Sandstorm och kräftstjärtar.

Så, nu är Facebook nerstänkt för min del igen, riktigt skönt. Idag har jag vart på stranden med Marion och Marre, satan vad det blåste! Vi had tre brasse som vindskydd! 

Så jag och Marion låg med "pälskrage" på oss. 

  



Solen gick i moln så tillbaka till vall. Dock upplevde jag och Marion lite barndomsminnen på vägen hem genom att sola hela bilvägen hem. Marre tyckte att det var så himla tyst på vägen hem bara 😂😬. Sen så var det bara solen som gällde. Dock var det jäkligt mycket varmare, jag vill lova att det gav resultat! 





Nu blir det sängen för mig så jag orkar upp i morgon.  I morgon väntas körskolan, oljebyte och ljudtävling!

Puss och godnatt! 





Värmebölja!

Vilken värme vi har idag. Vaknade först vid tio över sju och då var det redan 20 grader. Ner på stan och kolla lite med mamma. 

Idag har jag gjort mitt bästa inköp för säsongen! Ett par nya pisstassar!! 

Bättre sent än aldrig. Men ska jag vara ärlig så ser det ut som ett riktigt gubb skinn! 


Köpte en ny parfym idag med, jag trodde att jag skulle dööö, fy vad gott den luktade!  Dessutom har jag införskaffat mig lite nytt till naglarna! 😬


Ren kärlek! Frågan är om man ska spetta på lite på mina kuttande fingrar?! 


Fridens liljor! 




Underbara sommardag!

Ligger nu hemma i sängen efter en lång dag hemma hos farmor och farfar. Vi höll på att tvätta väggarna på garaget med högtryckstvätt! 


Det blev jätte bra faktiskt, tills jag råkade få strålen på två av fingrarna! 😩





Jag rekommenderar inte någon att göra det för fyfan vad ont det gjorde. Tvättade rent nu innan jag gick och la mig, fyfan vad ont det gör! Hoppas att det kan läka fort nu. 
När jag var klar med tvättningen blev jag så trött så jag somnade i hammocken. Vaknade av att farfar sa att det var mat. Med andra ord en heldag hemma vid farmor och farfar. Inte dumt alla, det var super mysigt även om jag satt i arbete hela tiden eller sov 😉. 
Sen åkte jag hem till mamma och pappa. Jag och pappa drog kablar till baslådan. Det blev väldigt bra. Stilrent det gillar jag. Det sjuka är ju att lådan passar så jäkla perfekt. Behöver inte ha spännband eller nåt. Det sitter som ett smäääääck!! 

Nu ska Hanna panna sova, så jag säger godnatt från Bogegatan! Puss 




Hastighetsmätare och högtryckstvätt

Bilen är klar och mätaren fungerar igen! Skönt måste jag säga!
Jag har bytt låda i bilen så dagge får den lilla igen och saxen får den stora. Nu sitter jag hemma hos farmor och farfar och tror seriöst att jag kommer smälta bort snart. Usch vilken värme. Är det nu man kan ifrågasätta om sommaren är här?!  I kväll så blir det kabeldragningen i saxen och hoppas på att allt kommer gå som det ska med allt! 

Hej så länge i från skogsholm! 





Sääääng time!

Nu är det daga för sängen. I morgon blir
det service för saxen! Ska bli skönt att få se mätaren igen!





Gud som haver barnen kär, se till mig som lyckan bär. Lyckan kommer lyckan går, den Gud älskar lyckan får, amen godnatt sov gott. 

Tänker på er farmor och farfar! ❤️

Nu säger Hanna panna godnatt från rederiet och skall inta sängen med någon ljudbok och somna in i 7 timmar. Puss och kram från Bogegatan! 




15 år och mys på berget.

En mysig dag med mamma och pappa som blev kvällsmat på galgberget. Pastasallad och baguette stod på menyn. Sitter och pratar om allt mellan himmel och jord tills mamma säger att det är deras bröllopsdag idag. " här satt vi för 15 år sen" grattis mamma och pappa 😘
 
Efter en bit god mat så börjar jag gå på pappa om ljud i bilen. Han ville mäta på den gamla lådan och lite först och det grymmaste var ju att det var exakt samma mott i saxen som det va på dagge 😬. Har provkört mammas nya bil också. För mycket finesser säger kag bara. Pappa höll på med nåt så jag råkade köra mot rött och en brud kom springandes lite längre bak och det sjukaste är att man kan fickparkera utan att ens kolla i speglarna, vilken modernitet!! 

Nu funderar jag nog på om jag skulle åka hem och dammsuga för humöret känns bättre. ❤️

Hej sålänge från mig på stjärngatan! 




Halvlek!

Halvlek!  Nu är det lunch! Skönt med en lång lunch så man hann med lite att göra. Handla lite och laga lite mat, nu i all väntan på att ugnen ska bli klar sen blir det lite av rederiet och sen tillbaka till jobbet! :) 

Styrka och självförsvar?

Idag har det vart en lite bättre dag. Tog beslutet att inte sova hemma några dagar. Inte svarat eller hört av mig till någon annan än min ögonsten och så får det bli ett tag framöver. Nu behöver huvudet koppla av och jag behöver landa. Behöver lugn i min omgivning. Blev inte speciellt bättre när man fick ett besked om vad som håller på och snurrar. Det är nästan som att man bara vill ta båda bilarna och fly! Arbetsdagen har vart bra. Jätte roligt måste jag säga. Hemtjänst är inte allas som att gå på hus! Nu blir det sängen för i morgon väntas jobb och sen mys med mamma & pappa och har jag tur så kanske pappa vill hjälpa mig att dra lite kablar i bilen 😘



Dö, stick, dra!

Tänk om man bara kunde få sjunka ner under marken och få stanna där ett tag! Dessa jävla kvällar som alltid slutar i ett rent helvete och alla dessa tankar som snurrar! Just nu kan hela världen bara dra åt helvete, vill aldrig mer se en människa!! 


Dagis chef


Idag arbetar jag som dagisfröken? Det här är nog det barnsligaste jag har vart med om. Ingen har delegering förutom jag. Personal är sura på varandra och ger varandra blickar och har världens sämsta inställning! Kan klockan inte bara bli nio?! Känns som om det är 24 timmar kvar tills man får sluta! 

En smärta som kan döda en.

Vad sägs om ett onlägg i månaden? Känns som om det börjar bli ganska vanligt nu.
Livet flyter på, det är redan Maj, känns så jävla underbart, sol och värme.
Nackdelen med det hela är väl att man inte riktigt vågrar ta fram sommarkläderna ännu. Men längtar verkligen tills den dagen man kastar på sig ett par kortbyxor och linne och känner hur det blåser varmt.
 
Dagens agenda.
just nu så sitter jag på körskolan och har precis städat klart. Klantarslet Hanna Lindgren kopplade in telefonen i högtalarna i teorirummet och jaa, nu är golven blöta och här sitter jag inne på kontoret och väntar på att golven ska torka så man kan tassa tillbaka och hämta telefonen. Vad skall man hitta på en sån här ledig dag? I morgon är det jobb fram till på onsdag. 
Sökte jobb på Gotlands hemtjänster förra veckan, vilket resulterade sig till jobb. Nu håller jag bara tummarna på att jag känner att jag vill jobba med det eller att jag kommer att trivas.
 
Nu vet ni att jag lever, för nu har golven torkat och jag ska bege mig till affären för att sedan åka hem och fixa lite hemma. Man får passa på när man redan är i städartagen! 
 
Ha en bra helg alla läsare.
 
 

RSS 2.0