Mummfiie min älskade Mummfiie!

Hej bloggen, känner mig så lycklig idag, jag har våråkt mummfiie! love him!
Nu börjar jag också få ont i handleden igen men skall bara ta det lugnt nu så att jag inte har allt för ont i handen i morgon i skolan, då kan man inte få så mycket gjort, sen är det den första april i morgon, hatar verkligen den dagen!
Sen kommer väl tusen människor fråga vad jag har gjort med handen men de e väl bara att säga det liksom inget mer med det men det kan bli uttjatigt efter ett tag!
Sen skall jag hem till mamma eller senare mer mot kvällen så kanske drar till Ottilia en stund innan.
Var på maxi idag med Ottilia Malte och Sixten lösgodis för 2:90 kr/hg fett nice price:D
Men nu orkar jag inte skriva mer för det bara värker i hela kroppen skall se andra avenyn ikväll också och Ottilia skall sova hemma hos mig men Godnatt säger jag nu.

buonvrpkme

hejsan hemma från sjukhuset nu, operationen gick bra förutom tt dom mördade mig med tre nålar ja trodde ja skulle dö!
Marion är här nu hon skall hjälpa mig att duscha håret. Sen skall ja försöka ta kroppen själv.
Sen skall ja åka hem och köra mummfiie:D
Orkar inte skriva mer nu, puss

Tvättstugan kallar mitt namn!

Sitter och väntar på att klockan skall bli 16:00 så att man kan dra och tvätta, känner inte riktigt att jag har tid dom andra dagarna denna veckan!
Ett riktigt superväder den här dagen! Tror jag skall cykla och möta Ottilia sen när jag har tvättat klart, det är visserligen inte så mycket.
Sen ringde Ottilia och berättade att hon också skall åka med Nynäs på Fredag så då kommer jag ha henne på båten men visst jag har mamma också men mamma brukar alltid trycka i sig sin frukost och sen somnar hon så hon är inte tills så mycket sällskap :) Men jag älskar henne ändå :D
Hoppas verkligen inte jag kommer ha pissigt ont i handen i morgon och i helgen då jag och mamma skall till Stockholm.
Mamma sa att jag inte fick ta med mig en dator till Stockholm, det blir onödigt mycket att släpa på kanske, men tänkte om det var internet påå hotellet så hade det varit perfekt men så att alla vet om detta nu så kommer jag inte blogga på fredag tills söndag, känner inte riktigt att det finns så mycket tid till att blogga om man skall med båten som går 07:05.
Sen när an kommer hem mitt i natten så brukar man inte ha så mycket energi så det får bli på morgonen därpå så kanske det kommer bli ett superlångt och kanske en massa trevliga bilder som kanske också kommer komma ut på Facebook :)
Jobbigt då måste man kirra all mammas bra sik som hon har i sin spelningslista såman får över det till mobilen så man kan sitta och geeka dom låtarna på båten och på bussen :)
Nu är det 5 minuter kvar så jag skall klä på mig bra kläder, sitter i kortbyxor och ett linne:P
Och sen skall jag ringa upp Ottilia och packa i alla sakerna som jag skall ha med mig till tvättstugan och sen kasta in det, men jag har faktiskt ingen aning alls om hur mycket man skall tvätta mattan i men jag får nog ringa och fråga mamma innan jag ringer Ottilia.
Puss

Dålig uppdatering i know

Hej bloggen, skrev inte så mycket igår men kan dock meddela att jag storstädade hela mitt sovrumm och sen städade jag hela lägenheten, det gick faktiskt bra och nu har jag bara en säng i rummet också, så det känns mera som om jag har ett rum nu.
Sen kom Mohammed och skulle fixa med med mina datorer men han skulle göra om det på Onsdag nu igen, alltså i morgon.
Sen kom Ottilia och Mi hem till mig och snackade lite skit inom tiden 10 minuter och sen skulle dom dra hem och laga mat och jag skulle fortsätta att skura golven.
Sen var jag faktiskt duktig och skickade mail till Ulf skall kolla om jag har fått svar sen.
Hade så grymt svårt att somna i natt, det var som om någonting låg och knagade i mitt huvud, men jag vet inte vad, jag kom på en massa saker som jag tänkte att jag kunde göra istället för att ligga i sängen men sen va det som om jag bältade mig själv i sängen haha för jag va tvungen att somna!
Sen kom personalen in klockan 9 och sen tre minuter efter så kom pappsi det va ju lagom kul jag som hade satsat på en sovmorgon så fick jag gå upp:P Men det var ingen fara för mig, känner mig inte speciellt trött nu häller så jag överlever troligtvis!
Så fixade han en antenkabel så nu kan jag se på tv igen, eller ja jag lånade Dennis igår.
Ny moblering också här inne, riktigt nöjd faktiskt. Men skitsamma!
Jag och pappa åkte ner till sjukhuset och skulle snacka med någon narkosläkare.
Han var jävligt bögig kan jag också meddela. Men i morgon så blir det att sätta klockan på 07:00
Jobbigt sen skall jag eventuellt ta en buss ner till sjukhuset 08:05
Så möter pappa mig där nere, men det är inte säkert än. Men jag tror att detta kommer gå bra. Och sen fyller Sixten 15 år i morgon så då skall jag nog troligtvis ut och åka mummfiie i morgon också. Det var länge sen man körde nu men jag hoppas att den braiga bromsen sitter på högersida fall i fall med tanke på handleden, men nu skall jag kolla på lite tv och sen skall jag laga mat, men hörs av senare puss

Godmorgon,

Godmorgon bloggen!
Ligger hemma i min säng och luktar svett. Nej men snart så, skall bada idag :)
Sen måste jag boka en tvätttid innan Onsdag också.
Vet inte riktigt vad jag skall göra idag mer än att jag måste fixa min säng, eftersom benen inte ville sitta kvar på den igår, och jag som får damp på min säng när jag skall skruva fast benen, hu hur skall detta sluta :P
Har sovit riktigt gott i natt :) Men bara jobbigt att jag har lite ont i nacken, men det går nog över snart hoppas jag. Shit i morgon så skall jag och pappi träffa en läkare och sen är det bara en dag kvar tills man ligger på oprationsbordet.
Så idag blir det nog en dag till i sängen, om jag inte får ork till att städa.
Skulle faktiskt behövas men man vet aldrig med mig, man måste också få ligga i sängen och just chilling in the hood, men nu skall jag ringa Ottilia, puss

Tur att man inte sov!

Jag skulle bädda sängen och då låt den jätte konstigt och så tänkte jag att det kanske kunde vara mina ben på sängen så skulle jag vända upp den så står det kvar tre ben på golvet och bara ett kvar som sitter fast i sängen men som också egentligen vill av!
Så det får bli en kväll på golvet rent ut sagt, jag får fixa sängen i morgon, men nu är det allvar här kan knappt skriva. Men nu skall jag sova!

Godnatt bloggen

hejsan, nu mår jag lite bättre, har legat i sängen hela dagen sen kom älskade lilla mami hem till mig och gav mig äppel och blåbärssoppa och en tidning :)
Senare så skulle jag och boendet åka och handla på Willys och då började jag må äckligt illa igen men det gick över, jag har så grymt ont i huvudet nu så jag tror jag skall satsa på att lova lite plus att jag har ont i ryggen.
Sen har jag fått massa utslag i hela ansiktet också, man ser verkligen att jag är sjuk:(
Men jag hoppas att det går bort snart!



Sjuk! :(

Hejsan, Sjuka Hanna här!
Har spytt hur mycket som hällst!
Boendet fattade inte att jag var sjuk förän dom fick se mig och jag undrar verkligen hur det skall bli med min handling idag det måste typ vara Ann eller Vonna som jobbar då, men jag tror att Ann har natten, vilket är mycket bra!
Jag kan äntligen behålla min mat som jag stoppar i mig, har druckit lite vatten och smuttat på en drickyhogurt, men nu känner jag mig lite illamående, men jag hoppas att det går över. jag har räknat ut att jag bara skall gå i skolan en dag den här veckan och sen har jag lov!
Eftersom jag är sjuk så kan jag inte vara på praktiken.
Eftersom dom har så dåligt emunförsvar så kan dom bli så sjuka att dom inte orka leva längre.
Sen på tisdag så skall jag och lilla pappi ner på sjukhuset och snacka lite skit med någon narcosläkare och sen på onsdag så blir det operationsbordet för min det, men sen när dom är klara så blir det bara några stygn. jag hoppas verkligen att det går bra i stockholm ändå!
Men nu skall jag sova

Godnatt

Hejsan!
 ikväll så grillade jag Ottilia Tobbe och Jenna :)
Det var jätte mysigt verkligen någonting som man måste göra om och sen var det män som hatar kvinnor på tv och nu mår jag så jävla illa så jag skall borsta tänderna och sen sova!

Mamma jag älskar dig så jävla mycket!<3<3

Mamma du har alltid varit min mamma och jag älskar dig så otroligt mycket, jag är så jävla ledsen för alla smällar du har fått tagit av mig!
Det värsta som finns är att se dig ledsen och speciellt när jag vet att det är på grund av mig!
Visserligen så har jag inte haft det så lätt häller med eftersom jag är den jag är! Men jag har aldrig menat något vad jag har gjort! Jag kommer ihåg när jag var liten och hela tiden ville ha likadana kläder som du och jag uppskattade allt som vi gjorde tillsammans.
Det bästa som fanns var när jag fick ligga i ditt knä och du pysslade om mig som när du pillade i mitt hår.
Du har alltid funnits för mig, när jag är ledsen så stöttar du mig och är det något problem så hjälper du mig att ge råd eller att lösa problemet.
Att få umgås med dig varje helg det är som semester för mig!
Jag älskar när vi sitter och skrattar ihop åt egentligen urfåniga saker. Eller når jag berättar något pinsmt som har hänt mig eller någont dåligt skämt!
Kommer du ihåg när jag var liten och vi var i stockholm och jag var och badade i den där parken eller när du och jag gjorde någonting som vi båda tyckte var roligt. Jag kom som sagt in i en period i livet då allt var piss och jag hatade dig och pappa men visste innerst inne att jag älskade er och det värsta är att jag försökte förtränga det, jag försökte ta bort min familj och bara leva själv men jag insåg ju att det knappast skulle gå! Sen fick jag e ljus igen och då insåg jag hur mycket du egentligen betyder för mig och hur mycket du hjälper mig med allting och att jag bara kan ringa dig när jag har tråkigt och höra vad du gör och att du säger att du jag kan ringa dig igen om jag får tråkigt igen. Det finns inte ord till hur mycket jag älskar dig och nästa vecka så kommer det bli den bästa helgen i hela mitt liv med dig! Älskar dig oavsätt vad och jag skall aldrig mer göra dig ledsen eller såra dig!
Älskar dig mamma<3

Pappa jag älskar dig så jävla mycket!<3<3

Min pappa har alltid varit där för mig och hjälpt och stöttat mig.
Han har också varit jävligt förstående.
Visst har vi haft våra dåliga stunder också, men det har väl alla familjer!
Men som tur var så löste vi det och bara blickade frammåt och kunde se alla möjligheterna!
När jag var liten så avgudade jag min pappa! Min pappa var mitt allt! Han va coolast och bäst!
Jag var stolt över han för att han jobbade på brandkåren och för att han var min pappa ch för att han brydde sig om mig så mycket. Sen kom jag in i någon dålig period i mitt liv och hatade han mest av allt men innerst inne så visste jag att jag älskade han och sen kom det en ljus period i mitt liv och då fick jag tillbaka glöden om han och verkligen insåg att min pappa är mitt allt och jag kommer alltid älska han vad som än händer!
Och innan jag gör någonting så tänker jag alltid, kommer min pappa bli stolt eller glad över mig om jag gör detta.
Det bästa jag vet med han är när jag får umgås en hel dag med han och när jag ser han lee och när jag får han att skratta! Det betyder så jävla mycket för mig så det knappt finns ord för det!
Det är en känsla som jag kan ha med mig i flera dagar och varje gång som jag är ledsen så brukar jag alltid fantisera om att pappa sitter breve mig på min sängkant och tröstar mig för jag känner mig trygg med hans röst, hans känsla och att bara få ha han i närheten gör mig glad!
Och alla diskutioner vi kan ha på msn och skype och i verkligheten på kvällarna det gör mig varm!
Ibland kan jag bara få ett sms " Jag älskar dig min dotter<3" och även om kungen skulle skicka ett vanligt sms till mig så skulle jag inte spara det men alla mina fina sms som jag får av min pappa sparar jag med en gång!
Ibland har jag bara lusst att få ligga i ditt knä igen och få va med dig vart du än är precis som när jag var liten och jag skulle bli precis som du!
Som när vi är ute i garaget och du skall lära mig hur man meckar motorcykel eller moppe eller vad olika verktyg heter. Eller när vi är uppe i det nya vardagstrummet och lyssnar på musik och kollar på gamla bilder. Det kanske inte sysn på mig men det är då jag njuter av livet till varje pris!
Jag älskar dig pappa även fast jag kanske aldrig visat det så jävla bra! Men vad som än kommer att hända så kommer du alltid att finnas för mig och jag kommer aldrig svika dig igen!
Pussar din dotter!

Grillning ikväll!

Hejsan!
 Nu är jag hemma på gråbo igen :)
Ikväll så skall jag och Ottilia grilla korv :) Det kan bli riktigt mummsigt.
Besviken på Mohammed, jag tog en tidig buss in till stan bara för att han skulle fixa med min dator!
Men när jag ringer in till personalen så är han hemma för dom ansåg inte att han var till någon större hjälp där inne, och det kan göra mig jävligt besviken när man ändå bestämmer det innan! Han sa i Onsdags att han skulle fixa den på Lördag och sen skiter han i det då blir jag jävligt irriterad!
Ottilia cyklade precis hem, Mi hade glömt sitt internet hemma vid henne och sen skall hon bara fixa Golians bajslåda. Sen kommer hon tillbaka snart igen och då sall vi dra igång med grillningen, synd bara att det inte det var sol ute idag för då skulle det vara skit mysigt.
Just nu så känns det som om jag har tappat suget för i princip allting, jag vet inte vad det är med mig men känner mig inte lycklig längre.
Snart skall jag också in på orerationsbordet och jag kommer bli grymt ledsen om pappa inte följer med mig :(
Pappa har alltid varit ett stöd för mig!

Ottilias mamma borde byta musiksmak!

Snart går bussen!
Det skall bli skönt att komma hem men ändå inte.
Det är väldigt skönt att baa vara i Alskog och just chilling in the hood, men stan är också skönt!
Jag och Ottilia ligger vid varsin dator, men jag känner inte riktigt att jag har någonting att göra på datorn. Och jag kan fortfarande inte komma på vad den där låten heter men skall kolla på datorn som jag har hemma för jag vet att jag har haft den i morbilen för några år sen.
Snart skall jag väl börja packa ihop datorn och borsta tänderna. Äntligen så skall jag få med mig min lila tandborste som har legat här i kanske en månad. Ta det lugnt jag har typ 6 till hemma i min lägenhet.
Ikväll så blir det som sagt myskväll med Ottilia. Är det någon som har något bra filmtips till oss :)
Nej men nu skall jag börja packa ihop mina saker och sen dra mig iväg.
Måste bara påpeka Ottilias mammas skiva i bilen, den är grymt äcklig!
Shlager techno, och jag bara spyr över låtarna haha.
Nej Skriver när jag kommer in i stan, puss

Stan idag

Godmorogn bloggen :)
Ligger i sängen hemma hos Ottilia, vaknade halv 11 och kunde inte somna om :(
Jag skulle egentligen väcka Ottilia vid 11 men tyckte att hon kunde få en timme extre men nu känns det som om jag inte orkar vänta på henne längre, men hon brukar alltid bli så jävla sur när man skall väcka henne, men skit samma! Idag så bär det av till stan, vi skall ta en buss som går kvart över två allt bara för att mohammed skall fixa in mitt ljudkort :) Sen blir det slapparkväll och plus att det är mellennium på tvn ikväll också.
Skönt det skall bli att sova i sin egna säng och speciellt med sina egna kuddar :)
Har varit inne på facebook lite och raderat massa vänner som jag inte har någon aning om vilka de är, så om jag har råkat tagit bort någon av er, så säg till då :)
Men nu skall ja klä på mig och väcka Ottilia, för jag är skiiit hungrig!

Godnatt alla bloggläsare

Hallå, nu har jag flyttat min feta röv från Etelhem till Alskog.
Mitt spotify funkar inte här häller, jävla skit landet, skönt att man skall till stan i morogn så man kan kolla upp vad låten heter, men nu skall jag och Ottilia ner och dricka mjölk och sen borsta tänderna och sen sova, jag känner mig ganska trött, men så ni vet att jag lever :)
 Puss och godnatt

Jag har problem!

hej jag har ett stort problem nu!
Jag kommer inte på vad en låt heter så jag va tvungen att ringa pappa men han kunde inte komma på vilken jag menade och jag har typ gott igenom hela lyrics sortomentet, aah jag får damp snart de e fett jobbigt, får väl se om jag hittar den på Spotify när man sätter sig vid sin egna dator, men jag hoppas fan det för den låten är fan bra den har någonting med sun att göra. Det låter som om de e reagge men de e det inte.
Ottilias mamma kommer om 50 minuter så då skall jag störrta på min dator och geeka spotify.
Jag kommer fan inte kunna somna ikväll om jag inte kan komma på vad den låten heter asså, men men vi får se, just nu så sitter jag och tänker så att det knakar. Hoppas hoppas hoppas!

Etelhem

Hejsan!
Har inte skrivit så mycket idag eftersom jag inte har kunnat haft en dator i min närvaro.
Just nu så sitter jag i Etelhem och dricker choklad, mumma det.
Ottilia skall börja jobba om 19 minuter och då skall jag bara sitta och glo tills klockan blir tio, väldigt drygt. Så skall jag nog kolla en bra buss som jag skall ta i morgon, jag vet inte om Ottilia skall med men jag antar att hon skall det.
Mamma och pappa ville inte ha mgi hemma denna helgen så för första gången på kanske två månader så är jag med kompisar på helgen, det känns faktiskt lite jobbigt om jag skall vara helt ärlig!
Nu när jag har vant mig att mamma kommer och hämtar mig klockan halv tre och sen åker vi och handlar på ica maxi och sen hem så chillar man galet hela helgen men nu skall man ut på landet och tror knappast att det kommer bli någon större vila här faktiskt, eftersom jag skall dessutom vara med Ottilia en hel helg.
Inget fel med det, jag tror faktiskt att detta kan bli riktigt roligt, men klart att jag kommer sakna hem till mamma och pappa och så min dödssköna säng! :)
Just nu så sitter jag och geekar Youtube eftersom dom inte har Spotify här ute på landet så då måste man komma ihåg alla låtarna i huvudet, jobbigt men kanske tränar mitt minne på det ;)
Men nu skall jag sparka igång Ottilia så hon blir klar här någon gång!
Plus att Ottilia har lovat mig att jävlas med sin lillebror om jag följde med ut och denna gången så skall vi filma, haha detta kommer bli grymt roligt, hahah! Den kanske kommer in på youtube så då kan jag lägga ut den på bloggen :)
Men som sagt mina bitches  och mamma och pappa, nu skall jag kicka igång flickan men skriver mer senare, puss

Grattis Marion 17 år!

Hemma från skolan nu hade typ bara tere lektioner, men det funkade det gick inte alls bra på son idag men hoppas det blir bättre nästa vecka"!
Och äckel sandra trampade i hundskit eller något de lilla äcklet :D
Och idag så blir Marion Hallberg stor flicka :) Hon fyller hela 17 år :) Så grattis på dig min lilla flicka :)
Just nu så sitter jag och Marion och äter makaroner och köttbullar, mumma det :)
Skall till Alskog ikväll eller innan det beror på Ottilia som försov sig, som vanligt, men shit happends, men nu skall vi äta och sen hitta på någonting kul :)
Måste meddela att det är 10 plus grader här på gotland idag, riktigt svettigt!
Puss

Godmorgon!

Hallå!
Vaknade kanske för 5 minuter sen, vilket inte är så bra, men det skall bli skönt med helg så man äntligen kan sova hur länge man vill!
Skall väl snart fixa mig klar och sen cykla som en zombie till skolan. Sen slutar vi tidigt idag :D skönt som fan men jag skall ju hem och städa och det är fan inte roligt :(
Sitter med min mysiga morgonrock och bara njuter ev liter och Spotify :) Härligt det måste man få göra ibland också. Men nu måste jag se om jag kan ta några mjukisbyxor för jag orkar verkligen inte ha jeans på mig. så hörs sen puss

Godnatt bloggen

Hej bloggen!
Ikväll har jag varit duktig som har tvättat och i morgon så bär det av med en städning, det kan behövas så det blir mycket roligare att komma hem, har bäddat rent och allt så nu skall det bara ställas en klok klocka så man kommer upp i tid och sen duscha och äta en klok frukost och sen bär det av till skolan, det blir nog bra det, men just nu så känner jag att jag verkligen behöver sova så att jag kommer upp i morgon så godnatt alla! :)


Mysig dag med Ottilia

hejsan bloggen!
Nu är jag hemma, sitter in ett par skit fula kläder, men vad spelar det för roll? jag har en hel tvåa för mig själv, så jag kan lika bra gå naken om jag så vill det, men jag är rätt säker på att jag behåller kläderna på :)
Jag drog hem till Ottilia och åt mat mummsigt va gott det var, det blev pangkakor med glass :)
Sen låg vi inne vid hennes sängar och snackade en jävla massa minnen och bland annat guteskolan, det var mys det!
Sitter verkligen och känner hur äckligt jag lukta, haha det är härligt det jag har väl bråts på någon i min familj men vem ;)
Sitter och kollar lite bilder inne på Facebook och just chilling in the hood, i morgon så är det fredag också och hur skönt är inte det från skala 1-10!?
Vi skall tydligen se film i skolan då, Tjenare kungen, visst man har sätt den men den är rätt okej faktiskt men det jobbiga är att vi skall se den i aulan och dom stolarna och min röv och min rygg, det går inte alls ihop så jag får se hur länge jag pallar den och i värsta fall så får jag väl gå upp i klassrummet och jobba med min so.
Har varit i tvättstugan nu med, skall tillbaka dit om 20 minuter och då slänga in mina ketchuplakan, och det är så jobbigt för jag har bara 3 lakan och 2 ligger i tvätten och jag har 2 sängar, men jag tror nog att jag kan klara av att sätta på påslakanen ändå :) Men nu skall jag kolla vidare lite, men hörs sen,  Puss

En dag med Ottilia :)<3

Hallå där!
Nu är jag hemma, visserligen varit det ett tag.
Ottilia kom till skolan och satt med på min lektion i kanske 30 minuter, det va kul hon fick läsa för mig, men det gick bra ändå :) Sen cyklade vi hem i världens motvind, det var skitjobbigt, sen införbi tvättstugan, tyvärr så fanns det bara tider vid 7 ikväll, rätt drygt!
Sen hem och äta mellis och sen så skulle vi försöka få Voddler och funka men det vills inte :(
Sen spillde jag ketchup på två av mina lakan, så det blir mer tvätt än räknat! Tråkigt!
Men det kanske är dags att byta lakan på dom eftersom när jag tvättar dom så drar jag på dom igen så alla tror typ att jag inte byter lakan, men haha det gör jag, älskar bara mitt som jag fick av mamma och pappa i julklapp :)
Sen har jag och Ottilia suttit och kollat på lite skor och kläder på bland annat ginatricot.
I morgon så är det fredag.
Just nu så ligger vi i sängen och diskuterar mina ringar som  jag visserligen inte använder längre :( Bara för jag vägrade att visa Ottilia vad jag skrev i bloggen så skall hon nu gå ut och kolla men kommer icke publicera det när hon sitter där bara för att jävlas med henne :)
Mummfiie, det frästar mycket Ottilia försöker övertala mig att vi skall åka moppe i morogn, men ver inte riktigt det blir kallt och halt på kvällarna så kanske inte så naajs att åka 80 på vägen då, men vi får se men nu skall jag ropa hit ottilia så skall vi ligga och småprata lite :)
Puss


Skola /lunch

Jag förstår inte varför min statistik aldrig funkar! Den la av den 7 Mars och har fortfarande inte kommit tillbaka.
Sitter inne i det lilla rummet och har so nu igen men hittar inte svaren i varken boken eller på internet, och pär är inte här och jag vill absolut inte gå in i det andra klassrummet för då kommer det bara bli krig, eftersom dom sitter och gör något hör prov i nationella.
Grymt mycket skratt på rasten med Sandra och Filip :)
Sen blir det matsalen, hoppas det är god mat så att man kan få i sig lite så att man kan få energi.
Chickenbits och curry sås hade inte alls varit helt fel nej.
Berättade för mina lärare förut idag vad min engelskalärare hade sagt till mig i fredags och dom förstog mig till tusen eller Pär i alla fall Kattiriina vet väl inte ens hur många fingrar hon har på händerna, men same shit!!
Sen kommer Ottilia hit till skolan så skall vi cykla tillsammans hem till mig så skall jag boka tvätttid och sen skall vi bara chilla galet och sen så skall vi cykla till take away och betala Ottilias skuld eftersom hennes kort inte ville funka igår.
Pinsamt i morse när grannen åvanför mig kom ner samtidigt som jag så gick han ut ur porten och jag började sega genom att sätta på bra musik och han stog där och höll upp porten och ba kommer du eller, haha skit pinsamt ja ba nej jag skall ha min cykel så gå du :)
Men nu skall jag plocka ihop lite för jag tror att dom andra börjar bli klara,
Puss

Just chilling in the school ;)

Hejsan sitter i skolan nu, fick tyvärr inte i mig någon klok frukost och glömde mina pengar hemma så jag kan inte köpa någon macka här i skolan.
Somliga straffar gud med en gång, eller vad dom nu säger. Har so, och kunde inte hitta något klokt svar till mpna frågor så jag fick googla lite.
Jag fick tillbaka min reagge tröja igår som Mirre har lånat av mig och dom sa att den var nytvättad, men knappast när jag kommer till skolan så känner jag att någonting i min närvaro stinker äcklig sur svett och ja tro det eller ej men då var det min tröja och jag kan meddela att den var inte alls nytvättad!
Det kan jag bli lite irriterad på! Och speciellt när man lånar ut någons tröja som man själv har lånat.
Men orkar inte bry mig det visar bara vilka man inte vill låna ut kläder till och just nu så har jag typ inga alls så jag behöver alla mina kläder :)
I morgon så skall jag och Ottilia cykla till Ica maxi och sen ta en buss där ifrån till Alskog och sen så skall hon städa och jag skall väl sitta vid datorn och blogga som vanligt och sen så skall vi bara just chilling in the hood och sen måste vi ta en bra buss tillbaka på lördag för Mohammed måste fixa mitt ljudkort som jag har fått lånat av någon, vet inte alls vem men det spelar ingen roll.
Sen måste man bara komma ihåg allting som man lånar ut!
Jag vet att jag har en nätverkskabel hemma hos Dennis och en hemma hos Ottilia.
Ibland så känns det nästan som om mina vänner bara utnyttjar mig för mina saker, asså att jag kanske har överblivna nätverkskablar och sen får man aldrig tillbaka dom och så, det kan jag bli jävligt lack på. Men nu så skall jag försöka ta tillbaka alla mina saker som polare har av mig.
Idag skall jag nog försöka slänga in en tvätt tid och sen om jag orkar så skall jag nog försöka städa lite och så, så att det är fint när man åker till Ottilia och lika fint när man kommer hem på lördag då man skall se på Mellenium, haha gu va det är bra, Hanna <3 sin tv :D. Kollade på tv i morse och då sa dom att det var den 25 idag, det känns helt sjukt, snart är den här månaden slut, och hur bra känns inte det!?
Jag och mamma åker till Stockholm och sen fyller min kusin Sixten 15 år och då har jag sagt till pappa att jag vill att han skall ställa på Mumfiie så jag kan ut och brumma lite med den sötnosen :)
Nej nu skall jag fortsätta jobba so, eller ja jag slutar den här lektionen om 4 minuter så det känns inte som någon sötrre ide, men hoppas att denna dagen går fort i alla fall till lunchen, sen så kanske jag skall va med Ottilia, skall fråga henne om hon vill hitta på någonting med mig :) Men nu skall jag dra, puss

Somnar med leende på läpparna

Hallå och godmorgon,
Idag som sagt torsdag och i morgon fredag, dagarna går fort nu asså och sen nästa vecka är sista veckan i skolan och sen är det lov och jag åker till Stockholm, kan knappt bärga mig :)
Eftersom jag är så seg idag så blir det till att lägga på ett kol, min huvudvärk är borta, men lugna er det kommer nog komma tillbaka vid lunch.
Pratade med Emma igår så när jag skulle sova så somnade jag nog med ett leende på läpparna.
Hon kommer hem den 20 april och vi räknade ut att det är tre veckor och två dagar kvar tills dess, åh skynda skynda skynda,
Nej nu är klockan 35 och jag ligger fortfarande i morgonrocken. årdning och reda åengar på fredag.
Puss


Ursäkta för en dålig uppdatering!

Förlåt för en dålig uppdatering idag, jag har varit i basen hela tiden och kollat på film och åt ris och korvstroganoff och sen fortsatte jag och sara att kolla på film och sen blev det vofflor :) mums vad gott det var men nu är jag inte alls sugen på det. Har kollat på andra avenyn också, rätt bra idag faktiskt.
Men jag har så grymt jävla ont i huvudet, det är som när man brutut benet, det bara bränner och dunkar, funderar ibland på om jag har migrän!
Men nu måste jag sova bort den, Godnatt!

Älskar er mamma pappa och Emma!


Hooome :)

Hallå där!
Nu är jag hemma, ligger i sängen och kollar på tv, som vanligt :)
Det gick ganska bra den sista lektionen, då jag dock satt själv i klassrummet.
I morgon så är det nationella proven igen och det känns verkligen som att min engelska lärare skall få veta vad hon heter då. Fick höra av Marion att hon har fett med respekt för mig för man vet aldrig på vilket humör jag kan bli på efter jag får ett svar. Och det är ju dock sant, men är extra svidig på henne nu för hon har sagt som hon har. Var inne i basen förut om hämtade byrdosor, till alla mina små sötnosar som springer runt på bord och spis och golv och leker. Men vet inte alls om man bara skall ta ur dosan ur förpackningen eller om man skall göra något mer, men det märks väl om mina vänner inte kommer ut och leker med mig mer eller något :)
Idag skall jag troligtvis kanske få min tröja som mirre har lånat av mig, äntligen säger jag bara, sen kanske Ottilia skulle komma hit för hon skulle typ lämna cigg till Sara men vet inte, hon kanske skall vara med Mirre, som vanligt,
Nu skall jag ut och äta mellis, Puss

Lärare alltså!

Känner mig så jävla irriterad på alla mina lärare. Man får varken hjälp eller så och sen kommer engelskaläraren och tror att hon är någonting, nej henne kan jag dock meddela att jag fortfarande är sur på, för jag tycker inte att man säger så som hon sa.
Skit svårt att jobba med andra världskriget, det är ganska mycket man bör veta, men skall ändå fortsätta sen efter lunchen.
Men nu skall jag och Sandra gå till matsalen och pina i oss skit mat, men det får väl bli knäckemackor ändå.  Hörs sen när jag kommer hem igen.

Godmorgon mina darlings :)

Godmorgon bloggen, nu är jag hemma i min egna lägenhet, och funderar på hur det är med mina klockor egentligen, ja satte min klocka på halv 7 sen typ 10 minuter efter så ringer johans klocka som också är ställd på halv 7. konstigt. Vet inte om det kan bli en snabb uppdatering i skolan sen,  det beror på hur snälla lärarna är.
Annars, natten har varit lugn, as skönt, men det sköna va att ja va liksom inte trött när klockan ringde, eller visst klart man är trött och så men jag somnade inte om. Vilket kändes as skönt så jag skulle slippa försova mig hela tiden. Sen blev det dagens i morse, Johan ramlade ur sängen, haha tyckte det va skit kul men det tyckte inte han. Personalen kommer om 10 minuter så känner inte att jag har någon större lust att hoppa in i duschen nu, när man kan göra det när dom har gott igen, men nu skall jag äta frukost och plocka fram kläder som jag skall ha idag i skolan, puss

400 inlägg och jag säger godnatt

för det första så skall jag börja med att med detta inlägg så har jag sammanlagt skrivit 400 på mindre än ett år!
 haha.
 nu skall jag byta om och borsta tänderna och sen gå upp till Johan, så skall jag nog sova fast jag har lovat han massage så måste hålla det, men sen skall jag sova, hoppas verkligen att jag kommer upp i morogn för jag måste verkligen duscha!
Man orkar verkligen inte komma försent till skolan häller.
 men nu skall jag skynda mig så jag kan få bra sömn, puss och godnatt

Simpssons

nu gick tiden fort igen, haha ligger bara och slappar kan nästan tro att jag sover för tiden går så fort, och jag känner mig skittrött så vill egentligen bara sova!
Men nu börjar Simpssons igen så hörs sen igen

Dör jag så dör jag i min säng!!

Hallå!
 nu när jag har legat och degat en hel dag i min säng så känns det inte som om det finns någonting roligt att göra!
Johan kommer inte hemm före klockan nio.
Så det blir nog en hel dag i sängen, känner mig dålig efftersom jag inte varit ute och gott, men har inte riktigt varit väder för det och nu när jag har legat i sängen en hel dag så orkar jag inte ut och gå nu.
Får ligga och vänta på att klockan skall bli 18:00 för då blir det bra program på mtv :)
Funderar på om jag skall göra någon lätt mat ikväll, Kanske kräm och te och kanske någon macka :)
Sen får man inte glömma att trycka in ett varmt bad mellan tv tittandet :)

96!!!

Shit räknade just alla mina inlägg som jag har skrivit i  Mars och jag kom fram till 95 inlägg så alltså så blir detta 96 denna månaden, snacka om att leva för bloggandet, haha nej et var bara det som jag skulle meddela, haha lite tråkigt, för Johan svarar inte på mig på msn, får väl skicka sms eller någonting... kanske skall springa in i basen och se vad det är för folk där :)
Men nu skall jag kila, pussihaj!

Tidsfördriv :)

Ikväll så skall jag sova hemma hos Johan, och jag har lovat han att han skall få sig en massage men då skulle jag också ett gosedjur :)
Hoppas jag får en bara :)
Sen skall jag verkligen gå och lägga mig tidigt i kväll. Jag tror jag skall satsa på att ligga i sängen klockan nio, för jag och Johan brukar alltid ligga och prata och sen kanske man är piggare på morgonen, ja du man kan ju alltid hoppas, och sen så är det ju skola i morogn vilket betyder att jag kommer sitta själv hela dagen och jobba med so. Men så länge jag får sitta själv så kommer allting att funka.
Har jag jobbat bra och är effektiv så har jag gjort ut hela so boken på fredag, men det märker vi ju då.
haha Idag har det verkligen varit slappisdagen!
kan meddela att jag fortfarande ligger i sängen i bara underkläder :) Känns riktigt skönt det :)
Men undrar varför jag då i mina tidigare inlägg skriver att jag skall göra en massa saker om jag ändå bara bestämmer mig för att ligga i sängen och dega.
Men en sak jag jag inplanerat att jag skall göra senare idag.
Jag skall bada :) Det kommer bli grymt skönt.
Ibland så funderar jag på om jag kanske skulle göra en blogg tillsammans med Ottilia, men jag vet inte, ibland så känns det jävligt ansträngande att bara skriva i min egna.
Men jag har fått för mig någonting som gör  så att jag måste blogga hela tiden, eller i allafall om jag inte skulle skriva ett godnatt inlägg så får jag typ panik, men det kanske bara är bra för er som vill läsa min blogg.
Men nu skall jag snacka lite mer med Johan och sen skall jag fortsätta att kolla på tv :)
Puss


Just chilling in the hood

Funderar starkt på om jag skall ligga i sängen hela dagen, har lyckats ävligt bra hittills :)
Så tråkigt väder där ute, så då kan jag lika bra ligga och kolla på film hela dagen med persienen nerdgaren och täcket ända upp till hakan!
Skall försöka se om Voddler vill ta och funka, så kan man kolla på någon film där, har geekat de tre vännerna och jerry idag, haha s¨grymt sköna :)
Nu kommer en bild på min nya idol :) Timmy!







Mitt internet är fixat! :)

Hejsan igen!!
Nu har jag fixat mitt internet, jag tänkte avinstalera hela voddler men gjorde inte det utan det var en annan sak om voddler fast någonting om internet som jag tog bort och hela datan den blev som ny igen, allting gick lika fort igen som det gjorde i går, fast innan jag fixade voddler!
Vet inte alls vad jag skall göra eftersom det regnar så mycket, har faktiskt bara helat i sängen hela dagen och jag har tänkt att det kan man faktiskt göra bara man inte somnar om så man inte kan sova sen ikväll.
Men skall nog ut i köket och koka makaroner snart, så skall ja äta det och sen baconsåsen, mums.
Ottilia tjatar på mig att jag skall följa med henne ner på stan och fönstershoppa medans hon skall shoppa loss, men jag orkar inte och speciellt så orkar jag inte cykla ner till stan när det regnar så här mycket, då kan jag hällre ligga kvar i sängen och just chilling in the hood.
Jag var inne på Ginatricot´s hemsida och spanade in att min tunika har kommit tillbaka i alla storlekar nu så det här börjar bli väldigt naajs!
Hoppas att jag hittar massa snygga kläder och skor! Och sen skall jag låna Ottilias digitalkamera så skall jag och mamma fota lite och så skall vi kanske på kosmonova eller hur det nu stavas. Det kommer bli kul,
Känner mig lite orolig för mötet som mamma skall på på fredag, dom kommer säkert bara säga alla negativa saker för att jag skall bli nertryckt, och sen hoppas jag verkligen att mamma försvarar mig också.
Jag skall ju dock inte vara med på mötet, men mamma sa att hon skulle ringa mig när det var klart så skulle hon berätta vad dom har sagt och kanske kommit fram till :)
Men nu skall jag gå och koka makaroner, puss

Knas med internet :O

Hallå!
I natt så gjorde jag bort mig, jag som ville se The Osbourns, men jag missade det för att Johan kom och sen hade jag ingen koll på klockan. Så jag skulle hålla mig vaken tills tio i 12 för att jag skulle se reprisen men jag vaknade halv tre på natten och fick panik och trodde att jag hade missat det och det kan man lugnt säga!
Jävla skit rent ut sagt!
Så får ta och kolla på det ikväll, just nu så ligger jag i sängen och kollar på barnprogram, härligt det :)
Fan lägntar till kvällen för då kan man bara gå och mysa hela tiden.
Jag vet inte om jag kan blogga så mycket nu på ett tag för mitt internet är så grymt segt plus att ibland när man skall logga in på till exempel blogg.se så laggar allting sönder, skall stänga av internet inatt och se om det kanske blir bättre i morogn, men frågan är vad man skall göra idag, jag är ledig och Ottilia vill att jag skall ner på stan med henne men jag vill inte stödja stadsbussen så då blir det till att cykla och det regnar faktiskt så känner mig inte alls så speciellt pigg på det, jag tror faktiskt att jag skall städa idag, det kan nog behövas, damsuga upp en massa myror som inbarderar min lägenhet.
Jag har fetaste magknipen som kom precis nu, men som kommer tillbaka i vågor.Drygt.
Asså ibland så funderar jag på om jag skall ta bort Emmas säng från mitt rum, och kanske ställa in den i förrådet, känns som om jag skulle få en mycket bättre moblering, eftersom jag bara använder Emmas säng till typ ett nattugtbord. och ibland när jag skall kolla på tv så brukkar ja ligga med huvuet i den sängen. Asså man kanske kan kolla med pappa om han är hemma idag så kan han kanske fixa min persien eftersom det knappast går så speciellt fort på det här boendet, jag flyttade in den 10 December och idag så är det den 23 Mars alltså det har snart gott 5 månader, det är helt sjukt och igår så sa Lasse att han skulle komma in och kolla på min hylla, men han ko  aldrig även fast Vonna hade skrivit upp det på en lapp också. Det är sjukt. Känner verkligen att jag måste köpa nya tjocktröjor! Varje gång jag är i skolan så har jag alltid min nike tröja på mig, visserligen så blir den inte så speciellt skitig på tre dagar men ändå det känns pinsamt, måste kolla sen i garderoben vad jag kan behöva och vad som behövs kastas, så jag vet vad jag skall kolla på när jag åker till stockholm.
Ligger och smsar lite med älskade Ottilia :)
Nej nu skall jag kolla lite på tv, hörs kanske mer sen om mitt internett vill leva upp till mina krav!
Puss

Grymt ont i huvudet!

Hejsan hoppsan!
Det har inte varit mycket skrivande för mig idag och detta kan bero på att jag har haft praktik och sen kom Ottilia hit, vi lagade makaroner och baconsås, det var ritkigt gott, sen kom johan in förbi mig för en liten stund sen så låg vi i sängen och kollade på lite tv och sen drack vi en kopp te och bara snackade lite.
När jag kom hem från praktiken så hade jag fått ett super gulligt mail av Voddler som bjöd in mig, så har fixat med det idag inte för det riktigt har gott som jag vill, men jag tror det skall funka snart, jag har världens fetaste huvudvärk, så jag tror minsan att jag skall borsta tänderna och sen bädda i ordning sängen och sen sova, är som sagt ledig i morgon också. gu va skönt, känner att jag behöver det just nu, i alla fall på grund av min huvudvärk och min värk i mina hälar. men men  puss och godnatt

Hemma på lunch

Hallå första praktikdagen idag, rätt kul tycker jag faktiskt, men som sagt skönare att vara ledig i morogn.
Börjar få ont i huvudet.
skit trevliga arbetskamrater.
Äckligt ibland för det stinker bajs i korridorerna.
Fick börja dagen med att gå en mil typ, nej men fyfan va jobbigt de va, mina jeans skavade och ja svettades som fan! Och sen va de en tant som blev nervös typ för ja va med så ba ni kan gå båda två och då är det inte så som att man vill tränga sig på. Nej man får vara bestämmd, visserligen så har jag skit ont i fötterna men det får gå, funderar på att byta skor snart, jag slutar halv 4 typ, jätte skönt!
Sitter och kollar på någon jävla rapattac som pappa skickade till mig dom sjunger om att en kille dricker sjukt mycket mjölk och han menar att det är jag :D
haha han är för go han, men nu skall ja fundera på att byta byxor och sen chilling in the hood och sen cykla iväg till jobbet igen!


Godnatt

Nu sitter jag med tandborsten här i munnen, och är redo för sängen,
Känner mig trött och hoppas verkligen att jag kan somna fort nu
Mer av mig för ni i morogn, puss opch godnatt

Mamma och pappa<3

Min mamma och pappa är dom bästa som finns!



mongo katter!

Pratade i telefon emd Ottilia så tänkte jag att jag skulle ut och knalla lite i kvarteret men kom inte längre än en port bort så stod det två katter och typ mowade på varandra asså precis som i youtube klipp, haha fyfan ja va och Ottilia skrattade!
 Just nu så sitter jag och lyssnar på 50 tals musik och just chilling in the hood!
Skall gå och lägga mig snart, känner mig trött!
Jobbigt att Johan Falk börjar klockan nio då och Hanna som är så jävla tv beroende!
Det är bara att sluta ögonen det!
I morgon så hoppas ja verkligen att jag kommer upp i god tid eftersom jag skall duscha också!
Sen måste jag hitta bra kläder som jag kan ha i morgon eftersom dom inte har sagt någontign om vad jag skall ha och sen har dom inte ens sagt när jag slutar, men det märker vi i morgon, jag kommer säkert vara skit trött också eftersom jag har varit van nu med att jag har bara varit hemma måndag och tisdag.
Sen är jag ju ledig på tisdag också, jag har plut dag, så då blir det just chilling in the hood igen :) mysigt och skönt det!
Då skall jag vara med Ottilia, hoppas att det blir fint väder då så man kan ut och gå!
Vet inte riktigt vad man mer kan skriva, kanske inget mer, men det kommer komma ett godnattinlägg kan jag meddela :)

Tröttast!

Hallå!
Nu sitter jag hemma i min lägenhet igen!
Är skit mätt!
har ätit chickenbits ris och bearnessås. mumms.
Sen har jag planerat och varit och handlat med Vonna, det funkade väl, men blev helt slut efter maten, funderar på om jag skall lägga mig i sängen och sappa lite på tvn.
Döds trött plus att jag skall upp sjukt tidigt!
Körde till roma förut idag med mamma och pappa. själv tyckte jag att det gick skit bra!
Snön är verkligen på väg bort nu vilket känns jätte skönt!
Nej mer av mig hör ni senare om jag inte har somnat
Puss


Övningskörning i stan.

Hejsan!
Igår så blev det en natt på hotellsängen, nej inte seriöst utan mamma och pappas, den va as skön! Måste man göra om. Men snart så bär det ju av till dom riktiga hotellsängarna! Vaknade runt halv tio, drygt sen hade pappa varit och handlat färska frallor så det var mumsigt! Sen drog jag och pappa ut och övningskörde i stan, det gick väl ganska bra tyckte jag, nu har jag börjat mata in växlarna.
Sen skall jag mamma och pappa till roma, dom skall typ fika på någon motorcykel sak, så jag glider mest bara med i kurvorna.
Skall väl snart ner och äta för mamma verkade vilja det, men jag har väl mest suttit här uppe och haft damp på min dator för att allting var hundra gånger större än vanligt. Men nu är den bra igen, men nu skall jag ner och äta och så, hörs av mer sen, Puss


Godnatt

Hejsan!
Har inte blivit en sån bra uppdatering nu när jag har varit hemma men har nog haft annat att göra, men har ändå inte gjort så mycket.
Va inne hos Malte och Sixten och mysade lite med Burre och sen lämnade jag görer mitt USB-minne till Jessica och Håkan och pappa fick nya harley strumpor :)
Sen in till mamma igen och kolla lite på körslaget och sen Mellenium, får se andra delen av män som hatar kvinnor nästa helg. Drygt men men.
Just nu så sitter jag och mamma och kollar på tv. Men mamma skall sova nu så då måste jag också göra det.
Asså de e något jävla reetard som la till mig som kompis på facebook sen skrev han tusen gånger att han ville att jag skulle smsa han och sen gav han ut sitt nummer och nu har de jävla säret tagit min msn från Facebook antagligen och skriver typ precis som om de va ja som addade han och sen ena stunden så tror han att ja är hans bästa kompis. Helt sjukt, nej nu skall ja blocka idioten och sen skall jag  borsta t'nderna och sen sova. Godnatt


 


Charlotte

Okej Charlotte ber om ursäkt för att jag kanske överreagerade extremt mycket på msn,
men blev lite irrietrad och besviken, men va redan lite svidig från innan, men just när du skriver att jag är "såklart tråkig som vanligt" då blir jag besviken, för jag tycker att du borde förstå dig in i min sitvation då.
Men lägger inte ner någon större energi på det.


Till något helt annat, ikväll så är det bra tv, och det gillar Hanna de :)


Irriterande!

Så nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och kollar på winx club, haha tyvärr så hittade jag inget bättre, men det är bara för svampbob kommer snart!
Blir så irriterad när mina polare håller på och säger att jag skall med på fest men bara för jag säger nej så är jag tråkig. Okej fine, då är jag väl tråkig? Låt mig vara det då! Du som också dock vet att jag inte vill med på festen och varför borde också respektera det. Jag orkar inte dra igång ett bråk, men jag har verkligen ingen energi att gå på fest.
Jag var ute och gick med mamma förut idag.
Men fick jätte ont i fötterna så då började väl jag och mamma svida lite på varandra men vi fortsatte att gå.
Så som sagt nu så sitter jag hemma och bara tar det lugnt, tänkte att jag skall kolla lite facebook och så sen blir det väl mat snart eftersom pappa skall iväg och jobba sen ikväll. Just nu så sitter dom och kollar på skidor, riktigt tråkigt!





Från gråbo

Hallå!
Juat nu så sitter jag hemma i min lägenhet och mamma är inne och snackar med Mohammed, om vad det vet jag inte men jag är jävligt nyfiken kan jag dock meddela!
Jag och mamma har varit runt och handlat garderobsblommor och fixat det och satt upp nya gardiner, tycker själv att det blev jävligt bra, sen skall vi typ plocka fimpar! Fyfan va äckligt, i princip så hatar jag mina grannar som gör så mot mig! kan ju dock säga att det inte är en fimp utan kanske årsförbrukning! nej kanske inte det men det är grymt mycket och dom syns ju bara mer och mer nu när snön går bort, skall lägga upp en bild hur det ser ut nu så skall ni få se. Just nu så sitter jag bara och tänker på hur mycket skit personalen snackar om mig så mamma skall bli sur på mig så jag skulle inte förvåna mig om det blir ett bråk idag och då klarar vi inte av att vara under samma tak vilket betyder att jag snabbt som fan måste hem till lägenheten! Visserligen så skall jag ju inte tänka så men dom har kanske snackat i 30 minuter och dom har liksom ingenting att snacka om i princip, jag har allt jag behöver där och pengar och så och jag haf inte gjort något dumt!
men nu är mamma tillbaka och de va bara mina pengar som va slut men jag måste dra nu för nu skall vi hem till mamma och pappa puss hanna



Godnatt alla /STJÄRNGATAN

Hejsan!
Sitter hemma i sängen hos mamma och pappa, och dricker iskallt vatten mumsigt va gott men inte bra eftersom jag sover högst upp och skall jag då ta mig ner mitt i natten så vill jag lova att hela huset kommer att vakna, kanske en fördel med att bo på gråbo!
Jag mamma och pappa har kastat pil ikväll och kollat på solsidan men sen kunde vi inte komma på något mer som vi skulle göra så det blev sängen för våran del jag var grymt trött redan innan maten!
Sen satt jag och mamma och skrattade som bara den, det kallar jag verkligen för Hanna är övertrött!
Aj hu va kul det va!
I morgon ås kanske jag och mamma skall hem till mig på Gråbo och byta gardiner och sen va det någonting mer, jo juste hon skulle göra rent min fläkt för jag kände inte riktigt att jag lyckades med det, och fast hon sa att jag inte skulle använda diskmedel så fick jag damp på skiten för fettet gick aldrig bort, men tror ni att det gick bort även om jag hade diskmedel eller?
Sen kanske jag och mamma skall kolla på en lampa som jag kan ha i köket och sen skall vi planera matlistor, hu va jobbigt detta kommer betyda att jag kommer få stå mer än i 15 minuter för att få mat på bordet som kanske tar tre minuter att äta, hu nej litet är inte rättvist.
Sen har vi också kommit fram till en annan sak idag, att på min grav så skall alla lägga fram 1½ liters mjölk!
haha göttans de!
Nej nu skall jag sova innan det blir för varmt i rummet! Puss och godnatt


Mini pjupju

Hallå!
Nu har jag Malte och Albin kastat pil, det gick inte så bra för mig. Albin hade mest tur, plus att han fuskade och fick damp.
Var inne hos Malte och dom och hälsade på Burre och Mini pjupju!
Dom är så söta dom! har kommit på att Burre är min man! haha gu va ja vill ha han, eller speciellt när han var liten, då var han så söt :)
Jag och mamma skall börja med maten snart, det blir Tacos, mums det, Sen blir det väl att chilla galet i soffan eller någonting, ingen aning, men nu skall jag fortsätta att kolla på tv, puss




Stjärngatan

Hemma hos mamma och pappa nu. Vi va och handlade på ica maxi, haha mamma tappade bort mig så frågade hon personalen där om dom sett hennes dotter då sa dom bara nej men vi kan ropa upp henne i informationen då sa mamma bara haha du hon är 18. haha Dagens ja tror jag skall köra den med mamma när jag är på båten med henne! haha det kommer bli skit kul!
Men mamma sa att jag absolut inte fick göra det. Jag och mamma har haft allvarligt skolsnack, vissreligen så blev ja bara lriirteraqd men mamma blev också irriterad på vad lärarna hade sagt till mig!
Just nu så sitter jag och kllar på wings haha döds kul, Not!
Men nu skall jag in till Malte, Sixten och Albin skall se om man kan hitta på något roligt med dom, sen skall man hälsa på mini pjupju och Burre :)

Hemma en kort stund

Hejsan bloggen!
Nu är jag hemma har landat och så men känner mig ändå fett stressad, jag har packat och tagit mig ett mellanmål och sitter just nu och snackar med Mappe om dator högtalare och om datorer, känns inte riktigt som om vi kommer fram till något klokt :P
Hoppas det blir en musikkväll ikväll hemma hos mamma och pappa så där med lp skivor och skit!
Det är mysigt det, och förra helgen så gjorde vi det och sen kollade vi på massa kort, det va jätte mysigt bara så tråkigt sen när alla korten tog slut :( Jag funderar på om jag skall springa införbi basen och sen packa ihop det sista och sen ta mig en dusch! Det kanske hade varit något det,
Jo det låter skjit bra, hör av mig när jag kommer hem till mamma och pappa!
Puss

Skolan igen

Hejsan!
 Sitter nu i skolan, har lite agg på deras äckliga internet!
 Har pluggat fett med so idag känner mig själv jävligt nöjd, just nu så sitter jag Hampus Anton och Pär här inne och yrar. Pär fattar inte att jag är mycket bättre än han på datorer, och därför så blir han helt knäckt!
Om 5 minuter så är det lunch, då skall jag och Sandra ta en road trip till matsalen haha. Tror det blir någonting med falukorv, men det slinkar väl ner i magen om man e riktigt hungrig.
Just nu så är det sudd kriv, jävla Anton! haha!
Vet inte riktigt vad jag skall skriva nu, snart skall jag gå på lunch och samla energi så att jag kan orka skriva om Andra världskriget!
Skall dra nu puss


Godmorogn alla!

Godmorgon bloggen!
Nu är jag vaken och klockan är kvart över 7 eller ja jag gick väl upp vid nio minuter över, helt död, känns verkligen skönt att det är helg nu!
Personalen trodde väl att jag drev med dom när jag sa att jag skulle skriva bort ringklockan men icke! Den ligger på bordet i hallen! haha Hanna är alltid full med en massa fiffels.
Jag känner att jag har ont i halsen speciellt på morgonen men sen känner man av det lite på dagarna!
Nej nu har jag laddat med en god frukost men vissreligen framför datorn som kanske inte är så bra, men då får nin i alla fall höra av mig :)
Skall ju hem till mamma och pappa i helgen vilket kommer betyda att jag inte tror att jag kommer uppdatera lika mycket som jag gör nu, men jag får se hur det blir, nu skall jag kolla lite bloggar, puss



Godnatt bloggen & alla andra!

Hej hej bloggen!
Nu ligger jag i sängen, har fått i mig min dagliga dos av vanilj te och har borstat gaddarna, men det är så jävla varmt i mitt rum så jag var tvungen att öppna ventelationsluckan så man kan få in lite frisk luft, nu har jag ställt klockan på kvart i 7 och jag hoppas fan att jag är uppe då! Personalen skall komma in och kolla till om ja är uppe ur sängen vid halv 8. Känns som om jag verkligen behöver det och nu när jag är så satans trött också!
Nej men jag tror jag kommer komma upp i morgon, men de har jag väl sagt varje dag! Och nu är klockan 22:00 så det betyder att jag skall slänga ifrån mig datorn och lägga mig ner och hitta en as bra tv kanal och bara relax! Sluta ögonen och få min skönhetssömn! Det låter gott de. Mamma kommer kvart över två i morgon, då blir det semester igen! Hanna skall bestämma mat, någon som har något förslag till lilla Häänsiie??
Godnatt bloggen


Tv = Love no matter what!

Fullspäckat tv tittande ikväll, har pendlat mellan Sveriges värsta bilförare och sen The Osbourns, och nu kollar jag typ på främmande fågel, den är inte så bra, men fan måste se nästa avsnitt av The Osbourn, jävla skit att det bara håller på i 30 minuter, knappt det eftersom det skall vara reklam också!
Haha asså fyfan va man skrattar när folk snackar riktig jävla gotlänska eller snackar gotlänska, horruue beeijrit, haha helt sjukt, nej nu skall jag dricka te

Charlotte lite smått mobbad?

ligger i sängen och snackar med Charlotte!
Haha skrattar grymt mycket åt henne för hon försöker sjunga med en låt men hon hinner inte med!
cyklade till konsum fram och tillbaka på bara 8 minuter! haha Hanna e bäst! Men nu skall jag kolla på tv,


Irriterande skit!

Jag har köpt en pung till dator!
Min stationära vill inte ut på internet vilket är fett störande för min bärbara låg inne i sovrummet, och den stationära är mycket skönare att blogga på! Vilket problem jag har!
Nu känns det som om jag är på banan igen, har legat i sängen och degat i kanske en timme men det va så kallt så jag kunde inte somna!
Tänkte kanske va med Anna ikväll men vi båda är så sjukt trötta så ingen orkade väl i princip!
I kväll så krockar mina tv program som vanligt!
Det är The Osbourns 20:40 och sveriges värsta bilförare 20:00.
Jag får väl göra som jag alltid gör:P Får väl pendla när det är reklam och så!
Vill bara att det skall bli kväll, tror att jag skall gå och lägga mig riktigt tidigt ikväll så jag kommer upp och verkligen är i tid, och sen är ju nationella proven i morgon och jag vet fortfarande inte om jag pallar ha det eller inte. Visserligen så skulle nog dom flesta bli glad om jag gjorde det, men vet inte riktigt vad jag själv säger om den saken. Det känns rätt så jobbigt och det är fan inte roligt om man får veta om man skulle fått ig på den skiten, klart man känner att man blir nertryckt då eftersom man tycker att man gör bra ifrån sig men det är ju blandade uppgifter från G-MVG så det är ganska svår, men ingen aning, jag skall gå och dricka en kopp te och sen börja med maten och sen skall jag nog kolla på en film! Puss Hanna

Hemma

Hejsan!
 kom precis hem!
Det gick ganska bra på so:n ändå, bättre än vad jag hade trott eftersom Marion kom in och skulle jobba i samma klassrum och hon och jag brukar alltid sitta och snacka.
Sen fick jag damp för klassrummet breve spelade skit hög musik så det bara dånade in i mitt och Marions, men tillsist så sa per till dom och då var det som om det vore en pinsam tystnad! haha grymt roligt.
Sen gick jag och Sandra och snackade lite på vägen hem, rätt naajs ja!
Och nu skall jag äta mellis och sen kolla på Beck och kartellen, visserligen så är den gammal! Den kom ut 2001. Känns som om jag just nu är inne på lite kriminalare. Dom är ju bra, men vet inte alls vad man kan se för filmer! Någon som har någotr förslag?
Nej nu skall jag fixa mellanmålet och sen se film, men vi hörs av senare, Puss

Skolan!

Hejsan!
Sitter nu i skolan, och just nu så har vi lunchrast, har jobbat rätt så bra på den första lektionen om jag får säga det själv, förutom att jag var så grymt seg i morse!
Tänkte först inte gå till skolan för jag har fått skavsår på insidan av låren eftersom jag och Anna var ute och gick igår, haha jag gick till och med bort mitt skavsårsplåster!
Sen lektionen innan lunch så kom Anton in hit så vi satt väl mest och snackade så hjälpte jag han lite med matten, men jag insåg att jag kanske inte var så bra på det, kanske måste börja plugga upp matten igen för att jag skall komma ihåg.
Resten av klassen har nationella porven från 2008, vilket jag slipper att göra, men jag funderar på om jag skall göra det riktiga nationella proven i engelska i morgon men inte riktigt säker än, jag får väl sova på den saken!
Som sagt just nu så sitter jag inne i ett annat rum som jag brukar jobba i med Sandra, hon sitter väl mest och ögglar på telefonen medans jag blir irriterad för folk tror att jag evt allt.
Fast just nu så känner jag att jag har börjat tröttna på telefonen om jag skall vara helt ärlig, känns om om jag knappt använder den, typ mest som mp3 och som väckarklocka!
Skolmaten idag var typ kycklinggryta och ris, det va inte så himla gott eftersom dom typ kokar allting i paprika, vilket jag inte tycker om!
Nu är det bara en lektion kvar sen så slutar jag för dagen, gu va skönt!
Vet inre riktigt vad jag skall göra när jag kommer hem bara, tror jag skall se om jag hittar någon bra film och bara chilla galet och sen kanske vid tre tiden så skall jag nog ut och gå!
Känns som om man har börjat komma in i någon slags vana när det gäller det!
Och sen i morgon så är det fredag och vad jag längtar till den dagen asså, då skall jag hem till mamma och pappa och bara ta det lugnt, visserligen så jobbar pappa ganska mycket denna helgen, men jag och mamma skall nog överleva ändå. Men nu skall jag kolla lite Facebook och sen börjar väl lektionen igen. Hoppas jag får mycket gjort den här lektionen så jag äntligen kan bli av med den här so boken. Skall börja på det första världskrigen om någon verkligen var speciellt intresserad av det, nej nu skall jag sluta blogga, hörs senare, Puss Hanna

Godmorogn

Godmorgon bloggen!
Vaknade nu klockan 8, eller ja rättare sagt jag snoozade tills nu fy va dåligt av mig, tror nästan jag skall ställa klockan på 6 i morogn så jag kan ligga och dra mig i en timme!
Nej ingen aning, jag skall lägga mig mycket tidigare ikväll, kände att det blev lite för sent för mig!
Men nu skall jag äta frukost sen cykla ner till skolan! Har so hela dagen förutom en lektion, vilket innebär att då har Hanna engelska, suckar och stön, grymt tråkigt och det betyder att jag måste vara innom samma rum som Kattriina! fyfan!

Godnatt

Hallå!
Nu ligger jag i sängen med färdigborstade taggad, efter min dagliga dos med te :)
Ligger och kollar på Pranked rätt roligt faktiskt. Skall man sammanfatta min dag, den har varit jävligt bra tror jag. Jag har mest varit hemma och bara tagit det lugnt! Va ute och gick i en och en halv timme, riktigt duktig var jag, men sen bjöd boendet på en smaskig paj och vaniljsås så det blir väl att ut och gå i två timmar i morgon! Nej det orkar jag inte! Max en halvtimme i morgon, har börjat fått skavsår, plus att mina jeans har skavat på insidan av mina lår, så jo det känns!!!
Nej nu kan jag inte ligga här och blogga måste lägga huvudet på kudden och sluta ögonen!
Kanske skriver i morgon om jag inte försover mig, skall trotts allt försöka gå upp klockan 07:00.
Hoppas att min telefon ringer nu bara även om jag har stängt av den!
 Det borde den ju göra. Fan om man har 65% batteri och man vet att det kommer ta slut under natten och om man inte orkar ladda så är det klart att man stänger av telefonen och som också innebär en lugn och skön nattsömn!
Puss och godnatt! Hanna

Tv = kärlek

Hej!
Så nu har jag kollat klart på The Osbourns och Andra avenyn, Längtar tills nästa vecka då man får se hur mycket dom gör bort sig!
Asså jag tror jag skall jobba på en resebyrå ibland! För då kan man skicka tillbaka allt jävla helvete där dom en gång kom ifrån!
Här åvanför mig så kan man ju tro att det är jordbävning, eftersom dom har något friskis och svettis pass typ.
Ganska jobbigt!
Skall ut i köket och ta en macka nu!


dag 4

hejsan!
jag var ute och gick i en och en halv timme med Anna, det var riktigt skönt vill jag medge!
Sen snackade jag med pappa i kanske tio minuter. Alltid lika roligt att prata med han!
Sen va det bara att ställa sig och diska även om ja lovade mig själv att jag skulle diska med en gång efter maten men prominixen kom i mellan men vad gör det? nu är det mesta avklarat!
Kom precis ut ur duschen gu va skönt det var och om 30 minuter så börjar The Osbourns och det måste man ju se, men nu skall jag in i basen och fika, kommer sen :)

Utkast: Mars 17, 2010

Hejsan!
Nu sitter jag hemma, visserligen så slutade jag för ett bra tag sen, slutade kvart övet ett!
Men kände inte att jag hade så speciellt mycket att skriva om då eller ja rättare sagt jag hade ingen ork!
när jag kom hem så va ja så jävla sugen på makaroner och köttbullar så de va bara att dra igång med det!
Sen kollade jag på den nya wallanderfilmen,  den va rätt bra faktiskt :)
Sen skall Anna komma hit, hon skall ha något utvecklingssamtal nu vid halv fem men sen skulle hon höra av sig, jag och ottilia sitter vid var sin dator och har akuta problem! Vi vet inte alls vad vi skall laga för mat men jag tror att vi båda har kommit fram till att vi skall ha någonting med bacon:P haha det får vi se ikväll vad det blir :)
Puss / Hanna

Miss the night :(

Åh, vill att det skall bli kväll, då kan man gå runt och bara mysa och sen är det en massa bra på tv:n!
Just nu så sitter jag och cammar med Ottilia på msn!
haha mitt ljudkort är trasigt i min stationära så ja har kopplat in högtalarna i min bärbara dator, lite jobbigt att man använder den stationära datorn nu och använder den här bärbara som något jävla mixerbord ^^
I morgon är det Torsdag och sen är det Fredag! Skönt säger jag bara sen är det bara sex dagar kvar till det är lov. Gu va skönt det kommer bli!
Bjuder på denna bilden och kan också medge att den är nyligen tagen!

Skolan!

Skolan nu. Har inte fått så mycket gjort idag, känner inte riktigt att jag har alla hästarna i stallet, men det blir väl så när det är första dagen i skolan!
Nu har vi räknat ut att det är nio skoldagar kvar i skolan, jaa, fyfan va skönt!
Sen är det Stockholm som gäller!
Men nu skall jag in på min so lektion. Vilket innebär att ni hör av mig senare. Puss Hanna

Godmorgon :)

Hejsan sitter här med världens jävla morgonfrilla och skall snart fixa mig, jag vet klockan är jävligt mycket men jag får väl bara sköta mig nu!
mumma till min älskvärlda frukost, nu saknas det bara en kopp te, men det skall jag ändra på nu.
Som sagt vet inte riktigt vad som händer idag, det märks men vi hörs mer efter skolan, puss

Sleep!

En svintrött Hanna på ingång i sängen nu!
Känns som om ja knappt kan hålla ögonen öppna, Skall upp och sova hemma vid Johan, hu, hur skall detta sluta, den pojken som gillar att snacka och Hanna som bara vill döda och sen sova, haha!
Nej men det skall nog gå bra har inte träffat han på länge känns det som, så det kommer nog bli kul, men nu skall jag stänga av datort och sen ta med mina kära kuddar och sen knalla, men vi hörs i morgon, Puss och godnatt Hanna

badat klart :)

Hejsan, nu är jag tillbaka efter ett vaarmt och skönt bad!
Jag har fixat min frukost till i morgon.
Sitter just nu och zappar runt på tv:n men kan inte se att jag hittar något bra program ikväll :(
Känner mig lite småhungrig så jag skall nog gå ut i köket och se om det finns något gott som man kan äta :)
Hoppas verkligen att jag kan somna ikväll! Så jag inte bara ligger och vänder mig!
Asså jag vet inte men just nu så har jag fått för mig att jag älskar kvällar, dom är så mysiga :)
Mamma ringde mig förut och sa att Gotlandsbåten skall gå som vanligt, alltså betyder det att jag och mamma kommer komma iväg till Stockholm som vanligt!
Måste bara snacka med Serafia om den där skoaffären!
Just nu så kollar Hanna på The Ossbourns! jävligt bra :)
Hörs sen! Puss

Varmt bad!

Hejsan, har snackat med Anna nu ett tag och i morgon så skall vi ses så skall vi ut och gå lite, kommer bli skit kul :)
Känner mig skit sliten så undrar verkligen hur jag skall orka upp till skolan i mrgon!
Skulle egentligen fixa Jossans blogg idag men asså tyvärr, jag är helt slut! visserligen så gör jag ju ingenitng om dagarna men jag försuker trötta ut mig genom att ut och gå!
Men nu skall jag hoppa i ett varmt bad så vi hörs sen! puss

dag tre

hallå där, tillbnaka i stugan!
Nu har jag varit ute och gått, det gick faktiskt väldigt bra även om jag hade skavsår, kände inte ens av det, vilket är mycket bra!
Sen gick jag med en gång till tvättstugan och hämtade min tvätt och sen hem och vika in den i garderoberna, Känner mig så duktig idag :)Och i morgon så skall man försöka att ta sig i tid till skolan, asså ibland funderar jag på om man skall gå upp tidigare för att fixa sig men och andra sidan vem fan skall jag göra mig fin för i skolan egentligen:P?
Jag trivs bäst i slappis kläder morgonfrilla och osminkad :)
Nej nu skall jag se på Full frys och just chilling in the hood :)

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Äntligen fick jag besked om att jag har fått en ny praktik, jag skall börja på måndag klockan 07:00 på Gråbo service hus, ingen aning om vart jag skall gå in men han sa att han skulle möta mig vid någon ingång, aj hu vad jobbigt att jag skall börja klockan 7, då hoppas jag fan inte att jag skall gå så länge!
Men jag tror inte att det är så speciellt krävande, men det skall bli kul att få en syn om vad dom gör inom omvårdnad:)
Så i morgon blir det skolan och sen skall man gå till syon och vara mallig över att man har fixat en praktikplats helt själv och att ja är mycket bättre än han :)
Skall ut och gå med Ottilia sen också, kan bli kul... och skönt som fan om mina fötter vill det! Jag har ingen aning men har fått grymt ont i stor tån! haha hoppas jag kan gå ändå!
Men nu skall jag få i mig någonting i magen och sen knalla bort till tvättstugan,

Färdig

hejsan, sitter nu i min nystädade lägenhet, gjorde det riktigt bra må jag säga!
skulle fixa den där fläkten som sitter där vid spisen, fyfan va de var äckligt, Det gick ionte riktigt som jag ville, men nu är det lite bättre där under i alla fall!
väntar på att klockan skall bli 13:00 för då skall jag till tvättstugan och sen kasta in allting i maskiner och sen funderar jag fakitskt på om jag skall ut och gå?
Har inte satt på¨mig ett par riktiga skor än, men det kommer väl, det märks om jag kan ut och gå eller inte :)
Sen skulle jag ringa den där Lena som var ansvarig för praktiken som jag har sökt och hon svarade faktiskt idag och sen skulle dom snacka med någon om mig och sen skulle dom ringa tillbaka så skall jag få veta om jag får praktik eller inte.
Men nu skall jag gå och torka av bordet och sen in med alla mattor och hänga in lite kläder och sen bara chilla galet!
Jag har fått en ny låt på huvudet som jag inte kan sluta lyssna på!

The knife - heartbeats
Grymt skön låt! men nu skall jag stuttsa vidare puss

Godmorgon.

Godmorgon darlings,
Just nu så ligger jag i sängen och kollar på tv, mysigt det, Idag är det inget fint väder vilket känns tråkigt.
Plus att igad så måste jag ringa till den där nya praktiken och sen måste jag städa och boka tvätt tid sen kanske ut och gå, sen måste jag plugga in mig mer blogg kunskap, detta funkar inte, men känner mig ändå så pass nöjd med denna bloggen men det känns lite tråkigt att jag och Charlotte har likadan, men om man inte orkar fixa om en så orkar man inte. Idag skall jag tydligen fixa Jossans också. Eller idag och idag, det är mer mot kvällen, och jag hoppas verkligen att jag har energi till det då! Jag är så jävla trött hela tiden men när jag lägger mig i sängen så ligger jag bara och snurrar, nej jag får göra något som tröttar ut mig helt enkelt!
Nu skall jag kolla lite Facebook och sen skall jag upp och äta frukost :)

Ajdi

Okej okej det blir ett till godnatt inlägg!
Ligger i sängen och funderar på om jag har cancer eftersom jag häller som fan, haha.
Har googlat lite på allt möjligt och kom fram till att det skall komma ut en till shrek film, vilket innebär att Hanna måste se den! haha, vill inte att dom filmerna skall ta slut, dom är bara för bra!
I morgon är det en mamma dag på sätt och vis, jag måste tvätta och städa men sen kommer Hanna dagen fram, jag skall ut och gå om det funkar för mina skavsår och sen skall jag ta mig ett varmt bad med hårinpackning och ansiktsmasker och peeling och sen skall jag smörja in mig med en god kräm!
Det ser jag fram i mot, kanske inte tvätta och städa men ut och gå, det skall jag faktiskt erkänna! jag tror jag skulle kunna göra det nu också, men har tyvärr ingen ork till det, plus att Jossan vill att jag skall fixa om hennes blogg, jag får faktiskt se om jag hinner med det med tanke på att jag har en del att göra. och hoppas att det är fint väder i morgon också. Det måste jag kolla på nätet. Just nu så ligger jag och kollar på spårlöst, kanske inte så roligt, men asså det finns absolut ingenting att kolla på när man skall gå och lägga sig!
Nu är det något distater date på MTV Det får väl funka, men annars så kan man ju också stänga av tvn haha!
 Nu kom jag på ett måste! Jag måste stänga av mobilen så att inte syon ringer och väcker mig i morgon, för jag ska faktiskt fixa en praktikplats men jag måste leta också, men gillar inte riktigt min syo, han gör inte som jag riktigt vill, men nu absolut serius! Måste sova, skriver i morgon, puss

Godnatt

Godkväll,
Ikväll så blev det te och macka till kvällsmat, orkade verkligen inte göra något annat, känner mig så jävla hängig,
hoppas min skoskav går över tills i morgon!
Tänkte ut och gå då igen!
Just nu så känner jag mig så jävla seg så jag tror jag skall gå och lägga mig!
Ligger och kollar på Familjen annulunda just nu, fy satan tänk om man hade tio ungar, de hade jag aldrig pallat!
Men nu skall jag borsta tänderna och sen bädda sängen :)
Puss och godnatt

,

hejsan, ligger i sängen och har lite ont i ryggen och känner mig inte alls sugen på att göra någonting, vill mest att det skall bli kväll så man verkligen kan koppla av, bara ligga och mysa liksom :) Måste in på boendet och fråga om dom har skavsårsplåster så man kan ut och knalla i morgon också :) Tyckte det var jävligt skönt!
Plus att det blir mycket roligare nu när man har massa mål framför sig, Skall cykla och träffa Ottilia snart men hon sitter tydligen vid datorn så jag funderar på att skita i henne! Skönt att ligga hemma i sängen och ta hand om sig också.
Men jag ångrade mig lika fort, så jag skall cykla och möta tanten.
Fick erbjudanden om att komma ner till stan men känner inte riktigt att jag orkar cykla dit nu och sen hem ikväll när det är som kallast...
Nej nu skall jag plåstra om mitt skavsår och sätta på mig bra strumpor och sen på med skorna och ladda cykeln :)
Hör av mig mer sen,

sköönt!

Hejsan, kom hem för 20 minuter sen, har varit ute och gott i 40 minuter, gud va skönt det var :)
Tills jag insåg att jag fick skavsår, men det är någonting som man lär sig.
Skall träffa Ottilia sen idag,
Pratade med mamma förut och så sen diskuterade vi min praktikplats, och jag skulle ringa tanten igen men hon svarade inte så jag får återkomma i morgon.

Ligger i sängen och kollar på något täcknat tv program, men vad skall man göra då? haha
Nej skall kolla med ottilia om hon är klar snart, puss

Nya skor

Hejsan, kom precis hem, jag har varit på stan med Vonna, jag hittade ett par svarta converse och ett par vita,  fett naajs, riktigt nöjd också :)





/ Hanna

Suckar och stön!

Godmorgon,
Har vaknat och ätit en god frukost, jag har nu tvingat mig själv till att ringa angående praktikplatser, Hwitstjärnan hade inga fler, eller hon vågade inte ta en mer rent ut sagt, Fan att jag bytte bort den!
Sen ringde jag på Gråbo någonting inom vården ,men då skulle jag ringa verksamhetschefen men det var upptaget, men hittar jag inten praktikplats där så vet jag inte alls vad jag skall göra, jag har haft mobilen avstängd för att min syo inte skall ringa mig och tjata på mig men nu känns det nästan som om jag måste ta hjälp ut av honom!
Fan jag som ville klara detta själv.
Dom vill sätta mig borta på ett annat hem som jag inte alls känner att jag vill, men som försvar för han så säger han bara " är det bara för att du inte orkar ta dig?`" och jag lovar det ligger kanske tre minuter i från skolan och jag cyklar till skolan på max tio minuter, så då blev jag jävligt irriterad, och det känns som om det där med sommarjobb kommer gå åt helvete nu också, allting känns så jävla hopplöst!
Plus att jag har ont i halsen, och snart skall jag hoppa in i duschen och sen springa in till personalen så skall jag och Vonna åka ner på stan och köpa nya skor!
Hörs senare, Puss Hanna

Godnatt

hej har bara legat i sängen och degat!
Ligger i sängen och kollar på Wallander och funderar på att mörda någon snart!
Dom spelar hur jävla hög musik som hällst!
Och dom skiter i mig på Facebook, men nu är jag trött på detta jävla dunkande i morogn skall dom fan få sig en omgång!
Godnatt från en irriterad Hanna

Groowboow

Hej!
 kom hem till Gråbo för ett tag sen, har varit inne i basen och planerat och sen hem och skulle se vad jag behövde så såg jag att halva min kyl var mögglig, haha verry nice så det var bara fram med komposten och skicka allting nästan!
Känns som om det kommer bli mycket köttbullar och mackaroner denna veckan, men något anat skall jag banne mej slänga in i mitt mat schema!
Lider som fan eftersom jag kastade mina teamsportia mjukisbyxor :(
men fan dom var grymt trasiga så nu är det bara att börja använda jeans!
I morgon så skall jag ringa två praktikpatser och sen skall jag cykla ner på stan och köpa två par skor hade jag tänkt!
ett par converce och sen ett par som ser liknande ut men dom är låga,  skall köpa sånna vita till sommaren :) det kan bli snyggt men då skall jag ta mod med mig att jag skall cykla dit själv, känns jobbigt att gå på stan själv, men fan jag måste börja ta tag i det men det är klart att det inte är roligt, men nu skall jag lägga mig i sängen och kolla på tv och sen kommer personalen in och kollar av min matlista sen skall vi väl handla,

Läskigt men klarade mig bra!

Hej, kom precis hem nu, jag och pappa har varit ute och övningskört på manuell. Skit pirrigt i början då vi körde vid flex parkeringen, sen sa bara pappa att nu skall vi bege oss här ifårn så då fattade ja ingenting och så ba kör ut på vägen, det var läskigt men tyckte jag skötte mig jävligt bra, skall bara lära mig att inte titta på växlarna och att inte åka på så mycket kärringstop! Annars var det väl ganska bra!
Mamma och jag ligger och kollar på skor, men jag känner mig så jävla besviken på allting, precis som om jag vore värsta problembarnet!

Prommenad!

Kom precis hem från en lång prommenad, det var grymt skönt, bara att jag fick lite ont i fötterna.
Jag och mamma gick och snackade lite strunt, men det är så de skall va ibland.
Pappa är värsta nörden, han sitter och g33kar sport, fett tråkigt, och mamma vet jag inte vad hon gör, skall nog ner och ränsa kylen snart för man börjar ju bli lite små hungrig, och sen blir det kvällsmat här ikväll, och sen tillbaka till Gråbo, tråkigt nog, men känns ändå som om jag ser fram i mot det, hmm, konstigt,
I morgon så skall jag fan stänga av mobilen så inte Ulf på skolan ringer och väcker mig, men jag skaa faktiskt ringa två praktikplatser och kolla! Så ingen kan ju säga att jag inte har försökt!
Men nu skall jag ner och fixa mat, hörs senare, puss Hanna

Fint väder idag igen!

Godmorgon :)
Jag var helt slut i morse, men men det var bara att kravla sig upp :)
 Igår, det var jätte mysigt, vi hade massa bilder som vi har brännt ut på skivor, så satt jag mamma och pappa och kollade på kort, klockan blev halv ett, men det gjorde ingenting, förr det var så grymt naajs!
Mamma håller på och pressar jouce till mig, jag skall egentligen hjälpa till, men jag skulle borsta tänderna först men jag maskade lite så jag sprang upp till datorn :)
Nu känns det verkligen som om man är en i familjen igen!
Förut så var jag aldrig hemma och när jag väl var hemma så kände jag mig tvingad typ eller kände att jag inte kunde göra någonting, men nu bara ber jag på mina bara knän om att få vara hemma!
Skall vara hemma nästa helg också, men då jobbar dock pappa :(
Men jag och mamma skall testa och försöka få in lite hotell feeling, haha om vi nu skall dela säng så skall vi se hur det kommer gå ihop, för mamma snarkar och jag gnisslar tänderna, men är jag riktigt trött så kan jag nog faktiskt snarka också, haha men nu måste jag dra innan mamma börjar undra!
Skall ut och gå med mamma sen, så det blir härligt, det känns som om det är vår nu,
Soler ligger på men det blåser kallt, men det funkar, Hoppas snön är borta när jag och mamma åker till Stockholm i alla fall, Puss Hanna


Godnatt från Stjärngatan

godkväll, det blev klyft potatis och fläsk file! mumma vad gott det var.
Jag är helt slut, plus att jag tror jag bär på något virus, jag svettas absolut hela tiden, förutom nu, för nu ligger jag i sängen med fönstret helt öppet!
Är det knas att gå och lägga sig så här tidigt?
Nej men bara en tanke på för ja sa precis till mamma att ja skall skriva klart här och sen borsta tänderna och sen sova och hon reagerar som ba vaa!? redan??
haha ja känner mig trött, nej nu orkar jag inte skriva mer, puss och godnatt Hanna

Vill inte tillbaka!!!

Hejsan, sitter hemma hos mamma och pappa uppe på mitt rum :)
Svettas sönder så det är fönstret öppet som gäller!
Det blev en cykeltur idag, cyklade hem till Gråbo och  skulle fixa några filmer och sen kom Ottilia hem till mig så cyklade vi hem till mamma och pappa igen, sen drog vi till affären och handlade lite godis och sen hem och kollade på filmen upp. Den var riktigt bra faktiskt!
Sen åkte vi till affären igen och handlade Byssan Pizza mums, och sen blev det tv tittande och sen skulle Ottilia hem, För det började bli mörkt.
Så kanske tio i sex så började hennes färd till djuplunda!
Så jag satt och kollade på lite tv och så kom mamma och pappa hem vid kanske 20 i 8.
 Och nu är pappa igång i sitt nya nördrum och dunkar loss :) Det är roligt aatt vara med om det :)
Mamma och Jessica står nere i köket och lagar mat, och Håkan glider väl runt och minglar lite :P
Vi blir nio personer som skall äta hemma hos oss ikväll... det känns helt sjukt eftersom vi blir så många, men det kommer gå bra.
Fan jag känner verkligen nu att jag inte vill hem tillbaka till min lägenhet! Vill verkligen bo hemma, så jag har ingen aning om hur jag skall göra, men jag hoppas att vad som än händer så gör jag det som är bäst för mig! Hu, Nej ingen kontroll alls över hur jag vill göra, men måste prata lite mer med mamma och pappa och sen kanske några polare och kanske farmor och farfar om detta!
Men nu skall jag ner och svettas lite till, haha hör av mig sen, puss Hanna

blablabla

Godmorgon, vaknade halv 11, jag har sovit som en gud i natt!
Vet inte riktigt vad jag skall skriva, mamma står här och kastar pil :)
Skall gå ner nu och kolla om man kan få tag i Ottilia. Mamma och pappa skall dra om kanske en timme, då har jag hela huset för mig själv, hmm... vad hittar man på då da?
 Just nu kollar ja på något tv program på mtv, som e rätt bra :)
Men skit samma haha  nu skall jag gå ner!
Puss

raggadish

Hejsan hoppsan, just nu ligger jag i mamma och pappas hotellsäng, nej ingen riktig men man kan fan undra, den är grymt skön och hög!
Ikväll så har jag kastat dart med Håkan , Jessica och mamma och pappa. Jag vann över mamma, haha känner mig riktigt stolt!
Men sen kom jag sist, mindre roligt.
Jag och mamma gick till kometen, mysigt och skönt!
Tänkte egentligen dra in till Malte och Sixten och hälsa på lilla Burriburr, men om dom har polare där så känns det inte så kul. mamma och dom andra sitter inne i det nya vardagsrummet och lyssnar på musik, funderar på om man skall gå och lägga sig snart, sitter just nu och skypar med ottilia och drar lite wassaaaaa!
Hey banana what you doing,? just hanging around with my budd,
True true
 haha nej nu e Ottilia elak mot mig  som säger att ja skall raddadish på theodor, muuget, men nu skall ja dra vidare, puss hej

Övningsköra :) 2010-03-11

En timmes letande utan något bra ressultat, gu asså jag blir bara depprimerad och kan inte koppla av klokt!
Pappa kommer om 20 minuter.
Just nu så är jag bara så jävla trött på min lägenhet!
Jag vill bara flytta hem, det finns ingen nytta med att bo här, jag kan tvätta, jag kan städa, jag kan laga mat, jag kan komma upp själv. Precis allt man skall behöva och då kan jg lika bra bo hemma, Asså allting går sönder och då skojar jag inte, just nu så har min hylla som skall sitta i väggen den sitter i en skruv och hänger ner nu!
Tur jag hann att se det för det hade inte varit så roligt om blomman och kopparna hade rammlat ner i soffan, då svär jag asså då hade jag fan flyttat här ifrån!
Hoppas att man kan få lite trevligt med pappa istället så jag kommer bort i från mina irritationer.
Jävla bajs headset!
Funderar på vad jag skall göra under denna kvarten.
Inte för att man måste göra någontign hela tiden men om ja lägger mig i sängen så lär jag bara somna.
Eftersom jag inte känner mig på hugget precis.
Nej faktiskt ingen aning om vad jag skall göra när jag kommer hem sen, kan ju inte bara sitta och blogga häller, haha
Nej nu skall jag fixa mig för snart komer pappsen :)

Just chilling in the hood

Hejsan sitter nu i soffan hemma hos mamma och pappa, mamma är på träning och jag och pappa har fixa med alla deras LPskivor och vanliga cd skivor, det var grymt roligt att höra igenom på gamla låtar, haha vissa var riktigt pinsamma, men men man tyckte att dom låtarna var bra då :P
Ottilia ville hitta på någonting, men känner att jag skulle ha semester idag och då skall jag fan ha det, skall vara hemma och just chilling in the hood!
Blir kanske till att lyssna på gammla LP skivor med mamma och pappa och det är alltid mysigt, och då kan det bli mycket skratt också :) I morogn så skall ja och Ottilia ut och äta, men mer om detta senare.
Har ingen aning om vad jag skall göra ikväll, så det blir ett uppdrag, synd att man bor på Stjärngatan och Ottilia på Djuplunda:( Sitter nu och snackar med lill fille :) Och mamma kom precis hem.Men nu kommer det bilder från igår och hur pappas bänk blev idag :)

Hade hårt arbete med den här spisen kan jag ju bara meddela!


Mitt nya rum, delar med syrran men det gör absolut ingenting, haha så bloggdatorn uppe :)

Freedag<3

Hejsan, kom precis hem, har varit i skolan.
Det gick väl som det gick idag, var grymt seg, tänkte först skita i skolan, men sen kom jag på att då skulle jag få fett med frånvaro och idag fick jag veta att jag bara har 4 % frånvaro :) Vilket e jävligt naajs, jag ligger på tredje plats i klassen :)
Skall plocka lite i lägenheten så det är naajs när jag kommer hem och sen skall jag packa och sen slänga in mig i en dusch, känner mig fett skarrig.
Sen kommer mamma vid halv tre så skall jag övertala henne till att gå till affären med mig, haha Hanna vill ha goodis :)
Så får man absolut inte glömma kuddarna! För då¨är hela helgen förstörd tror jag, haha
Nej men min sömn är förstörd.
Hoppas bara att jag sover som en gud i dom nya sängarna :)
Men nu måste jag fixa, vi hörs senare, Puss

Godnatt för min del

Hejsan, sitter nu och äter fiskpinnar men skall aldeles straxt gå och lägga mig:)
Snackade med Thim idag, haha snackade gamla minnen, haha ja tyckte det mest var pinsamt men men sånt är livet!
Har städat av min diskbänk och så också, spisen blev skit bra :)
Har gjort frukost till i morgon eftersom mitt smör är slut och mina mackor också! Tråkigt nog ja som e så sugen på macka nu:( Sen ringde farmor så snackade vi lite, det vr mysigt, en skall ta mig en kopp se igen så jag verkligen är säker på att jag kan koppla av i natt!
Och i morgon så är det ju såklart världens bästa dag!
Hanna får pengar, Hanna Skall hem till mamma och pappa och chilla galet och det är Fredag :) Härligt, tre härliga saker på en och samma dag, helt otroligt :)
Skall stanna hela helgen, det skall verkligen bli semester!
Man får ta igen det som man har missat, och jag har missat ganska många familje kvällar med mamma och pappa :(
Men det skall bli bättre ändring på det!
Köpte ett nytt headsett idag också förästen när jag var med pappa :)
Bra att man har studiebidrag säger jag bara :)
Jag vet inte vad det är med mig ikväll, men känner mig så lugn, så avslappnad så jag till och med var tvungen att lyssna på James Blunt haha han är ganska avslappnande :)
Nej färdigpratat, skall dricka te och sen borsta tänderna och sen kipp i säng :)
Hörs av i morgon och då kommer det bilder på min snygga diskbänk och på min spis :)
Goooodnat :)

Halloj!

Hejsan, kom precis hem! Det känns skönt :)
Skall hoppa i sängen snart, haha fick kontakt med mitt gamla ragg idag på Lunarstorm, haha i know, sidan säger mycket men måste ju underhålla mig med att vara inne på någonting annat nu när playahead har stängt ner, tyvärr:(
Hemma hos ottilia så blev det mat och sen glass till efterrätt, det var gott så kollade vi på Prinsessa, tyckte den filmen va jävligt bra, man känner igen sig jävligt mycket, tycker den är jävligt stark!
Sen fick jag så ont i huvudet så känner att det är bättre om jag drar mig hem då!

Pappa dagen

Hemma!
har övningskört med pappa det gick väl sådär, känner mig inte riktigt nöjd,
Har varit på stan med pojken också:)
Kul att träffa pappa ibland också.
Nu skall jag hem till Ottilia och Äta köttbullar och makaroner och kolla på film, Mirre är också där så det blir väl roligt :)
Hör av mig mer senare, Puss

Övningsköra :)

En timmes letande utan något bra ressultat, gu asså jag blir bara depprimerad och kan inte koppla av klokt!
Pappa kommer om 20 minuter.
Just nu så är jag bara så jävla trött på min lägenhet!
Jag vill bara flytta hem, det finns ingen nytta med att bo här, jag kan tvätta, jag kan städa, jag kan laga mat, jag kan komma upp själv. Precis allt man skall behöva och då kan jg lika bra bo hemma, Asså allting går sönder och då skojar jag inte, just nu så har min hylla som skall sitta i väggen den sitter i en skruv och hänger ner nu!
Tur jag hann att se det för det hade inte varit så roligt om blomman och kopparna hade rammlat ner i soffan, då svär jag asså då hade jag fan flyttat här ifrån!
Hoppas att man kan få lite trevligt med pappa istället så jag kommer bort i från mina irritationer.
Jävla bajs headset!
Funderar på vad jag skall göra under denna kvarten.
Inte för att man måste göra någontign hela tiden men om ja lägger mig i sängen så lär jag bara somna.
Eftersom jag inte känner mig på hugget precis.
Nej faktiskt ingen aning om vad jag skall göra när jag kommer hem sen, kan ju inte bara sitta och blogga häller, haha
Nej nu skall jag fixa mig för snart komer pappsen :)

Hoppla!

Hejsan kom precis hem, har varit i skolan det gick väldigt bra tyckte jag!
So som vanligt och nu är det mindre en ett kapitel kvar sen har jag gjort ut den boken så är det bara en kvar :)
Jag var grymt seg här i morse, det va fan inte sant, men så är det precis efter lovet.
Jag blir så irriterad när jag är hemma hela tiden för det ända jag gör det är att leta efter det där satans headsetet!
Jag vet inte vart jag skall ta vägen snart!
Jag brukar inte tappa bort mina saker så men vipps nu är de borta och ja lider som fan för Hanna tappar speciellt inte bort headset!
Men det blir väl till att leta, Sen skall jag hoppa in i en dusch och sen träffa pappa :)
Så skall vi övningsköra, sen har jag faktiskt ingen aning, skall nog bara vara hemma och LETA!

Puss ooch godnatt från gråbo 183

hejsan hoppsan!
Sitter hemma i sängen och chillar galet, kom hem och satte mig vid datorn i kanske tio minuter så ringer personalen så det var bara att springa in dit, haha är man poppis så är man, så blev det fruktsallad och glass :) mums vad gott det var :) Var som sagt hemma hos Anna idag, kan dock meddela att det var mycket skönt väder när jag skulle gå dit idag efter skolan och det var så grymt skönt att cykla hem från henne också, haha inget illa menat från henne men tyckte bara att det var skönt att röra på sig, så hoppas det blir fint väder i morgon så skall jag nog ut och cykla lite. Känns verkligen som om våren är på gång nu men så skall man ju aldrig säga för det slutar alltid med att det skall snöa några gånger till. Just nu så sitter jag och kollar på något jävla sjukt program på 1:an. Har precis kollat på Andra avenyn. Alla säger att det blir som mest spännande i slutet, men denna gången så lyckades dom inte läska mig i alla fall :)
Johan kommer hit sen, skall sova här :)
Sitter ändå här och är lite irriterad på gotlandsbåten!
Asså om dom skall strejka när jag och mamma skall åka till stockholm så kommer jag fan bli förbannad, då kommer jag personligen ringa och skälla ut dom!
Allt gör mig så stressad på allting, känns nästan som om man inte kommer komma iväg allt bara för att man verkliger ser fram i mot det, men nu skall jag inte tänka så, Får helt enkelt hålla utkik i tidningarna för mamma nämnde någontign om att dom kanske skulle ses i morgon och snacka och komma fram till något vettigt, och det tycker jag fan att dom gör rätt i om dom inte vill ha en pissigt arg Hanna Lindgren skrikandes e ena örat!
Nej nu skall jag ut i köket och ta mig en kopp te. Kanske min hals börjar gilla mig bättre då :)
Skall troligtvis hem i helgen också :) Skall bli mysigt, en hel helg hemma hos mamma och pappa men tråkigt nog så skall mamma och pappa iväg på popgiss, men så länge dom tycker att det är roligt så uppskattar jag det också :)
Och i morgon så skall jag och pappa övningsköra, och tro det eller ej man när jag pratade med han förut i kväll så hade han glömt det :(
Men det gjorde inte så mycket för vi skall boka in det klockan 15:00
Vi sattt och snackade om hans tv möbel som han precis har uppfunnit och det visade sig att Hanna mätte fel, men skyller på pappa att han inte uppfostrat mig med en tummstock i handen, men han sa dock att han skulle ge mig en, haha det kan alltid vara bra med en tummstock :)
Den 20 mars så måste man ju kolla på 1:an eftersom då är det Mellenium :)
Allt som är med som Stig Larsson har gjort, nej fan va ja skriver nu, Jag skall ut i köken och sen fixa till mig lite inför sängen och på tal om det nu är det ett äckligt program på 1:an  hu måste byta kanal fort, det handlar om vampyrer blä, gillar inte sånt innan jag skall gå och lägga mig,
Säger godnatt nu, så hörs vi i morgon, Puss och godnatt, er egna Hanna Lindgren

Älskar er Mamma, Pappa och Emma :)

Hej hej

Hejsan, sitter hemma hos Anna med Annica och Marion, det kom lite romapack men dom skall dra nu, Idag var det som en måndag för mig, haha första ansträngninsdagen, jobbigt, men känner ändå att det gick jävligt bra i skolan idag, i morgon e det väl lika som i dag sen skall jag och pappa övningsköra, Undra om han kommer ihåg det bara :(
Kan dock meddela att det är ren caus här! Kallabalik typ, men nu skall jag kolla min Facebook och sen skall jag ner på dass :)

Godmorgon!

Godmorgon folket, sitter i min morgonrock och trycker i min 4 mackor och en kopp te!
Det blir till skolan idag, men tvekar lite för har börjat fått ont i halsen :(
Men det blir nog bättre får jag hoppas på, känns som om jag har sovit som en prinsessa:P
Det kan man också behöva ibland.
Nej blä blä, kanske stannar hemma i morogn om det inte är bättre för börjar bli så snuvig också.
Helt nytt schema idag, det funnkar hon sen hem och chilla galet och sen sova klockan nio! Perfekt!
Nu måste jag fortsätta äta och dricka upp mitt te och sen måste jag byta om och skit, men hörs efter skolan :)

Godnatt.

Hejsan hoppsan igen!
Nu har jag kollat klart på filmerna som jag skulle se :)
har borstat tänderna nu och har sappat runt som bara den på tv:n, och känner mig hyfsat trött, Skall upp klockan 7 i morgon, men det klarar jag nog, hoppas jag i alla fall, haha.
Sitter och funderar på om det är någonting annat som jag vill göra innan jag går och lägger mig.
Visst jag vill hitta mitt headset men det är ju en omöjlighet!
Tycker att det är jävligt konstigt att det bara helt plötsligt har försvunnit, haha många gånger så har jag funderat på om jag har damsugit upp det så i morgon så skall jag nog kolla min damsugarpåse :)
Vet inte riktigt vad jag mer skall skriva,
Jo blä för just nu så har Hanna Lindgren stoppat ner fingrarna i damsugarpåsen och letat efter ett headset! men icke det va grymt äckligt och märkte att jag har damsugat upp någonting av plast :) haha orkar man inte böja sig ner och plocka upp det så får det vara.
Nej nu har jag faktiskt i all princip letat över hela lägenheten!
Så många andra ställen skulle jag knappast lägga det på!
Det gör mig bara så irriterad, undra om jag kanske har råkat tappa det?
Men jag tror faktiskt inte det, jag är så pass säker att jag drog av mig allting när jag kom hem och la det breve hemtelefonen. Men nu orkar jag fan inte tänka mer på det, det gör mig bara så pass irriterad, och nu vaknade Jocke Helm till liv igen, får väl se vad han har på hjärtat ikväll!
Puss och godnatt från gråbo!

Godkväll

Godkväll!
Jag sitter nu i min röda och döds sköna morgonrock :
Har precis badat och tagit det lugnt, tvättat håret och gjort hårinpackning :)
farmor ringde lite olägligt förut men hon skulle ringa efter tio minuter. Men ja la mig i badet med båda telefonerna och väntade på att hon skulle ringa men när jag har väntat i kanske 20 minuter och kastar bort telefonerna och ser fram i mot en avslappning för jag hade tända ljus och grymt mycket skum i badet tror ni inte att hon ringer då?
haha jo men hon får ringa om om hon vill prata med mig, Jag blev grymt sugen på glass nu :(
Men skall gå och ta mig en kopp te och sätta på en film och äta frukt :)

Pinsamt!

Mamma ringde mig vid 12 idag och så skulle vi ner på staden och kolla på balerinaskor, men hittade tyvärr inga som passade.
Sen drog vi hem och åt mat och pappa var också hemma.
Dom flyttade upp sina sängar till mitt och Emmas rum, så det blir väl nice!
Sen skulle vi åka och hämta deras sängar och sen köpte pappa nya högtalare till mig, Tack min älskade pappa :)
Sen drog vi hem och kastade allt annat som vi inte behövde, bland annat dom hämska sängarna och nägra pissiga Ikea möbler, haha.
Sen när vi var vid återvinningen så kastade pappa ur allt som var av trä grymt brutalt, haha sen så skulle han kasta ut sänggaveln så sa han samtidigt den här tål inte en brakare till så kastade han den och samtidigt så kom det en gubbe dit så han bara kollade på mig och mamma och vi stog ju och asskrattade, haha
Det var riktigt roligt.
Nu sitter man hemma med nya högtalare men dock lite besviken, har man köppt nya så vill man ha bra ljud men Hannas ljudkort är dock trasigt så det är bara en högtalare som funkar! Måste fan ta och fixa det snart asså!
Kan inte ha det så här!
Nu Längtar man nästan tills man kommer hem till mamma och pappa och skall sova där :)
Kanske skall vara med Ottilia idag, men vet inte än, får se :)
 Men nu skall jag kolla om det finns någon bra film som man kan dra igång :)

Godmorgon.

Godmorogn på er!
Igår pratade jag fett länge med Ottilia :)
Sen började Jocke Helm dyka upp i min inkorg av ingen andledning.
Men sen var det dags att dra igång filmer så man skulle kunna somna, men asså det var helt sjukt jag hade ont i hela kroppen så jag visste inte hur jag skulle ligga. Det var bland det värsta jag varit med om och sen att man har ont i nacken!
Men tror jag somnade runt 1. fett jobbigt!
Mådde illa och hade ont i halsen så¨får se hur det är lite senare idag!
I morgon så är det skola igen. Jag har faktiskt ingen aning om hur mitt schema ser ut om jag skall vara ärlig, men jag tror nog att jag inte hjar någon sovmorgon. Det låter rätt rimligt, men skall ringa mamma senare och fråga henne hur det egentligen var.
Vad skall man göra idag då?
Senare mer mot eftermiddagen så skall jag cykla hem till Ottilia och va med henne och Filip :)
Hoppas att det är lika fint väder idag då som det var igår.
Kan faktiskt erkänna en sak att varje godmorgon inlägg som skrivs kommer direkt från sängen, haha har alltid en bärbar dator i andra sängen.
Hade världens jävla sjukaste dröm! Fett läskig när jag väl tänker tillbaka, men den tror jag inte jag orkar skriva om. Plus att jag har hört att det ger otur om man berättar om sina drömmar. Får väl se om jag drömmer den i natt igen :)
Men ikväll blir det banne mej sängen senast 21:30!!! och det är senast!


Bröllops fotografen : Rätt bra film, jag själv tycker att det är ganska mycket skratt i den!


Sommaren med Göran : Denna filmen är grymt rolig och se värld!
Själv så kan jag inte skuta skratta i vissa scener :)

Luftslottet som sprängdes : Denna filmen är grymt jävla spännande,
Tycker verkligen att ni skall se den, jag kunde knappast släppa blicken när jag såg denna!

Space Jam : Denna filmen kanske är lite överdriven men det är en typisk barnfilm, faktum med at ja såg den när jag var mindre och gillade den enormt mycket :)
Vissa saker är roliga men tycker ändå den är värld att se!



Nej nu skall jag vakna till lite och sen skall ja ta mig ett bad och fixa mig lite, hörs senare
                                  

                                                 / Puss Hanna

Godnatt för min del

Hejsan klockan är ganska mycket nu!
Jag har varit med Ottilia idag.
Blev skit deppig idag för jag inte kan hitta mitt braiga headset :(
Men får bara hoppas på att det kommer fram!
Har tankat fett med bra filmer idag, så nu har jag mycket att göra!
Kollade på Luftslottet som sprängdes nyss, kan dock rekomendera den, den var grymt bra!
Känns lite läskigt att sova själv i lägenheten nu bara, men skall dra igång en sommar med göran så det blir lite lättare att koppla av, måste bädda sängen också, känner mig inte så sugen på det, men känner mig mindre sugen på att sova på soffan i natt.
Men nu skall jag ringa Ottilia och sen skall ja få över en film på usb och sen skall Hanna sova,
I morgon så skall jag ta mig till skolan angående praktikplats, visserligen så känns det bra om man skulle testa på en praktikplats på ica maxi för då höjer jag ju mina chanser att få sommarjobb där men och andra sidan så måste jag också tänka på vilken linje jag skall gå och då kan det vara bra om jag vet vad det handlar om så att jag inte tror någonting och sen visar det sig att den linjen var skit!
Men nu är Ottilia otålig.
                                      

                                            / Hanna

Måndag

Mötet avklarat, det gick bra, vi pratade väl inte så mycket om det vi skulle men det gick bra.
Skall snart ta mig bort till Ottilia, och träffa hennes nya mongo katt sen skall vi väl chilla galet,
Men nu skall jag fixa mig sen ta cyckeln bort, puss

:)

Godmorgon, denna morgon har jag blivit störd om inte 5 gånger!
Folk som ringer dolt en singnal och sen lägger på några gånger och sen pappa, och sen en massa ointresanta sms och man aldrig skulle komma tanke på att svara!
Personalen kom in idag och berättade att tvillingarna ville att jag skulle hjälpa dom med deras armband, aldrig i livet svarade dock jag, asså dom har liksom noll respekt och om man står och sriker att jag är en jävla fitta ena dagen så tror dom väl själva inte att jag tänker hjälpa dom andra?
Jävla desiderie barn, hu vad trött g blir på sånt!
får se vad pappa ll komma fram till med högtalarna och så, sen skall jag snacka ihhop mig med Marion så jag kan ta mina högtalare. Inte roligt att sitta vid datorn utan ljud. ust nu så har jag hittat e ny kärlek i mitt liv! Kärlek till denna lilla saken.
nu är mitt tangentbord helt jävla cp, så skriver mer senare

Godnatt

Så nu har jag entligen piffat till min blogg igen, vet inte alls hur jag skall ha den .
 men nu får det bara så här ett tag!
Skall gå och lägga mig nu men vi hörs i morgon
Puss

Ursäkta!

Ursäkta för en förjävlig blogg, men vet inte alls hur jag skall ha den men kanske på ett humm!
Men behöver lite hjälp av ionternet och blogg men dom är inte så speciellt sammarbetsvilliga!
Det som skulle kännas så skönt om bloggen var klar sen kunde man gå och lägga sig!

otur :(

Vilken otur!
Har precis ätit och det känndes konstigt med piercingen och tror ni inte att jag svalde kulan eller? haha jävla otur, får vänta till stockholm så jag kan köpa en ny, får väl se om jag har någon annan hemma som jag får skarva med. Vet i alla fall att jag lånade ut en till Anna men men, får se hur jag skall göra, nu kommer det bilder från det nya tv rummet :)



Lite tomt på väggarna nu, men det blir nog bättre snart, Tapeten syns lite dåligt men men det får duga :)

Stjärngatan :)

Hejsan,
Mamma fyller alltså år idag :)
 Jag vaknade och började klaga på hur illa min natt hade varit och sen helt plötsligt så kom jag på att mamma fyllde år så avbröt mig själv och sa grattis till henne,
Sen var Emma inne på Msn, Facebook och Skype, så vi snackade med henne sen drog vi till kometen och handlade, Sen drog vi till rusta och shoppade lite shampo och balsam och tandkräm, sen hem och baka kladdkaka, mamma tycker att den stora blev lite för kladdig men skit samma, den blir säkert god ändå :)
Mamma och jag har kollat på hotellet som vi skall åka till den 2/4 Tyvärr så kommer jag inte ta med min dator dit :( Även om jag vill, så jag kommer inte kunna blogga på hela helgen, vilket känns!!!
Men jag får hoppas på att mamma underhåller mig rätt gött ändå :)
Hon brukar vara jävlit rolig när hon väl vill :)
Hoppas bara att man somnar med en gång och att man inte har ett jävla morgonhumör:)
Fy va kul det skall bli alltså, längtar som bara den, nu är det mindre än en månad :)
Funderar på om man skall ha Hockeyväska haha men det tyckte inte mamma xD Det får nog bli en simpel länna väska, Det funkar nog, men nu skall jag hjälpa mamma med att ta upp stolar och så vidare, vi hörs senare ikväll, Puss

216433

Mamma dagen! <3

Grattis mamma på födelsedagen!!!




Älskar diig<3

Stjärngatan med mamma och pappa och melodifestivalen :)

Hejsan, Sitter nu i den nya soffan hemma på stjärngatan.
Det är grymt mysigt, Jag och pappa har kuddkrig :)
Jag vinner.
Nu är det Melodifestivalen och vi får väl se hur länge jag är vaken, känner mig jätte trött och hela huvudet bara snurrar, det känns som värsta fyllan, men får skylla på att jag är trött,
Så skall man stå ut med mamma och pappas gamla sängar ikvävll, hu men jag hoppas verkligen att jag kommer sova gott och klokt denna gång, har ju som sagt med mina kuddar med mig :)
I morgon är det mamma dagen, så skall hjälpa henne att baka kaka och så :)
Det kommer bli kul.
Kommer bilder om det nya rummel lite senare, men nu är det Melodifestivalen, hör av mig senare, Puss

216433

Godmorgon.

Godmorgon, Johanna väckte mig halv nio och jag orkade ändå inte ligga kvar inne med Ottilia,
Skall hem till Stjärngatan idag :)
Vara med mamma och pappa och sen kolla deras nya tvrum :)
Det blir nog till att kolla på melodifestivalen och sen krypa ner till kojjs :)
Mamma fyller år i morgon så vi skall fira henne med, men frågan är nu vad jag och Johanna skall hitta på tills Ottilia vaknar... Kanske se en film eller någontign, det märks :)
Men tror dock att det var väldigt bra att Johanna fick upp mig så här tidigt så att jag kommer i säng i klok tid :)

En sommar med Göran

Hejsan,
Johanna och Ottilia kom in till stan ikväll och det blev mycket skratt, gamla ivgänget samlat igen, vi hadxe grymt roligt :)
Sen skulle vi kolla på En sommar med Göran, men Johanna somnade dock men jag och Ottilia var vakna, haha fyfan va rolig den var, ett film tips!
Nu skall jag kolla vidarfe lite och sen skall jag spela cs :)

=)

Godmorgon!


klicka?

Godkväll!
Nu har Hanna städat klart hela lägenheten och till och med ätit klok och nyttig mat och kollat på bröllopsfotografen, Skall skypa lite med Ottilia  Sen skall jag kolla lite på internet och sen skall jag gå och lägga mig!

Puss

Varför skall man göra som andra säger?

Hittade en väldigt intresant kille igår på internet, Tycker synd om killen, han får i princip skit en gång i minuten, och hur fan kan man då vara så jävla störd i huvudet så man hänger på!?
Jag erkänner själv att jag har fett dåligtsamvete för grabben och det han berättade senare.
Nej nu skall jag börja tänka till istället och inte bara göra det som andra ber mig att göra! vafan är det för liv?
Så idag skall jag snacka med min nya vänn igen :)
Idag så slutar dock också lanet, men det blir mer mot kvällen,
Vi skulle bara ta en powernop, men ja fick aldrig sova under den så jag tog en ny men somnade och ingen alls ville upp när klockan ringde. Vi spelade en sån grymt rolig bada å¨cs igår, Pool day, tio bottar haha och tre teroriser ( Smiile!!!)
Nej frågan är.... skall nog dra i min någon macka till och sen skall man dra upp charlotte och sen kommer ju Mikaela :)

En liten stund för mig själv.

Charlotte skulle hemförbi, men nu vet hon inte om hon får komma tillbaka.
Fett synd, vi tänkte att detta skulle vara sista dagen.
Sakarias kommer som sagt i natt.
Sen i morgon så blir det till att städa och plocka in Sakarias skrivbord och så.
Skall nog lägga mig i ett bad och göra ansiktsmask.
Eller om jag skiter i det, känner att jag behöver tid med mig själv, och ett mysigt bad med tända ljus snulle nog sitta fint. Eller bara lägga sig i sängen och kolla på tv kanske, men men värkställ nu.

Hallå!

Godmorogn eller god eftermiddag, jag vaknade kvart över 4, det kändes verkligen skönt att få sova ut, har sovit i 13 timmar nu,  så nu sitter vi i nattlinnen och skriver blogg eller ja charlotte har problem med att komma in, Anna sov här i natt också, men hon var borta typ vid ett.
I natt så kommer Sakarias hit,  så lanet fortsätter :)
Det ser ut som ett bombnerslag här hemma men det är väl inte så svårt att åtgärda men man skall ha energi till det också!
Igår fick vi Anna att spela cs också, det var grymt roligt,  hon var rätt bra på det också :)
Sen ikväll skall jag väl fixa om charlottes blogg :)
men nu skall jag ut och kolla till köttbullarna :)
Skriver mer sen Puss

216433

Mys med balja

Hejsan igen!
Ikväll blev det bada balja, mysigt var det :) vattnet var grymt varmt! jag höll på att halka omkull haha. Det blev mycket skratt! Sen skulle vi äta, Hanna var dock inte så stor i maten, Sen blev det mer balja och då var alla ungdomarna i det var kul, men det fann mysket irritationer men dock jag jag medge att jag började allt :)
Sen kom godiset fram och fortfarande så ville ja inte vräka i mig haha sen ville jag bara hem!!

Vi kom in till stan efter en blåsig bilfärd och då hittade jag inte mina nycklar och vi började leta som bara den och ringde som bara den till dom som fortfarande var kvar där ute vid baljan men dom svarade inte men efter kanske 20 minuters ringande utan meninglöst svar så ringde dom upp och så skulle dom leta men dom hittade inte mina nycklar. Så jag fick reserv nyckeln för jag skulle kolla om dom låg i lägenheten, och självklart så hänger dom kvar haha, klantig hanna men men man lär sig någonting på det,  Charlotte är tillbaka nu och nu skall vi gå och möta en brud för hon skall ha sina saker som hon har glömt hemma hos Charlotte!
216433

Godmorgon.

Godmorgon, angående inlägget "cutt cutt jag måste sköära mig" det var ren irrino!
Pappa fick väl lite panik i början men fick ringa och förklara hru det låg till och kan erkänna att nej jag skulle inte cutta mig!!!
Igår vad jag och Charlotte vakna tills 7 på morgonen.
Jag var trött men ändå inte så trött men jag visste att jag inte skulle somna med en gång när jag skulle lägga mig i sängen, haha jag svär jag har typ suttut sönder mina rövhöfter känns det som, hade så jävla ont när jag skulle lägga mig i sängen så jag fick ligga på rygg!
Personalen kom in vid halv 11 och gav mig medicin, och som vanligt så skall ju hanna svida på precis allting, och bara för kanske en tablett inte ville ut ur doseten så började jag att skrika att de va mig den äckligaste jävla hordoseten, jaa man kanske skall börja tänka på sina ord och sitt temprament? haha
Igår övertalade Maria mig att bada balja, även om jag inte vill umgås med massa idiotiska puckon, får väl be dom sätta en plastpåse över huvudet eller någonting,  Men det lär nog bli kul, om jag inte somnar xD har bara sovit 5 timmar så jag undrar hur detta skall gå :) Charlotte lär ju sova tills 17:00 om jag bara ger henne chansen!
Sen har jag ingen aning om vad som annars händer idag, jag har övertalat charlotte att stanna kvar eftersom det bara gott två dagar, man får tänka på gpc lanen dom håller på 5 dagar och det pallar hon lätt :)
Men men nu skall jag kolla vidare lite, och sen får jag väl se om sömntutan vaknar eller inte ;)
216433

LAaan tio över fem!

Klockan är tio över 5 och jag är fortfarande vaken, helt otroligt!
jag måste hålla mig vaken tills personalen kommer in!
Det är fan 5 timmar kvar hur skall jag klara detta!?
Kaffe och sen fil det funkar nog men vill så jävla gärna lägga mig i min sköna säng men nej nej det går inte... Sitter i min gula tunika och min morgonrock haha härlig lanklädsel i alla fall :)

Cutt cutt jag måste skära mig

hejsan,
Mycket irritationer här nu, tycker folk borde tänka på vad dom egentligen säger, folk kanske inte vet om att folk blir ledsna men fan man borde tänka ett säppframmåt!
I morgon så skall jag bada bajla tydligen, Maria som övertalade mig, haha allt för att hon skall ha baddräkt haha det kommer bli grymt roligt att  se henne i det :)
Hoppas att Charlotte stannar kvar här i morogn, för jag pallar inte vara själv och att jag skall stå ut med att ha två bord ståendes för Sakarias kommer hem på onsdag natt och då skall vi fortsätta lana :)
Det kommer bli grymt roligt Anna är här också, haha det blir bra mycket skratt plus att anna är expert på emo låtar :)
 haha grymt kul cutt cutt jag måste cutta mig ;)

216433

Minnen kommer alltid tillbaka!

Minns du när vi var små?
Minns du hur vinden blåste i mitt hår så jag fick tovor?
Minns du hur jag log åt precis allt?
Minns du hur glad jag var?
Minns du hur positiv jag var?
Minns du hur jag brukade komma utspringande från mitt hus för jag skulle leka?
Minns du hur jag var som ledsen?
Minns du hur mycket du fick säga till mig?
Minns du mitt skratt?
Minns du hur mycket jag tyckte om att krama dig?
Minns du hur mycket jag tyckte om att klänga på dig?
Minns du hur mycket jag älskade dig?
Minns du när jag stod vid solroserna och skrattade och var helt underbart glad?



Jag minns varje andetag precis som om det vore igår,
Jag minns när jag, min blonda kaluffs kom utspiringande i mina härliga sommarkläder för att jag skulle ut och leka!
Jag minns hur mycket jag skrattade, jag minns hur olydig jag var, Jag minns allting som igår!
Saknar sommaren när man var liten!
Allting var så jävla perfekt!
Saknar allting jag hade hemma!
Man vet inte vad man har fören det är försent!



Tjejkväll!

Hoppsan hallå!
Tjejkväll ikväll, det blev fondy till mat,  skit gott att fritera kyckling och nöt kött :) Sen blev det ansiktsmaskar och fotbad, visserligen så somnade jag på soffan en timme, kände att jag behövde de :)
Efterrätten blev frukt i alla olika sorter, jordggubbarna va lite sura, haha sen blev det lite irritationer mellan mig och Emelie, men hon fattade väl inte att hon har gjort fel, det är väl som vanligt med allt jävla idiotiskt folk!
Men som sagt jag står det och hade jag inte haft någon kräm på min rygg så hade jag fan nockat henne! det vill jag lova!
 men som sagt mycket smått och gott blev det ikväll så i morgon är det Hanna Lindgren som skall ut och röra på sig :) Det blir nog en promenad om vädret lägger sig, just nu så blåser det som fan sen snöar det, fan jobbigt.
Skall sparka upp Charlotte om tio minuter så skall ja jaga in henne i ett bad med mig, det va så mysigt igår och kul va det också när somami kom på min morgonrock.




LAAAAAAAAAAAAAN

Godmorgon.
Playahead ständer om tio minuter till att börja med, många roliga minnen med det!
Jag och Charlotte ligger i sängen och chillar galet på internet :)
Idag kommer kanske mikaela och hälsar på en stund :)
Och sen skall jag in i basen på Tjejkväll, Sakarias dygnade i natt så han drog in och sen duschade och sen drog han iväg till båten. men men får se vad som händer senare idag,  vill hemförbi mamma och pappa, saknar dom men de får vi ta när lanet har slutat  och Hanna har städat :)

hardcooor!

216433

RSS 2.0