funderar!

Sitter och kollar på något program på tvn om julen, Snacka om att man verkligen börjar sakna julen, den är så jävla mysig!

Sitter och funderar på en massa saker. Allt vill man kanske inte ta på bloggen. Men dock har jag nästan börjat tänkt att efter man börjat äta den medicinen som jag tar så har man fan gott upp sjukt mycket.
Hur kommer det bli när man skaffat körkort? Man måste verkligen börja begränsa sig, man måste använda cykeln också!

Idag blir det ner till Gotlands sjukhem. Skall gå intruduktion med T.  16-21 kommer bli mysigt. Men börjar dock 7 dagen där på :/

Igår var jag med Maja, vi åkte inlines med stavar. Svettigt, men dock kul ändå. Vi har våra funderingar på att dra ner vecka 29 och köra med våra stavar haha plöjja!" :) Nej skithuset kallar mitt namn!


Segigheter under sommartiden ?

Känns som om det är dags att slänga iväg ett inlägg nu igen.
Man har verkligen inte tid att blogga nu på sommaren. Inte jag i alla fall. Jag har så otroligt mycket att göra nu, men jag hoppas att det kan ta och börja lugna ner sig snart, annars kommer jag nog fan springa in i väggen snart!
Dessa dagar har jag vart på körskolan den mesta tiden av mitt liv :P
Asså från någonting helt annat kom bara på det nu. Någon har varit i min lägenhet eller ballkong. När jag kom dit idag så var min ballkong helt om moblerad. Och jag var där senast igår så tycker det känns skit läskigt!
Jajja, Skall trolign träffa Majjo i morgon, se vad vi kan hitta på för kul då? :)

Ikväll var jag ute och åt med Vonna och Johan, snacka om mysigt! :)
Tyvärr vet inte vad jag mer skall komma på nu, är så trött så orkar inte skriva.. det får väl bli ett längre nu snart! :)
Godnatt! :D

Det går faktiskt i vågor?!

Godmorgon alla läsarna!
Idag vaknade jag först halv 5, gick ner och tog en macka och sa godmorgon till mamma. Sen la jag mig igen och somnade som en liten treåring. Vaknade igen av mig själv typ kvart över 8, då fick det vara nog med sovandet.
Idag skall jag faktiskt bort till körskolan och bänkra mig där ett tag. Skall skriva några prov och sen se hur det går liksom. Malte skall också dit och ta en bild. Sen har vi planerat att vi skall åka ner till glassbaren och ta en glass för att fira han. Igår fick jag en ångest över hela situationen. Mer tänker jag nog faktiskt inte säga mer än att jag ska, och jag är påväg!


Funderade på om man skulle ut och gå idag, men inte så kul att gå när det befinner sig en blottare.
Fick dock lära mig vad man skulle säga om man sprang på han. "Naj, vilken liten" Kan nog vara rätt provicerande. Men vad gör det? Nej så det blir nog kanske friskis istället. mitt friskiskort har dock gott ut, och vill inte precis påstå att jag vart duktig på att anväånda det den här gången. Riktigt kass har jag vart. Men jag har också haft mycket att göra med körkortet. Det får bli bättring på det planet!




Kom hem från Ottilia igår, kändes rätt skönt att få sova i sin egna säng faktiskt.
Nu blir det tvtittande och sen körskolan!
Hoppas att alla får en bra dag idag, för det skall jag ha, även fast det är skitväder!







sommarlov

Hallå alla läsarna!
Idag fick jag lära mig att blotta är samma sak som att blogga. Man vill bara visa upp sig.
Vilket jag inte tycker stämmer någonstans.
Nu är jag ute hos Ottilia, skall sova här i natt.
Vi åkte runt för att hitta badställen, men jag är så sjukt kräsen! När vi kom till ett ställe så trodde jag att jag skulle dö för det hoppade runt en massa grodor på land så jag ställde mig inne på Ottilias bil och dog i panik. Sen kom vi hem och bara tog det lugnt. Senare så skulle vi åka och hämta Leonard i Rone, tror ni inte jag ser en stor groda då eller? Dog ju då med vill jag lova.
Nu är det andra dagen på sommarlovet, eller ja klockan är faktiskt över 12 så får väl säga att det är den tredje dagen. Känns inte riktigt än som om man har sommarlov.. dock har det med värdet att göra, men också att det är helg. Börjar jobba på fredag och hela midsommar.
Sen har jag faktiskt också fått VG i svenska nu i skolan, vet inte om jag har sagt det eller inte, men nu har ni det!

Börjar bli riktigt trött så skall nog sova snart.. jobbigt när man skall dela rum och den ena inte är trött... hur kommer det här sluta?

Sommarlov!

Hallå på er alla läsarna! Nu har ni en glad Hanna skrivandes.
Nu har jag gott på sommarlov, och det skall bli så jävla skönt verkligen.
Sommarlov vet jag väl kanske inte om jag vill kalla det för eftersom det blir till att jobba mycket! Men andra sidan så har jag valt det själv och det kommer bli nice när lönen kommer in!
Igår så införskaffade jag mig ett par inlines! Vilket jag verkligen inte ångrar!

Äckligt jävla kul, men också länge sen man åkte på sådanna så säg väl ut som bammbi på hal is!
Jag och Maja drog ner och åkte 4 km vid vattnet... dock fick vi ha vila i mellan för fötterna var inte så speciellt vana med det. Men det var jätte kul faktiskt. vi åkte från norderstrand bort till snäck och sen tillbaka!
Sen köpte jag en present till mig själv eller hur man nu vill kalla det för.
Grattis Hanna för detta året i skolan

Riktigt snygg måste jag dock säga.. eller ja, anske inte skulle köpt den om den såg ut som någonting som katten släpat in! :P
Denna väskan ville jag ha för två år sedan men hade aldrig pengar till den, men en dag när jag fick det så var dom slut. Så kännde att nu kör vi för jag hittade bara tre stycken.
Idag till skolan.. tro det eller ej, men jag försov mig!!
aldrig att man kan komma upp i tid, tror mycket har att göra med att det var den sista dagen eller så, dock sovit äckligt dåligt denna veckan.
Men i betyget som man fick i skolan eller som dom säger... studieplanen över va man har gjort så fick jag G i matten, inte för att jag strävade efter något högre medvetet, sen fick jag VG i svenska, riktigt skönt! Dessutom riktigt stolt över mig själv som fått VG i skiten och att jag har gott i skolan i ett år utan att hoppa av eller byta linje! Så... bra Hanna.. fortsätt så! :P
Om en timme så börjar tvättningen, kan ju lova att det inte är en tröja bara.... det är rätt mycket :P
Sen skall jag kanske dra mig bort till Jossan och Johanna liten sväng.. skall också hem idag men orkar inte tänka på det nu.
Sommarlov och mycket jobb... nu börjar det stora allvarlet med körkortet  också! Håller tummarna!






Snart är det go for it!

Hallå!
Nu står det 1-0 vad jag vet i  mitt huvud! :D
Känner mig rätt glad ändå. Det kan vara på tiden det.
Man känner att man verkligen vill spendera mer tid med vännerna nu än vad man gjorde förut, och det är ju också lite mer att jag egentligen kanske inte skall vara med polare lika mycket som jag är nu om dagarna. Men allting kommer lösa sig och så.
Skolan har börjat dra sig mot sitt slut. Kan inte fatta.. i morgon är sista skoldagen och sen är det liksom skolavslutning! Det känns helt otroligt... det har gott så jävla fort! Känner mig också väldigt nöjd med detta året, även om jag har börjat komma i någon slags svakka nu dom senaste dagarna.


Har vart mycket med Maja, vi har härjat runt och haft oss. Gjort en massa ärenden. Bland annat, lämnat in min mobiltelefon, den svarta. Den behöver en service, och det kan jag dock lova att han som stod i kassen lovade att han skulle få en med. Han sa att jag kunde överdriva lite. Haha, dom börjar väl bli ganska trötta på mig snart. :D
Men hade inte jag funnits så hade inte dom haft några jobb! Vi kan säga så istället :D

Haft möte idag med M. Det gick bra faktiskt.. känner mig nöjd samtidigt som jag ändå känner mig bekymrad. Så detta måste jag nog ta och grubbla igenom så att det blir någe klokt av det hela!
Har tvätt tid idag också, men det orkar jag fan inte alls att fixa. Det räcker med att jag städade hela lägenheten igår.
Får väl boka tvättid på torsdag och se om jag kan få någon vid 13 tiden.
Sweet sweet! Nej nu skall jag nog lukta på en gammal skorpa så man kan bli något lite mättare i magen! :D


Hanna glad!

Hejsan på er alla läsarna!
Idag var jag i skolan och hade den sista omvårdnads dagen! Det var okej, v i kollade på en film som hette " Gråta med ett leende" Rekomenderar den starkt.



En film om en man, Ramon Sampedro, som en gång hade ett vanligt liv som alla andra men som en dag blir helt förlamad från nacken och nedåt efter en dykolycka. Det är en film som ställer frågan om vem livet tillhör och om liv verkligen ska vara liv till varje pris? Det är en film av hyllade underbarnet Alejandro Amenabar (The Others) med Spaniens bästa skådespelare i huvudrollen (Javier Bardem). Filmen heter Mar Adentro (översättning ''Havet inuti''), eller som den svenska titeln lyder Gråta med ett leende och det är 2005 års bästa utländska film - både för mig och Oscarakademin.



Sen var det sista dagen med Hanna så hon bjöd på tårta och sen blev det lite känslosamt i slutet. Men det är ju smällar man får ta. Inte så att vi skall dö precis!
Sen var det lunch, pastavagnen for the winner! Sen körde Maja mig ner till praktiken och sen var jag på utflykt i fardhem tror jag att det hette. Sen tillbaka, det var jätte drygt faktiskt, fick myror i rumpan och jätte trött. När vi kom tillbaka så väntade Maja på mig igen så körde vi runt lite och dunkade fett i den lilla plutt bilen. Vi drog ut till träkummla och kollade på när två av Majas kompisar badade.. rätt drygt det med, det var först inga problem men sen såg jag att det fanns grodyngel i vattnet, då fick jag panik och sprang upp! Sen kom Andreas dit med men rätt snabbt så åkte vi in till stan igen så släppte Maja av mig vid skolan. Rätt kul att se efter skolan tror lärarna hade som någon slags middag. Lärarna säger alltid till eleverna att dom inte får röka på skolområdet, men när eleverna tydligen inte är i skolan så röker faktiskt lärarna precis vart dom vill. Tyckte det känndes rätt konstigt!!
Sen började jag fixa lite med datorn och YES! allting är fixat på den! Glad tjej!


Anna kom hit och vi åt lite mat och snackade skit och kollade på film. Jätte mysigt och vilket vi måste göra oftare!

I morgon så kommer Maja hit och så skall vi snacka lite skit och äta :)
Sen känner jag nu att jag orkar verkligen inte göra någon teori. I morgon så kommer jag vara helt död, så har sagt så här till mig själv nu. På fredag har jag körlektion på morgonen, sen jävlar skall det pluggas teori fram till elva på dagen för sen är det ju studenten med och det måste man ju se!


Har också fått mer jobb innan jag egentligen skulle börja, men vad gör det?n Pengar rullar in som det ska.. det går bra nu!!

Nu skall jag ta mig en dusch och sen hoppa i sängen! :) Godnatt på er alla!





Bahamas, men ändå lycklig!

Nu passar vi på att blogga lite när man sitter i skolan och det inte finns någonting att göra verkligen!
Idag hade jag körlektion, det gick faktiskt jävligt bra och jag kom iväg mycket bra, så var stolt över mig själv, men det var bara två saker som jag kände inte var det bästa, en var att jag missuppfattade hur jag skulle köra så det blev helt cp. Och en annan sak så råkade jag typ köra in i truttoarskanten, ingen aning om hur det stavas men ni förstår. Men annars så gick det faktiskt jätte bra! Nu på fredag så skall jag backa runt hörn, det låter inte ett dugg kul men det är jävligt bra, tro mig, även fast jag hatar att backa :P
I denna sommarvärmen så är det inte mycket kvar av en. Man orkar inte göra någonting typ. Idag är det 26 grader varmt, eller jag vet inte precis, men det skulle bli det. Jag kan lova er att jag har svettats som en riktig jävla gris. Och det var ju inte så speciellt svalt i natt heller när man för en gångs skull kom till ro. Jag fick ligga med en solfjäder och fläkta mig med, men så fort jag slöt så blev det ju varmt igen så det var en hemsk natt, sen vill man ju inte ha för mycket öppet för det kan komma in massa äckliga spindlar och sånt päckel. Men sovrumsfönstret fick vara lite öppet och när jag drog till skolan i morse så passade jag på att öppna ballkongen med, men just nu så kommer jag faktiskt inte ihåg det heller.
Jag har med skickat ett lite små viktigt mail till en person som inte svarar på dom! Blir faktiskt lite irriterad på sånt skit!!
Bland dom sista dagarna innan skolan slutar nu. Det känns så overkligt! I morgon så är det sista dagen inom omvårdnad tror jag, Hanna skall bjuda på totta! Men sen måste jag dra för jag skall ju hinna med och ha praktik också, Skall ta med mig systemkameran så man kan ta lite finare bilder och kanske sen ha som en liten uppvisning. Sen är det den sista praktikdagen på torsdag igen, tyvärr så blev det också den längsta dagen med. Sju till sexton. Inte kärlek alls. Men eftersom jag jobbar på onsdag... i morgon så slipper jag komma till praktiken på fredag. Eftersom vi har skolplikt fram till klockan elva. Men det känns som om detta kommer bli kanoners!
Allting bara flyter på nu! Det känns så skönt, i vintras var man pressad, men idag så njuter man över det hela typ.
Sen måste vi gratta min lilla Majjis, som klarat av körkortet idag!! Fett glad för din skull darling!
Ha det så bra i denna värmen!

Ärlighet vara längst?

Hallå!
Nu var det ett tag sedan känner jag.
Men man har verkligen inte tid. Jag har vart inne många gånger men aldrig tagit mig ron till att skriva.
Igår var det balen för alla 92:orna förutom Hanna! :D
Dom var fina, men kollade faktiskt inte så noga på dom tyvärr. Tog med mig systemkameran men den kom aldrig till någon speciell nytta. Det var jag, Anna, Svante, Annica och Billy som härjade runt där nere. Vi gick till ett fik och tog en pigelin och en cola, tre pigelin och tre color gick på 91 kronor, så det var att dricka med glädje det. Äckligt mycket skratt, men det är så det skall vara. Sen drog vi hem till Anna och Annica och Svante och Billy hakade med såklart.
Det var kul faktiskt och träffa lite annat folk än att bara sitta och se sig i spegeln och klassa det som att umgås med någon annan. Kände att det verkligen behövdes!!
Billy gick och spydde så då blev det dags för han att åka hem till sig och då körde Svante mig hem samtidigt. Pappa var hemma med.Jätte kul, det kändes som om hela familjen hade fått ett lyft i sig, eller ja, i alla fall mamma och pappa.
Det var jätte kul att se även om jag inte sa någonting om det. Alla var glada och skrattade och hade sig. Kärlek till det!
Igår var ju också Bigbrother finalen. Jag kommer ihåg i början att jag sa att jag inte skulle kolla på den skiten och massa men yes, jag var fast i det ganska snabbt, frågan är nu bara vafan skall man kolla på nu då?
Äsch någonting annat finns det ju alltid! :) Men såklart sså var det bästa SIMON som vann! Änteligen hade man den turen att någon som man ville skulle vinna tog hem hela skiten!!
Klarade också av att sova uppe hos syrran i natt. Vart hemma i 5 dagar men bara sovit en natt i sin een säng, det är fint det.
Idag är det bahamas.com Skoja inte om detta, det är 26.5 grader ute i skuggan typ, så jag sitter i korsdraget och hoppas att det kan komma och blåsa lite till!
Jag och Malte skall snart dra igång med körkortspluggandet i två saftiga timmar. Det kommer gå bra. Typ göra något prov och sådär. Jag gjorde prov i fredags på körskolan och då fick jag 41, sen på kvällen så gjorde jag det igen, samma jävla prov, men då fick jag 50. Då var Hanna glad. Likadant- gjorde ett test och fick 51, surt att snubbla på mållinjen, sen gjorde jag samma slutprov lite senare och fick 54, GLAD  HANNA!
Men nu.. nöden har ingen lag.. skithus sen plugga!
Jag vet att Ottilia pratade med mig om min ärlighet på bloggen ibland om att det blir mycket roligare då. Så¨kan ju faktiskt erkänna en sak med. Sen jag börjat bli mer ärlig så höjjer sig min statistik med! Så jag märker att ni gillar det.
Tycker Ottilia älskling Hult kan ta och kommentera lite ibland med. Känns inte kul att vi börjat glida ifrån varandra.. Älskar dig ju min lilla prick!


Puss


RSS 2.0