Natti

Gooooodnaaaaaaaatt!


Trött!

Hallå igen! Ligger i sängen helt död efter lite träning med Maja! Känner så ont under bh:n hoppas det går över snart! I morgon blir det praktik. Får se hur det blir ned tiderna nu, sen kanske A kommer hit och skall se film hos mig o han orkar. Skall träffa Maja snart, men nu först viiiila!


huuuuh!=?

Hej!
Hade en jätte mysig natt med A :) Vi kollade typ halva filmen med älsklingen Russell Crowe i och sen messa avsnitt med heja björn. Sen var ingen kapabel till någonting annat än att sova!
Har två 105sängar som sitter bredvid varandra, promt så skulle han knuffa ut mig ur MIN säng så jag vaknade flera gånger av att han skulle masa på sin röv!

Fett mysko, mitt usbminne försvann igår, nya låtar, kändes rätt surt faktiskt :(
Har kollar igenom Smarten redan men hittar det inte. Får köpa ett nytt.. kan inte sitta och lyssna på p4 precis!!
Så  tror det står på min lista idag :) Måste hem och försöka fixa i ordning lite med.
Ikväll blir det blod svett och tårar.. skall till gymmet och köra lite. Sen lägga mig tidigt tror jag eftersom det är praktik i morgon 7-16.... ge mig ett skott i pannan!




Seriöst!?

så nu har ni mig här igen.
Tycker att det är rätt kul när folk kommenterar utan att lämna sitt namn och vill att jag skall börja "bete" mig. Det är rätt bra att jag för det första vet vem det är som skriver.. kan inte göra någonting utan ett namn. Dessutom tycker jag att personen så väl kan komma fram till mig istället för att ta det här, men visst. Jag har ingenting att dölja, jag kan ta det här, ge mig ett namn vem du nu är så skall du få en förklaring av mig.

Annars, känner mig rätt pepp idag. Rätt utvilad och glad :)
Skall hem till mamma och pappa snart och träffa dom. Sen kanske jag skall träffa johanna och sen kanske A Skall sussa hos mig i natt :) Sen blir det omvårdnad i morgon med Maddjjo! TAGGA! :D

Engelskan idag gick faktiskt jävligt bra måste jag ju säga med mina egna ord :)
Nu skall jag hem och ge min mamma och pappa en baaaaaaamsekram :) PUSS

Är jag verkligen taggad?

Hallå!
Sitter inne på op och känner att jag kan ta en liten "rast" och blogga istället för att gå ut och röka :P
Var vid tandläkaren i morse, jääätte fina tänder sa hon! :) Duktig tjej :D
Sen till omvårdnaden för teori. Vi såg en film, rätt okej faktiskt tror den hette någonting med " Nu är jag inte rädd för döden längre"
Sen idag vid 14 så skall ajg ha möte med skolan och Vonna samt Ann. Skall bli jävligt intressant att få se vad dom har att komma med faktiskt.. Ge mig hjälp men bara det skolan kan erbjuda. Åh jag blir ilsken. Känner verkligen hur irriterad man har blivit. Hade rätt stora planer på att åk upp till nästan Göteborg och träffa en kompis under höstlovet men nu när det har blivit ett slag under bältet så har jag ingen aning alls om vad som egentligen kommer att hända. Det ända jag vet är att jag måste komma ifrån Gotland ett tag nu. Det är inte klokt hur mycket som rör sig i mitt huvud nu. Ingenting som jag precis pratar med mamma eller pappa om. Då jag vet att det typ bara kommer bli konflikter.

Efter mötet så skall troligen jag och Maja dra bort till friskis och träna! Känner att jag behöver det, Måste få ur mig lite. Sen tror jag att jag skall hem till Josefine och så. Spääla yatzy :D Av någon jävla andledning så vinner ju Johanna alltid :S

I morgon så är det studiedag också, skall bli skönt att få vara "ledig" från skolan!
Nu känner jag hur den innre styrkan verkligen kommer fram i mig..


Nu skall det pluggas medicinsk grundkurs! :)






Vafan är det som egentligen händer här!

Jag tror nog snart att jag mår psykiskt dåligt!
 Har en rätt stor känsla att behöva bli inlagt på något ställe snart. Det blir bara värre och värre. Hur mycket jag än försöker bjuda till så känner jag bara att jag får ett slag under bältet!!

Sparka på mig, spotta på mig slå mig, vad gör det när du redan fällt mig!?
Praktikplatsen har börjat reda upp sig känner jag. Eller jag har inte orkat lägga mer energi på det hela. Mer än att jag tycker det är dålig stil att gå bakom ryggen på elever...
Skolan kan inte bli annat är rövknullad! Ingenitng kan försökas gå någonting bra.
Det man får för svar är att du skall få hjälp men du kan bara få den hjälpen som skolan har att erbjuda. Det är inte alls mycket kan jag få säga.

Vet faktiskt inte vad man skall säga, vad som än rör sig i huvudet på skolan så är det knappast någon hjälp. Tycker det är fel att jag skall få börja kriga om mina svårigheter efter ett år.
Det dom säger är att jag fick hjälp i ettan men oj vilken hjälp. Den ena trodde att jag var helt ute coh cyklade.. Vilket inte är okej, hur man än jobbar. Dom har för lite kunskaper i skolan om det hela området diagnoser. Varför skall dom ens tänka tanken på att ta upp mig efter ett år!? Då känner jag verkligen att jag bara kan sätta ett jävla skott i pannan och sen gå hem. Jag känner mig inte så jävla pepp alls på att ens tänka tanken på att gå till skolan.
´Jobbigt när man för en gångs skull har valt att typ stanna kvar på en och samma linje. Tycker det är väldigt tråkigt.
Hemskt att skolan sitter och redovisar för mig vad jag är för människa och vadf jag har för svårigheter.
Jag har haft mina problem i 19 år och på papper i typ5-6 år. Så komma och redovisa för mig vem jag är det är någonting som skolan kan trycka upp i röven. Det känns inte som att det blir något vettigt slut på det hela nu.
I morgon blir det möte med skolan igen och då skall Vonna och Ann vara med så skall vi se om vi kan banka vett i skolan, vilket jag inte tror på. För vissa lärare har ju absolut inga problem alls med sina undervnisnignar.

Fyfan vad jag önskar att jag kunde få vara barn igen.
Ligga i mamma och pappas famn och bara gråta ut och känna stark för varje klapp på axeln jag får. Inga problem och ingen som kör över mig eller spottar på mig.
Jag antar att detta är ett stort steg i vuxenlivet men hade någon sagt att det skulle bli så här så hade jag nog hellre dragit ett skott i pannan på mig själv.
När man har fått ordnign på hela liven som jag nu själv känner så är det alltid någonting som drar sig. Mamma säger att det alltid kommer vara motgångar i här i livet och det får man ta. Men jag vill ändå bara ta tag i min nalle och springa iväg! Barn barn barn! Detta måste få ett slut snart innan det är för sent. Jag vet inte hur länge jag kommer orka med detta.



 
Försöker ju hela tiden men det blir bara fel...




på utsidan visar jag min kaxighet för att försvara mig mot er, men på insidan så skriker det i hela kroppen och tårarna vill bara ut!

Vad har hänt med världen!?

Hallå nu har ni mig här igen. Sitter jävligt taggad kan jag ju säga.
Svenska lektion, vi skall skriva insändare och kan ju meddela att min lärare just nu startade ett stort område som hon inte kan vinna i.

Det är nog många jag talar för i min insändare med. Dock så kommer den nog inte komma in i tidnignen men den kommer komma ut här på bloggen, kanske redan i detta inlägget.
Allt fler tror dom har alla kunskaper om allting, men det kan jag säga att det finns mycket mer som lärarna kan lära sig om..
Nej nu blir det insändaren

Lärarna har för lite kunskaper om diagnoser.

Allt för många skolor kan inte ge eleverna med diagnoser den hjälp dom behöver för att skolgången skall gå bra. Allt fler elever har det svårt i skolan för att skolan inte är utrustade med kunskaper om diagnoser.

Elever som har diagnoser får inte den hjälpen dom behöver i dagens läge.  Det finns elever som kommer fram med sina problem i skolan men som ändå inte får någon hjälp. Det kan bli tagna för stunden men inte på rent allvar. Ungdomar som går i skolan för att lära sig måste också få den hjälpen som dom behöver för att det skall funka och få en klok utbildning.

 

Jag ser allt mer ungdomar som är trötta på hur skolan inte engagerar sig om vad dom säger. Varje elev har rätt till att få den hjälpen dom behöver . Skolan skall ha speciallärare som är speciellt utbildade inom dessa diagnoser. Många gånger så har eleverna inte blivit tagna på allvar om vilken hjälp dom behöver. Alla som går i skolan har rätt att få den hjälpen man behöver. Dom som har fått en diagnos behöver lite extra en andra. Men skall ändå tas på allvar.

Kommunen borde satsa mer pengar på att utbilda fler lärare om dessa olika diagnoser som vi stöter på i skolgången. Det är allt fler elever som har diagnoserna ADHD, Aspergers syndrom , ADD får inte den hjälpen dom behöver.  Ge dom mer tid i skolan är inget bra alternativ. Dom behöver förstå själva principen om vad man håller på med och varför!

 

 

 

Kramar från Häänsiie!


.

It´s time to fucking kill!

RSS 2.0