Regn!

Hejsan! Har inte skrivit så mycket nu på den senaste tiden, har nästan glömt bort att jag har en Blogg. Har inte gjort så mycket på den senaste tiden heller. Har praktik hos pappa nu fram tills skolan börjar :) fest i lördags, jätte kul:) men det blev jävligt sent, men vill dock inte påstå att jag har vänt på dygnet. Ett riktigt jävla piss väder idag! Finns ingenting att göra. Hoppas att det blir bättre väder till i morgon så man kan ta sig till praktiken! Nej, men nu vet ni att jag lever i alla fall! :) skall kolla på tv nu. Puss

Skolan

Hejsan!
Nu har det inte varit mycket blogg skrivande för min del.
Har inte haft någon ork, och sen har jag haft så mycke annat jag har gjort.
Har fått praktik hos pappa nu då, så nu skall jag vara där fram tills skolan slutar.
Såg robin hood förra torsdagen. Den var grymt bra, men lite seg plus att den var 2.25 lång, så den skulle man vilja se hemma i soffan så man kan breda ut sig hur man vill!
Fest var det i helgen, jag tog det mest lugnt och sen drog jag hem till Maria när det blev bråk på den förra.
Igår blev det dampanfall på personalen, som för ett halvår sen sa att dom skulle fixa mina persienner men inte gjort det, plus att dom förtfarande inte har ringt gotlandshem angående mitt sovrummsdörrhandtag. Det går knappast fort.
Sen råkade jag låsa in mina saker i tvättstugan så det var bara att boka ny tid och hoppas på att man fick samma tvättstuga. Då fanns det i alla fall någonting som jag hade tur med. Idag blir det till att tvätta. Sen skall man väl bara ligga på soffan och pilla navelludd!
Sen tror jag nästan att det blir jobb på Torsdag, Hoppas det blir bra väder då så man kan jobba. Sen Fredag tror jag då blir det stan och sen systemet :)
Funderar på om man skall dra ut till Classe och Lotta snart igen :) Grymt kul sist, plus att Classe skulle hjälpa mig med band från när jag var liten :)
Men nu blir det Facebook! :D

blogg

piss

Hejsan! Som alla andra inlägg så sitter jag i skolan!
Var på bio igår med Vonna och såg Robin Hood! Den var bra men seg, men den blev bäst i mot slutet! Men fortfarande, han är så grymt jävla snygg!
Ikväll så blir det fääst! Skall ner på stan senare idag och möta upp Maria utanför kapphal och så skall vi fixa det. Hoppas bara att det blir kul ikväll.... Förväntar mig faktiskt ingenitng men som sagt, vi får se hur det blir.

blogg

Stressad!

Sitter i skolan nu och bara tar det lugnt. Försov mig i morse, sen skulle som sagt teknikern komma hem till mig och inte nog med det så kom han en halvtimme för sent och sen kollade han på det i kanske tio minuter och sen satt han bara och glodde i kanske en kvart... helt jävla mongo!
Sen skickade han iväg ett sms nys soch skrev att comhem jobbar på mitt problem... Jätte kul... skall kanske också få ett nytt modem... men dom kan glömma att jag tänker pejja för dom trasiga veckorna!
Idag så måste jag hem till farmor och farfar och häömta min jacka! Och sen in till stan, skall se om man kan få tag på Maria, och sen skall jag på bio med Vonna och se Robin Hood! Med Russel Crowe! ;)
Just nu så sitter Sandra och skrattar åt mig för min mage låter som fan! Är skit hungrig :O Får dra hem och äta någonting :D Men nu blir det Facebook!
Plus att han som snodde min svenska uppsats förut erkännde det, och tror minsan att han såg på mig hur sur jag blev på han.,... Man snor icke Lindgrens uppsats sådär! Men same shit! Puss

blogg

Skolan

Hej blogen!
Just nu så sitter jag i skolan och bara tar det lugnt!
Har läst lite i körkortsboken och för det mesta bara tagit det lugnt!
Måste försöka hitta en ny praktik nu så man kan få behålla hela sitt studiebidrag.
Har fått en fet solbränna från igår då man jobbade för farfar. Måste nästan åka ut dit idag och hämta min jacka.
Har faktsikt ingen aning alls om vad man skall hitta på idag, Tror det blir till att tvätta faktiskt, men hu va tråkigt det är!
Sen i morogn så skall jag gå på bio med Vonna! Vi skall se den nya Robin Hood! Och såklart är min man med i den!
Sen på fredag så bär det nog av till en fest :) Sen hem på lördag till söndag och bara ta det lugnt.
Sen i morogn så kommer den där satans teknikern och skall kolla på mitt bredband! Hoppas verkligen att hon eller han kan fixa det, så skall man ringa till comhem och klaga lite över felet. Kommer dock inte betala för dom veckorna som mitt intervet varit trasigt.
Så grymt härligt väder. och i morogn så kommer det bli ännu varmare! Det skall bli 21 grader :O
Nej men nu skall jag kolla runt lite mer på internet! Kanske skriver lite mer senare! Puss

blogg

Like old times

Hejsan!
Just nu så sitter jag hemma hos Classe och Lotta :)
Har inte hänt så mycket annars idag. Har varit hemma hos farmor och farfar och jobbat och på köpet så fick jag en förjävlig solbränna!
Sen har vi varit ute och gott och sen tagit en massa fina bilder men tyvärr så dog batterina när jag kom hem efter promminaded med Classe och Isak. Sen blev det mat, vi satt ute och åt och sen nu så sitter vi bara och glassar i soffan och isak på mattan :) Like old times <3
Sen har jag och Classe plockat ut massa bilder på mig när jag bodde här innan, och kan dock erkänna att vissa bilder blir jag nästan rdd för att se och vissa trodde jag inte alls att det var jag. Nej men nu skall jag se om jag skall platta håret så man kan få i sin hårförlängning i morogn, sen måste jag gå och lägga mig skit tidigt i natt så att jag kommer upp till skolan i mrgon. Tror bussen går vid tio över sju, men inte säker så det blir till att kolla det också! Fick en kamera av Lotta idag också :) fient de, tackar tackar :) Men nu skall jag dra som sagt, Puss



cs<:

Hallå där!
Sitter inne vid Sakarias. Tror det blir cs ikväll igen :D
Haha det nya i livet, eller vad skall man säga?
Varit med Jenna idag också, vi skulle egentligen dra och kolla på när Tobbe spelar fotboll... men det blevinget av med det för dom var klara när vi ringde dom. Haha, vi var grymt sega idag faktiskt! Sen nu har vi ätit här inne på boendet också, mumma va gott det var. Potatis och kött :D
Vi skulle egentligen spela kubb ikväll också, men det blir ingenting av det för det regnar som fan nu. Funderar på om man skall in och hämta sin dator och börja spela lite. Sakarias dator är lite cp men det blir nog bra det. Kanske skriver mer sen:) Puss

blogg

Fredag ;)

Hejsan!
Igår blev det film med Vonna Johan och Marion! Jävligt konstig film om jag får säga mitt men jag tror jag pratar för alla där!
Sen somnade man kanske där runt straxt efter 4. Sen upp vid halv elva så låg Marion och Jonas på soffan!
Sen skulle jag iväg med mamma och köpa leggings och deo, skor och rakblad! Bort med buskarsområdet på benen nu ;)
Sen har jag fått låna johans internet nu fram tills på tisdag :)
skit kul, så nu kan man sitta på sin såkallade findator :P
Spelat lite cs, och fyfan va man suger! Man vill dra hit lan polarna så man kan ha lite roligt framför datorn igen :)
Svinit jävla ont i handleden som man har opererat! Men man får väl hoppas på att det skall gå över snart :)
Sen vet jag inte riktigt vad jag skall ta mig till idag! Kanke skall dra hem till mamma och pappa en stund. Men vet inte än. klockan är ju som sagt bara 16. så har gott om tid på mig att bestämma :) Nej men nu skall jag se om det finns något roligt att kolla upp på datorn!  :) Puss

blogg

Skit internet!

Hejsan,
Just nu så sitter jag hemma med Jonas, Marion, Anna och Rickard. Sitter och snackar lite skit bara. Ringde comhem idag och Torsdag nästa vecka så skall en tekniker komma hem till mig och kolla på mitt jävla internet så just nu så sitter jag på grannens, det får väl duga tills vidare. Men snabbt är det inte så tror inte att jag kommer skriva så speciellt mycket blogg denna veckan.
Fick ut alla mina papper från socialen igår, Det var en hel del men ganska kul att läsa också!
Nu är man då ledig fram tills på på Måndag :) Skönt! Men vet inte riktigt vad man skall göra i helgen för skall på middag med pernilla och vonna i morogn och sen vill Ottilia att jag skall hem till henne i helgen och eventuellt festa. Sen ville mohammed att jag skulle grilla med han på lördag, Alltså jag har ingen aning alls om hur jag skall göra. Men skall ringa Ottilia snart så skall jag höra vad hennes planer inför helgen är. Men nu skall jag vara lite mer social med idioterna ;) Puss

blogg

Wallander

Hejsan, nu har Hanna varit duktig :D
Har städat lägenheten eller ja halvt, pallade inte skura golvet!
Har handlat och skit och sen är man ju ledig torsdag och fredag, fyfan va skönt!
Kanske skall på bio med ottilia den 12 maj! Min man är med:D
snart så börjar Wallander också :) Fett naajs, sen blir det oraktik i morogn, men nu skall jag dra. puss

blogg

Söndag 13:23

Hejsan, Sitter hemma hos mamma och pappa nu. Igår när jag kom hem så spelade jag och Emma guitarhero, och bara just chilling in the hood :) Sen kom grannarna in och då började vi kasta dart och lyssna på lite spotify :) Kul det :D Många nya och bra låtar på listan nu, haha.
Jo juste glömde att vi ränsade ur vinden, fyfan va mycket skit vi hittade, vi kastade typ 70 kr som vi inte ville ha kvar. Sen fick jag ett armband av pappa, Visserligen så står det hans namn på det, men jag älskar han så pass mycket så det gör ingenting om hans namn står på det. Sen hittade vi en trä mobil som jag gjorde på träslöjden när jag var mindre, och nu känns det som om alla mobbar mig för den, men inte så man tar åt sig, tycker det mest är som en kul grej. Nu när man ser på den så fyfan va smart man va och gjorde knapplås på den och skit! Haha, det är bara jag som lyckas med detta. Wallander ikväll då :) Kul det.
Sen idag så måste jag handla och sen skall man på praktiken och sen är det teorikurs som gäller! Jaja Detta kommer gå skit bra det. Men nu skall jag yra runt lite. Kanske skriver mer sen,
för nu skall jag få pappa att få ihop min cykel :D

Puss

blogg

Hemma :)

Hejsan, Nu är jag vaken, Fett trött!
Hela gårdagen slutade som panik och bråk om jag får säga min egna åsiikt!
Plus att man började inse massa saker som man verkligen inte vill skulle hända!
Men just nu så skiter jag i vilket! Som sagt, Jag har grymt stark självkänsla och ju kan ingen pissa på mig!
Jonas, Maron och Jalle sov hos mig i natt, men sen på vägen hit så¨spydde tobbe på sig själv i blen så alla fick gå förutom jag och Jalle.
Sen skall man åka hem till mamma och pappa lite senare. När alla har vaknat till liv här på Gotland.
Nej fan pallar inte blogga mer, det kommer säkert iväg ett inlägg ikväll också!



blogg

Tagga inför fääääääst!

Tagtga tagga tagga!?
Ikväll blir det fest igen! Dom heldiga fääst kompisarna och sen har vi tre nykommlingar, Det kommer bli fett kul ikväll, men kommer ändå ha taggarna utåt fall i fall detta kommer hända som är obeskrivligt fittigt!
Vi får se som sagt. Funderar på om man skall ta och lägga sig i badet en timme och trimma upp sig lite xD
Sen skall man fixa håret och sen sminket så det lär nog gå en och en halv timme och då är klockan 6, Och då tror jag att Jalle och Rickard skulle börja dyka upp... som sagt vi får se hur det blir det ända jag vet är att det kommer bli problem med en gång när vi kommer hem till Ottilia för hon fick inte dom som hon ville ha, vilket kommer betyda kaaaos!
Men nu skall jag bada, Puss
blogg

KALL MJÖLK!

Hallå folket!
Orkar inte skriva lika mycket blogg nu som förut!
Känner mig helt matt på det. Händer ju inte så jävla mycket om dagarna.
Idag var jag som sagt ute hos Ottilia, Jobbade så mycket jag kunde innan deras satans dammsugare gick sönder, jobbigt.
Sen drog jag in till stan och hämtade min cykel hemma hos Ottilia och så, Hade lite snabbt möte med UB;
Sen kom Tobbe och Jenna och snackade lite skit och så, Sen drog dom vid halv 11. Sen skulle jag gå och lägga mig, men kan fan inte sova! Skit jobbigt! Jag får verkligen inte försova mig i morgon!!!!
Tandläkaren klockan 8!!!
Sen skall jag och marion dra och fixa dricka där vid 11 tiden om någon ville veta det! Helt ovesentligt jag vet!
Sitter och snackar med Mackan på msn och smsar lite med Jalle.
I morgon blier det sleepy time med Jalle, Marion och eventuellt Tubbe med, vi får se vad som händer under kvällen. Hoppas fan att kvällen kommer bli lyckad nu bara, har en stor känsla över att jag kommer bli knäckt eller börja bråka med någon. Men skall inte tänka så. Skall försöka hålla mig i styr faktiskt!
Aj hu, sen är det skola i morgon också, bara det, Får ändå ingenting gjort i skolan typ, tappar konsentrationen hela jävla tiden eller så somnar jag bara, Finns liksom så jävla mycket annat man kan göra än att plugga :P
Fyfan vill inte ens tänka på vad jag hörde idag. Ingenting som sårar mig, men det känns inte bra att höra det!
Nej nu skall jag försöka sova lite.
Puss

blogg

Alskog.

Hejsan, just nu så ligger jag i sängen hemma hos Ottilia på landet.
Lediga i morgon då, fyfan va skönt! Skall jobba för Ottilias mamma, behöver ihop mer pengar till helgen.
Försöker få kontakt med en döds social Jalle!
haha jag bad om film tips, så tipsar han mig om en och de va tydligen en bög film. Kul där Jalle!
Såg sista avsnittet på andra Avenyn idag, trodde jag skulle dö, eller ja det tror jag fortfarande. Känner mig så grymt taggad inför Fredagen! Hoppas allting blir bra och skit :)
Sen lördag så är det hemfärd till stjärtgatan. Hoppas bara man inte kommer i säng så jävla sent på Fredagen bara! Det skall jag se till i alla fall, haha!
Nej men nu skall jag se om Gay Jalle vill vara social med mig annars funderar jag nog nästan på att kippa :)
Puss

blogg

geryher

Hejsan! Sitter i skolan! Känner att det luktar as här någonstans men kan inte sätta pricken på vad det är. Haha.
Kom i bra tid till skolan för att vara mig faktiskt. Rätt naajs!
Så jävla trött vill fan bara hem och sova! Somnade innan 11 i natt vilket är fett naajs!
Sen har jag fixat pengarna från mitt studiebidrag så nu är alla skulderna lösta plus att det kanske blir fest på fredag villket är jävligt naajs. Men vi är inte säkra än! Får besked idag. Sista avsnittet av andra avenyn idag. Sen lediga i morgon! As skönt. hoppas man kan få något jobb så man kan tjäna lite pengar :)
Men nu skall jag kolla lite mer internet sen börjar väl lektionen :D Puss

g9fiweubljf

Hallå!
har varit på praktiken idag.
Sen hem och tvätta och så, skulle egentligen städa men det pallade jag inte.
Marion och Anna va här. Sen trodde jag att det var fika idag men det va det ju inte, haha lite borta i huvudet.
aj pallar inte skriva blogg. Nu skall jag ringa mamma angående mitt studiebidrag.

.




Kundvagn <33

Fyfan nu är man inte kaxig nej! Svin jävla trött!
Funderar på att hoppa i säng! Så som det ser ut nu så skall jag inte till praktiken. Kommer inte orka gå runt och ha sjukt ont i halsen! Någon har smittat mig! Hmmm vem kan det vara!?
Nej var på Willys idag och handlade med Maria och Marion! haha Grymt roligt.
Fick åka kundvagn hela tiden jag tror faktiskt att personalen skämmdes lite :P
Men nu skall jag sova! Godnatt!




blogg

Två Dagars!

Hejsan! Har inte hunnit skriva så mkt på sistonde men vi har kört tvådagars!
Då blir man rätt sliten.
igår var kvällen helt okej! Jag och Jalle avslutade kvällen på festen att kolla på sunes sommar :D
Skit kul de ju!
Sen drog jag Jalle och Jenna hem till mig och skulle sova. Sen drog Jenna hem och jag och Jalle somnade och då kom tobbe och knackade på fönstret för jag hade lovat att han fick sova vid mig. Han hade ju damp eller något. Han hadde alldeles för mycket energi för att jag skulle orka med han!
Sen blev det sova Sen på morgonen ringde Anna och bad mig öppna dörren sen blev jag ägd av Jalle!!!
Hanna: Jalle?
Jalle: mm
Hanna: Kan du hoppa in?
Jalle Varför?

Snacka om att bli ägd!
Sen chillade vi ner till affären jag och Anna och handlade frukost sen när vi kom tillbaka så var grabbarna uppe och satt i solen.
Sen efter ett tag busande och massa skratt och snack så drog dom hem och jag och Anna drog ner till Hamnen och köpte glass på Glassmagasinet! Mumma! Sen drog vi hem till Anna och bara tog det lugnt. Sen drog vi till Gråbo och hade lilla Annica med oss :)
Satt och fikade på baksidan och solade sen kom Marion och Jenna! Sen började vi grilla Görv!
Sen började min grannes polare kaxa med oss! Vi skrattade i min trädgård och då fick hon damp och ba TYST!!!! visa respekt! Om man skall bo i sådanna bostäder så skall man visa respekt till sina grannar! Och hon bor liksom på andra sidan av vägen. Men bryr mig inte. Mensig jävla kärring!
Sen så spelade jag Anna, Marion, Annica, Jenna och Timmen kubb! jag Anna och Marion vann hela jävla skiten! Sen nu ikväll så blir det väl till att rydda upp lite sen handla och skit och sen hoppa i säng!
Men nu skall jag vara lite social med Marion som är den ända som är kvar :)
Puss
blogg

Utgång!

Hoppsan!
det blev visst en fest till! Kommer bli skit kul :) skall bara försöka få i mig någonting innan så jag inte blir för full! känns inte så speciellt lyckat då!
Vi skulle komma vid halv 8, men fint folk kommer sent! Tror jag drar mig dit vid 8 eller någonting! Det kommer bli super!
Lite irriterad på folk som går än på nerverna bara! Men nu skall jag in på boendet och se om det finns lite mat :) Puss

blogg

Töntar:D

Helspäckad kväll igår! Vet knappt om jag vill gå in på den.
Marion mobbade mig halva natten!
Bara för jag bjöd hem Jalle på Fiskpinnar! Men det blev aldrig så.
Sen kom det upp en massa fjortisar som hade mens eller någonting och sen slöt hela kvällen typ med att det blev bråk och skit sen gick vi hem klockan tre kanske!
Hyffsat kul men ändå. Fjortisen skunnde skippat att komma upp så skulle vi slippa bråket. Dom sa att en kille snackat skit om hennes kusin men det sanna var att jag satt och sa exakt vad jag tyckte och tänkte om hon som kom upp. Jaja skit samma jag lider inte.
Nu skall jag kolla Facebook och sen om man kan få i sig någonting i magen. Puss

blogg

RSS 2.0