Torsdag/ Fredag

Hej!
Nu är det så här att nu har ni mig här igen!
Kan börja med att gå igenom dagen!
Var så sjukt trött i morse även fast jag inte borde vara det. Har kommit in i någon fas att jag sover jätte mycket men ändå så är jag typ trött! Nej men så att jag somnade liksom om och pappa hade bytt om till sina mc kläder, fick rätt dåligt samvete. Sen åkte jag hem till pappa och vi åkte ut till pappas polare och lämnade tillbaka en motorcykel. Sen skulle jag åka med pappa hem. Shit mian ben säger jag bara! Satt och spände mig jätte mycket, skulle jag slappna av så tror jag helt seriöst att jag skulle rammlat av! Nog om detta, sen när vi kom hem så åkte jag hem och lagom till det så var det dags att åka till jobbet. Jobbade 13-20, helt okej, men skönt när man ser hur klockan närmar sig 20 :D Sen var det lite slapp och sen var det ut och träffa Marion och lite annat folk! :D
I morogn så är det studiedag, vilket innebär för min del att jag skall plocka upp lite i lägenheten och sen så skall jag på stan med Marion :D
 
Så kort och gott om mina två dagar! :D

Jag överlevde trotts helgens upplevelser!

Hello!!
Tänkte att jag behöver få annat att tänka på nu en liten stund, och varför inte dra iväg ett inlägg när jag ändå sitter vid datorn!?
Helgen tillbringade jag med Marion för det mesta, men annars så var det roligt folk med oss på lördagen så jag kände att jag kunde få ta igen min 20 års dag. Dock tror jag att det blev lite för mycket sprit för min del för fy satan va man mådde dåligt dagen efter. Det är sådana tillfällen som man säger, " jag skall aldrig mer dricka i hela mitt liv!"
Men jag skall inte lova för mycket eftersom jag själv vet att det är toma ord.
Hmm bara för att jag fick för mig att blogga så hackar bokstäverna så det är ju inte ett dugg kul att skriva! Jäkla piss internet!

Söndag - Måndag

Tusentals olika funderingar som jag inte riktigt kan sätta in i sina olika kategorier. Jag antar att det är så det skall få vara när det inte är som det brukar?
 
Nu gäller det.. Hanna ligger i till tusen för detta förbannade körkort, eller ligger i till tusen är nog mer önsketanke. I morgon blir det skola och under håltimmen så är det jag som sitter borta på körksolan och pluggar! Till och med efter också och jag skall vara helt ärlig. För just nu så känns det bara som om det går sämre och sämre!
 
Oh yes, ny header som ni alla ser, impuls fix nu i natt..
Det börjar krisa på bilder, men envis som jag är så skall jag ha mina tre bilder. Text från min kära pojkvän.
 
 
Så nu skall jag lägga ner dom sista minuterna av min vakna tid i natt på att vara social med den jag älskar mest.
Tusentals pussar till dig älskling <3
 
Avslutar med att visa en bild på min älsklings lastbil! :)
 
 
 
 
 
Peace out!


Lördag!

Hallå på er!
 
Sitter här hemma och skall strax hoppa in i en dusch. Sen kommer min fina Marion in till stan, hemma går det inte att vara eftersom grannen över typ har fest eller något, med andra ord ... dom skriker och gapar hur mycket som hellst.
Helgen skall bestå av teori plugg. Måste erkänna att jag är väldigt dålig på det. Men i morogn skall jag minsan sätta mig med det där ordentligt. Har en känsla av att det är extremt lättare sagt än gjort!
Under veckan så beställde jag min studensmössa, fyfan va nice!
Plus att jag beställde byxor och en tjocktröja, snacka om att det känns som om man är på gång med allting även fast det inte ens gått en månad i skolan. Men men jag får hoppas på att detta året skall gå fort. Nu måste jag hoppa in i duschen och plocka in all disk.
 
Idag tog jag fram mina ungdoms egenskaper och fick för mig att plocka med all min disk som jag hade hemma. Packa ner allt i en banankartong och sen åka hem till mamma och pappa och sno deras diskmaskin. Låter helt underbart i mina ögon. Frågan är vad mina föräldrar kommer tycka när dom får veta att jag gjort det :P Jag älskar mina knasiga ideer ibland :D
 

Hemma, stressigt, jag vill tillbaka till min semester!

Hej!
Sitter på skype och pratar med Ottilia, sjukt kul när hon försöker ragga in massa folk till skype! :P
åkt hem från Linköping för någon vecka sen, känns inte alls kul men å andra sidan, vad skall jag göra då?
Saknar min man till tusen men räknar ner dagarna tills man får träffa han igen. Idag klarade skitungen uppskrivningen på mc, stolt över han. Men eftersom Ottilia säger att det låter som om jag stampar på tangentbordet så får jag väl lägga av att blogga och ta detta lite senare!
 
 
 

RSS 2.0