Måndag betyder nya äventyr!

Måndag, ny vecka och nya utmaningar.
Nu är det bra länge sen jag skrev. Jag har haft ångest varje gång jag sett appen på telefonen. Faktiskt så drog jag iväg ett inlägg i helgen tror jag att det var men helt plötsligt när jag skrivit ett as långt så kan jag ju säga att jag tappade suget när allting försvann!
 
Jaha vad gör man? Syrran är hemma på fastlandet igen, mamma och pappa har dragit utomlands. Som vanligt så blir jag kvar här. Snö och bara en massa usch på vädret. Dock är det ju bara 55 dagar kvar till vårdagjämningen, vad nu det är? Antar att det ska vara vår då?
Bilproblem igen, ingenitng ovanligt :P
Nu vill Dagge inte starta, även fast batteriet är nyladdat. Hoppas på att det är nåt så simpelt som vätska i batteriet eller att kolen är slut. Håller tummarna på att det inte skulle kunna tänkas vara generatorn eller nåt annat som bara låter as dyrt i öronen!
 
Vad har nu hänt under tiden som jag vart off här ifrån.
Eftersom jag inte gillar att hänga ut folk så kör jag mer en diskret avrundning på det.
Jag har träffat världens största fegis, eller jag jag har träffat eller rättare sagt, dom har visat sitt rätta jag kanske man hellre skall uttrycka sig som. Jag har jobbat min sista dag ever på Gotlands sjukhem. Glad är jag för det. Ärlighet vinner man längst på, det är nog de enda jag har att säga om den saken.
 
I helgen var jag på krogen för första gången i hela mitt liv, vad skall jag säga? Gör mig till miljonär och sen skall man på krogen. Vi började kvällen hemma vid mig. Sen fick jag sånt sug att dra ut på krogen eftersom det dessutom var löning och det var jätte många som man kände som skulle ut på munken. Vi bestämmde oss för att dra ner till Hamnplan men lagom när vi skulle betala inträdet så backade vi ur. Vi drog vidare upp till Bageriet och drog i oss några öl. Jag och Marion tröttnade ganska fort på att sitta och kolla runt och dricka öl så vi drog vidare till Munken som vi dessutom visste att många var. As dööört och hyfsat kul. Tappade bort Marion och jag kan nog erkänna att jag var för nykter för att dra ut. Det blev ganska snabbt på tänkt. Vi får med andra ord göra om det nästa löning eller någonting.
 
Idag var det jobb på schemat. Känns så roligt när man jobbar med bra folk som man kan skoja och ha roligt med samtidigt som man gör sitt arbete och dessutom när man ser boende skratta och vara med på våra sjuka svängar! :)
Hem till lyan efter ett 07:30-13 pass. Marion och jag har nog inte4 gjort annat än att ligga på soffan och degat. Kollat på film och bara skrattat. Ottilia kom hit en stund med. Jätte roligt att träffa henne igen! ! :) Kan ju garantera att hon fortfarande är lika sjuk i huvudet. När hon berättar att hon hade ett möte med en handläggare på arbetsförmedlingen, "- jag är inget mongo som vill stå på max och vifta bort flugor med brickor precis!"
Verkligen älskar kommentaren.
Marion åkte hem för att äta. Jag skall dra igång och äta min korvstroganoff. Sen blir det fan in i duschen.. man kan inte gå runt och lukta gammal karl, det går bara inte. Sen kommer Marion in igen och då blir det ännu mer bus och skratt, glöm självklart inte Paradise hotel.
 
Nu tackar jag för mig, ni vet att jag lever.
 
 
 

Summering!

Ännu en vecka har vi passerat! 
Den här veckan har vart underbar! Riktigt roligt och jag ångrar ingenting! Kanske att jag skulle ha tränat mer men det får jag ta igen den här veckan. Idag kom snön och la sig på backen. Det är då man får passa på att vara ute och umgås och ha kul med vännerna. Samtidigt som det är så dyrt och sjukligt kallt! Man får ta en dag i taget! :)

Nu är det soffläge med en barnfilm så somnar man lätt! :)

Godnatt hela världen, sov gott mina fiender och vänner samt mina läsare! 




Det rinner det över mig med!

Okej igår blev det alldeles för mycket i mitt huvud! Vet inte hur jag ska förklara det hela men det känns bra att vissa delar i mitt liv har försvunnit. Jag känner mig så jävla nöjd med allting ändå! Jag har en underbar bästa vän, jobb och lägenhet. Egentligen så finns det ingenting att klaga på för det finna dom som har det betydligt värre än vad jag har och det är jävligt tråkigt att se. 

Är det bara jag som blir berörd när jag kollar på nyheterna och ser när andra länder krigar och hur dessa människor mår och har det. Asså det skulle lika gärna kunna vara Sverige som var ett utsatt land. Det kunde lika gärna vara vi i Sverige som inte hade färskt vatten! :) Nog om detta nu, det var bara en snabb tanke som kom upp i huvudet! ;) 
Idag är det snö ute så om man skulle ta och piggna på sig lite och ta på sig varma kläder och se om man skall ta och bege sig ut ;) 

Disken är ett problem i morgon som jag hoppas att söta lilla Rasmus vill hjälpa mig med ;)




Heartbraker!

heratbrakern är på topp?
Jag hatar det här jag hatar mig själv.. allting bara dö, försvinn! Nu är jag sänkt i botten... hur fan skall man ens orka med ett sånt här spel?
 
Nog om detta, i morgon rinner tårarna, ikväll försöker jag le mot min ångest för jag vet att i morgon kommer jag ha ett rent helvete!

Tuttar och blåljus!

En ny dag men nya äventyr och förväntningar! Just nu har jag kommit in i n ny terapi. Det är dags för pussel! Igår fick jag för mig att dra igång ett pussel på 1500 bitar. Det första Rasmus säger är " du kommer aldrig klara det där!" Och då måste man verkligen bevisa att man faktiskt klarar det även fast jag höll på att ge upp flera gånger igår! 1500 bitar, först leta ut alla kanterna men insåg sen att jag måste ha missat typ hälften så det var ju bara att sortera om igen när jag kom hem. Nu sitter jag fast och har inte ens fått ihop ramen! Tror jag behöver en hemma kväll eller en månad kanske för att få ihop skiten!  Ibland behöver man nya ögon som tittar på det med. Men somsagt, nu har jag gett mig fan på att jag skall klara det! 

Igår var det träning som stod på schemat! 30 minuter zumba med Emma och sen 30 minuter styrketräning på det. De var riktig kul! Sen var det daga för att åka ut till farmor och farfar och äta middag med kusinerna. Trevligt och mysigt! 

La märke till hur man verkligen klär upp sig när man skall iväg med släkten och hur kläderna ser ut när man skall ut och träffa polare! 

Igårkväll så föll jag, Marion och Lisa för grupptrycket att bowla, det var något kopiöst  varmt där inne och jag som alltid blir varm ville inte blotta mig i bara linne när det fanns folk i min närvaro som jag inte uppskattar. Men eftersom jag hade träningsbyxor under jeansen så åkte jeansen av, sköööönt! 
Idag blir det en slappisdag för hela slanten! Uppe på jobbet med Marion och donar lite!  Nu är det daga för lunch! Ha en bra dag, för det ska vi ha! 



Hälsosamma 2014!

Dag två på det nya året! Fördelen med att det är ett nytt år är att nu går det miljoner reklamer om att man ska gå ner i vikt och sluta röka! Perfekt för nu har dom nedsatt pris på pulver! Två nya smaker till Hanna! Köpt en ny shake idag, neon grön! 

Idag blev det ca 40 minuter promenad med Emma, det var kul att göra nåt tillsammans med henne. Hunnit med att tvätta bilen med. Men eftersom det inte fanns något bilshampo så fick det bli grön såpa! Nu ligger man helt klubbad på soffan och skall snart gå in och ta ett bad!!







Vi kickar igång det nya året!

Ett nytt år då! 
Min nyårsafton bestod av att umgås med Marion, Jonas, Jimmie och Lisa. Smällare avfyrades och mycket skratt med! Vid 12 slaget så befann vi oss nere på hamnen. Första gången för mig faktiskt under en nyår. Det var en upplevelse. Jätte mycket poliser och fulla ungdomar :). Jag och Marion gick in i klungan för att starta lite bråk men det gick inte så bra. Tror att det var lite för glada miner i år. Två bråk blev det tydligen bara :P. Sen var det faktiskt dags att åka hem för jag började klockan 7 dagen efter. Jag kan ju meddela att mitt uppvak inte va så speciellt roligt men när jag väl kom upp så är man rasande på Rasmus men får se Jonas, Marion och Lisa skina upp med sina leenden. Man kan ju inte annat än att bli glad då när dom bestämt sig för att väcka mig. Kroppen i sig är verkligen helt död! Ont i ryggen och höften så det ger en sån jävla värk ända ner i benet. Men nu när nyår är över så är det dags för att kicka igång träningen! Ska bli kul och skönt. Roligt att när jag väl ser resultat och samtidigt skönt att slippa all värk i kroppen! 
Nu skall jag sova så jag kommer upp i klok tid i morgon :)




RSS 2.0