Måndag 20:53

hejsan dagens uppdatering!
 händer  absolut ingenting ikväll, johan sitter och rättar min matte haha och klagar och skrattar haha och den andra johan säger att vi låter som om vi vore gifta i tusen år haha
ikväll så blir det kladdkaka, mums =)
 och johan Borre bjuder upp johan pettersson i sin lägenhet och jag fick faktiskt en chock faktiskt där hahahha
 och idag så ficxk jag dagens fråga om jag va tillsammans med johan igen haha som vanligt :P
sitter just nu i köket och lyssnar på min och pappas låt  [ old and wise ] i love that song!!!!
Saknar dig pappsen =)
 idag var jag duktig, jag lagade as god mat, alltså taglateller och svap och skinka och ost sås!!
och jag tog i en disktrasa =)
 pratade med charlotte och vi skall ses på onsdag hoppas vi hittar på något roligt =)


/HannaLindgreN

Måndag 13:52

Hej!
idag är det ju som sagt ingen skola för mig,
igår så sa jag faktiskt att jag ville börja skolan!
Det är faktiskt inte roligt att bara vara hemma hela dagarna, det händar så mycket med i skolan en vad det händer här hemma!
Johan har fixat matte till mig, det funkar väl även om jag inte tycker om att plugga! Han vill bara hjälpa och jag gillar det han gör!
Satt och räknade matte till 12 på natten! väldigt tråkigt men men ... vill man ha bra betyg så vill man!
Johans mål är MVG hannas mål är väl att dock kunna få VG minst man kan alltid hoppas på ett MVG men då krävs det mycket jobb från mig.
Hade bokat tvätttid till idag, inte tvättat på typ två veckor!
men har socmöte idag som förstör allting så får väl tvätta i morgon eller på onsdag, i morgon så skall jag ut till farfar och fixa den sista veden till pappa min. kanske klippa gräset åt farfar och kanske tjäna någon slant, inte helt fel nu när man e som pankast :P
Ottilia ringde mig idag hoppas verkligen inte att någon idjuut sätter stopp för henne för jag märker på henne att det är verkligen det här som hon vill!
Yess yess, dagens syslor idag:
Soc möte 15:15
laga mat 17:00
Polisen kommer hit 19:00
kanske träffa mitt doftljus idag hon har lite problem med sin dator, men men nu skall jag inte underhålla er mer

/ HannaLindgreN

Lördag 22:47

kvällens uppdatering som johan påminde mig om.
 sen ja skrev vad jag nu skerv det kommer jag inte ihåg just nu men men det har väl hänt ganska mycket under dagen om man skall säga så...
det flyttade in en ny kille i basen idag och nu skiter jag fullständigt i om någon personal eller någontign läser detta för detta är ren sannign vill jag bara börja att säga!
asså första intrycket går aldrig att göra om man får bara en chans! men asså snälla människa du e totalt jävla värdelös asså hela tiden min pappa betalar min pappa betalar jo men för helvete!
folk ser mig som bortskämd men de är de att dom inte vet hur saker och ting ligger till men det jag mest av allt önskar är kärlek från min mamma och pappa inte deras jävla pengar! visst man vill ha saker och ting här i livet men man kan inte få allt och det viktigaste är att man har kärlek och mat på bordet och precis detta har jag... det är bara osäkerhet att hålla på och skryta om saker och ting och om sin pappa om ja skulle skruta om min pappa så skulle det vara att jag älskar han!
 min pappa är BÄST!
Sitter uppe hos johan just nu... han vill att jag skall sitta inne vid honom men ja ville inte för de e fett varmt så sitter inne i hans vardagsrum med balkongdörren öppen. sköönt sköönt, hmm... undrar hjur detta skall gå, han verkar köpa sin kontakt med ungdomarna som bor gär nere genom att ge bort saker haha ja tack men du får inte direkt någon bättre kontakt med mig, detta kallas för utnyttning men ja soo ja skiter i vilket fan får man aldrig vara ifred så :P
men dagens var dock när ja kom ner i basen efter att varit uppe hos johan. Jag skulle ner och hämta min dator och gick införbi vardagsrummet där nere och frågade va dom kollade på för film så säger han med en gång "-Jaha skall du inte sova uppe vid Johan då?"
jaa svarar jag hahaha men fan orka en lordi nörd! man skall inte ta det som spelas på utsidan utan insidan men orkar fan inte lägga ner energi på han. nästa vecka kommer det tydligen in en ny... hoppas fan att han är mycket mycket bättre en denna killen!
Skall sova uppe hos johan i natt =)
 undrar verkligen hur detta skall gå men men klämpa på hanna :P
Ottilia hult! jag saknar dig som faan yes i moergon kommer du in till stan!!! ÄLSKAR DIG
/ HannaLindgreN

Lördag 10:48

Hej!
just nu så ligger jag på golvet hemma hos johan och klockan är nu mera 10:48, inte för att jag skulle gå upp till Johan frivilligt så här tidigt men men, vi skulle se på törnrosa i går men båda va så jävla trötta så vi pallade inte se klart hela :P sen lite snack sen sova.. mycket skönt!
idag skall någon ny kille flytta in och jag kommer vara helt själv med han i basen aja plus personal men jag tror jag skall sova uppe hos johan igen men jag har inte bestämmt mig en men det lär väl komma under dagen, men jag måste fan Spela Gh =) HAHA och då kommer väl ottilia ringa som vanligt och då måste man klicka för annars kan man inte koncentrera sig haha de e knas, uppdaterar runt kvällen!

/HannaLindgreN


Fredag 15:17

Hejhopp!
idag har jag då varit ledig, sov kanske 10 till 11 tiummar skönt det =)
har varit inne och läst på några bloggar och haha ja skrattar bara gaybloggen den tycker jag e rätt naajs asså men när vi kommer till kissie och dessie´s bloggar asså va händer med dagens ungdomar ja va då inne på kissies som hade lagt upp något om att en tjej hade snackat om precis vad hon tyckte om deras bloggar och ja håller med henne medans kissie och dessie tycker att typ jorden går under, asså varför förstora upp läpparna och brösten när man är i 18 års åldern? det är bara så jävla patetiskt asså nej ja skall inte skriva så mycket mer om dom för ja blir flippad asså sitta och säga asså mm och skit i varje mening men sitt äckligt långa blonda löshår och säga att alla älskar dom., asså hade ja fått så hade jag fan bara satt ett skott i pannan sen va deras bloggar döda precis som dom, sattan va skönt!
va på möte idag på iv om ja skall börja där och skriva i papper och skit hoppas verkligen att jag får 5 dagar studier och inte två dagars praktik men men bara hålla tummarna och se glad ut :)
skall va med johan ikväll han slutar 22:20 men men någon film där i mellan kan man alltid trycka in, men frågan är om de e väert att dra på marknaden ändå för har fan ningen dricka och kan omöjligt fixa pengar och utköpare nu tror jag men men skit samma men sedan så kommer man höra detta om fan du missade verkligen nåpgot skit roligt men får se kanske drar ut till ottilia om det blir för tråkigt i morgon johan kanske stannar i stan men de får vi se ikväll

/HannaLindgreN


Torsdag 12:07

Hejsan, just nu så sitter jag i skolan på donner ute i slite och har rast men skall böja igen vid kvart över...
idag har dom här i skolan bara fixat lite in till att dom skall börja eftersom dom behöver någonstans att lägga sina saker i. själv så satt jag bara och kollade på, men det skadar inte mig någonting.
skrev ut mig från skolan idag känns skönt men när man ser på lektionerna så ser man ändå vad för roligt som dom skall göra men ja känner mig säker på att jag vill gå på iv, men har inget internet ikväll så  får se om det kommer någon uppdatering i morgon...

 vi får se hur det blir massa fjortisar och lite till som går på iv nu men men som sakt jag får se hur det blir, tycker man kan sätta alla mina polare inne på iv i en och samma klass :)

/ HannaLindgreN

Tisdag 20:43

´Shuue alla!
 skolan suger som fan som vanligt, och hanna blev jävligt skoltrött redan andra dagen!
nu förtiden så sitter jag bara úppe hos Johan =)
idag så skulle en lärare hjälda mig med att komma in på en annan linje, visst anders e jävligt bra som lärare men asså vill verkligen gå bygg... känner att det är min grej. men ja känner att jag också vill gå på bygg  men ja känner mer att jag dras till bygg men men skall på möte i morgon på iv och kolla om ja kanske kan komma in på bygg och om ja inte kan det så skall jag gå ivett år till. visst det kan kännas ovärt men jag vill ju verkligen det här så då kan det vara värt att gå på iv ett år till och johan har sagt att han skall ställa upp och hjälpa mig som bara den för att jag skall komma in på bygg,
massa folk som ja känner på iv så nu finns det massor av polare där nere men när ja sa det till johan så sa han bara  mindre snack och mer verkstad typ, haha.
 jag pratade med pappa om att jag skall hoppa av denna linjen och sa tyckte att det var okej. när ja sa det till mamma så blev hon väl glad lät det som, hon tycker det är roligt att jag har planer men saken är ju det att ja säger mycket mer en vad jag gör... [ Tyvärr] emn som mamma säger man blir mer mogen under åren och hoppas verkligen att det blir som jag vill nu!

/ HannaLindgreN


Lördag 19:59

hejsan svejsan idag så sitter jag hemma hos min mamma och pappa och syster med min dator, och då kanske alla tror att jag sitter här hemma med min stationära dator men nej nej jag sitter här med min aldeles splitter nya dator :P en bärbar, haha skulden höjs hela tiden haha. men men e det någointing som man verkligen vill ha så vill man det!
fan asså måste hitta någon som kan köpa dricka tills nästa helg
 fgan då e de fest :D:D

 va inne hos malte och sixten nyss ocgh hälsade lite på burre han skulle kunna somna i mitt knä men men albin i farten hihi, nejdå sötis katten de, han e saå himmla lurvig xd
idag så var hela familjen och spoelade mini golt på knapebyn . mysigt :D:D
nej just nju känns det som om ja bara längtar till att vara på gråbo, och att få träffa poolare saknar Ottilia men men hon kommer in till stan i morogn och då skall det bli roligt vi lär sitta vid varsin dator och svära över ett grymt segt internet! men men ikväll blir det film och godis, eller bara sitta på rummet som gamla tider jag vill verkligen ha troligt nu medans jag har en helg nu eftersom det är skolkan annars

/ HannaLindgreN

Hanna 17 år

Hejsan idag fyller jag 17 :)
fett naajs, en så länge. varit med Emma hema dagen. hon har fixat dagens frilla.
Grippsgo@bilddagboken.

skall hem till Ottilia senare idag
Dagens prisenter en så länge
Lila nagellack
Svart nagellack
4 ansiktsmaskar,
skrubb
boddy lotion, fuktar as gott
USB minne 16 gb

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

fett konstigt man får sitta på mammas dator igen, haha men just nu så är hon inte hemma så, haha det man inte vet det lider man inte av =D

Onsdag 21.42

Hej! Kanske inte skrivit på ett tag, men känner att jag har annat att gjort! Igår så sov jag och ottilia hemma hos johan på gråbo, det var skit roligt :) igår så kollade jag på sagan om ringen den första filmen men somnade 40 minuter och idag så kollade jag på den andra och somnade 30 minuter men den sista filmen var jag helt vaken :) va hemma hos ottilia med johan en liten stund, men nu ligger jag hemma i min säng på gråbo och kollar på shrek. Skriver just nu Blogg på mobilen :p i morgon fyller jag 17 år :) det skall nog bli roligt, hoppas verkligen att jag får en bärbar dator, men men det får vi se i morgon. Skall träffa ottilia i morgon och johan han hotar med att komma hem till mig på stjärngatan med present men haha det kan han glömma, nej nu skall jag ut i köket och hämta ett glas saft och sedan fixa min säng eftersom min madrass ligger på golvet :p godnatt puss /HannaLindgreN

Torsdag 12:31

Hejsan idag så tänkte jag att jag skulle vakna klockan 10:00 och tänkte då att jag skulle sätta min klockan på ringning. jag vaknade visserligen men nästa gång som jag kollade på klockan så var den 10:37 shit jag hade försovit mig, men jag har ingen tid att passa men det är ändå bra att komma in i en bra rutin  så jag kommer upp tänk om det hade varit skoldag då hade jag missat bussen! idag skall jag sova på stjärt gatan eller som ottilia alltid skriver [ *gatan ]!
Mogronsnack med ottilia, vi kom inte fram till något vettigt för båda två var helt döda ^^
Ikväll ska ja träffa min syster yster! miss you! och sen skall jag sova med päädiie! my baby!<33
just nu sitter jag upp hos johan.
länktar tills vi skickar in banden så man kan få se hur man va när man va liten! de e inte ofta man får göra det haha men nu har vi ju bara en dator som funkar någelunda bra! pappas och när man sitter på pappas e man död! hahahah syrrans dator finns med och den skall vi inte ens prata om. nej nu skall ja gå och dricka vatten och kolla vidare.

/HannaLindgreN

Onsdag 21:25

Varit med ottilia idag sen in till stan och träffa *** sibylla till lunch och sedan hem till mamma en sväng och sedan träffa flickorna på stan och nu sitter jag uppe hos johan =)
kommer bli mys ikväll då:P med någon ny dipp och massa chips: :D

en vecka sedan ja va i stockholm och en vecka sedan jag tåg hål i tungan, det blir bara bättre och bättre


Tisdag 18:50

hejsan idag har vi inte gjort så speciellt mycket, ottilia vaknade först som vanligt. vi va hemma hos hennes mormor och morfar, haha fan vad jag diggar han =)
Ikväll skall jag och ottilia till Etelhem och dricka tre viktiga koppar choklad :D

Tisdag 02:17

hahahah knas på balkongen, hihi shit happends when you party naked, men men lite mer annurlunda.
 just nu så sitter jag och ottilia och läser upp precis vad vi har skrivit i våra bloggar. både hemskt och roligt att höra.
pop ville att jag skulle komma hem till han och dricka och ha sex med hans kompis, vafan e de för jävla folk!?
jajja det är bara att skita i det, orka lägga ner energi på det, det kanske inte är så jävla lätt när man e en thailändare.

Gud vad jag böjar sakna dom gamla tiderna med dig Mathias! dom tiderna är oförglömmliga!!
Saknar dig Johannes Rosendahl du är värld grymt mycket även om alla andra inte tror att vi har haft så mycket kontakt så vet du och jag hur mycket kontakt vi hade och har!

Älskar er mina killa

Ottilia hult jag älskar dig, du är en va mina bästa vänner även om jag kanske inte bevisar det varje gång men jag började verkligen tänka på det när jag satt bak på din moppe och sjöng på min största kärlek. kommer nog aldrig kunna beskriva med mina ord, men men hoppas att du kan förstå min kärlek!!

börjar sakna tiderna på baldersgatan

Ottilia tror ja sket på henens mor och fars balkong,
ps: hon e gay!

Måndag

Hejsan.
 Som ni kanske ser så har jag gjort om min blogg, faktiskt väldigt stolt för jag har gjort den helt själv utan hjälp, eller jo jag frågade ottilia om det va där man skulle klistra in skiten. idag har det inte varit så mycket jag vaknade kanske 20 i två idag och va trevlig mot ottilia helt otroligt! haha.¨'ä

Sen har vi bara suttit framför datorn och ugglat. min frukost idag blev då en omelett, men det blev gammla olle osten och peppar salami haha perfekt men osten luktade röv och lite till. vi hittade en spindel på ottilias rum coh hon började skrika som bara den haha jag blev iriterad för hon slog den åt mitt håll men det var ändå jävligt roligt, pratade med pappa i telefonen och snackat med han i på msn och såg han i cam :) min gulliga lilla pappa!! [ Love you] Ottilia skall storstäda sitt rum men jag evt inte hur långt hon kommer med det nu för just nu så sitter hon vid datorn :P.
Mammas dator e död hihi oväntat? [ NOT] om som vanligt så går mamma mig skulden bara för jag satt vid datorn sist och jag var bara inne på hotmail bilddagboken och facebook. alltså allt som min syster är inne på men ja va inne på mindre sidor en vad hon brukar vara. jaja jag skall inte klaga.
Negern på pattan vaknade upp och började skriva en massa skit haha wow ja e den snyggaste och sexigaste hans ögon någonsin har sätt! haha.
 Pop började leva upp också och undrade om jag ville dricka med han, visserligen så vill jag det men jag är ute i alskog nu och ottilia säger att jag inte skall dissa henne men klart man inte behöver dissa henne för man vill dricka liksom jag vet själv att hon också vill dricka, men jag vet inte hur man skall kunna övertala henne till det för hon tror att jag skall ha sex med han hela tiden men nej ottilia det skall jag inte ^^
sen om man övrtalat henne så kan man kanske sova där vafan en helt egen sägn för sig själv ju ^^
nej men nu skall ja se hur det blir. och om någon vill veta så är jag skit pissnödig så jag tror att jag dör!
och ottilia hittade just mina kallingar på hennes golv som jag gck och svor över igår haha,
tungan är mycket bättre och jag tror inte att jag läspar lika mycket, eller jaa jag vet inte haha känns inte som det ialla fall! Puss

/ HannaLindgreN

nu är det kört!

Nu!!
Jag är så trött på precis allting nu,det känns som om livet inte har någon mening längre och jaa detta kanske låter som emo varning men fuck that! detta är ren sannig livet på tangentordet! Orkar inte sköta mig längre! 7 fucking månader på detta äckliga jävla fitt gråbo ich ingenitng händer mer, personalen e helt jävla fuckad!!!
1/9 om de inte hänt ngt  så skiter ja helvete i de!


Uppdateringen

Hejsan, ute i alskog idag då, allt har varit rätt så chill, förutom en sak, Ottilias farfan:(
Håller tummarna för att allt skall gå bra med han! och det tycker jag att alla ni som läser denna bloggen också skall göra!
idag när jag vaknade så drog vi och badade och åt frukost men tyvärr jag badar inte i skabbiga träsk, kalla mig för fjortis och det om ni tycker att det känns skit bra för då lär det nog kännas bra för mig också, haha jag har mina bakrunder om vatten och äckligt skit. om jag säger nära dödenupplevelse så kanske 0,9% förstår varför haha. gud vad jag älskar mitt liv, ikväll känns det som om jag bara har lust att trycka ner massa folk, och ottilia är den ända som är i huset men henne skulle jag nog inte kunna göra någonting i mot just nu för nu är det somsagt faktiskt jävlit synd om henne och speciellt hennes pappa, stackaren han har mycket att stå i just nu, men alla stöttar givetvis han till 120%
Idag så va jag och ottilia och städade i etelhem så nu är jag skuldfri =D skönt men den där satans jävla damsugaren kan bara gå och dö tycker jag den suger och nej hu, ja tror ja skall göra en blogg om hur jävla mcket jag hatar den där satans jävla damsugaren men jag tror inte att så många skulle läsa den då! jag har en hedlig läsare och det är ottilia sen så vet jag att mina päron som man brkar kalla det för också brukar läsa den ibland men då kan jag bara påpeka detta om ni nu ändå läser detta!  Mamma & Pappa Jag älskar er <3 ja självklart älskar jag min syster också, hon är som en av mina bästa vänner till skillnad mot förut för då var hon en av mina bästa ovänner, gud vad jag älskade att povisera henne haha. ingen aning ibland kan de vara så jävla kul att reta upp folk :P precis som på det humöret som jag är på ikväll.
Jag och ottilia åt på bruna dörren  jag klagade på precis allt! det sööööööööög verkligen faan stan for life, plus att det tog typ 30 minuter att få sin hamburgartallrik och sen får man bara 33 cl pepsi med no sugar haha det var inte gott, men sen när maten kom så förvantade man sig en hamburgare som typ på sibylla men haha nej man fick en hamburgare med en brun baccon på haha och ja dog av skratt och massa äckliga saker breve på tallriken så ja sa de att nästa gång som jag skall äta där skall ja fan ha med mig en amricansk hamburgardressing, hedligt och bra!
Ottilia har börjat småpacka ner lite saker till stan, gud va skönt det skall bli att min ängel skall flytta till stan igen, massa ragg i stoclholm som kanske kommer ner nu på lördag men men får se,  skall jobba på fredag också men får se hur mycket jag pallar men skall i alla fall jobba åt min farfar det lovade jag honom redan den 4 augusti.
 jag fyller år snart, bara 10 dagar kvar.
hu vad pinsamt 12 dagar kvar tills skolan börjar, just nu känns det som om ja skulle banga ur skiten!
 fett med folk ja känner ingen alla vet vem ja är alla snackar skit för man ser ut som man gör ja känner bara på mig att det kommet bli problem i den nya skolan, när jag brukar känna på mig någonting så brukar jag ha rätt också,
just nu är jag bara rädd för att jag aldrig skall sluta läspa, det gör mindre och mindre ont i tungan men vem fan vill läspa :( försöker verkligen prata tydligt medans ottilia säger att jag läspar men och mer för varje dag medans ja känner att jag inte gör det och jag kan ta ut tungan mer och mer och äta mer och mer avanserande maträtter och leka mer och mer med den, men men aja vi får väl se,

/ HannaLindgreN

Percing

sitter uppe hos johaN och lyssnar på kåta hanna låten och sen sjunger dom om en johan xD
percade tungan igår :D
 men negrerna gjorde fel så den sitter helt knas och jag har skit ont i mina tänder :(
David lovade mig att hålla handen när vi skulle gå på båten men han dissade mig först men sen när vi skulle gå på den igen så gick vi och höll handen hela vägen till båten och snackade, haha medans ottilia gick bakom och tob bilder xDmåste bara påpeka att det gör skit ont i tungan nu :( asvårt att äta men annars när vi va i stockholm så hottade jag oinget annat en ett par solbrillor, dom med massa sträck på :D

A.P

Fyfan inte igen idag fick jag reda på den hemska saken om min andra kära vän, polare sen liten likosm gumman du  måste klara det här!
tur att det inte blev nå¨rognting med huvudet att du knäpper hjälmen som jag inte gör, dse nu hur ett ögonblick kan bli till en sekund osm kan bli till en livs förstörelse!
Jag älskar dig!

Måndag

Hejsan svejsan, just nu så sitter jag uppe hos johan vid min dator, johan e inte här utan hemma vid sin mamma och syster, kommer hog hem nästa vecka men de e chill för mig det för jag har johans nyckel  =D
kommer kännas tomt här i geekhörnan då :P haha. nej men det är skönt att man har vänner som man kan lita på och som litar på en och så vidare. igår så fick jag massage av johan :) as skönt men inte när han höll på att pilla mig på sidorna som jag hatar när någon gör och så kommer han  "- E de så jävla svårt att ligga still eller?"
haha jo ja kan säga att det va jävligt svårt att ligga still då xD
Sen ner i basen sen kom ja på att ja skulle ränsa bland mina låtar och då brukar jag alltid ha headsett men fan det va ju borta så det va bara att börja leta eftersom mitt rum va ju inte ett dugg vackert, kläder överrallt och smutsiga kläder och rena kläder men sen när jag nästan hade städat klart mitt rum så kom jag på att det låg i en väska som jag hade när jag va i alskog med Ottilia, då va man kanske irriterad men men rummet behövdes städas :P hoppas bara att jag kan hålla det så där rent nu då  =D i kväll tror jag att jag skall sova på Stjärngatan hemma vid min mamma och pappa och min gulliga lilla syster som e min storesyster  xD det där lät konstigt men men  haha men alla tror att ja e äldre en henne så de e  chill :D
 i morogn så fyller min farmor år samtidigt som jag stressar sönder mig för ja behöver pengar sen skall ja ha syrrans väska och sen skall ja hem och möta ottilia och sen måste ja tvätta och skit och sen skall ja kunna sova kläkt vilket jag tror att jag inte kommer göra eftersom man alltid har svårt att sova när det är någotnign som man ser fram i mot,sen skall jag på bup också och fixa lite papper xD
nej men vad skall men göra nu då? skall man sitta kvar eller skall man börja röra sig neråt?
igår säger jag bara raaaaaaaarw ;)

Söndag

Hejsan idag har jag och ottilia bara chillat sedan skulle vi träffa pop men han har ännu inte fört av sig :S
Ottilia skall snart med bussen hem till landet så får se om jag vågar vara med han själv, haha värsta våldtäcktsmannen xD
Självklart så vet jag ju också hur programmet ikväll blir så haha de e bara att se i morgon om hur det gick :D:D
eller ja det beror ju också på om johan skall vara här i sin lägenhet i morgon, jag har flyttat upp min dator hit bara för mitt internet inte fungerar nere i basen, hmm jävla sär internet.
David skall tydligen med till stockholm nu men men jag vet ju inte om det är sant för jag brukar så klart alltid gå på precis allting som folk säger hahaha är så jävla kass :P

Dagen idag då

hejsan sitter nu uppe hos johan med ottilia och dom snackar om ngt om filmjölk.
haha en skön kiulle som råboer gustavsson immiterar :P'


idag så va vi på landet och skulle åka in till stan med ann men hon hade glömt bort oss så vi fick sitta och vänta i två timmar men det var underhållande :P

kom in till stan  in i duschen och äta man och sedan skulle vi träffa jossan men det blev inte så. så vi drog ner till pop och det va skit roligt jag kom på att jag e mycket mycket starkare en en thailändare som har gott på thaiboxnig i hela sitt liv ^^det gjorde inte ett dugg ont när han skulle slå mig :P
sen blev det lite mys pys under täcket, mysigt och svettigt:P
ottilia satt vid datan och skrev blogg om ni vill kolla detta kolla då in Ottiliahulti.blogg.se
och nu sitter vi hemma hos Johan, jag lovade att komma i kort kort så ja satte på mig ett par hotpants och ett linne och klackskor :) haha men han var inte så nöjd i alla fall ^^
 men men nu skall jag och johan mysa extremt mycket i sängen under täcket och ottilia kan vara med på ett hörn och nu så sitter johan och provar kläder och vi skall säga vad vi tycker :):) hihi, i morgon så får vi väl se hur det blir ottilia skall inte sova hemma hos mig så då kan ja dra tillbaka till pop men nu blev ja lite besviken på han. orka att man skall ljuga om sin ålder, ja ja, JOHAN FOR LIFE<3<3<3

RSS 2.0