Tisdag 17:48

Andra gången som ja skriver detta!
 jävla fitta1
 ja har skit ont i magen!
 och är verkligen inte på så speciellt glatt humör!
 men så blir det. jag är så jävla stolt över mig själv! folk som säger att dom vill sluta röka aha och? gör de då! ja har gjort det! visst ibland kan man tycka att de e jobbigt men ja brukar lukta när andra röker visst passiv rökning haha men vafan! haha tuggummi e bästa! och vatten hahah
skit praktik, jävla negerslavsjobb!
 va lite sur på han idag!
 måla insidan p¨å ett tak! vafan e de för jävla fasoner!? hahah verkligen ett oold  ord haha
skolan i morgon mkt mtk saker oh göra
 påminna thea tidigt på morgonen om piercingen som e thereses som hon vill ha i morgon!
möte med personalen och morsan oh farsan sedan ut¨på gatan oh leta spoer som man kan äta sen ner till körskolan teori i tre timmar sedan ngt bra på tv:n 21:00
hoppas fan inte att MR:baloo skall ha sin tröja i morgon bara för då blir ja nog överstressad så ja fan döör!
hoppas verkligen att Thea tar emd sig staven annars så kan man ju säga att jag ä'r lite stekt!
 ahha har kommit på en ny taktik!
 sluta låna saker av folk hela tiden ! hahah de kommer aldrig funka sen skall ottilia ha 100 kr 6 ngt sen när vi åt på max och mr baloo skall ha sin tröja, men det räknas inte för de e min nu haha men man vå¨gar ju knappt ha den på sig asså :P
 skall upp till Johan snart och lära mig äta hemmagjord fiskpinne haha de kommer nog inte gå men de e väl värt ett försök.
Asså Gotland sluta snacka!
 ja e så jävla osäker på vad jag egentligen Vill!? Gotland ja mina polare bor här men palla skitsnacket,
 stockholm? skönaste men inga vänner nästan bara några! och abo shit måste tagga till johan vi hörs

PZ

/HannaLindgreN

Söndag 16:12

tja!
 en helt slut hanna idag!
 safan skall gå och lägga mig typ halv nio!
 har tvättat idag men när ja vaknade så skrev personalen glöm ej tvätt tid, hanna svarade skit sur! jag tänker för fan itne tvätta i dag för helvete men sen gjorde jag de ändå hahah


träffade mikaela i natt:)
Va med MR:Baloo fett naajs =)

Yuo make me happy

Lördag-Söndags gympa

Lördag 15:33

Hej!
 ennu en tuff dag väntar.
Försökte fixa ny design men det ville inte blogg tydligen så skall se hur den får bli nu, kanske inte den snyggaste men det duger, inga bilder på mig, tyvärr haha orkade inte fixa så mycket med den. det skulle vara vit text men datan ville inte de han ville ha någon ful orange så tonade ner den, men som sagt vet inte när den kommer.
Äntligen hemma!
fan va skönt det är att vara i stan!
 var ute i Ekeby nästan och kollade på as söta hundvalpar som var helt knasiga!
dom försökte typ bita sönder mina jeans mellan benen och sen bet dom sönder min fotts i håret och skorna!
 haha aja som ägarna brukar säga du va själv så en gång när du var liten!
i morgon skall jag till stjärngatan i två dagar, någon som vill hitta på någonting:D?
ikväll e de tydligen fest jag vet inte vad jag skall göra! fixa musiken och hålla koll på folk det är väl så man får göra när man vägrar fixa dricka!
nej den 20 de då e de mamma som får hålla koll, hihi.
snart nio månader på gråbo, med mycket skratt och tårar och bråk och de ena och det andra.
hur skall man någonsin kunna lära sig att säga nej?
fan mitt största problem!
haha Skolans bästa dag i Fredags så bradley åkte på storstryk i klassrummet!
 jävla fitta till att kaxa, men visst man löser ingenting med våld men  aja vet inte vad jag skall säga, för att inte göra bort mig nu haha. uppdatering kommer ikväll om ja e på bra humör!

/HannaLindgreN

Torsdag 2009-09-24 22:58 / Fredag 2009-09-25 15:25

 

 

 

 

Fan också

Nu innan ja börjar så vill ja säga att ja lägger upp detta på en fredag men skriver det nu alltså Torsdag

Hejsan på er alla blogg läsare  kanske lite tråkigt att börja mina rader med dom som kommer nu men detta är exakt hur jag känner och eftersom detta är min blogg så skriver jag exakt hur jag vill och vad jag vill!

Måste bara påpeka att jag själv blev jävligt chockad över att jag la ut min blogg sådär på internet som på www.bilddagboken.se  men jag var så himla arg!

Men nu när ni vet vart ni kan hitta mig så tycker jag att ni kan komma med några fina kommentarer och förslag om hur ni tycker att min blogg skall vara!

 

Nu börjar jag bli så jävla trött på er alla kanske inte alla men dom flesta har verkligen gjort sig förtjänt av en fet spark i röven så man kanske kommer igång med sitt liv eller vad fan man kanske nu skall säga!!

Igår när jag slutade skolan så cyklade jag ner på stan och mötte Mirre och Ottilia!

Ottilia skulle lämna in sin mobil och fixa ut lite kort och då stötte hon och jag på Charlotte och Ronja. Vi stod och snackade liten dom skulle till max och jag och Ottilia med så vad var grejen liksom!

Vi hade as roligt, satt och skrattade som bara den och sedan gick vi bort från Max och snackade lite och då kom alla 4 på att dom va skitnödiga haha så det var bara att gå tillbaka till max och sen var de två åt gången som kunde gå på toa. Sedan satt vi och snackade och jag blev väldigt rädd när jag hörde detta!

Sedan så gick vi ner mot bion och kollade lite och satt och chillade i soffan nere vid salong 2-3

Sedan så drog jag och Ottilia.

 När jag kom hem så åt jag världens godaste spagetti och köttfärssås som Sakarias hade gjort!

Sedan så satte jag på en film men ville leka med Charlotte. När jag satt på moppen hem till henne så började jag tänka på hur jävla mysigt allting var och speciellt nu när det är höst. Började längta hem nu också. Men skall kanske sova hemma hos mamma och pappa på söndag måndag. Jag skall ha praktik på fastighets någonting som kallar sig för blåelden men det duger nog tror jag. Det skall bli roligt hoppas jag kommer att trivas!

Gud asså folk som skryter vad är det för fel på dom egentligen? Jag blir så jävla trött på dom hej kolla på mig jag tror verkligen att jag är någonting det är typ som när jag imiterade dom där stora fjortisbloggarna som typ Kissie och Dessie asså vad finns bakom all den där 25 liter brunkrämen och  all Silicon. Visst man kanske vill ha större läppar men även om jag skulle vilja det så skulle jag aldrig göra det som dom gör. Inte för att jag själv skulle kalla mig för fegis men asså se på dom! Vad gör dom om dagarna? Dom går ju knappt i skolan dom lever på sin blogg lön asså den ända som jag tycker är värd att få fortsätta att blogga det är Amir! Han är rolig och vettig tycker jag medans Kissie och Dessie bara lägger upp om hur snygga och vackra dom är och hurr mycket alla fjortisar bara beundrar dom det är inte klokt om hur mycket skit dom håller på med

Just nu så sitter jag i min säng och kollar på något program på 4:an och kollar på Bad Santa. Jag vet den e gammal men jag har fått en sådan jul känsla nu haha konstigt nog.

Jag sitter inte och skriver detta idag utan Torsdag kväll i Microsoft Word eftersom jag tyckte att jag hade så mycket som jag verkligen bara ville skriva av mig så fick det bli så här och sen lägger jag upp detta i morgon ( Idag Fredag)

Skall nog sova snart va en jobbig natt i natt, kunde inte sova det kändes helt sjukt!

Dagens ungdomar, skall jag ens behöva säga någonting om det?

Just nu så vill jag bara dissa alla mina polare och bara skaffa nya men nej ja skall inte skriva för mycket för det kan bli problem då men aj fy fan för er ni är riktigt skarriga asså! Nu finns det bara en sak som jag saknar. Haha det är mina mjukisbyxor som tyvärr Charlotte har lånat ut till Samanta som Detta är ett stort skäl till varför jag inte tycker om att låna ut mina saker och om jag gör det då vill jag ha världens fetaste kontroll på vart dom är men skall kanske få tillbaka dom i morgon! Eller rättare sagt jag SKA!

Jag är trött på den här skiten ni beter er inte ens som folk! Ni kan dra åt helvete!

Men nu skall jag inte rugga ihop, kan faktiskt berätta om att det faktiskt var riktigt Roligt i skolan dom här två senaste dagarna, har verkligen skrattat!

Och den är en dag i morgon med haha. Men nu skall jag göra det bästa jag vet! SOVA!

Detta är mina 887 ord om hur min vardag har varit. Men fortsätt att läsa!

 

/HannaLindgreN

 

 


Onsdag 21:41

Hej hopp!
Idag va ja i skolan sovmorgon,
sen mobba läraren lite, och fan va ja skrattade idag i skolan alla va helt totalt störda!
haha sen va ja med söta flickan ottilia och skrattade mycket och vi beställde två puffar =)
sen spelade vi biljard och fy satan vad vi skrattade haha trodde ja skulle dö! [ Pongkoola]
sitter hos johan nu men skall glida, här har du din korta uppdatering ottilia

/HannaLindgreN

Måndag 22:00

Hej!
 snart klipper dom internet!
 men skall skynda mig,
idag har ja städat bytt stav varit på databyrån där världens drygaste kille jobbade sedan till elgiganten och sen till rusta och sen till willys en mysko gubbe spanade in min rumpa fett mkt, äcklig peddofil!
spelade biljard med Sakarias Ottilia Mohammed och filip, skit kul sedan tävling hem jag och Sakarias vann!:D
Får se om ja pallar dra mig upp till Johan sen


Pappa & Hanna 18/8-95 älskar den bilden!:D


Lördag 18:44

Hej!
idag så vaknade jag upp hemma hos mamma och pappa =)
Sedan bara såsa lite i sängen dra sig lite och kolla på bumbibjörnarna =)
kom ner och hörde att pappa hade köpt frallor till mig och då blev jag skit glad, fett goda men blev ledsen för jag var fortfarande hungrig efter två men men pyttipanna efter en stund så spela roll.
sedan slappade jag i mamma och pappas säng med datorn kollade in lite coola teman!
sedan började färden mot gråbo!
Mohammed va fett seg så vi fick typ bara bada i 40 minuter, sedan drog vi hem till ottilia och lämnade av henne och sedan hem till Johan, [ Grymt snygg bror] hahasen nu är jag hemma och har packat upp mina badkläder och så vidare. ikväll blir det inte mat fören klockan 20:00 typ bara för Mohammed har fasta, snark, sen ikväll skall jag upp till Johan =)
MR:baloo du beter dig som en jävla fitta!
 sluta pendla så jävla mycket så skall du nog se att du finner den rätta kärleken, men om du inser att du redan har hittat den så kan du väl lika bra säga det istället för att säga att jag skulle komma hem till dig men du skulle ut på krogen ikväll, thats life!

I don´t give a shit!


/HannaLindgreN

Fredag 20:59

Fredags gympa!                                       HAHA!





Torsdag 16:21

Hej!
 ennu en fittig jävla äckelhorfittdag!
att man aldrig kan få sig själv att må bra!
jag vill le ja vill må bra men känns som om ja har hamnat i någon satans jävla depp igen!
Jag är knappt med mina vänner längre, just nu så träffar jag bara Ottilia och det händer inte ens ofta!
idag kom ulla-britt hit som vanligt med sitt jävla snack om att allt kommer bli så bra så och fick veta att jag skall flytta ut i egen lägenhet om 1 år va i helvete!
johan pettersson har varit inne på mitt rum men han erkänner det inte, satans jävla fitta!
 sedan va det en jävla fjortishora som satt och snackade om MR:baloo idag och va han hade gjort och bla bla bla!
 skolkade från svenskan och so, vill inte tillbaka mer till den jävla fitt skolan!

Mamma & Pappa!?
fatta nu e de fan seriöst snack här!
Jag tänker inte stanna här mer!
Somna in med rinnande tårar är inte det som jag vill göra varje dag!
jag tänker inte va kvar här längre!
Ta mig här ifrån, innan jag skadar mig själv så pass allvarligt att jag inte kommer komma tillbaka till er mer!


Fan va ja e trött på ALLT
jävla personal som bara säger jo men det årdnar sig!
JAHA MEN JA HAR BOTT HÄR I SNART NIO MÅNADER FÖR I HELVETE!



/ HannaLindgreN

Tisdag 21:59

Uppdatering på kvällen!
Ikväll blev det bara chilla!
Mr Baloo va jävligt dryg!
orka sådanna personer!
Men men, vad skall man göra, ibland vet jag inte hur seriös folk är men orkar för det mesta inte bry mig det är deras problem!
sitter uppe hos Johan nu, han tycker jag skall skriva ett blogg inlägg om hur dum han är och hur dum är man inte om man ens ber om det hmm... knas kille,
Mr baloo kanske skall ringa senare får se, svidpitt!
spelade badminton ikväll men orkade typ bara spela i tio minuter, va verkligen helt jävla död! det var precis som om energin bara sögs ut ur mig, men men får väl bara ta och vila upp mit lite tills i morgon då skall man ju stå ut med att vara i skolan, hur fan kommer detta sluta, tror nästan att jag kommer få damp anfall lä läraren, thats life.
Jag har bränt mina skäpp med det så vill jag säga att jag fattar inte hur seriösa folk är ibland,
Känner mig så jävla tött på allt just nu, precis vad som hände förra veckan men då var det en torsdag!
Ottilia har börjat kalla mig moraltant bara för jag börjar inse hur illa världen ligger till ialla fall dagens ungdomar! hur kan man ens stå ut med sig själva! kolla mera på
www.bilddagboken.se  sök på Grippsgo och kolla gårdagens tror ja att det va!
jaja sluta klaga det kunde ha varit värre!
Idag så ägde jag Johan Pettersson jävligt hårt haha! de kan han ha! det va allt för mig ikväll! Pz

/HannaLindgreN

Tisdag 15:43

Hej måste börja med vad som hände nu i natt!


Inatt va det fan inte min natt asså!
kunde inte sova sen skickade mr baloo sms typ halv ett om att ja sov och skit diss ja sov inte alls sedan ringde ja upp han och vi snackade i typ en timme, ja satt och skulle smörja in mina ben och fötter där runt 01:00 och när ja tagit ena benet och skall ta det andra så splash ja sätter mig på tuben och ja börjar typ skrika till och säger i telefonen ja e helt vig och kladdig i röven och der ä i hela sängen också så mr baloo börjar as garva jag jag vet inte vad ja skall göra så går ut i hallen för att kunna hitta ett lakan tyvärr så gick ja bara ut i trosor haha och hittade ingenting så går in igen och slår i hela mig i dörren och det gjorde ju as ont och samtidigt så lossnar min percing i tungan och jag vill bara gå och dö känndes det som, men men 01:40 tror ja att ja och mr baloo la på och sedan några få sms och sedan sov både jag och mr baloo som en stock!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------nog om detta!
idag gick jag väl upp ur sängen där vid 11. jag gjorde mig i ordning och tänkte åka ut till farmor och farfar men dom var inte hemma så ja åkte till kalkbråttet vid farmor så jävla skönt att bara åka och inte riktigt ha något mål med vart man skall åka så mycket tänka, as skönt men sedan drgo jag hem till mamma och Emma. sedan drog ja väl hem till Gråbo lyssnade på lite musik och sedan va ja igång med städningen igen! Hanna Duktig! Duktig Hanna =D
får väl se om mr baloo pallar snacka idag, haha och sedan så blir det kanske badminton ikväll, hoppas de finns några som vill va med på det då!
Jag tror jag har överlistat min drömkille nu haha
det skall vara en äkta badboy, får se hur många det finns här på gotland, hmm 0?
En flyttar om två veckor jag svär jag kommer flytta med!
haha kanske kommer det en uppdatering ikväll men tycker nog att jag har fått med det mesta!

/HannaLindgreN


Söndag 10:39

hejsan vaknade kanske vid halv nio eller kvart i nio. fett dryg men va ändå pigg liksom sedan låg vi och drog oss tills nu typ haha just nu så lagar johan frukost, mums
ottilia sitter i ett hörn med sin dator och jag sitter på johans,
skall uit till farmor och farfar senare idag och bara uggla länge sedan man såg dom =)


/ HannaLindgreN

Lördag 14:10

Hej!
 idag skulle ja klippa gräset hos farfar, helt vanligt för mig jag lånade syrrans ipod för mamma hade ingen musik i sin mp3 och min ipod låg ju på gråbo. men tog moppen ut till farmor och tänkte på när jag och Ottilia cyklade ut, hu!
ja när ja kom fram och skulle dra ut gräsklipparen så står det en kasse på den med två läskar och Cola snören en bulle och ballerina, haha min farmor och farfar e dom bästa =)
satt och sjöng som fan på klipparen om någon hade kommit dit så hade jag minst dött! haha eller om man vore med i idol dom hade bara sagt, där är dörren! hahaha
men man kan inte få allt, idag råkade jag köra över en groda bebis med klipparen jag såg den inte först det var försent typ, jag tror den dog har ingen aning, såg den inte mer sen men hur va äckligt ändå, just nu så sitter jag och steker potatis och fiskpinnar:)
ikväll kommer Johan hem då blir det film =) haha

 


Fredag 20:24

Hej nu kommer en sur Hanna för jag har precis skrivit blogg men det försvann!
idag så åkte jag hem med en gång efter skolan, (mamma väntar)
mamma hade bakat en äppelkaka, mums det var jätte gott.
sedan fixade jag mina naglar, en liten slags manikyl för mig själv,
ljusrosa men en liten pärla på tummarna,
jag och mamma låg i mamma och pappas säng och kollade på Nickelodeon vi väntade på att svampbob skulle komma. det började 17:20 och jag tror fan att 17:19 så somnade jag och vaknade av att pappa väckte mig och sa att det var mat. skit god, mamma kan vid spisen hon. sedan kollade jag bara på män som hatar kvinnor igen, kollade inte så långt för idol började. om tre veckor börjar kanske SOS gute, fan va nice, nu står mamma och pratar med farmor, tror nog det är mig hon vill prata. haha. i morgon så skall ja va med Johan på kvällen, kul att ha någon att umgås med, men nu skall ja snacka med henne och sedan ringa farfar och sedan kolla på idol, så
Peace


/HannaLindgreN


Torsdag 19:47

Hej!
 måste börja med att säga att det faktiskt är 090909 idag!!¨

idag cyklade jag och ottilia ut till bobby haha härligt vägen ut men jobbigt hem hahah!
just nu så ramlade min sverige flagga ner haha på tal om inget haha den e verkligen sliten och massa hål i nu i hörnen men måste fica det:D
jag blir så jävla trött på näf folk skrytet så skulle skryta om att min blivande åpojkvänn skulle köpa en lambodjini haha men har inte fått chansen en :P
i morgon e de bio i skolan, men nu skall ja sätta upp min flagga igen, puss

/HannaLindgreN

Tisdag 17:40

hej nu ligger ja här i sängen och väntar på att klockan skall bli 18:00
 då skall jag och mirre ner till gråbos kvarterskrog och ätas pissa mirre skall bjuda mig bara för hon vill att jag skall med!
ikväll skall ja sedasn spela badminton:P kul kul....


/HannaLindgreN

Söndag 02:33

hej, nu ligger jag i sängen i alskog, mår inte så himmla bra i magen, för myclet sötsaker tror jag nog.
jag har kollat på heja björn i 14,5 timmar idag, alla sesångerna är avklarade, men frågan är vad skall man nu titta på då?
 får väl ta och ladda ner cere of segermyr, hur det nu stavas och sedan så skall jag ju kolla igenom alla avsnitten av bumbibjörnarna utan att somna, det har gott en månad nu ca och jag somnar varje gång!
 ottilia laddade ner låten som e med i introt i heja björn! haha så jävla go!
undra vad man skall göra i morgon... eller aa senare idag men jag tycker itne att det blir en ny dag förens jag har somnat!
Sara och dennis är i stan och jaa i morgon så kommer den där johan tillbaka, det betyder alltså ingen frid och fröjd i kåken! jobbigt att man har så satans jävla svårt att säga nej och inte vill visa hur lack man kan bli men vafan jag vet ju inte hur folk tar det fan dom som bor där nere har ju fan inte alla hästarna i stallet och ja orkar inte med om det skulle bli världens jävla scen av saker och ting!
men men något måtta för det för helvete lov att vara!
torsdag flyttar det tydligen in en ytterligare ny kille... får se vem det nu är!
nej nu skall jag sova och försöka komma på vem det är jag drömmer om hela tiden! grymt mysig dröm hoppas fan att det kan börja hända någonting i den snart. har hört att man inte skall berätta om sina drömmar för anntingen så slår dom inte in eller så är det att man aldrig drömmer om det igen, men men bara hoppas på det bästa :D

/HannaLindgreN

Fredag 22:30

hej alla!
 äntligen är skolan slut för denna veckan , skönt skönt, asså snubben i våran klass han har en spdan grymt sexig röst!hahahahah
just nu så sitter jag i sängen och chillar kollar på tv och saknar johanna medans mohammed springer lite in och ut från min dörr och omformatarar min datror, idag blev det gym i en och en halv timme, rätt kul, men ändå jobbigt sen såg jag och sara film det va roligt sen spelade vi TP här nere och chillade med lite glass och så, gissa vem som vann i TP

Hanna!
funderar starkt på hur ja skall göra nu i morgon men men lets see




/ HannaLindgreN

Torsdag 16:06

Hej!
 idag var det min första skoldagh inne på iv, gud vad pinsamt det var, jag va skit varm så jag trodde verkligen att jag skulle svettas sönder!
 kul att tröffa lilla tjockis thea :) hon e så söt med den lilla magen =)
går då i marions klass och lina :D
fett naajs, sen går ja e typ jalle och bradley och pontus pena och sedan lillrickard poch någon kille till som har världens snyggaste röst och han satt framför mig förut ända sen jag bytte plats och satte mig breve Sandra och marion. Andra lektionen! Engelska!!!
jag satt och skickade lite sms med marion och va väl lite smått surt över att jag skulle behöva göra samma grejer igen som jag gjorde förra året, jag skulle sätta i en hörlur i örat bara för jag tycker att det är skönt att ha det i så slutade väl såklart läraren att läsa och alla började typ kolla på mig och sa att jag hade distraherat henne hela lektionen och ja ba eeh okej!? vad vill du? typ.
sedan så sa hon att ja skulle ta ur den och skit för hon trodde ju då inte att jag skulle höra henne och skit
sedan så tvingade hon mig att lägga ifrån mig min mobil på bordet och så fick jag ett sms när hon precis hade börjat läsa sedan stannade hon upp igewn och började läsa en en gång men fick då ett sms till och hon fick damp och ja sa bara sheet happends och hon kollade på mig som om ja vore dom u huvudet och alla i klassen började asgarva och sa vilken färg har brandbilen! asså snälla det suger men sedan så gjorde jag so jobbade as mycket ville egentligen ta hem det men fick inte :(
hihi, kvällens uppdatering kommer väl

/HannaLindgreN

tisdag 21:07

kvällens uppdatering.
 ottilia skall sova här i natt =)
va hemma hos mamma och pappa i dag, kom hem kanske halv elva och bjöd syrran på frukost sedan efter ett tag så drog vi hem till farmor och farfar, men dom va inte hemma så vi drog och köpte klass (syrrans tur att pröjsa :D choklad och vanilj och apelsin glass med daim mumma :D
sedan satt jag poch syrran och spelade spel i typ fyra timmar  hahahah
 sen har ja tvättat ikväll och sedan skall jag duscha och skit sedan hämta tvätten och sedan skall ottilia komma med kudden under armen :P
sedan skall borre komma ner och sedan blir det väl film med pettersson eftersom han ville se på fullfrys :P



/HannaLindgreN

Tisdag 11:06

hej!
 just nu sp sitter jag hemma hos mamma och pappa, sitter då på mammas dator var nere och skulle borsta tänderna och hittade då en av mammas perfymer som luktade skit gott, man kanske skulle muta mamma att ge bort den till mig :D man kan alltid hoppas.
emma sitter och muppar sig några meter bort hon skall promt sitta och kolla på ett gay program medans ja vill åka ut till farmor och farfar och aah ...
idag så skall jag hem till robban och erik ottilia skall omformatera sin dator men det blir nog bra det.
sen måste jag nästan tvätta idag asså, tror nästan att ja skall städa idag med då slipper jag det i morgon =)
 och i morgon så skall jag va med Charlotte. 
och fan idag skall jag omformatera min dator!
'aja men skall väl snabba på syrran nu så vi kan dra sedan kommer det en uppdatering ikväll!


/HannaLindgreN

RSS 2.0