Far och son?

Godmorgon, midsommar rockade fett!
Men vi pallade bara sova en natt.
Sen kom vi hem och jag drog hem till mamma och pappa skit mysigt, grillning och sen spelade vi badmintin på kvällen, men sen var jag så trött vid halv 12.
Sen igår hände det inte så mtk, jag var på gymmet med Emma, var på fett brännaren i en halvtimme,  känner mig jävligt duktig brukar stå ut i med någon minut bara, men varmt var det! Se lagade jag och mamma mat tillsammans, mumma va gott det var och sen drog jag till Gråbo och chillade lite, kollade på solsidan.
Sen hem och kollade på 2½ man, grymt kul sen kom syrran hem och då åt vi glass och kollade på film, men vi orkade inte vi skulle upp tidigt båda två.
Idag blir det far och son dag, men det blir en Far och Dotter! Kommer bli skit kul, tror att vi kommer behöva det för att pappa jobbar så mycket och när han väl inte jobbar så är jag inte hemma! Så denna dagen ser jag faktiskt fram i mot! Sen på kvällen så skall hela familjen dra och grilla, vet inte än bara men vi kommer hitta ett mysigt ställe! Denna dagen kommer bli super bra, känns inte som om någonting kan gå fel nu, förutom att jag har lite ont i halsen men det går nog över snart, men nu skall jag fixa mig i ordning, puss


blogg

midsommar!<3<3<3

god morgon!
Det var en lång natt.. Grannar som inte var tysta sen en Ronjah som baknade med min mopp på deras fönster så satt´vi och snackade lite sen höll ronjah på att dö av garv sen somnade i alla fall jag :P Nu blir det till att packa om sen duscha och sen fixa till sig och sen packa ner maten :) Sen är det tagg tagg tagg!
 Love you!<3

Lever upp nu!

Hejsan! Nu har jag nog varit i ide allt för länge! Men vafan skall man skriva när jag knappt gör någonting om dagarna! jag och marion skrattar sönder och njuter av livet! I morgon fyller charlotte 17 och jag har haft min blogg i ett år!
fredag drar jag ut och firar min midsommar med Marion och jonas!
Kommer bli grymt jävla kul! Så alltså så kommer jag inte skriva fredag till lördag... kanske söndag om ni har tur!
kommer det kanske upp nya bilder annars så får ni kolla upp dom på facebook!
Skall ut till farfar och jobba i morgon! Kul:D Sen skall jag fira Charlotte :)<33
Sen skall jag nog hem och duscha och packa ihop det jag måste ha med mig.. sen skall typ Ronjah sova hemma hos mig. :)
Får se om charlotte också följer med ut! Skulle vara skit kul faktiskt!
Nej tummen upp för detta!



Grattis Charlotte Angelica Ekström på 17 års dagen! Love you!

Sommarlov och helt underbart!

hej hej bloggen! Har inte pallat skrivit nu på riktigt länge!
Eftersom jag just nu inte har något jobb så njuter jag bara ut av livet, men snart kommer det. Fia är på Gotland så var med henne och Charlotte och Therese, Jonas oh Marion igår. Satt och drack lite vin. Planer för att göra desamma på lördag, men ingenting som är säkert. Hu vilken hosta jag har skaffat mig! En riktig irritationshosta.
Sitter och kollar på "på smällen" Skall snart gå och lägga mig.
Skriver mer i morgon så får vi se vad som hittas på då. Än så länge så vet jag att det är tvättning!

Godnatt på er. Puss

blogg

skit skit skit

Fett deppig, jag skulle ruska ur en droppe vatten ur mitt blåa cola glas men det ligger en glasskål under men sen råkar jag bara knocka mitt cola glas så nu är det helt trasigt! Fett deppig för det var mitt favvo glas!!!!
Sommarlov. njuter av livet!




Plus att jag hittade dröm bilen som jag vill ha sen när jag fyller 18!!

Russell Crowe

Russell Crowe till sista hjärtslaget!




Fredag,

Hejsan.
Igår så fixade jag och mohammed min dator, eller ja, jag har xp nu och båda mina högtalare funkar nu, Så nu skall jag bara köpa Molly skruvar och lägga  ner i grannens brevinkast! haha, Nej så galen skall jag nog inte vara. Men det känns skönt. Jag som tänkte skita i skolan idag för det regnade, men det blev ändrade planer för Marion och Jonas kom och väckte mig.
Så cyklade vi igenom hela stan för att vi skulle vara nere vid tröjaborg, men precis när vi är vid lassarettet så står pär där och säger att vi skall vara i skolan så tre elever vägrar totalt men dä kör han oss till skolan med cyklarna där bak. Sen fick vi veta att vi skulle inte börja förens klockan 9 och sen skulle vi delas in i grupper men hela min marion och jonas grupp försvann och sen kom en lärare och dampade sönder på oss. Men vi klarade ut det tillslut!
Marion det äcklet lurade i mig att man skulle hälla salt på sniglar och så dum som jag är så gör jag det och dom bara smälter, äckligt, jag mår inge vidare nu pga henne!
Skall till frisören sen vid halv tre. ingen aning hur jag skall göra med håret, eller jo en liten plan.
Lämnade in min telefon på elgiganten i går också. haha den kan behöva lite kärlek från annat folk :P
Sen igår när mohammed ringde com hem så började snubben i telefonen yra och helt plötsligt så stängde han av min raoter! Så nu måste jag sitta på sladd så det är sladdar precis över hela golvet, men jag och mohammed skall fixa i ordning allting på lördag, och då tror jag nog att jag komemr åka på en städning för familjen kommer komma!
Men det kan behövas annars också!
Haha dagens var bara förut asså! Johan rammlade med foten i ett hål och rammlade om kull och började rulla haha aj fyfan va jag skrattade, så jävla synd att man inte kunde få det på film asså!
Nej nu skall jag nog planera att jag skall hoppa in i en dusch!
Puss

blogg

Skolan som vanligt :P

Hej och hå! Nu har det inte varit blogg skrivande på grymt jävla länge!
Snart slutar skolan! As skönt!
Igår gick typ min externhårddisk sönder, så jag kan säga att jag är grymt jävla besviken! alla jävla bilderna är nu gone forever! :(
Men den kanske går att rädda! Skall kolla på det på Torsdag! Sitter i skolan och lyssnar på när Veronica sjunger, som hon skall göra på avslutingen! Ingen aning om vad som händer. skall dra och fixa lite stuf med morsan idag, sen blir det väl till att ligga hemma och deppa sönder hela jävla livet!
aja vi får väl se vad som händet, Mi och Ottilia drar till gbg snart och Marion skall jobba så det blir väl till att ligga hemma och läsa körkortsteori. Får något gjort i alla fall, emn inte kul, vill dock hellre jobba!
Men men vad skall man göra då när man inte får något!?
Men nu skall jag på rast! Peace!


blogg

Ottilia Hult!

Hej gumman! Jag vet inte alls vad det har varit med mig nu på jätte länge, men nu när jag blickar tillbaka och ser på bilderna på oss så lägntar jag till en underbar sommar med dig!
Vet inte riktigt hur jag skall förklara mig, vet inte ens om det går, men jag saknar alla roliga minnen med dig!
ingenting kan skilja oss åt! Du får mig alltid att le. Du finns alltid där och tröstar mig och låter mig gråta ut i din famn och du stöttar mig alltid till 100% Det finns inte ord till hur mycket jag uppskattar dig! Men jag älskar dig otroligt mycket!


Jobbigt!

Hej. Fyfan vilken jobbigt dag det har varit idag! Ingenting har gott som jag vill! Min cykel är helt cp och har ingen aning när den blir lagad. Kul när man behöver den varje dag! Så nu har jag fått lånat Marias cooling cykel tills i morgon. Skall kolla på studenten i morgon. Men har inget sug till att gå ner, vill som sagt ha min cykel! :O tog mig en cykeltur i lägenheten idag. Dåligt utrymme när man skulle svänga, men annars helt okej :p. Jag och Marion drog och träffade Gustav förut och snackade lite skit och nu ligger man helt jävla utslagen på soffan och funderar på vilken film man skall se ikväll! Och att jag skall gå och lägga mig snart så att man kommer upp i tid till skolan i morgon! Men nu skall jag kolla några låtar sen blir det till att förbereda sig inför sängen :) Puss

RSS 2.0