Krökta fälgar och dubbkratt

Snön har kommit!!  😍
Äntligen har snön kommit.. Dock så är den redan på väg bort, men jag kan nästan tycka att en dag räcker, tyvärr så tycker inte modernatur likadant. 

I morse så vankades det jobb, skönt att det är ny vecka nu men tror nog inte att denna veckan kommer bli så speciellt rolig. Många timmar och kneg så får nog bara ta en dag i taget, eller kanske en timme i taget!  😵
Dagen i all ära annars, har fått igång mitt Photoshop igen så nu ska allt bara laddas ner till det sen va tanken att dra igång med en ny header men måste erkänna att de va ett tag sen så man har lite att jobba med!
Sen ut och träffa massa gaskåta vänner. Tyvärr så slutade kvällen inte lika lyckligt för alla 😉. 
Nu är det dags att stänga ner telefonen och somna in till en film så man orkar med morgondagen! 




Its time.

Halloo!!
300 år senare och jag är tillbaka. Jag skall lägga handen på hjärtat och säga att byta blogg de va absolut ingenting för Hanna. Eftersom jag valde att ta med alla mina gamla inlägg till min nya så kändes det som ni vet när man har en bok som man fyllt med massa papper och det går knappt att få igen bokpärmen och sen ska man försöka få in den i en bokhylla som inte alls får plats. Helt meningslöst.
 
Vad har hänt sen sist då..
Nu blir det bara som en enda stor röra det här. Tänkte slänga iväg ett nyt i år i alla fall.
man kanske skulle ta tag i livet och skriva några rader någon dag hit och dit från och med nästa år?
Just nu är det så pass mycket jobb så jag vet faktiskt inte om jag skulle hinna just nu. Det är knappt så man hinner med sin fritid käns det som ibland också.
 
Klart från det ena.. några rader, jag lever, bloggen lever och snart är det dags att dra igång på riktigt igen då!
 
 
Ha så bäst ni kan dessa sista dagar på året innan vi välkomnar det nya med stormsteg!
 
 

RSS 2.0