Köttsår & amputerade ben

Godmorgon världen! Det känns så jävla tråkigt att det är söndag idag. Det är en typiskt städar dag och planerardag inför veckan som kommer! Jag ska alldeles strax åka bort till körskolan och städa av den. Sen vidare hem och ta disken och städa upp här hemma! Nu ska det se ut som ett hushåll och inte en ungdomsgård. Jag börjar bli lite orolig gällande min handled för att den har börjat göra ont igen. Så natten som var blev det att sova med skena och dagen är inte över så dags skenan kommer åka på! Man kan ju undra vad det är som händer inne i kroppen egentligen! 
Nej nu måste jag bege mig bort så jag inte låter hela dagen gå. Ha en kanon söndag för det ska jag ha. 








Klippta stringtrosor.

Lördag, känns som söndag! Idag har det bara vart i köket all aktivitet har vart, plus att jag har vart i affären och handlat med mamma :). Diska diska diska och än är jag inte klar. Får låta disken ligga och dryna lite i vatten :) tänkte om man skulle städa här hemma. Men det kan bli morgondagens bekymmer! :) jag har ingen aning om vad som händer i kväll. Känner mig trött och allmänt sliten i pälsen! Hu har sån jävla ångest över träningen. Jag förstår inte! Jävla latmask försvinn!! Nej ut till disken igen och få bort lite matbackar! 





Tattueringar & pannfläsk!

Återskapar gamla minnen med min säng i natt. Kom hem och Rasmus hade däckat på soffan. Det jobbigaste med det här är att han har min tempurkudde. Kommer känna mig mer död än levande i morgon känns det som! 
Okej sammanfatta dagen då. Va så trött när jag kom hem från jobbet så jag somnade på soffan. Vaknar av att Rasmus lägger en iskall hand på min rygg så ett roligt uppvak blev det minsann inte! Marion kom hit en stund och vi åkte ner på stan för att fixa det där med skal till min telefon. Två skal för 88 eller någonting.. Det känns ju fan som hittat i mina ögon! Ett genomskinligt och ett ljusrosa... Vad annars liksom :)
Sen var det mest slapp. En dusch och sen ut och träffa vänner. I kväll har det bara vart en massa skratt! Hanna har kört 740, även kallad rostis. Skit kul faktiskt. Man behöver inte så jävla mycket fart, sving eller kraft för att kasta upp dom. Men roligt var det som sagt!

Jag och Marion har haft världens skrattattacker och fulat oss på film och bild. Vad ska jag säga? En bild säger mer än tusen ord men den tjejen är en riktigt knäpp brud som jag älskar mest! 
Lite bild uppdatering nu då från kvällen som vart. Så nu blir det att sluta ögonlocken och inta natt! Puss på er! 









Sista bilden bjuder jag så jävla stenhårt på! Trodde jag skulle döö av skratt när jag såg hur riktigt söt jag är på bild. Men till er som säger något annat så till mitt försvar! Jag är inte så ful som ni tror, jag fastnar i alla fall på bild! ;) 





Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag idag då.  Sista passet för den här veckan. Det ska bli så skönt att komma hem och slänga benen på soffan! Jag laddar redan upp inför helg! I helgen kommer det bestå av städning och träning! Nu är det dags att kicka igång allt igen. Besviken på mig själv det måste jag medge faktiskt! Frågan är vad man skall hitta på när man väl kommer hem och lyckats varva ner. Jag har verkligen ingen ork att åka hem och ta tag i disken!! Soffläge och ett bad låter väl egentligen inte helt fel! Nu får man väl fortsätta jobba i en och en halv timme! 





Volvo och nakna brudar!

Ett hårt pass på jobbet. När man är så trött och ska prata med damer som har väldigt dålig hörsel. Det tar verkligen på krafterna ;)
Ner i åg efter jobbet och snacka med lite folk. Slutade med att jag hamnade i marions 855:à. Så nu sitter vi här och lyssnar på musik och bara allmänt förstör ozonlagret. En bra kväll helt enkelt! Snart hem till sängen för i morgon väntas det jobb! 


 



Torsdag och arbete!

Godmorgon världen! Torsdag idag, då får vi se vad denna dagen har att erbjuda mig. Jobb mellan 15-20 står det på mitt schema i alla fall. Sen har jag absolut ingen aning om vad som händer! Det blir nog hemfärd ganska tidigt för min del när man vet att man börjar tidigt i morgon. Och i morgon är det alla hjärtans dag också, i år igen. Vi får väl se hur den dagen ska firas. Alla hjärtans dag är den dagen som man ansolut inte ska gå in på Facebook. Alla andra som inte har någon att skriva puttinutte till eller om skriver bara hur mycket dom hatar den dagen. Patetiskt! Nej nu skall jag ta och bestämma mig om det ska bli privata kläder eller inte. Ha en bra dag! 




Ny telefon för min del!

En kväll i åg med bra vänner kan ju bara sluta kanon! :)
Idag har jag fått min iPhone 5s. Till besvikelse så var man tvungen att klippa till kortet ännu mer. Helt sjukt att simkort skall vara så oerhört små nu! 

Skit om det. 
Ha en bra kväll och natt för det ska jag ha. I morgon väntas jobb! 




Mina stjärnor!

Godmorgon världen! Sovit jätte gott i natt. Men huvudvärken myser ändå kvar i huvudet! Hoppas inte att det är någonting som är på gång att komma :( 
Igår hade jag en sjukt kul dag med mina bönor. Vi missbedömde det där med CAMchatt på nätet :) riktigt kul! 

Idag är det bara slapp som står på schemat! Kanske skall laga swiften men det får vi ännu se hur det blir med det.
Nu bjuder jag ut lite bilder på det!



Min finaste ögonsten!


Rasmus som visar hur högt upp man egentligen ska ha byxorna!! 


Stäääääfan


Idag har vi städardag!!



Jag kan fan jag med!

Nej men om man skulle ta en vecka och bara rocka loss? Bara be alla dra åt helvete som är i min närvaro.

Ibland brinner det även för mig. Att alla andra skall få gå runt och sura eller bara dela negativ energi medan en annan får höra vad man heter om man själv skulle vara sur eller irriterad en dag.
Nog om detta, det brinner!
 
Jag har verkligen insett ikväll om vart man står här i världen. Jag kan ju meddela hela världen att den snälla och trevliga Hanna inte alls kommer finnas kvar så länge till. Nu är jag så sjukt irriterad så kommer jag knappast hålla käften längre.
Asså en sak som jag verkligen inte förstår är när folk som dessutom är äldre än mig beter sig som 14 år. Man blir så sjukt irriterad, Men när vissa inte är med i dennes närvaro så kan personen vara hur lugn som helt och verkligen bete sig som en klok människa. Om dom nu tror att Hanna kommer ha respekt för dom så kan ni bara fetglömma. Seriöst, kan ni inte vara er själva när det är en person i närheten som ni tycker om så är det fan dags att komma tillbaka ner till  verkligheten.
 
Det känns som om det behöver hända någonting snart för att jag inte skall behöva få ett stort jävla utbrott. Det brinner i kroppen, känslorna vill bara skrika ut, låta basen göra sitt!
I morgon väntas det jobb sen skall jag hem till pappa och hämta Dagge. Skall bli skönt att få ut älsklingen på vägen igen och slippa använda startkablar hela tiden när man stänger av motorn.
Nu blir det en lugn kväll med Rasmus, Marion, palmer och eventuellt Stefan.
 
 
 
 
 

RSS 2.0