Godmorgon!

Hallå där på er.
 Vaknade idag och mamma sa att det var 10 minus kände bara fyfan va underbart ;) haha
Igår satt jag och läste min bok i 4 timmar och idag skall jag fortsätta, nu har jag bara 100 sidor kvar! Döö intressant!
Lägger in lite nya låter på mobilen och tänkte passa på att skriva att jag lever, men dock inte min data om detta fortsätter!

haha under bart! Visst!? Dock gammal bild:P

Nej nu skall jag hoppa in i en dusch och sen GÅ till skolan puss!


 


Godmorgon!



Godmorgon alla läsare!
Igår fick vi reda på att vi bara hade en lektion och då passade jag på att få jobba hemma vilket var okej. Och då tycker man att man borde sova ut!?
På kvällen det fanns seriöst absolut ingenting att kolla på på tv:n så jag somnade av uttråkande, vilket inte är så speciellt kul...
Sen på mogonen så vaknar jag av ett jävla barnprogram som håller på och skriker kasper det var tydligen någon unge som va i trädet, aj jag vetti fan! Sen när jag väl höll på att somna så kommer plogen och väcker mig igen så då går jag upp och äter frukost och sen tänkte jag sova igen då började folk smsa mig men sen när dom äntligen slöt ja vad händer då? Jo grannarna över mig börjar borra i dessa väggar och det låter ju inte precis lite kan jag meddela! Och fyfan vilken morogn, bara för man skulle sova ut så gick det åt helvete! Nu blir jag irriterad!
Men men´... kanske lika bra att vara uppe i bra tid men om man somnade sent så tycker jag att man skall vakna sent också! Nej nu skall jag lägga mig i sängen och kolla på tv och just nu så är det byggare bob :D

Kom på en till sak som jag vill ha på min önskelista!!







jag vill ha!


Första advent!

Hallå!
 Igårkväll så var jag faktiskt på väg att skriva ett inlägg och precis när jag blev klar med det så råkade jag att trycka tillbaka! Vilket var jävligt jobbigt och jag blev irriterad, var så pass trött också så orkade inte!
I morse så var jag uppe med tuppen! Hanna var på spinning :D Sen fixk jag åka pappas nya skåpbil, haha det var väl inte det roligaste jag gjort men det var naajs! :D
Sen åkte jag till Gråbo efter jag rört på dööfläsket.
Sen kom Marion hit, jag hade också fått en liten skål av mamma och pappa med lite pepparkakor i så jag och marion drack julmust och åt pepparkakor och snackade skit... Det var jätte mysigt, sen kollade vi på film dock blev det bara super zebran ;) sen drog hon hem vid 18 tiden. Då hoppade jag in i duschen och sen så var det dags att åka och handla, och så klart så var jag tvungen att köpa mer pepparkakor! :D
MUMMA! Sen skickade vår lärare att hon inte kommer till skolan i morgon vilket innebär att vi har en lektion och de e matte så har ringt och pratat med Petter så jag, Anna och Johanna behöver inte komma till skolan i morgon i detta väder :D Så i morgon så skall jag Anna och troligtvis Johanna sitta hemma hos mig och jobba lite, men annars så har jag i alla fall min svenska bok som alltid behöver bläddra lite sidor i sig.
Sen har Hanna tvätt tid i morgon, vilket är mindre kul men tänkte att jag skulle tvätta upp lite sängkläder, eller ja i alla fall mina.. med tanke på att ingen använt den andra sängen ;)
Sen har jag kokat ägg ikväll så det skall bli så mummigt att äta i morgon, riktigt funderar på om jag skall ta ett nu, men nej det blir en dask på handen då, som min syster älskar!
Nu skall jag fortsätta kolla på beck och hoppa ner i sängen för tänderna är färdiga och då är det bara sängen som kallar mitt namn! Puss

 

blogg


Mysigt och ljust!

Hallå där alla läsare.
Nu är det fredag, dock var man ledig idag gu va skönt det var,men så ledig var jag ändå inte, jag skulle diska och städa hela lägenheten.
Sen låg jag och läste, ringde mamma tusen gånger men hon svarade inte men tillslut så... mamma skulle komma och putsa mina fönstrar och sätta upp mitt klot i köket :)

Vilket blev jätte fint, själv strök jag mína julgardiner.....
Ikväll skall ja typ träffa Charlotte  :) Se vad vi skall göra :)
Sen hem till mamma och pappa och sova här och sen i morgon tio över 7 är det dom 200 bästa avsnitten av svampbob!!!


Rätt mysigt nu när det kommit snö, men det jobbiga är att det är mycket svårare att ta sig, och jag vet inte hur jag skall ta mig till praktiken nu under vintern, sen blir det svårt och halt!!!




Nej nu blir det andra Bullar, och kände att det behövdes ett litet bildinlägg :)



Snöö!

Hej på er alla! Dålig update i know!!
Idag har jag haft praktik, det gick bra, kändes som om tiden bara sprang iväg!
Sen i morse när jag vaknade hade Marion skickat att det snöade och sen skickade mamma att jag skulle åka tidigare för det var snö, jag tänkte väl inte mer på det men när jag kom ut till moppen så var det vitt!
Lite problem med låset, gasen och bromsen, men sen gick det som på smort. Sen när jag kom hem så slocknade jag med en gång och sov till 20:00, härligt med 4 timmars eftermiddags vila ibland :) Sen nu ikväll var jag ute och gick lite i Gråbokvarteret för att kolla lite fönstrar men såg inget än :P Men det var riktigt mysigt att ut och knalla i detta mys vinter väder! :)
Sen har jag plockat lite i lägenheten så det inte skall bli så mycket i morgon, Sen kommer mamma och hjälper mig fixa fönstrarna och sätter upp lite julsaker :) Skall bli kul sen åker jag hem till mamma och pappa och bara tar det lugnt, sen måste jag se pappas nya bil om han nu köpte den och sen om han vart på ikea! Det gillas :) Nu skall jag äta lite fil och sen hyppe till koijs! :) Natti!

Tisdag i ett pissväder!

Hallå där på er alla läsare!
Sen i lördags ja vad har hänt då da?
Jag gick upp jätte tidigt på söndagen för att jag skulle upp och spinna! Röra på döfläsket, och jag kände verkligen hur duktig jag var, hur mycket jag tog i och hur ja kämpade!! Sen låg jag helt avslagen hemma hos mamma och pappa orkade inte röra mig och sen frös man också, glömde en sak där i mellan, jag införskaffade mig en klocka också. En vit. Bild kommer längre ner.
Sen gick tiden verkligen sååååååååååå sakta så jag bestämmde mig för att åka hem till gråbo så jag kunde få allting gjort i bra tid.
Det var väl inget mer att bråka om på den dagen.
Sen har vi måndag, allas favorit dag!! Var i skolan men schemat var helt cp för något miffo i klassen började ta upp att dom inte ville ha sovmorogn vilket innebär krångel för mig och Johanna! :(
Sen när alla andras skoldag var slut så hade dock jag och Johanna en timme kvar. Och hu vad irriterad jag var på henne som vi hade då,  hu sen hem och lugna ner sig, sen kom Ottilia hit och umgicks lite med mig.
Snodde lite filmer av henne från hennes hårddisk :)
Sen kom anna förbi på kvällen, snackade lite skit sen kollade vi på unga och bortskämmda och fyfan, där har vi bortskämda ungar verkligen!
Skolan idag läraren var sjuk som vanligt tror detta är trejde tisdagen i rad.
Så jag och Johanna läste lite i boken som vi har på svenskan och sen var det lunch och sen svenska. Matten gick sådär. Sen regnade det hela dagen så kändes inte alls kul när man skulle hem, Sen var det tvätt tid vid 4 så nu är tvätten fixad och sen lagade jag spagetti med ost och skinksås:) Mumma va gott det var.
Och sen kom Ann hit och fixade min lampa men tanten kommer tillbaka, Just nu så sitter jag och Anna och kollar på i form med Anna hor anka.. snacka om pain keeeeelling!
Sen blir det sängen och försöka sova så bra som möjligt sen bita ihop inför morgondagens lektioner och sen praktik. Eftersom jag dock inte orkade städa idag så har jag tvingat mig själv att göra det annars skall jag nog hoppa från ballkongen. Vilket jag inte tänker göra så då blir det till att ta fram snabeldraken och sen MR:Mupp Sen leva livet, vem vet kanske kör en sväng med moppen med:P Ont det gör ont ;) haha! Nej nu skall jag och Anna dricka te sen skall jag övertala henne att köra donner kortspelet :D

Puss

 


Låg?

Lite snabbt nu bara, orkar egentligen inte mobilblogga! Nu har jag arbetat i 6 dagar, och fan va jobbigt, jag är helt död, jag har gott och lagt mig innan tio varje dag sen i torsdags! Haha Okej det är bara lördag idag men skall snart gå och lägga mig, fick precis ett samtal och nu några sms som jag verkligen ville slippa ikväll, känner mig så jävla låg och nere, vet inte alls vad det är! Just nu så blir jag mer och mer arg och sitter och funderar på vad som är äkta här i livet, ja det är en fråga som man verkligen kan ställa sig själv! I morgon blir det typ träning, och sen tror jag att jag skall införskaffa mig en ny klocka:) det blir bra men nu skall jag sova, godnatt,

Helluuuuuuuuue!

Hejsan!
Sitter hemma på gråbo och tar det lugnt, bara slappat, skönt ibland det också! :D
Sitter och lyssnar på en riktigt naaijs låt :P men ändå jävligt gammal :P hahah
Skönt när man kan lyssna på bra och hög musik :D
Skall hem och äta hos mamma och pappa sen vid 6 tiden och sen skall jag va med Charlotte och Samanta :)
Får se vad vi skall hitta på för kul då :D
Vad annars skall man göra idag, :D




Hanna Talar ut!

Hanna talar ut om Justin Bieber!
Må då få säga att jag absolut inte kan se hans charm eller någonting, men hör massa tjejer skrika hans namn och säger att han är så snygg och het, jo men vart då? Jag har nog missat det där att ha ungdomsidoler.
Han är 94 också 16 år det är inte ens meningen att jag skall tycka att han gör bra ifrån sig.
Sitter och sjunger sina mesiga fjortislåtar baby baby! Aj hu!
Nu blir det mest agg här känner jag, men det är uttalning det med.
Nej hu!
Sen när man kollar olika bloggdesigner så är alla på Justin, I LOVE YOU och massa, nej Inte Hannas grej! Skulle aldrig, Och skriver detta för att jag råkade se för mycket om sorken på en blogg! Vilket ogillas!

INTE OKEJ!


Tisdag redan!?

Hejsan, nu sitter jag hemma i min nystädade lägenhet och njuter av hur fint det är :) Flyttade min vita bokhylla in till väggen också och det blev mycket bättre plus att vardagsrummet blev tio gånger större! :)
Sen drog jag hem till Johanna och Jossan, Tomas var också där och sen lilla plutten Albin också :) Kul att få se han igen, var så grymt länge sen :P
Sen lagade dom mat, det blev tacos och Hanna lurade åt sig en liten portion :P
Sen blev jag så extremt skitnödig och trött så jag kände att jag drar hem och lägger mig i ett varmt bad och bara tar hand om mig själv, tänder lite ljus och myser i lägenheten :D  Vi missade paradise hotell ikväll så nu måste man hålla sig uppe tills klockan blir 23:05 men jag skall nog klara av det om man nu inte kan se det på internet :) Det måste jag ta och kolla upp :D
Sen fick jag reda på mitt matteprov idag, Han sa att det var ett bra G :D 25/52 Det låter jätte dåligt men det var vissa frågor man kunde få poäng på säg att det kanske kunde vara tre på en som man missat och då blir det genast tre mindre, men jag är rätt nöjd även fast jag bara fick information om att plugga på kapitel 1. Så jag vet att jag i alla fall kunde fått ett VG! Men nu är det som det är, allting hänger ju som sagt inte på ett prov.
Men men jag jobbar vidare i min extremt jobbiga bok!
Sen vad har mer hänt idag? Ingenting tror jag, och om alla vill veta så ville mitt internet inte sammarbeta med mig förut idag, det känndes väldigt tugnt innombords :P Men nu jeevlar :P
haha nej nu skall ni få en bild på mitt sovrum igår :P Sen skall jag mysa vidare, på med myskläderna :D





snö?

Hallå!
Har inte haft tid eller ork att blogga men nu kommer ett gulligt litet inlägg igen :D
Jag vet ni har saknat mina ord!
Skola idag, Cyklade på min nya cykel malliga Hanna igång, men fy vad kallt det var alltså! Jag trodde jag skulle dö!
Sen hem och tvätta och handla så nu kan jag stryka det från min lista.
Sen kom Anna förbi och pratade av sig lite sen drog jag hem till Johanna och Josefine och kollade på paradise hotell och sen hem igen och började plocka upp allting i sovrummet och bäddat rent :) Blev jätte nöjd i morogn så fortsätter jag med resten av lägenheten ;)
Just nu så sitter jag och pratar med kära lilla Elin på facebook och skall snart hoppa in i en dusch och sen lägga mig och sova i min rena säng :) Pussar från Hanna :D


RSS 2.0