Måndag och 18 dagar kvar till paradiset?

Jobbe idag!
gick upp ur sängen kvart i 8, Hanna började jobba 8:00 kom kanske 5 minuter för sent inte så mycket att lägga märke till :)
har gjort typ kanske 260 negerbollar, skit tråkigt och jobbigt men det va mycket bättre när marion stod där inne och hjälpte till men att rulla dom i pärlsocker haha någon att prata med i alla fall, rätt slappt annars :)
hem och lagade köttbullar potatis och brunsås, mums för magen, Marion sitter och spelar guitarhero, spöade skiten ur henne verkligen i when your were young! =)
Skall träffa Annapanna pettersson sen :)
Snacka lite kanske ta en prommenix får se hur mina fötter är, men troligen så blir det så =D
Just nu så händer det verkligen ingening på gotland , rätt tråkigt.
I morgon kommer Sussan till jobbet kul då har man någon man kan skratta och prata med!

18 dagar kvar!

du vet vem du är!

Hu just nu så känns allting bara skit.
jag vet att det var mitt fel allting men just nu så känns de som om jag inte kan göra mer och det känns som om ja inte borde få finnas mer i livet, nu kommer emo känslorna fram men detta är exakt hur jag känner!
Vi kan alltid ha ett så jävla öppet snack, om precis vad som!
du skall veta att jag älskar dig mest ut av allt! och avgudar dig till tusen! skulle aldrig vilja förlora en sådan vän som dig!
i know ja har betet mig som ett riktigt jävla as! men jag älskar dig och försöker göra allt för att du skall bli lycklig från och med NU!

kommer alltid finnas vid din sida, du är min ängel du är som min syster!

En gång vännskap, Alltid vännskap!
från din Hanna Lindgren

hannalindgren2

Hanna you name it!

Pratade med Fia igår! i ca 1 timme och tio minuter! mycket vättigt snack! hoppas allt blir av nu och hoppas att jag klarar detta nu!
nu sitter man och räknar ner och att man önskar att det är så man kan räkna på bara fingrarna men just nu är det fingrarna och fötterna! HOPPAS!

*

fyfan 19 dagar kvar!
den skall ja fan bli erimit!
ingen skall komma in ingen skall få se in!
Only me!

Idiotiskt att kommentera sin egna blogg!

Orka sånt folk som skriver en B blogg och sen kommenterar sina egna inlägg, asså det märker man till tusen folk som skriver helt ovesentliga saker och som inte alls har någonting med inlägget att göra tror knappast att man har träffpunkten på någons blogg likosm!

Tankar runt diig

Hej där bloggen!
 idag så skulle vi i basen på middag, eller ja middag och middag haha vi drog ner på alis :)
sen hem till mamma och hämta en gitarr och då glömmdr jag sändaren som jag kommer på typ vid elva, panikringa morsan och väcka henne men som tur va så va hon fortfarande vaken!
snackar med ottilia på msn men just nu så skall ja instalera skiten också.
Fixade windows 7 på min bärbara idag, tror nog att den e bättre än vista, haha men de skall vara en xp och sen kan man ha en windomws 7 haha skall fixa vanliga vista på min andra bärbara.. haha nej tror inte de:P
just nu så sitter Sakarias och spelar ishockeyspel på mitt ps2 och jag sitter och lyssnar på wheatus lyssnade på dom fett mycket när jag va mindre =) haha har faktiskt deras skiva! fick den när jag fyllde år men minns inte när de va =)
I morgon blir det kul kul men ottilia kommer vara så pass seg så att hon kommer sääkert komma in till stan fett segt!
Jag får ha internet hela natten om jag lovar att komma upp klockan tio i morogn.. haha lätt match haha not:P men skall försöka, skall nog gå och lägga mig snart börjar bli lite trött i ögonen.
Sen i mrogon så skall ja ut och åka bil med pappsen =)



hanna lindgren1

Hoppas jag gör det rätta!

Världens jävla drag igår!
skit kul men inte bra att securitas kom.. hanna lekte mamma och va väldigt irriterad på Mathias men annars känns det som om festen var väldigt lyckad!
sen lite skit med polare men det var helt okej, stackars mamma som fick alla sina köksstolar förstörda!
Hoppas verkligen att jag gör det rätta för mig nu! det är fritt fram!
jag lägger mig, jag har andra saker attgöra än att störa mig på er :)
Det finns så mycket jag vill ha sagt sån tur man har Ottilia att prata med!



hannalindgren2

22 dagar kvar till lägenhet!

Hej bloggen!
va hemma från skolan idag, egentligen ingen klok andledning tror jag...
trött som attan vet inte vad det kan vara för fel för idag har ja kanske sovit 12 timmar!
ja som alltid sover 10 för att vara utvidad... men men det kanske behövdes, snart skall soc tanten komma hit.
sen skall jag och mohammed plocka isär min dator och sen plocka ihop den igen allt för att en skruv e borta i hårddisken och den andra sitter knappt fast! jobbigt läge...
Sen skall jag och ottilia tydligen träffa Fillepille, får se hur långe jag orkar, ibland känner jag mig verkligen som den mest osociala kompisen, haha sover hela tiden.
Bajs på alla just nu känns det som. det skulle vara brakar fest på fredag alltså i mrogon, men det finns inte en jävel somkan fixa dricka, jag gräver min grop och dör grymt tråkigt, för denna festen har varit planerad i kanske en månad då känns det extra surt!

hannalindgren2

Botten är synlig

Hejsan!
 inte skrivit nu på ett tag... eller vet inte,... verkar inte ha så pass stor koll på mitt liv nu känns de som, ikväll kom Ottilia hit, sen fick vi damp och drog hem till David. Kollade Scrubs och chillade sen höra på när han snackade med någon polare haha. bästa sättet att svara på i telefon  -"Du luktar konstigt!" ja höll på att dö av skratt!
om ja inte nämde de så blir det lägenhet för mig. senast den 18 December! skönt som bara den!
Nya meddiciner som spelar sina spratt! får se hur jag skall göra blir helt galen idag hade jag stekpannan på i 40 minuyter utan att den blev varm så blev ja skit sur och höll på att börja gråta! känns rätt värdelöst när man skall gå i skolan då!
Tog vaccin idag mot sviniis! gjorde faktiskt ont!
ont i armen nu, somnade när ja kom hem va också "sjuk" så slapp att städa:D skönt men skall inte skryta om att mitt rum e så speciellt vackert! =) lånat Davids hådddisk så nu e det filmer som gäller!!!:D
skall troligt vis träffa fille pille som verkligen gick mig på nerverna idag, får se hur ja känner mig i morgon.
Puss på er

hannalindgren2


Går kväll

Hej bloggen!
Igår så va jag och Ottilia hemma hos Charlotte sen kom Mikaela, det var grymt roligt, har ju inte träffat dom på jätte länge. Mikaela visade sin nya dator som jag då började skratta lite för jag tyckte att de va så coolt att hon gick med den i sin handväska och väskan till den va som en nässisär"hur nu de stavas"
men jag kan medela om att den va grymt snygg!
Mikaela var helt inne i harpan medans jag och Ottilia och Charlotte var helt inne i skolkattalogerna, gu va vi skrattade! Jag fick låna Charlottes löshår, hur man nu skall orka platta håert varje dag, men Mikaela sa att de va okey att ja kom hem till henne bara ja fixade en extra arm så ja tror nog vi skiter i de.
idag skall ja på kalas sen skall ja på bio 2012 men frågan är hur jag skall orka sitta på bio i två och en halv timme, jag som knappast klarar av en och en halv! det kommer bli kul och se. Asså jag vet inte vad ni andra tycker men asså man börjar känna sig lite rädd för att jorden skall gå under 2012.


Youtube sen sök på  Take a minute - K'naan
så grymt skön!
hannalindgren2


Lördag i staan

Hejsan, Vaknade upp på landet hade satt en klocka på tio vaknade men va helt död sen kom ottilias mamma upp och väckte oss vid 12 jobbigt men va bara tvungen att gå upp då, ja har kommit på att jag får sjukt mycket finnar av mitt ansiktsvatten och någon kräm amn skall smörja in sig med men får väl hem och köra med det där finn medlet haha, Finn Hanna is back!
jag och ottilia skall med bussen in till stan snart  sen till djuplunda och se vad som händer där.
senare ikväll så skall jag hem till mamma och pappa hoppas pappa inte jobbar så man kanske kan uppdatera huvudet med en körlektion by agge.
haha nej nu skall jag fixa mig klar sen skall jag dra..


hannalindgren2


Snart SOS-gute

Ottilia här, helt galet! mitt rum skall vi inte ens gå in på hur de ser ut!
David kom och skulle hjälpa mig men när han fixade de och gick hem så¨är det ju klart att det inte funkar!
Ottilia tejpar min dörr de står " jag älskar dig hanna, för alltid" men mer blir de marion har lite lätt pms sådär på guitarhero men det gillar vi i alla längder ändå!
Kyss och smek på röven!
Från er alldeles egna lilla Hanna LindgreN
hannalindgren2

Torsdag,

Hejsan igen!
mycket som inte skall göras idag som jag då skrev, ingen telefon in på lagning! utan i morgon.
sovmorgon i morgon skall ju som sagt på möte klockan nio och sedan ett till där borta kvart över tio. hoppas det blir som jag vill som sagt! David skall komma hit sen och hjälpa mig med datorn. Skall ha Mac tema haha de kanske blir något de! Sen kommer Ottilia hit med och skall kolla på SOS-gute med mig och Marion om hon nu är kvar då sen  måste jag hem till ottilia och hämta mina kläder så ja kan ha dom i morgon.
På söndag skall jag på bio med vonna, det skall bli kul skall se 2012, hur nu jag skall lyckas kolla på den i 2 timmar och 40 minuter när jag knappt kan kolla på en som håller på i en och en halv timme...
nej nu skall jag och Marion hitta på något för en gångs skull! som vi ALDRIG annars gör!
skulle påpeka en sak till och att jag har döds sjukt ont i nacken! vettifan vad jag har gjort men hoppas de blir bättre sen, sov på en förjävlig kudde! ja va inne i tv:n och sen skulle ja ställa ifrån mig mitt glas med te trodde ja men ja ställde glaset bara på halva fönsterbrädan så ja släpper och hela skiten kommer i min säng och på min platta kudde ett rent helvete! men se om de blir bättre sömn i natt!
hannalindgren2

Hård dag för att vara en torsdag!

Känner mig så jävla deppig nu för tiden snackade med en sköterska på bup och skall dit i morgon och innan så har ja möte där klockan nio så de blir två möten inpå varandra. hoppas att jag får min vilja igenom nu bara annars blir jag arg som fan!
kanske skall få sömntabletter hoppas!
helt knäkt idag känns som om ja skall bryta ihop hela tiden :(
Marion och jag har geek dag ida, först street fighter4 och nu guitarhero haha
ottilia kommer sen och personalen skall väl komma in och tro att dom är någontign som vanligt!!!
skall lämna in min telefon också jävla cp skit den e seg som fan och ibland låser den sig och ibland funkar inte vissa knappar och när man stänger av den och skall sätta på den igen så går den knappt igång!
så nu e ja förrbannad!!!!


hanna lindgren1

Hanna är mitt allt! /Dennis

ottilia kommit hem idag fett sköönt!


Godmorgon sömntutor

så hanna e vaken... rätt konstig natt men ändå sovit rätt gott =)
idag är det engelska, svenska och so sen e jag klar då skall man bara hem och städa :P

nej nu måste ja fixa mig lovat marion att va i skolan  5 över tio och inte en minut senare:P

hannalindgren2

snart 100 inlägg =)


Sängen kallar mitt namn!

Hej igen!
 va inne och kollade lite på nätet om hur ja skulle kunna fixa kom min blogg men kom aldrig framm till något vettigt!
skaffade mig en Blogger eller va det nu hette och det verkade mycket mir nice än vad blogg.se är men jag vet inte och man kunde ha mycket mer finesser på sin sida, sen vet ja ju inte om man vill ha de men nu är jag så jävla nöjd med min blogg så de knappt är sant. frågan är om man skall ta och gå och lägga sig snart och kolla på two and a haft man låter rätt gött för de känns som om ögonen går i kors, idag va ja "hora" btw haha ja gick ut och snackade med polare och när ja kom in igen hade jag tjänat 96 haha kan det bli så jävla mycket bättre :P
den 27 november drar skiten igång =) fan va kul det skall bli! kvällen därpå så e det resturang med sakarias och sara och boendet det blir väl nice. Anna e dö sjuk och sakarias med men ja börjar få skit ont i huvudet och förkyld igen men iprem och nässpray och vila så blir det nog skit bra!
Fan skall man orka gå till skolan i morgon då!? kanskr dra dit och se hur ja mår och hur de går men de e så jävla tråkigt att mitt headsett fuckar sig heta tiden annars de kanske skulle vara lite okey men ena luren e pajj eller jaa den glrppar uta helvete! sen e de ju då dendär jävla uppförsbacken hem haha men de e så de skall va =)
sen skall man hem och städa fort fort fort sen begravningen då... skall ta med datorn hem till ottilia så ja kan fortsätta blogga lite där =) men nu e det sängen som kallar efter en bäddning och sminket som vill av och pysaken som vill på =) skönt! puss och Godnatt!



hanna lindgren1

nu nu nu

hejsan en snabb uppdatering igen.
har typ pratat med ottilia för det mesta idag bara för hon kom till sverige!
snackat mycket med lotta inne på facebook många vettiga ord =)
i morogn skall jag på begravning och sen skall ja se min älskling:P
 just nu så känns det bara som om ja sitter och irriterar mig på Håkan men det funkar nog i längden.

pussar och massa kärlek på min ottilia!

hannalindgren2

Ottilia snart hemma =)

Ottilia i Arlanda fan snart e hon hemma! älskar dig!<3

hanna lindgren1

oolydiga.blogg.se

Tur man har sina flickor ibland säger jag bara! eftersom ja e så kass på att göra om bloggen så bad jag samanta och amanda oolydiga.blogg.se
tycker faktiskt själv att den blev jävligt snygg och därför skall jag tacka er! Älskar er<3

Rubriken e bland de hårdaste som finns ibland!

hej fetaste huvudvärken! :( tycker synd om mig.
får fan kan man lyckas starta en ny blogg och ha hur många besökare som kommenterar redan efter tre dagar? inte ens det!? här har man hållt på sen i sommras och det är bara min kära fader och ottilia som kommenterar:P
försöker pressa david på några filmer! känns bara som mitt huvud skall döö nu!
ja och marion sklal proppa fickorna med alvedoner i morgon annars klarar man inte jobbet:P
får se om det blir bråk i morgon på jobbet då! känns som om alla går iunder hennes regler! jävla tattarfitta!
pappa kom införbi jobbet idag och hälsade fråga mig inte vad han gjorde där han hade en silvrig bytta i handen som han tydligen hade lånat! se vad marion har koll:P
har bara varit hemma och tagit det lugnt spelat street fighter 4 ikväll.. roligt ni skulle ha sett marion hon va helt lost i de haha fan va hon gapade:P
i morogn kommer min älsklings ottilia till arlanda! nio eller tio sa hon men hoppas hon kommer till gotland redan i morgon har så mycket ja vill prata med henne om och jag antar hon har mycket att berätta och visa mig! och å andra sidan så har hon tvätt tid på onsdag och hon kommer perfekt hem till den haha då kanske man kan slänga in ett par byxor:D
Älskar er!<33

Ottilia Hult"<3

hejsan flitiga hanna e i farten igen så nu e tvätten fixad och klar!
Det bästa som finns e nog att driva med morbrormicke! hahaha
skall upp till johan som ja kanske skrev innan men orka...
Saknar dig ottilia hult ! nu e de fan kört asså känns som om man skall dö i din tomhet!!!!

Grattis Emma 20

hej hopp!
 vi börjar med ett grattis till min kära syster Emma som fyller 20 idag!
emmapling.blogg.se  

jahaja! söndag hanna längtar till onsdag så de fan inte är sant! Ottilia kommer hem skall bli så skönt att allt är som vanligt igen och min lilla flicka är tillbaka på ön! jag får ett sms av henne per dag som jag får veta exakt allt vad hon har gjort eller skall göra och hur mycket hon saknar mig men jag saknar henne tusen gånger mer men det vet hon redan.
idag e det en tråk dag!
jag har färgat min utväxt idag, pernilla gjorde ett toppenjobb!
och sen har jag plockat lite på mitt rum men mer skall det bli!
 när jag va hemma så storstädade jag hela mitt rum! haha skönt! kastade en hel papperskasse från ica maxi :D massa skolarbeten men inte allt det är typ bara ovesentliga papper men de klarar man sig utan!
jag blir så trött på folk som börjar blogga om hur eras vil är eller så vidare eller skit samma bryr mig inte om liven men asså hoppas det blir en bra blogg kan man ju först och främst tycka! men asså aah ja har gjort de och de fan va cool ja e! orkar inte bry mig om sådant men jag får se hur detta nu kommer blir!
känner att jag verkligen dragit mig från mina andra polare, vilket jag också tycker är bra men ändå kanske lite tråkigt. jag skiter i vilket nu faktiskt för nu tänker jag bara på mig själv! ja skall fixa detta nu! jag kan umgås men inte på stan! vet inte riktigt vad man mer kan säga jag och johan skall iväg och äta sen när ja tvättat klart sen när jag kommer hem så skall jag duscha! fyfan va skönt ja luktar gammal runk under armarna som bara osar fram i små tidpunkter! haha
igår tankade jag street fighter 4 av malte men nu när ja la över de så funkade de tydligen iunte så va tvungen att tanka ner en fil på typ 4 gb! men men ja lider inget större av det, det är ett grymt kul spel i alla fall, sen har ja lagt in ccleaner  och AVG och sen steam haha nu skall vi se hur skillade vi är på cs de va ett tag sen och hoppas ja kan spela street firhter ikväll med =) nybäddat i sängen skall bli skönt och krypa ner i den sen =)
det börjar något roligt program sen vid nio, får se om man skall se det vid mig eller vid johan!
sen frammåt så får vi se om ja  Johan och David kanske skall lana:D haha skit kul jag kommer suga om vi inte spelar cs!:D haha sånd johan jobbar dfett mycket på lovet. men vi får se hur det blir det va bara en tanke och inget mer med det men nu skall jag springa ut till tvätte och sen in med nya maskiner!

/HannalindgreN

asdasdas

aah mitt blogg inlägg igår är inte riktigt sant om det som stog där på spanska! tror inte ja skulle skriva så men same shit!
övningskört idag lite damp
Saknar Ottilia och nu orkar jag inte skriva mer

/HannaLindgreN

pang på rödbetan

praktik idag, jobbigt, va nio minuter tidig :P
 vaknade 8 minuter inna personalen kom in =)
bradley misshandlad vid konsum idag thats life, tigger man stryk så gör man. inte så mycket annat som man kan göra men än att sklla sig själv. lagade mat idag det bled taccotårta mums, de e fett gott de =)
Idag åkte ottilia gud jag saknar henne redan har inte sett henne sen i lördags! och hon skall vara borta i en och en halv vecka! hu min lilla pärla! i morgon så är det praktik igen, se om handelsfjollorna kommer, skulle vara kul och höra deras ursäkt =)
sen får ja väl se vad jag skall hitta på kanske va med A & M =)
men nu skall jag fortsätta kolla på Granfejden och sen sveriges fulaste hus eller vafan det hette =)
min en och en halv titer frukt coctail är slut :( två dagar eller vad skall man säga? inte ens 24 timmar tog det :P
/HannaLindgreN

Dagen glider sagta mot sitt slut

Hejsan fortfarande hemma på stjärtgatan. idag har jag övningskört, fett läskigt och emma har gjort en ny blogg, och vi gjorde en överraskningsmiddag till pappa och nu e de en efterrätt sen när mamma kommer hem men pappa vet redan om de för han sitter i vardagsrummet, men det blir väl kul ändå.
hoppas allting verkligen löser sig ikväll, för jag orkar personligen inte, skall se om ja träffar flickorna, haha anna skall ge mig en frukt koktail burk som dom har uppe på resturangen den e grymt stor satan hur skall jag palla dra i mig det!?

/HannaLindgreN


Mi blir tant

Grattis Mi 17 idag =)

Fars dag =)

Grattis pappa på fars dag!


/HannaLindgreN

asdas

Stjärtgatan ikväll =)

Min nya mocka tunika!

MIN NYA MOCKA TUNIKA!!!

Idiotiskt folk!

Gud vad trött ja e på folk just nu!
Finns ingenting som man kan göra!
 folk som inte fattar et vanligt kroppsspråk som att man kan gefan i andra genom att man e dryg eller ignorerar folket!
IDIOTISKT!


/HannaLindgreN LaaaaaackaaaaaaaaaaaaaR!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeelg!

hej, snart kommer anna hit. undra vad vi skall hitta på =)
skall hem i morgon... sen skall ja bara chilla pappa blir en bakisfis och sen e de fars dag och då blir det cross:D fan va kul! synd att vi inte har två då kunde jag och pappsen dra båda på kanske ggn spåren:D hade varit jätte roligt! och sen e det ju som sagt fars dag och då blir de kul =)
en fin lång helg att se fram imot =)

/HannaLindgreN

VAD HÄNDER EGENTLIGEN?

igår natt fick jag sova med låst dörr! känner mig så jävla instängd jag har mer fritid en vad alla andra egentligen tror men de e de att jag känner mig instängd och inte går någonstans men igår va det gammla goda tider!
Det va Shrek 1 och tre och jag var själv =)
hoppas på samma ikväll! behöver tid för mig själv att tänka och så!<3

Finbesök av Emma =)

Vaknade upp av att personalen sa slut och svid till mig! haha den nya vanan här tror jag nog minsan för precis alla säger det :P
iväg till skolan och när ja skall låsa upp min cykel så märker jag att det snöar, både bra och dåligt. jag som skulle köra cross i helgen om det blev bra väder och tänk om man får körkortstilståndet så vill man ju inte åka när det är snö ute!
slapp dag idag, Engelska, Svenska och So. sen hem och städa rummet och emma kom=)
vi kollade på shrek tre eller ja, mest hon för jag sprang runt och städade och sen har jag satt upp mina julgardiner Röda med hjärtan på =) nu väntar jag bara på stjärnan för det ser så tomt ut u fönstret =)
skall på möte i morgon klockan nio, sen vid två skall jag va med emma igen =)
 fredag allt e lugnt får se om flickorna hittar ett fest ställe :P
själv skall man vara nykter eller kanske man skall vara hemma och bara ta det lugnt börjar kanske bli lite för mycket supa nu när man dricker varje helg...
Sen är det ju fars-dag på söndag så får väl se vad man hittar på då da. Stjärngatan åker nog ut till farfar och ger han en chokladkaka och en trisslott haha gammal hedlig tradition =)
 men nu skall jag kolla mina saker lite fort bara och sen skall jag hem till ottilia =) hon bjuder på mat, potatis biarnessås och sen någon form av kött.

Uppskattar när vi umgås Emma<3

/HannaLindgreN

zwexlä'.,pknbp

Sitter hemma hos anna nu, är med Anna och Marion, sitter och lyssnar på att anna hatr gjort en låt om marion när hon sitter och skiter och nu om när hon svettas haha anna luktar ren man :P men de e härligt det, skall tjussa in henne i duschen sen tror nog marion är med mig. haha skall kanske dra och äta snart =)
Snackade med pappa förut idag skall hem på lördag och sova och kanske köra cross på dagen om det är fint väder! Hoppas!!!
haha annas pappa fick damp för när han skulle panta burkar så va hela jävla källaren full, haha, sjukt kul och med pizza kartonger med :P
 vad vid sjukgymnasten idag, det gick nog bra, skönt att sluta lite tidigare idag, helt slut i benen :P
skall hem till ottilia en sväng sen:P
 hörs senare.

/HannaLindgren

"Skriver ingenting så har jag ingenting sagt"

HAHA


`Helt Vrickad dag, med många funderingar!

Det va kanske för tre år sedan hon stack!
hon bråkade med sin man hela tiden och tillslut orkade hon inte mer så hon tog barnen och åkte hem till sin mamma långt ute på landet!

Jag vet att i läser min blogg så se då till att ta mig här ifrån!
det går inte en ända dag, ja pallar verkligen inte!
Fick frågan idag om hur vad ja skulle säga om ja fick frågan "- vad skulle vi göra för att du skulle trivas här?"
Jag har faktiskt ingen aning! vet inte vad man skall säga liksom, egen lägenhet de är nog det ja drömmer om men just nu så känns det bara som om jag har några jävla emo tankar för jag känner för varje dag som går att jag orkar inte! jag orkar fan inte längre! men jag vet inte med vadå!
Hos mig så är det som något jävla dropp in! ingen talan kan man säga. Men så skall det ju såklart inte vara men jag kan inte säga nej! Vadå vad skall man säga då? Hej du är ful ut från mitt rum!?
Det känns inte som om jag har någonting att leva för nu mera! Jag vet inte varför?!
Jag har börjat med meddecin igen, känner inte alls att den hjälper medans jag ändå tar 36!
Skall till bup på torsdag och fan be dom skriva ut hela deras konsept!
haha, Sömntabletter, lungande, tabletter så jag inte får sånna jävla humörsvängningar, lyckopiller,starkare tableter så jag kan koncentrera mig och anti depprisiva så ja inte känner mig så jävla emo som ja gör just nu! kan sitta en hel dag och bara tycka synd om mig själv för ingenting alls. men tycker att det är så jävla konstigt för när jag inte tar min meddicin så är jag typ skit sur, tycker synd om ottilia som fick ta den skiten i lördags.
Det ända jag vill det är ju bara att få flytta hem! allt känns så jävla värdelöst! finns ingen som jag känner att jag kan prata med!! den som jag uppskatar som mest har aldrig tid! känner mig bortglömmd! är det så? är jag osynlig? eller finns jag bara?
Jag har så jävla många tankar i mitt huvud nu om hur jag är men som jag aldrig har vågat fråga min mamma eller pappa om det stämmer!

* är jag samma person som innan ni fick reda på mina papper?
* har jag ett normaltstort huvud?
* är mina fingrar normala?
* är min rost normal?
* föddes jag klokt?
* älskar ni mig lika mycket nu som innan?
* tycker ni att jag är sämmre för mina papper?
* uppskattar ni mina två år på iv?
* tycker ni att saker jag gör är fel?
* tycker ni att jag misslyckas ofta?

Detta vill jag ha svar på men tror knappast att detta kommer hända!
och jag tänker inte bara bita i det sura äpplet och bita ihop!
Dessa frågor har jag undrat över i ett ex antal år men vet inte hur jag skall komma till skott!?

mongo ottilia:P

hej
 ett efterlängtat blogg inlägg om ni frågar ottilia :P
men nu du ottilia kom inlåst precis ner så skall se de nu haha
skriver ikväll:P

RSS 2.0