Länge sen nu

Nu var det länge sen jag skrev känner jag. Även fast jag kanske haft all tid så. Åkt på vattenkoppor så lite surt med det. Satsar på att gå till jobbet på torsdag och sen är jag ledig fredag sen är det lov!! Knåpade ihop etik och moral uppsatsen igår. Känner mig nöjd att jag faktiskt gjort det nu. I helgen så kanske det bjuds på vackert väder, hade inte vart fel. Så man kanske kunde ta kameran under armen och sen ut och fota lite?


Tisdag

Uppdateringsdags.
Sitter nu i skolan och väntar på att få gå hem. Vi slutar klockan 12 och ja, nu är det att slå i hjäl lite dötid!
Sen så måste jag försöka komma under funn med vad som är felet med mitt billjud! Riktigt irriterande. Trodde det skulle bli bättre när jag mixade det med säkringshållaren, men dock inte. Så får ta och kolla upp det där ordentligt. Höra av mig till Tomas. Åh sen när jag kommer hem så skall jag vika in all min tvätt som hänger över hela lägenheten. Känns ändå skönt att man har nystädad lägenhet och nytvättat. Skall bara fixa till köket som ser ut som ett bombnedslag. Kanske hör till. Funderar också på att göra en vårstädning i bilen med nu. Hade vart gött att vaxa upp han med, men det kommer inte gå så speciellt bra med tanke på lacksläppen.

Irriterad!

Jag hatar Ica maxi!! Idag fick jag visa lägg när jag skulle köpa energidricka!!! Nu är det krig!!!


Freedag!

Drar iväg ett inlägg för att bevisa att jag faktiskt lever!
Idag har det vart praktik för min del. Var jätte trött. Man märkte ju i allla fall att det var fredag om man säger så. Vi får se sen vad kvällen har att erbjuda. Nu blir det fixa till i lägenheten och sen äta mat och ta en dusch! Puss från mig!



Älskar dig pappa <3

Grattis mamma <3

Hallå här har ni mig igen! Trevligt att se hur många som uppskattar mina ämnen.
Nu tänker jag bara att jag kör ett hedelrigt inlägg eftersom skolans tangentbord inte är det bästa här.
Igår när jag slöt skolan så drog jag hem till mamma och pappa, men drog nästan lika fort igen. Sen hem till micke och dricka kaffe. Sen massa snack på det och sen blev det dags för matlagning. Makaroner och köttfärssås tillsammans med Big brother. Sen iväg till gymmet och verkligen köra skiten ur sig. Kändes som om man verkligen behövde det. Tror det blir samma visa i kväll igen med gymmet. Senare idag blir det lassis och sen en begravning för våran kära vän Olof! Stackars fluga!!
Nu är det vård och omsorg som gäller.
Grattis mamma på födelsedagen, älskar dig! <3

mamma

Världsproblem nr"2

Här kommer några mer värdsproblem

Jag sitter här med en hel lista av saker som jag då kallade det för världsproblem. Idag är det lång svenskalektion så det blir kanske två idag.

- Jag vill börja med att ta upp det här med dagerns ungdomar.
Vad är det för fel på dom nu egentligen? Asså när jag satt på båten så såg jag en tjej, vad kan hon ha vart då... kanske mellan 10 och 13. Jag kunde verkligen inte sluta glo på henne för vad hon än gjorde så gjorde det mig bara mer och mer irriterad. Hon satt där med sin mamma, pappa och två småsyskon. Nagelack och smink. När började man sminka sig egentligen, det kanske är jag som är ute och cyklar men det jag kände mig mest chockad över var ju att hon hade en iphone. Kändes ju liksom helt ba whaaat!?. När man väl införskaffade sig en telefon så hade man då inte den värsta på marknaden. Det måste jag då meddela att det kanske var en Nokia 3310. Visst har världen förändrats och det har hänt mycket i både samhället och i tekniken men jag måste ju säga att jag kände att detta inte kändes så speciellt bra. Så med andra ord så måste jag nog säga att med detta meningarna så tycker jag att allt mer ungdomar borde vara barn så länge dom kan, inte hålla på och sminka sig och köpa bh i tidig ålder, (angående tjejer). En kort frustration.

Passar på att slå ihjäl några värdsproblem.

Eftersom jag har gjort klart min krönika i skolan och min lärare vill att vi skall arbeta med skrivningar så fick jag blogga. När jag satt på båten förra söndagen.

Det första började med en gubbe som åkte samma taxi som jag och en annan till. Vi var på väg ner till hamnen, hans dialekt va sådär as jobbig, inte skånska med ja typ någonting åt det hållet. När jag hade checkat in så mötte jag ju på han igen. Denna gången så såg jag att han stod och pratade med sin vän eller någonting och vännen till han stod där med sin son. Tror sonen skulle upp och se någon slags fotbollsmatch. Dom börjar prata lite lätt om det och sen ör man gubben säga "- ´Jaha, och du hejjar säkert på dom där apjävlarna!? Dom borde fan utrotas, så jävla kassa och värdelösa dom är!". Visst pratade han om AIK, jag gillar inte AIK men jag hade så stor lust att bara ta fram den där fotbollsarenarösten och skrika AAAAIIIKK!!!! kände mig bara så allmänt irriterad på han. Inte nog med det så började han klandra grabbens väska också! "- åh, du har en sån där rusta väska, fyfan dom är så jävla dåliga!". Asså gubbe till att gå mig på nerverna. Han trodde typ att han var gud själv. Sen gick han fram till några som satt bakom mig och spelade poker om att han skulle gå och hämta ut sina miljoner. När han hade gått så kollade killarna bara på varandra och skrattade som om han var dum i huvudet. Jo det kan jag ju faktiskt också instämma. usch vad jag stör mig på han såhär i efterhand också!



Ja detta var dock bara den första punkten. Får ta en i taget så ni har lite att se fram i mot också. Men jag kan meddela om att det blev en hel A4 sida.
Nu är lovet slut och ja, det känns väl både bra och dåligt. Skönt att träffa dom andra i klassen och kanske försöka få in en rutin på det hela igen. Men rätt drygt, det har vart skönt att typ åka ut och träffa kompisar typ tolv på natten och sen komma hem när man vill och sen verkligen gå upp när man vill. I morse så hade vi prov i psykologi. Första delen kändes inte alls som om man hade kontroll över den. Men det kändes ändå som om det blev lite bättre. Andra delen var helt okej, lite klurigt men ja det känns ändå bra.

Var vid skolsköterskan idag med min handled, fick nog lite svar på vad det kunde vara. Jag har en Ganglion som det så vackert heter. Så nu skall jag gå med lindad hand i minst två till tre veckor och blir det inte bättre så är det dags att söka upp en läkare och be en ortoped kolla på det och där tas då beslutet om en ny operation. Dock kan man aldrig bli av med skiten helt! Jävligt dåligt tycker jag. Nu känns det som om jag har valt helt fel yrke. Omvårdnad, men snälla Hanna, du kan knappt diska en stekpanna. Så just nu så känner jag bara hat över detta. Hur kul är det att vara 17 år och ha problem med handleden? Inte alls, sen vid senare ålder så blir det ännu värre. Denna smärtan fanns dock varken innan eller efter operationen.
Så just nu så känner jag mig jätte handikappad och hoppas på att det skall bli bättre nu, eller så jävla dåligt så dom gör någonting åt det fort. Så jobbigt att gå runt och ha ont. Ingen människa är värd att få göra det även om det nästan känns som om det är mer som har ont i kroppen än dom som inte känner av någon smärta alls. Nu pluggar vi i hörlurarna och sen tar i tu med lite världsproblem!
* Ett värdsproblem som jag nog skall ta i tu med är nog drygheten som finns vid våran omgivning. Alltid är det någon som skall svida eller bara K!, K BRY!!. Jo men antagligen så bryr ni er eftersom ni känner att ni verkligen bara måste slänga ur er dom kommentarerna.
* En annan sak som jag bara skrattar åt är när folk börjar diskutera hur hon Hannah W är. Hur hennes blogg är och vad hon skriver om, videobloggar om och ja. Ni har säkert följt henne. Jag kan meddela att jag blir inte ett dugg upprörd. Jag läser i mellan hennes rader och känns som om jag vet exakt hur hon fungerar. Det skriker osäkerhet och plast om henne. Synd bara att ni inte förstår att hon blir betalad för att ni skall gå in och se på hennes inlägg och videor. Skammligt. Betalad för att ni svenska folket är så korkade så ni tror hon är äkta och beter sig så som hon gör. Haha, jag skrattar för det finns inte en enda chans i hela världen att hon är sån på riktigt!!

Nu blir det in i klassrummet och sen vidare hem och bara ta det lugnt!
Ha en bra dag!


Godnatt

Hur skall jag orka skolan?! Skall upp snart. Blir lite tidigare i dag så jag hinner ögna lite psykologi!!


Sängeeeeen!!

Nu, sängen!!! I morgon blir det vuxen saker att ta hand om. Typ så som städa lägenheten och plugga.


<3

Jag älskar dig Marion! <3


Skott skott bara skott!

Så nu har ni mig här igen! Nu blir det ett datorinlägg. Länge sen men dock jävligt behövligt känner jänner jag nu!
sitter hemma hos Micke och vet liksom inte alls vad jag känner att jag borde göra för att det skall kännas bra inne i själen för mig själv. Skall man behöva sitta och stirra ut problemet eller kan man bara ta tjuren i hornen? Frågan är fan vad man egentligen skall ta vägen eller bara göra!? Det börjar skrika i huvudet igen tror jag! Pratade med Micke förut och jag känner bara : Vafan håller folk på med egentligen!? jag känner mig helt jävla mindfuckad. Egentligen så finns det väl inga ord till varför jag sitter här och skriver ut det. Just nu så känns det bara som om jag sitter här och skriver för att fylla den här sidan mer och mer eller bara för att slippa vara med i alla andra diskussioner.
Ibland känner jag bara stor ångest över att jag åkte tillbaka hit till Gotland igen... varför!? Nej men nu börjar det gnällas över att jag " slår" på tangenterna.  -_-

Det känns som om jag bara vill sjunka igenom marken. Dra åt helvete vad jag har ont i handen. Skulle sträcka på armen och så råkade jag slå i handen i betångväggen och sen var det kört, Dra åt helvete vad ont det gör! Inte ens när jag opererade handen så hade jag så ont! Smärta! Nu skall jag gå och pissa för jag har dragit i mig en hel kaffepanna för mig själv!

Sen folk fick reda på vad som hände förra veckan så blir jag så irriterad över att dom skall hålla på och ringa hela tiden eller varje dag. åh snälla det blir inte bättre...



Nybadad!

Hallå på er. Nu är jag hemma på Gotland igen. Känns skönt att få komma tillbaka även om jag hade ångest över det först i början. Men nu känns det faktiskt rätt okej. Idag måste jag tvätta! Sjukt hur mycket tvätt man kan få ihop på
Bara några dagar! Igår så slängde jag i en blond hårfärg också! Det behövdes!! Nu skall jag gå ner mot tvättstugan ;-)


RSS 2.0