer jag ungdomarna! Så nu har jag gnäbbat färdigt om det här med svarttaxi! :).  Har vart ute vid Johan i kväll, mysigt och huur kul som helst! Jag verkligen älskar 112Aina! Träffade världens skönaste snubbe som jag skulle köra hem! Han skulle bjuda på frukost och grejer! Haha skön prick det där! Nää ni nu blir det sängen några timmar sen upp till Marion och sen hem och fira mig själv som ska ha mätning i morgon och även självklart världens bästa pappa och ett plus i kanten är att jag får vara med världens bästa mamma! Älskar er!!




Träna så man kan dö lycklig! ;)

Hej och hallå! En regnig lördag är ingenting vi är speciellt glada för. Kanske en ännu bättre anledning till att träna! ;) 
Kom hem så sjukt sent igår! Va hemma hos Johan och kollade på 112Aina..
Överträtta Hanna dig ju såklart av garv medan Johan låg och snarkade så sött! Tillslut så överröstade han tv:n. Med tanke på att jag kände mig pigg så bar det inte alls någon ide att försöka sova, utan bara åka hem :). När mab väl vaknade till liv idag så åkte jag upp till min tills Marion och käkade lite och höll henne sällskap och blev såklart satt i arbete. Nu är jag precis hemkommen från gymmet på brandkåren! Det va lite jobbigt idag. Det som är så konstigt är att det va inte jobbigt att ta sig dit utan när jag väl var där... Konstigt! I morgon är det vägning och mätning! Fyfan vad jag är sugen på kakor och glass med chokladsås och massa onyttigheter!!!






Nöjd! Jag kan bara jag vill!

Godmorgon på er! Idag är jag riktigt nöjd! Ställde mig på vågen idag, visst jag vet att jag fuskar för jag skall egentligen inte ställa mig där förrän på söndag men jag kunde verkligen inte hålla mig! Så jag längtar till söndag för då är det mätning och vägning! Funderar på hur jag ska göra med mina xeni! Om jag ska skita i dom eller fortsätta.. Hmm! Nu skall jag ta ett ägg och sen en shake sen skall jag cykla till körskolan och städa :) fast det hade vart skönare om mab hade bilen men inte värt att chansa! 

Man kan förändra bara man vill! 

En dag med F&F

Hej på er, sitter nu här hemma igen och tänkte dra  igång en till film men kom på att jag inte skrivit någonting idag.
 
Idag kom farmor hem till mig och lämnade saker. sen cyklade jag hem till mamma och lånade hennes bil för att dra och fixa lite ärenden, fick bland annat kolla mina polispapper vilket såg grönt ut. Två fortkörningar men det var ju ett tag sen. Sen vidare till Sjukhemmet för att sätta upp mig på timmar så nu hoppas jag verkligen att jag kan få lite mer timmar, sen skall jag ännu komma ihåg att prata med chefen på bygget om högre lön, tror hon kommer kicka mig :P
Sen vidare ut till farmor och farfar. Det var riktigt skönt där ute idag! Vi bara satt och bara va. Jag och farfar löste sudoko.. skitsvårt  men tillslut så gick det! Medan farmor tog imot mina beställningar på ny halsduk och pannband! kommer bli så fint så! Sen börjar såklart farfar bli rastlös så han skulle äta korv och grejer men tillslut så blev det pannkakor för hela slanten. Det är väl de som hänt min dag. I morgon blir det städning på körskolan och sen lite träning på det. Nu är det tillbaka till filmen så hör ni mer av mig i morgon!
 
 
 
 
 
 
 

Sen säng för min del!

Hej! Nu ligger jag här i sängen och har tänt upp ned lite värmeljus för att det ska bli varmare och mysigare! Ligger och funderar vad jag skall träna för något i morgon? Rätt sugen på gym men tror kag ska köra en dubbel! Först ett pass med zumba när jag vaknar och sen när solbergabadet öppnar så drar jag dit och simmar en timme eller nåt! Ikväll har jag maskat, jag åt lite makaroner men fyfan vad gott det var! Men lite ångest efter men i morgon är det på de igen bara. Behöver åka och handla men ingen större lust!! Ingen soppa i tanken så jag får nog ta min snygga cykel och dra mig till maxi men känner jag mig själv så kommer det bli Willys! :) fast nää maxi har bättre urval på frukt! Maxi får det bli , åh herregud vilket nattbekymmer jag fick! :P funderar på att åka ut till farmor och farfar i morgon så det blir cykel hem till mamma och pappa med ;) 

I kväll har det bara vart massa kul med vännerna ute, och Jimmie du gjorde min kväll så in i helvete!! Ligger och garvar än!  Tack alla andra för en bra kväll men nu skall jag gosa in mig i kudden några timmar! :)  godnatt! 






Direkt från mitt badkar!

Jag funderar på om man borde göra något roligt när man badar, jag menar jag blir så jävla rastlös så fort vattnet är klart. Jag klarar inte av att ligga helt tyst och stilla och lyssna efter ljud i lägenheten. Gummiankor hade ju verkligen vart någonting! Det ska jag skriva upp på min önskelista till tomten! Men det är ju ett bra tag kvar till julafton, så vad gör jag nu?! Hjäääälp! 


Vad skall man göra då!?

Jaha vad hittar man på en dag som denna?
Började med en lååång sovmorgon och sen kom Marion hit och körde Zumba med mig. Nu när det är klart vad skall man då hitta på. Verkar som om jag kommer bli låst hemma hela dagen och kvällen.. suck varför liksom. Jag är kluvad det är nog det enda jag kan komma på i detta varför! :P
Så otroligt sugen på att möblera om i vardagsrummet men det finns ingenting som jag kan flytta! :P Skrivbordet kommer i så fall få byta plats med bokhyllan men den är så tung och då kommer jag bara ripa sönder hela golvet så det känns inte som en höjdare.
 
Ge mig själv lite kvalite kanske.. ett bad och bara pyssla om mig själv och kanske damsuga lite här hemma? Tråkigt men sånt som behövs.
 
Nää nu blir det ett bad sen soffläge för hela slanten!
 
 

Ett ögonblick.

Ett ögonblick som jag aldrig någonsin kommer glömma är väl ändå året 203, det har vart mycket skit det här året. Vänner och anhöriga som gått bort och vänner som skadats ordentligt. Men nu skall jag bara prata om mig själv. Då har jag två tillfällen som jag aldrig kommer glömma. Det första var den 29 maj. Jag hade min uppkörning på motorcykel. Jag tror aldrig att jag har varit så nervös i hela mitt liv. Panik och skakis. Jag var sist ut. Jag gjorde lågfartsbanan sist av alla och alla stod och kollade på hur det gick för mig. Jag visste hur jag skulle försöka distrahera mig själv från att tänka på någonting annat. Sjunga en låt!! Jag satt där på hojjen och sjöng mig igenom hela banan. När allt var klart så åkte jag in till stan igen och satt bara och väntade på att han som man kör upp med skulle komma och hämta mig och säga att det var dags för min tur. Marion kom bort till mig flera gånger och stöttade mig och verkligen intalade mig att det kommer gå bra, jag kommer fixa det här. Det blev min tur och jag körde så gott jag kunde, en gång så sa han inte ens vart vi skulle så jag tänkte bara att om han kommer kugga mig så kommer jag bli helt skogstokig! Vi kom tillbaka till körskolan och Marion sitter fortfarande kvar på samma plats. Vi går av hojjarna och jag frågar hur det gått och han börjar tvivla lite tills Marion frågar om jag har klarat det. Han säger att jag var duktig och jag stog där som en fågelhålk medans Marion var helt överlycklig och nästan grät så glad hon var. Ett sånt ögonblick som man känner " Jag kan bara jag vill!"
 
 
 
 
Mitt andra ögonblick vad den 7 juni, dagen då jag sprang ut för ballkongen vid Visby strand. Jag trodde helt seriöst att jag aldrig skulle göra det men det är tydliget att man aldrig ska säga aldrig för jag är inte ett dugg missnöjd med mina betyg eller någonting! Mina vänner och anhöriga som vet hur jag var som person förut tror jag aldrig har tänkt tanken att jag kommer kunna ta studenten på grund av alla svårigheter man haft och hur trött man vart på skolan redan dag 1. Jag har hoppat mellan olika inriktningar men tillslut så verkade det som om jag hittade det som passade mig. Det var sol och underbart väder.. det fanns ju ingenting som kunde gå snett precis, vilket det inte gjorde heller.
 
Dessa ögonblick är sånt som aldrig kommer försvinna!
 
 

Min bästa vän!

Jag har jätte många vänner som säkert kommer reagera på det här inlägget men jag anser att jag bara har en vän som verkligen alltid hållt sitt ord och som aldrig gått bakom min rygg.
 
Den här vännen har jag haft sen jag var liten, vi lekte i sandlådan och busade ihop. Vi delade till och med vagn. Det är 7 månader och 13 dagar mellan oss. När vi båda kom upp i tonåren så förlorade vi kontakten i några år men det var som om vi liksom visste vart vi fanns utan att ens behöva höra av oss till varandra.
 Efter några år så hamnade vi i samma klass och självklart så började vi att ta upp kontakten igen. Vi umgicks mer och mer och det fanns liksom ingenting som kunde skilja på oss. Vi va som syskon med olika föräldrar. Alla minnen som man hade från barndomen började blomma upp igen och vi hade tusentals saker gemensamt.
Idag är vi fortfarande lika bra vänner om inte ännu bättre, vi berättar allt för varandra och vi båda vet att det stannar mellan oss! Är det någon som torkar mina tårar så är det hon och är det är alltid henne som jag delar min glädje med. Att vara så pass lik en människa är faktiskrt rätt kusligt. Vi är två helt olika individer men så jäkla lika med humör och humor och känslor.
Alla galna saker man gjort med den här tjejen är ingenting som jag kan få uppleva med någon annan och jag vet att jag har den största lyckan som har hittat henne igen. Min tjej, min solstråle. När jag kämpar står hon alltid vid sidan av mig och hejjar fram mig till mål. Vi kan sitta i timmar och bara skratta åt varandra, vi behöver aldrig umgås när vi väl träffas utan vi kan sitta tysta i varsitt hörn av soffan eller till och med i varsitt rum utan att det går någon nöd på oss. Hon ställer alltid upp när det behövs och sprider sin glädje och sina dåliga skämt när man behöver dom. Det finns miljoner saker som jag skulle kunna skriva om den här tjejen men jag tror att det viktigaste faktiskt redan står med och det är att hon är den bästa vännen jag kan önska mig!
Vi får ju inte glömma alla galna dagar och kvällar som vi ger oss ut på vägarna och bara härjar, kvällarna i baren, hur mycket man än vill försöka glömma vissa moments så är det oförglömliga minnen! Älskar dig min tjej!
Nu tycker jag att det känns som om det är dags att presentera den här underbara tjejen för er alla läsare...
 
Marion Hallberg, min finaste ögonsten!
 
 
 
 
 
Nu hoppas jag bara att jag inte blir dödad av henne för att jag valde den här bilden men verkligen älskar den!
 
Och till er alla andra vänner.. häng inte läpp för det är ingen som har sagt att ni är dåliga vänner!
 
 
 
 

fyra punkter.

5 November.. dagarna går fort och veckorna bara springer förbi mig. Det känns som om hela jag bara har stannat upp i nuet medan hela erkligheten bara går på högvarv. Känner mig så otroligt glad över mig själv. Träningen går alldeles utmärkt och sen jobb i mellan åt på det är inte helt fel. Som det känns nu så var det bara fördelar med att bo kvar på Gotland. Även om jag än idag kan tänka mig in hur det skulle vara att flytta till en annan stad och lämna allting bakom mig. Det hade vart en ny utmaning men samtidigt så hade det inte funkat i längden. Dock är jag jävligt glad att jag fick bekräftelsen innan jag hade börjat packa mina väskor.
 
Feghet!
Det värsta jag vet är fega människor. Sånna som ljuger och snackar så mycket skit och som aldrig kan tala ur skägget. Jag tror att ni alla vet vad jag vill nå fram med det här! Fega människor som är så fruktansvärt osäkra och som behöver bekräftelse hela tiden det är sånt som man spottar på. Folk som står framför spegeln varje dag och säger " Idag skall jag kämpa mig igenom dagen igen", det betonas på två olika sätt.
Dom fega övertalar sig själva om att dom inte skall bli påkommna eller övertalar sig att dom är okrossbara.
Dom mer vanliga människorna ställer oss framför spegeln och säger " fyfan vad jag älskar dig, du är underbar gå ut och möt världen med öppna famnar."
Nej jag vet inte hur jag ska gå vidare med det här utan att det ska gå över styr och utan att jag ska nämna några man.
 
Osäkerhet!
patetiskt folk som inte alls vet vart deras plats på jorden är. Försöker spela tuff inför andra medan dom i själva verket är helt underbara när man umgås själva med dom. Det finns gott om dom och dom verkar inte veta om det själva. Även dessa människor spyr då jag på. När dom står och skryter om vad dom kör eller har för bilar även fast det kanske är en "pappa-betalar-bil eller polarens bil" Nu har det även gått så här långt så att människor runt om kring skryter om vad dom har för jobb eller utbildning. Vissa säger att man inte kommer någonstans för att man gått en utbildning. Eller dagens killar som skryter vilken hastighet dom har när dom åker och sladdar eller hur fort det gick i rondellen eller vilka däckmärken man gjort. Skitsamma vad huvudsaken är väl ändå att man tar sig fram i trafiken. Osäkra som skryter och även dom runt om borde nog ta sig en tankeställare inför den tredje punkten!
 
Fattigdomen
Hur skulle det kännas att stå bland folk som skryter när man själv vet att man aldrig i hela sitt liv inte ens har råd till att köpa den där nya häfftiga mobilen som är nyast på marknaden. Människor som skryter om hur mycket däckspår dom gjort när det finns individer som kanske inte ens har råd till en cykel och vissa inte ens hela skor. uppmärksamma er själva och se hur bortskämmda vi har blivit i det här landet. Jag kan säga rakt ut från mina egna ord att jag skulle inte vilja byta med en stackare i utlandet som inte ens kan få färskt vatten varje dag. Vi går till kranen och sen har vi färskt vatten. Dom går till någon sjö många mil bort och hämtar smutsigt vatten som dom dessutom kan bli sjuka av. Men gör det här endast för att kroppen verkligen behöver vätska. Vet inte alls hur jag ska gå vidare för det är för hemskt när man tänker hur bra men egentligen har det så kan man bli sur för att man har fått ett litet hål i tröjan medan andra inte ens har råd med det.usch fy skamm på oss människor!
 
Fördomar
Fördomar kommer vi aldrig att kunna komma ifrån. Dom finns vart du än vänder ryggen. Försdomar om människor, fördomar om jobb, fördomar om säkerhet och sjukvård. Jag vet att jag själv är en väldigt bra person att dömma innan jag egentligen vet vad det är jag dömmer. Det kan vara människor i högsta grad med också sjukvård. Men om vi ska tänka jobb nu.. Det finns miljontals olika jobb runt om i världen och i princip alla kräver en utbildning. Ta vården till exempel som jag vet att inte alla är utbildade i.
Vården vill ha utbildad personal för att individerna som behöver hjälpen ska få en så bra hjälp som möjligt, vi som ger ut vården ska veta vad det är vi behöver göra för att ge individen en så bra vård som möjligt. Men ändå nog likt förbannat så kommer dessa jävla fördomar in i bilden om tex äldreboenden. " Ni torkar gamla kärringar och gubbar i röven och byter blöjor" jaa det kanske jag gör men det är 1% av vad jag med gör. Det är så underbart att få jobba med människor som har flera års erfarenheter och historier som dom vill dela med sig.
En vacker dag så är det kanske er anhörig som vi ansvarar för och då kommer ni se uppskattningen.. suck på detta.. Det här inlägget gick över styr.

RSS 2.0