Dålig uppdatering!

Dålig uppdatering i know! Har liksom inte hunnit med riktigt. Igår var jag med Ottilia. Det blev Ikea och så. Dock var vi busiga på vårt lilla sätt. Hiss är överskattat! Här kör vi kundvagnarna i rulltrappan, vi orkar inte leta efter en ramp så vi lyfter upp kundvagnen upp för trapporna i stället. Haha helt sjukt men dra åt helvete vad kul det var!! Efter det så drog vi bort till Serafia 7/11och fikade och lämnade av våra saker. Sen blev det mer stan. Jag klippte mig också dock. Sen efter allt springande så gick vi tillbaka till Serafia och inväntade hennes sork, sen gick vi och åt på vapiano. Det var säkert gott, det kändes som om det skulle vara det, sådär krämig och så. Jävla förkylning! Sen blev det hem och sova.


Ikea

Nu blir det sängen. I morgon är det Ikea vilket innebär att jag har en lång dag framför mig ;-) Godnatt


/ sängen

Första natten uppe vid Emma. Kul även om vi inte vart då speciellt sociala med varandra! I morgon blir det shopping. Plus att både jag och Emma skall klippa oss :-). Detta kommet bli kanon. Skall försöka övertala Emma att trycka lite på min nacke med innan jag tar livet av nig :(. Men men klockan är mycket om jag skall försöka sova ut i morgon. Så godnatt på er!!:)


Sängen.

Första natten uppe vid Emma. Kul även om vi inte vart då speciellt sociala med varandra! I morgon blir det shopping. Plus att både jag och Emma skall klippa oss :-). Detta kommet bli kanon. Skall försöka övertala Emma att trycka lite på min nacke med innan jag tar livet av nig :(. Men men klockan är mycket om jag skall försöka sova ut i morgon. Så godnatt på er!!:)


Alvik city!

Hej! Nu sitter jag hemma vid Emma i Alvik och kollar på tv. Idag har vi vart ute och gått lite :) jätte mysigt för det var ett sånt fantastiskt fint och stilla väder. Sen blev det att handla. Hanna fick ställa sig vid spisen med. Dessutom började jag dammsuga och diska. Dammsugningen tog Emma över sen. Men själva principen liksom ^^. Om tio minuter så börjar big brother! Måste ses. Så skall försöka övertala Emma att få låna hennes dator ;-) så nu blir det kaffe! ;-)


På väg nu!

Hallå! Nu sitter jag på båtbussen. Skall bli skönt att komma iväg lite. Igår vad jag med mamma pappa och Mi på keff mc. As kul. Måste göras om då jag ute är nykter. Träffade Rebecka på båten med så nu sitter vi och är extremt trötta och osociala ;-) i kväll kanske det blir ett lite längre inlägg än nu. Skall bara säga att jag lever :-). Jag har kaffebrist!!


Besvikelse med stort B!

Asså från och till så skrattar jag över det här stora skämtet. Detta är sjukt! Men nu säger mitt huvud stopp och att jag trä ler inte bry mig mer om dig nu. Men sen senare i kväll när jag vet att jag kommer se dig så kommer det sluta i samma bana. En arg Hanna!!! Om en kvart så skall jag tvätta så skall väl egentligen plocka ihop all tvätt nu och sen börja fixa i lägenheten lite. Sen blir det kaffe besök och skitsnack! Men som sagt nu får jag samla ihop allt som ska bli tvättat!


Jag lever

Hallå hallå! Nu har ni mig här igen! Det är lunchrast och jag hamnade på bloggen istället ;-) i dag så blir det att tvätta och sen boka båten! Skall vara med Marion också!! Har sån intensiv huvudvärk så jag vill bara gå och lägga mig. Får se hur den här dagen kommer sluta. Hoppas på bättre tider ;) nu får jag passa på att äta medan maten är varm och jag har rast! Ha en bra dag!


Peppad!

Ligger i min lilla lopplåda. En jobbig påpekan är att det svider i mina armhålor, jävla deo! Känner mig Peppad inför helgen. Skall upp och träffa Emma och bara njuta ut av livet. Sen när Emma är i skolan så blir jag hemma fru. Sen har jag och Ottilia smidig planer om hur veckan kommer att bli. Hanna måste dock plugga psykologi men lite bus kan man alltid trycka in! På något sätt så känner man sig 46 gånger vuxnare nu när mamma inte följer med en till Stockholm. Nu är det bara jag och syster. Nu skall jag sova för jag börjar 7 i morgon bitti! Godnatt på er alla läsare!!


Hur är man funtad?

Slöt nästan precis från jobbet. Förra inlägget blev extremt många timmar för sent men skit samma. Lite kaffe och snacka skit. Sen skall jag nog hem till mamma och pappa och snacka lite skit sen hem och duscha sen stänger jag av telefonen och sover och planerar lovet! Nu blev det på tog för mycket i huvudet.


Slut på rasten

Så alldeles strax så är rasten slut och då är det tillbaka till jobbet. Försöker få mig på andra tankar även fast jag höll på att bryta ihop flera gånger vid maten nu. Alla löften som blir svek. Snälla skärpning. Kvällsmaten bestod av en matsked med köttfärssås och makaroner. Vet inte vad men jag är mätt och orkar verkligen inte mer av det. Nej nu är tiden ute och jag måste springa upp.


Godmooooorgon!

Hallå. Efter kanske 4 timmars sömn så har ni mig här igen. Jobbar kväll så börjar nu vid 12. Hu hoppas att den här dagen kommer att gå fort. Blir så jävla trött på vuxna människor som säger saker som dom verkligen lovar men sen skiter dom i det. Hallå?! Förtroende i botten! I morse när mamma ringde och väckte mig så sa hon att solen lyste. Tänkte ju faktiskt inte mer på det än en tråkig disig sol. När jag går upp och kollar så är det fin sol, fett med tö! Nu börjar våren komma:) nej nu får jag ta och skynda på mig lite. :) ha en bra dag


Sängen några timmar!

Hejsan på er. Nu har ni mig här igen. Ligger i sängen och skall upp om 4 timmar senast! I kväll så har det ute alls vart bra! Snälla någon. Fuck " Monica" liksom!! Åh måste sova nu. Avslutade kvällen med Mi och Gaba på P18. Men som sagt. Sängen nu i några timmar sen upp och jobba till 19. Sen hem till Mi och kolla på big brother och sen jobbet och sen är det loooov! Skll bli skönt.

- Snälla ge mig ett svar innan jag åker så jag vet hur jag skall hantera mitt lov.


Snälla!❤

Ibland bara det kommer! Snälla, jävla läkare hur tänker ni egentligen??


Underbart

Att umgås med folk som får en på andra tankar är bland det bästa som finns. Det får en verkligen att visa sitt riktiga jag!


Från botten till toppen?

Hej, nu har ni mig här igen. Igår var det verkligen ett helvete. Vet inte vart jag skall börja men jag bör inte skriva ut det här men jag vet att jag mår bättere när jag skriver av mig så här kommer det en del.
Det hela började med att jag var hemma vid mamma och pappa efter skolan. Fick en känsla om att alla var irriterade av något slag men kan också vara att jag bara fick för mig det. Pappa håller på och skall köra över våra band sen vi var små till datorn och sedan fixa ut dom på skivor. Kommer bli jätte kul att få se sen. Sen började jag och mamma prata om hur jag mår och vad det kan bero på. Dock slöt det bara med att jag blev ledsen men jag försökte bara dölja det för henne. Sen orkade jag inte ta samma diskution med pappa så jag försökte gömma det mer. Han började hitta massa fel på bilen så jag kännde mig bara irriterad. Sen åkte jag och hämtade upp Mi, Kändes skönt att ha någon som jag bara kunde få prata ut med och kunde dela mina tankar. Det blev mycket skratt. Sen åkte jag hem till Emelie och sen kom Alex bort efter ett tag. Vi hade kaffe problem. Jag känner att jag håller mig till mitt pulver kaffe som ingen gillar. Men hemma vid Emelie så var droppen nådd för mig. Jag visste inte vad jag skulle göra eller ta vägen. Det bara skrek i mitt huvud så jag åkte bort och träffade Mi igen och där orkade jag inte mer. Tårarna bara ran ner för kinden kändes som om dom aldrig skulle sluta rinna. Kände hur paniken började ta mer och mer plats i mig och mitt huvud bara dunkade. Vi åkte ner till hamnen och träffade på Linus, ingen av oss mådde så speciellt bra. Jag såg ju bara ett helvete framför mig men till sist så kändes det som om jag kom på andra tankar. Det blev mycket bättre. Idag känner jag mig inte helt klar men vafan bättre än igår.
Hur kan man egentligen låta en människor ta över en så jävla hårt och att det tär på psyket så jäkla hårt med!?
Jag som läser psykologi får nog ta mig lite djupare in i boken och läsa om känslorna i det omedvetna.
Mamma kommer hit sen vid 13, så skall hon minsan få hålla mig sällskap medan jag diskar och sen skall vi snacka skit och dricka kaffe. Jag vet inte ens om jag kommer kunna få ur mig någonting om hur jag känner till henne. Jag vet inte. Det känns så pinsamt på något sätt men ändå inte. jag förstår verkligen hur hon försöker.
Klart man inte vill att ens barn skall må dåligt. Igår så höjde hon till rösten sådär bekymrad när jag sa "- Men du förstååår inte!". Som svar fick jag "- Neej men vill ju hjälpa dig! Jag försöööker!"
Uppskattar er familjen!
Nu skall jag nog byta om och sen förbereda lite i köket! Ni hör nog mer av mig senare idag!
Men tills dess, jag en bra dag för det skall jag försöka ha i alla fall!





Godnatt

Nu går jag och lägger mig. Med en tickande huvudvärk så hoppas jag på framsteg i morgon!! Godnatt


Plast och frigolit

Så nu har Big Brother börjat igen. Hanna har ingen antennkabel! Och Telias box har inte 11. Usch vad jag känner att jag hatar mitt liv. Sitter nu under svenska lektionen och har skrivit klart min krönika och lämnat in mitt strokearbete till min lärare för att kanske kunna höja betyget lite mer. Asså just nu så vet jag faktiskt inte alls vad jag skall skriva. Förra veckan var verkligen bara skit. Visste inte alls vart jag skulle ta vägen. Sen blev det bättre i Torsdag men nu vet jag inte igen. Hade stor fundering på att ringa mamma eller pappa i natt och bara få prata ur mig. Men sen när jag insåg hur mycket klockan var så var det ingen ideé. Så jag tog med mig Linus och fick prata av mig lite med honom. Men så här kan jag inte fortsätta att ha det. Det jobbiga nu är att jag vet typ vad det hela handlar om men jag liksom vägrar släppa banden! Jag har kastat tärningen men funderar bara på vilken väg jag skall gå. Varför brukar det alltid vara så att den vägen som man mår mest dåligt av, den väljer man alltid. Förr kände jag mig bara okrossbar men nu vet jag inte längre. Har aldrig vart med om något sådant som det här längre. Nu kommer det upp massa Emo tankar kanske ni tänker men jag är inte mer än en människa och jag behöver också få ur mig det här precis som ni behöver få ur er era känslor. Funderade på att jag kanske skulle ta och åka upp till Emma under sportlovet men asså allting känns som en enda stor sörja i mitt huvud, jag vet inte alls vad jag vill eller vad jag behöver. Helt seriöst så håller jag på att spåra ur totalt. Har en stor känsla om att jag håller på att bli så som jag var förut. Detta har jag funderat på så länge och kan med handen på hjärtat säga att jag är jätte rädd att det skulle hända. Nu är det inte alls långt ifrån så jag börjar bara bli kallsvettig och skaka av rädslan. Vart skall detta ta vägen eller fortsätta!? Det skriker i huvudet nu. Jag försöker hela tiden men det börjar bli jobbigt när jag känner att det bara blir motgångar!

*Psykiskt

Ge mig ett skott så vi kan få det här överstökat!

Plast och frigolit

Hallå! Nu har ni mig här igen! Gick hem från skolan idag, jag är tjej så jag har faktiskt mina behov att få gå hem och vila upp kaggen ibland! Idag blir det att ta det lugnt och så gå igenom lite läxor och skolarbeten som man skall ha in nu i veckan. Sen är det tvätt sen vid 16. Kanske en nalle i sängen i natt, vi får se hur det blir med det hela. Asså jag känner verkligen själv hur mycket jag har tappat den här bloggen! Många gånger har det slagit mig tanken på om jag skall radera den här eller om jag skall göra en ny. Men ändå inte asså det är rätt kul att gå tillbaka och se hur omogen och patetisk man va för hmm.. när började jag blogga med den här? sommaren 2009? Aja skit samma. Men det har hänt rätt mycket i mitt liv på den lilla stunden så nej det får bli såhär att den här bloggen kommer leva kvar ett par år till. Vet att jag är ap kass på att uppdatera den men märker inte att någon lider något större utav det. Måste säga att det är ap drygt, dom som bloggar och sen lägger ut bloggen på facebook. Kolla på mig, jag har precis skrivit ett inlägg, så in och läs så jag får mer besökare. Men visst medveten om att man gjort det själv någon gång typ förra året eller så. men sen har vi dom där hemsidorna som gör att man får jätte hög bloggstatistik. Men vem fan vill sluta som kissie? den människan borde söka upp psykisk hjälp! Snälla någon ge mig ett skott eller vadå!? Känns som om man kan genomskåda människan rätt igenom. Hallå!? Plast och frigolit!? Nu blir det lite designer och sen ja... vet inte! Ha en bra dag på er alla som inte läser :D

Det ordnar upp sig

Nu är arbetet inlämnat. Det skulle bli två och en halv A4 sida men i slutändan så blev det faktiskt cirka 17 sidor. Maja säger att jag kan få en halv sida att bli 50 sidor. Jag vet inte, men jag tror faktiskt att det ligger någonting i det. Igår kom Vonna hem till mitt nya och så blev det kaffe och sen sallad, underbart. Idag tror jag nog faktiskt att det är dags att dra fram damsugaren och köra loss där hemma. Rådisarna springer runt och har sig över hela lägenheten. Måste upplysa om det häftigaste jag vart med om i år! Det går liksom att få upp hela bokningen när man skall boka tvättid på datorn. As häftigt ju. Vet att man har kunnat göra det förut men på något krångligt sätt. Men nu... skit lätt! Idag blir det sen ut till farmor och farfar och lämna mitt stroke arbete till dom. Så antar att det blir mat där sen med. Sen är det rätt lugnt på den fronten. Kanske skall träffa lite polare eller någonting. Sen sängen rätt tidigt. Praktik i morgon, 8-16 så gäller att vara pigg och utvilad.Igår tog det nästan 30 minuter att få igång min ena bil, hu det kan man verkligen säga drygt. Nu, blir det lunch och sen back to work! Ha en bra dag alla!

Huvudet snurrar

Det känns som att allting bara föll, jag vet inte vad men helt fundersam över hur det skall bli nu. Jag sa sen innan att jag var rädd att komma in i en relation. Bli skadad psykiskt är det sista jag orkar med nu känner jag. Snälla förstör mig hellre fysiskt!

Fundersam

Detta blev bara jätte jobbigt i slutändan! Tänk att jag visste att det skulle bli så här, jag kanske inte skall döma allt i förhand. Nu fick du mig glad du fick mig att må bra. Fortsätt med det också annars blir det en tuff tid framför mig. Vad det såhär det kändes att bli kär på nytt? Eller är det bara en flirt?

<3

Du la en saknad pusselbit på sin plats. Jag hoppas att detta kommer gå bra nu. Jag skall försöka ta mig i kragen att inte backa! Du får mig att le! :) <3

RSS 2.0