Trött tjej!

Blogg blogg blogg!
Nu har ni mig här igen!
Ligger helt död i sängen ocoh kollar på min underbara älckling efter ett lååångt tio timmars pass!
Oavsätt så kan det inte bli för mycket B i mina ögon! Längtar som fan nu tills jag skall åka upp till mitt hjärta! Känns som om en dag är tre år, och har en stark känsla av att när jag väl kommer upp så kommer tre dagar kännas som en timme!
I morgon är man ledig, känns som första gången på sjukt länge! Men å andra s
idan så vet jag inte hur ledig jag egentligen kommer bli i morgon med tanke på att lägenheten ser ut som ja.... jag  vet inte vad liksom!? Plus att jag måste fixa massa med bilen och sen skall jag möta min sötis lillebror för att hämta hans tröja! Hur skall jag hinna med allt detta!? Känns som om detta kommer ta tre veckor, overkligt för er men dock verkligt för mig.
Nej nu skall jag vara mer social med mitt hjärta, men eftersom han sa att han inte tänker läsa min blogg om jag inte skriver om han så får jag väl ge han lite fina ord!
 
Till min stora kärlek: Tack, jag vore ingenting utan dig, du är bäst och jag älskar dig mest av allt! :love:
 
 
 
 

Till min prins.

Din skugga springer i fatt mig!
 
Det är sjukt hur mycket jag saknar dig, det finns inga ord!
Varför ska det vara så att vi ska bo så långt ifrån varandra!?
Det sämsta med allting är när man sätter sig vid datorn och börjar dra igång spotify, man känner hur tårarna bara rinner ner för kinden. Att få se eller bara höra din röst kan jag leva på en hel vecka. Du förstår nog kanske inte hur mycket du lyser upp min dag, Jag somnar och vaknar med ett leende på läpparna.
Det kanske är för tidigt att säga att jag älskar dig, men orden är inte långt där ifrån för du är värd att få höra dom orden minst varje dag. Jag längtar till att få hålla om dig, att få bråttas med dig. Jag saknar dig när du torkar mina tårar och på samma gång kan få mig att lee!
Våra timmar ute på högklint, jag önskar bara att jag kunde få stanna upp den tiden och att alltid få ligga där bredvid dig och peka på stjärnorna.
prinsessan har hittat sin prins! <3
 
 
 
 
 
 
 

Sommar sommar sommar!

Hallå, nu har ni mig här igen! Asså det där med blogg, det går verkligen i vågor måste jag säga!
Ligger här i sängen och väntar på att Bobby ska komma in på Skype så jag kan få prata med han eller i alla fall få se hur hans hår blev nu efter han vart vid frissan! :D
Annars, sommaren rullar på som vanligt trögt just nu. Inväntar måndag då det blir jobb. En himmla massa kvällar, men det är väl lika bra det med. Vill egentligen inte jobba om jag skall vara ärlig, vill bara upp till Linköping nu, eller jag vet inte vad jag vill, vill ta ett uppehåll från mig själv och mina impulsiva tankar och känslor!
Sen är det bara det sista året kvar i skolan och sen beger jag mit ut i vuxenlivet! Det kommer bli otroligt skönt faktiskt!
Men åh andra sidan så kommer man väl sakna rutinen som man har på morgonen och alla sina rättigheter man har som elev i skolan. En känsla från mig själv är att jag verkligen kommer sakna att provocera mina lärare! :D
 
 

RSS 2.0