Feeeeest!

En toppen kväll med bra vänner kan inte göra annat än att sluta bra! Nu är det soffläge framför tv:n med världens jävla huvudvärk! 


Vänner som kräftor! :)

Bra vänner runt om en är nog det bästa som finns. Dom är alltid där och muntrar upp en och också gör en irriterad men det går alltid över lika fort. Vänner som flyttat och vänner som inte bor här, ni är grymt uppskattade! Nu är det sängen för min del för i morgon är det jobb 8-13 på en helt ny avdelning, spännande!! 


Fårö mys!

Blev visst ett uppehåll. Dagens bravader bestod av möte med jobbet så man skall ha någon koll på hur systemet fungerar. Sen drog jag vidare till skolan. Hade lovat Marion att följa med på ett möte med henne och lärare samt rektorer och det gick faktiskt väldigt bra :) sen ut till vall och snacka lite skit med Marre och lite hund mys. Sedan drog vi vidare, bara dit ödet förde oss. Bra musik och bra sällskap kan tydligen bara sluta på ett ställe... Fårö! Skit trevligt och mysigt. Vi gjorde tydligen intrång på någons gård men det sket vi blankt i. Tror knappast att hon äger fåröfyr precis. Sen tillbaka till stan igen och hamnade nere i åg med bra polare. I morgon är det en hel del jag ska höra känns det som. Eller egentligen så är det väl inte det men bara känns som det. Jobb mellan 8-13 sen iväg och hämta pengar vid mamma och sen iväg och vända på framdäcken. Sen tror jag att det är rätt lugnt. Fast blir nog att lägga in mer tider till jobb! 






Jag som Hanna

Har lagt upp en snygg plan över hur jag skall fortsätta med det här med blogg och komma igång med en bra start. Så tänkte börja med att ta upp vem jag är.
 
Hanna heter då jag är är 21 år och bor i Visby. Utan att detta skall bli ett cv så skall vi försöka få orden bra. Jag bor själv i en tvåa. Mamma och pappa or bara någon kilometer ifrån mig medan syrran bor i stockholm.
Jag umgås mycket med vänner på fritiden och väldigt mycket med min farmor och farfar.
Jag tog studenten i juni 2013. Gick omvårdnad på säve så nu är jag utbildad undersköterska. Väldigt nöjd med mina betyg och hur jag klarat mig igenom hela säve med tanke på att jag inte alls gillar eller typ har pluggat men godkänt i allt och sex VG. Inte illa pinkat för en tjej som mig.
 
 
 
Hur kommer det sig att jag är den jag är idag?
Jag har en diagnos som är adhd. Jag var 14 år när jag fick reda på den och innan dess har allt varit ett helt helvete. Man var i tonåren så det räckte ju inte med att man höll på att förändras på grund av det utan det var ju en massa annat med. Jag blev mobbad i sjuan och åttan men lärarna gjorde ingenting åt problemet. Så jag är rätt kaxig och försvarar mig jävligt snabbt om det behövs. Umgicks med helt fel folk och det har väl gjort att man är den som man är idag. När jag väl lugnade ner mig efter mycket raseri och skit så blev det bättre. Vart runt på massa jourhem men till sist så blev det ett boende för mig som gällde. När man skötte sig så blev man ut slussad i en lägenhet. När jag kom in i lägenheten blev jag som en helt annan person. Jag mognade till mig och skötte mig faktiskt. Sen att jag har vart bråkig i skolan det är väl sånt som alltid suttit kvar i mig.
När man får en diagnos så är det ju så många tankar och funderingar som snurrar runt i huvudet. Bland annat " Varför får inte jag vara som alla andra för?" Man lär sig att leva med det. Jag är lika normal som alla andra det inser jag nu. Något som gör mig glad och så är när man hittar bra stunder att dra fram kameren och få plåta lite snygga bilder! :)
Jag sökte in till biggest loser med för att få hjälp med att gå ner men jag gick inte vidare så jag försöker på egen hand och det går ganska bra, skall bara få ur mig latmasken men det är en helt annan femma! Jag känner mig ändå jävligt stark som faktiskt tog mig i kragen och sökte. Jag vet inte, jag kanske var för smal.. vem vet? ;)
Att bli påhoppad på ask är där i mot inte så jävla kul. Att folk skriver att jag tar upp hela Gotland är liksom rätt lågt skrivet. Men jag tar det så här, jag är vet att jag inte är pinnsmal men vem fan vill vara det då? Det är roligare om man har några kilon som är där som ska. Att man är så svag och patetisk att man måste trycka ner andra för att känna att man stärker sig själv, då blir jag nästan gråtfärdig över hur seriöst dåligt självförtroende folk har om sig själva. Res er upp och sträck på ryggen och intala dig att du är fin, det är okej att ha lite volanger, för vem fan kommer bry sig om det i slutändan? Jag menar om du umgås med mig så är det min personlighet du umgås med, inte är det fläsket som sitter lite här och där i alla fall. Hmm.. konstigt folk.
Det blir vad man gör det till som sagt. Vet inte riktigt mer vad jag skall skriva ut om mig själv. Glad och sprallig skit som är hård utanpå och mjuk inombords.. fast bara när jag vill! :)
 
 
Och det sista med det här med adhd, det är absolut ingenting man skall skämmas över, jag tror nog att nu när jag skriver det här så måste jag nog säga att jag är nog fan stolt över att jag har den diagnosen, jag är stolt över mig själv och över min familj och vänner som har hjälpt mig igenom det här!
 
 

Kort och gott om mig, i morgon kommer det komma nya inlägg om vem som är min bästa vän! Spännande va, kom tillbaka då och ta reda på vad och varför och massa tjafs! :)
 
 
 
 
 
 

En kväll med bra folk!

En kväll med bra vänner som får dn att tänka på annat är ingenting som man tackar nej till. Förstår inte att det ska vara svårt att bara släppa allt för en stund eller två. Det kommer väl med tiden hoppas jag. En kväll som denna som bara ska bestå av skratt och glada miner. Jag hoppas att jag en dag kan säga att jag känner mig nöjd och att det var ett bra beslut. Ingenting som någon annan kan svara för. Men och andra sidan så är det tusen frågor som vill ha ett svar men det kommer dom aldrig att få. Lika bra att bara glömma egentligen och gå vidare! 





Torsdag, och redan oktober!

Hej, kom och tänka på att det är redan oktober! Det är sjukt vad månaderna går fort!
Det har nog hänt mycket sen sist. Jag har blivit anställd i resursen så måndag, tisdag och onsdag bestod av tre dagars intro på Pjäsen. Lite andra rutiner och så än vad jag är vad med men det här kommer passa mig bättre, med tanke på att då får man i alla fall jobba!
Nu sitter man med väntan på att det ska bli den 7 oktober så man kan få ett humm om hur systemet fungerar och börja lägga sig tillänglig! Hard wooork wooork! :)
Mina hedliga änglar som jag alltid brukar hänga med när jag inte har något jobb är på Mallorca tror jag det var så jag sitter hemma nu och väntar på att det skall komma ett fint kort i från mallis! :)
Inte nog med det så åker mamma och pappa till fastlandet i morgon så jag blir heeelt alone nu från familjen. Ett bra läge till att passa på att kanske använda mammas tvättmaskin!

Tanken innan man hamnade här var ju faktiskt att dra fram dammsugaren och försöka underhålla lägenheten lite snygg. Även om det kanske inte behövs så känns det bara så bra när man är klar med det.
Så bort med alla råttor och sen fram med golvmoppen!
 
Annars det är ffågan vad.. känner mig rostig, tänkte börja med att ta upp bloggen igen men känns som om fantasin är borta. Skall bara hitta ett bra ämne så kommer bokstäverna flöda fram raderna. Men det känns ändå som om jag har allt under kontroll.. har gjort upp ett par rader nu om hur det skall se ut. Men nu är det väl dags att dra fram dammsugaren!
 
Ha det bra hela högen för det tänker jag ha!
 
 

RSS 2.0