Heelg!

Hejsan, lugn praktik dag idag, eller ja trött som bara den. Hade svårt att sova!  Men har inte tid nu att blogga. Skulle bara skriva att jag åker iväg till farmor och farfar i helgen nu och bara tar det lugnt, och lär inte ha någon dator heller tror jag men vad gör det? Det kan vara skönt med en avslappning på helgen också sen skall farmor och farfar bara få pyssla om mig :)

Jag har bestämt mig!

En praktikdag är avslutad och nu är det bara en kvar sen är det helg!
I morgon så jobbar jag 7-16 sen åker jag hem till gråbo och tar en dusch och packar ihop mina grejer sen åker jag faktiskt hem till farmor och farfar och stannar där hela helgen!
Vad planerna ser ut som nu liksom. Så jag och farfar skall sortera hans diabilder :) Det kan bli kul och sen ryktas det om att jag faktiskt också är med på hans diabilder :)
Sen åker såklart systemkameran med ut också! Men dock ingen dator. Tror inte att farfar förstår så pass mycket med wap nyckel och så sen kan jag faktiskt sitta vid datorn hemma istället och kanske va med dom eller fota eller någonting när jag väl är där. Men det finns ett jobbigt problem! Jag ligger alltid med fötterna utanför och nu kan jag inte det för dom har en sängram nere vid fötterna och jag ligger alltid med fötterna utanför. Så brukar jag alltid somna med ljud men det kan bli en bra grej att lära sig sova utan. :)
Jag får ta helgen som den kommer. Men det skall bli jätte mysigt faktiskt! Sen får jag ta någon annan helg som jag kan åka ut till Classe och Lotta. Sen får vi inte glömma Philip som blir stor pojke. 18 år på söndag :P
Nej en kopp te sen ett fia och sen sängen! Awesome!

Stavgång i 60 minuter.

Hej igen!
Måste bara medela att jag vart jätte duktig nu!!!
Jag har varit ute och vandrat med stavarna i faktiskt lite mer än en timme!
Jag gick ner till konsum och laddade på telefonen sen skulle jag träffa Anna där också sen gick vi upp mot mitt och sen till terranova och sen bakom hela alltet och sen tillbaka, rent ut sagt min vanliga runda som brukar ta 30-40 minuter. Jätte kul när man har någon att snacka med också. Och i detta fallet vara en god lyssnare!
Så nu sitter jag nyduschad och med ett skivat äpple och lite vindruvor och en flaska vatten! Snart blir det att hoppa i säng med lita lugna relax filmer :) Så Godnatt på er =)







Mammi!

Hejsan!
Sitter i min upp plockade lägenhet och njuter av en grymt trevlig kväll med mamma!
Skola och praktik idag. Rätt okej. Var med systern så det brukar inte vara mer jobbigt än att man springer upp och ner och fram och tillbaka!
Sen när jag kom hem så va jag faktiskt tvungen att fixa till lägenheten för mamma sa att hon skulle komma hem till mig idag klockan 6 så det var full rulle på det. Sen blev det korvstroganoff med sallad. Sen kom min underbara mamma hit och så snackade vi massa skit, allt mellan himmel och jord och massa bra saker också såklart! Så på maten så blev det en kopp med vanilj te och sen lite vindruvor! :)
Såna tillfällen behövs verkligen, och jag kände att det satt som ett smäck!
Sen kom mammi min hit med stavar så jag skall kanske ut och börja gå med dom, får se först om dom är lagom långa eller så. Men det skall bli kul och se eftersom det var så jätte skönt när ja hade dom på idrotten :)
Avslutar med att säga att min mamma är bäst i hela världen och jag älskar henne sjukt mycket! :)

Depression?

Många gånger som man tappar lusten att träffa någon eller ens tänka tanken på att göra någonting.
Att du inte skrattar åt saker som du gjorde förut.
Aptiten sjunker.
Man ger inte saker och ting en chans utan ger upp med en gång även om dom är ur simpla?
Att man kanske tar åt sig saker som man annars egentligen skulle skratta åt?
Att man känner sig irriterad och blir sur för det lilla minsta som annars inte är någonting.
Jag vet personligen inte vad jag vill ha ut av det här, men känner mig sjukt låg så behöver bara skriva av mig lite om det. Allt fler och fler lider av depression, även om den varar lång eller kort så har jätte många det på sina axlar.
Som barn eller ungdom så har man jätte lätt att vara överkänslig ta åt sig saker som egentligen är som ett mygg stick, liksom ingenting att bry sig om. Som ungdom så kan du överreagera. Det kan faktiskt sluta i dom värsta situationerna. Det är viktigt att man får den hjälpen som man verkligen behöver och samt vilja vara säker och redo på att verkligen ta i mot det. Vet inte själv om man verkligen någon gång kan bli fri från det för det hänger ju alltid över en och kommer ner lite då och då. Många som känner sig nere kan ofta tänka på döden eller självmord vilket absolut inte är bra.
Men faktiskt var fjärde man och varannan kvinna drabbas någon gång i livet av en djup depression.
Som också håller ihop med ångest.
nej men som sagt kände bara att få skriva ur mig lite, och kan faktiskt säga att det funkade!!
Funderar på att hoppa i säng nu och dra igång en film och somna, skola och praktik i morgon ju :)

Ett kapitel för sig med andra ord!

Hallå på er!
Kom hem från skolan för ett tag sen, jätte jobbigt när det snöar.
Idag fick man damp på matten, ingen aning varför men det finns lite jag måste snacka med läraren om för hans egen säkerhet eller hur man nu skall uttrycka sig på ett bra sätt.
Sen var det lunch och idag så spillde jag inte på min tröja utan på mina byxor! hahah aldrig att man kan bete sig någon gång! Gympa stod sen på schemat och det hade ju ett kapitel för sig. vi hade stavgång och jäklar va fördomar man verkligen kan ha! Men jag tyckte faktiskt att det var jätte skönt bara gå i sin egna takt. Lite drygt att jag var sist bara men jag lider inte av det. Jag tyckte det var skönt. Mamma har stavar hemma så man kanske skall låna hennes och ta sig någon promenix snart igen. Men snacka om att man var frusen! Man ville ju inte svettas i sin vanliga jacka så hade bara länna tröjan, men bättre det än bara en vanlig tröja :D
Så en varm dusch satt inte fel :)
Svenskan sen, satt mest och flumade tycker jag medans läraren sa att det var kul att se mig så glad så good one!
Sen idag vill man verkligen inte gå ut för dörren. Så jag håller mig inne och sätter igång en bra film och kanske putsar lite på lägenheten.
Skickade iväg ett mail till kärring, och så feg som hon är så svarar hon inte.. haha bitch!


Ludo!

Hallå igen!
Sitter hemma och spelar Ludo med Ottilia, och för er som inte vet så är det alltså Fia med knuff inne på King.com
Varit hemma hos Jossan och Johanna och ätit potatisburjare och sen bara tagit det lugnt :)
Sen blev det nyponsoppa med glass mums!
Sen la ja mig på soffan! Jag var helt slut, eftersom jag diskade all deras disk också :P
Började frysa som bara den sen blev man lite små trött så hem och kyra!
Så nu sitter jag och spelar fia med Ottilia och skall snart hoppa i sängen allting är klart inför morgondagen, sen börjar jag inte förens klockan halv tio så det är skönt! Se till så man är i skolan lite bättre tid annars kanske:P
Här kommer min awesome paint bild!

Måååndag för helvete!

Hallå på er alla läsare!
Ännu en ny vecka med massa skoj / skit som är inplanerat omedvetet :D
Sheet fett negg men jajja. Skolan idag det funkade väl, såg på film sen var det dags att kuta iväg till kuratorn och snacka lite skit med Anna och Johanna. Trodde jag skulle dö när Johanna pajjade hans soffa!!!
Inget vettigt som vi kom fram till mer än att hon är slut i huvudet! Skall ta ett snack med henne på onsdag angående min utbildning så får vi se vart den tar vägen.
Annars inget mer tror jag. Spillde eller någonting på min vita tröja idag., kändes ju sådär jätte kul eftersom jag fortfarande hade fler lektioner :D Jävla sylt:P
Sen fick vi sluta tidigare idag så vi har glosor till i morgon som skall göras!
Sovmorgon i morgon börjar inte förens halv tio, mummmmmma!!!
Men sen finns det dock saker som behövs göra ändå.
Måste ta tag i lägenheten den ser ut som fettet på stekskrapan på mcdonnalds! Inte okej med andra ord.
Sen kanske ta och städa lite mer och dessutom så står min lilla snabeldrake framme och njuter av att få äta lite :D
Dessutom så orkar jag inte gå bort till Johanna och Jossan för att tvätta min tröja så den åkte ner i badkaret tillsammans med lite kärlek på burk:P
Käääääääääääääääääärleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek!
Har dessutom skickat ett mail till högsta hönset idag och begärt nya möbler! Alltid lika kul! :P Så nu sitter jag faktiskt och väntar på svar :P Men nu skall jag fortsätta plocka, puss hej!

Söndag!

Hallå!
Söndag igen och en hel vecka:P
Idag skulle mamma visa mig hur man gjorde köttbullar! :P Mumma vad gott det var asså!
Sen fick pappa öppna sina pressenter, av mig fick han en harley handduk och av mamma en trisslott och en borste och skrapa till bilen.
Sen slappning på hög nivå :D Sen va det dags att åka hem till lägenheten.
Försökte få något klokt svar om man kunde åka och handla med folket men efter ett tag så.
Rätt kul kollade in en annans blogg om hur hennes lägenhet ser ut och tycker det är sjukt hur dom rustar upp dom nya lägenheterna men dock inte dom gammla! Oavsaätt om det handlar om att man inte får göra om så kan man fan få snyggare möbler! Men men Gotland som sagt, känns som om man börjar tröttna på skiten mer och mer och det känns som om mamma och pappa också börjar göra det, speciellt mamma.
Så alltså idag så skall jag yra runt och bara ta det lugnt. Handla fixa i lägenheten sen hoppa in i en dusch, äta. Sen hoppa i sängen och kolla på solsidan :D

Blogg?

Bloggdesign är sjukt knepigt!

iIIIIIHhhh!

Hej alla ursnygga risplockare!
Sitter hemma hos mamma och pappa och vilar magen efter en pizza!
Ännu en vecka har gott åt och snart en hel månad också! Tyker tiden går så sjukt snabbt nu!
Samt en praktikvecka avklarad! Det var rätt jobbigt att börja klockan 7, men ändå skönt och kul att få vara med från början, sen har jag lärt mig lite mer saker, som att tvätta nertill :) Sen känns det som om jag verkligen blivit utmanad den här veckan, men klarar mig ändå själv tycker jag :)
Den här veckan har det varit dåligt med träning, den ända "träningen" som blev av var dock gympan i tisdags, men nu i veckan får det bli andra bullar!
Gjort färdigt min läxa idag sen åkte jag mamma och pappa iväg till mormor och Lasse och firade henne som fyllde år igår, och sen i morgon så skall vi fira pappa även fast han fyller år på Fredag som kommer :P
Sen blir det att fixa sin Ikea lista :P Hittade världens grymmaste tavlor igår på ikea som jag liksom bara måste haa!!!!!!

Asså känner inte det roliga med att skriva blogg  nu! :/
Sen kan ja meddela att syrran är utomlands och kommer tillbaka om två månader, kommer sakna henne sjukt mycket!


Awesome!

Hallå!
Sitter hemma hos mamma och pappa och kollar på ngot skit på tv:n, inte för jag riktigt kollar men men. Igår vad jag med Marion ute i vall. Jätte mysigt, kändes verkligen att vi behövde ses och hitta på någonting. Så skall vi troligtvis ses på måndag eller tisdag, men det mäsks ju. :)
Riktigt kasst väder ute idag, men hoppas att det töar bort nu så man kan börja ta sig mycket bättre!
Skall iväg till farmor och frfar och äta kvällsmat sen vid 5 tiden sen åker jag hem till Gråbo och sen hoppas jag på att få åka och handla. Sen börjar Solsidan ikväll också så jag skall bänkra tv:n. Samt försöka få alla kanalerna att funka på min nya tv. Annars får man väl bara koppla in den till datorn och sen se via internet, men det suger man skall kunna se tv när man köpt en :P
Mitt öga har blivit mycket bättre efter salvan som jag fick efter lärakbesöket Så tror inte jag behöver skämmas ihjäl i morgon, men det står att man skall använda den två dagar efter man fått bort den så jag lär få kladda med den i skolan också, tyvärr. Sen  praktik på onsdag. Det skall bli kul att komma dit och vara inom omvårdnad. Skulle egentligen i Fredags men som sagt ögat. Nu skall jag fortsätta spela inom mitt spelberoende! King.com :D

Halvt döende?

Hej!
Idag är Hanna hemma och nanar kudden?
Nej började morgonen med att ringa och sjukanmäla mig överrallt!
Sen åkte jag till läkaren och kollade upp mitt öga 200 jävla kr för ett samtal i 5 minuter plus att jag ägde han så det kanske hade vart värt men bara för 100 i så fall!
Alltså jag har en vagel i ögat stor som ett hus! Fick en kräm i mot det så nu skall det smörjas!
Sen drog jag och Vonna och fyndade lite plus att jag införskaffade mig en födelsedagspåressent till min älskade far som blir ungdom den 28 :)
Så ringde jag praktiken och sa att jag inte kommer i morogn, vad är det för idee för mig att vara halfblind och sen i princip gå och tänka på smärtan hela tiden sen när jag skall kräma in ögat så ser jag allting suddugt så det känndes inte kul men det känndes mer som om dom trodde att jag maskade men det skiter jag i dom får tro vad dom vill för jag har bildbevis! :D
Sitter och pratar med Melina! Massa idioter som lägger upp och skriver skitsaker som dessutom inte stämmer på andra bloggar som sen inte vågar gå ut med vem dom är för dom kan åka dit men ooh yeah! De kan dom ilf men orka inte min sak.
Fått min 40 tums tv igår mamma och pappa kom och fixade upp den! Sen kommer kanske Anna hit idag och pratar om sin resa och så taskig som hom är så berättar hon att hon har köpt saker till mig! haha bitch nyfiken Hanna nu!
Sen kom den nya marabou chokladen hem i min brevlåda idag med smak av mango! :D Den va mummig den men men nu, jag har fått sms, telefonen inne i sovrummet! seeeeeeeeeeeyyyaah!

Nej tack!

Hejsan! Just nu ligger jag hemma hos johanna och Jossan, albin vägrar sova, jobbig kille just nu faktiskt, men man skall ju komma in i det med. Lite kul när johanna höjer rösten lite och säger att han skall lägga sig ner och som svar så får hon Nej tack! Haha lite roligt, Jossan är och lägger Nellie, se om hon också sommar. Snacka om att jag var lek kungen idag då;) fast frågan är ju bara om barnen uppskattade det:p men det tror jag nog:p just nu så håller Albin på och kicklar mig under fötterna och Johanna ser trött ut och kollar lite facebook:) kanske skriver när jag kommer hem :)

Lan?

Hejsan, nu i två dagar eller vad det nu blir aja sen i Torasdags så har jag och charlotte "försökt" att lana, det gick väl bra i början innan vi blev så jefla trött. och igår, skulle kolla på tv sen somnade jag till så bad Charlotte väcka mig efter en halvtimme, så alltså tio över 12. Men vid 04:00 så kom hon in och skrek att jag skulle komma upp och att hon hade hållt på och väcka mig i 4 timmar och sagt massa skit till henne att hon skall sluta spela cs och massa skit. Hu Trött tjej, och sen tog jag någonting och åt sen gick jag och la mig igen, jag hade ställt tre klockor, en klockradio och sen mobilen på värstingsingnalen med högsta volymen, men det gick inte, vi båda fattar inte vems om stängt av mobilen och klockradion, eftersom radion stod långt bort så man va tvungen att gå upp ur sängen!
men vaknade 07:58 men sen somnade jag om igen och då var det kört.
Så vid 12 så vaknade vi efter en hård natt.
Idag avslutar vi skiten, trötta tjejer.
Men har planerat in ett till på sportlovet och då skall vi försöka rycka med oss Simon och Lena, och sen Marion!
Idag blir det till att fixa det sista så det blir lite ording på lägenheten, men disken får ligga, det lilla som dock finns!
Sen blir det hemfärd till starstreet! Och bara ta det lugnt och sen blir det fan att lägga sig i bra tid så jag kan få sova ut något, men ändå inte vända på dygnet!
Sen i morgon så Malte fyller 18 år i morgon, han blir stor pojke, det känns helt sjukt att han redan blir 18.
Sen skall jag fan bara ta det lugnt, och sen blir det hem och sen fixa till allting inför skolan :)
Jobbigt att pallra sig upp klockan 7 på måndag. Sen måndag börjar nya utmaningar samt nya mål.
Så får vi se och hålla tummarna på att allting kommer gå med vägen! :D
Nu kanske det blir det sista cs spelandet för mig innan Charlotte skall åka hem :)




haha lite natt humor dock men sjukt snygg bil i början :D




Jag lever!?

Lever lever lever!
Sitter hemma på Gråbo! snackar lite skit med Mathias och Madde.
riktigt roligt fick dock veta av henne att hon läser min blogg varje dag :) Det är ju alltid roligt när man har någon som gör det :)
Idag va jag på spinning och jag trodde jag skulle dö!
6 timmars sömn, 1 timmes försovning dock 1 knäckemacka sen iväg på träningen jag döör!

haha Marion kan verkligen inte stå för sina känslor!
Hon skrev ut på fb att jag är bra för henne men nu kan hon inte stå för det:P haha bitch:D
Sen är jag skithungrig också sitter och äter min farmors äppelkräm fyfan va good!
Mumma, men nu skall jag ta tummen ur arslet och göra någon nytta!

Natti

Hejsan skall bara bevisa för er att jag överlever.
Ikväll så kom Johan hit :) kul vi kollade på tv åt klass drack te snackade lite skit och sen hjälpte han mig med mitt cv så nu är det klart! Jätte skönt!
Sen mamma hoppade i säng vid nio så ja har vart uppe på rummet sen dett med en läslampa och dator och kan ni fatta hur jävla vart det blir då!?
Köpt ny sportbh idag, jeans strumpor och värmeskydd för håret, inte visste jag att det var så jävla dyrt, pyntade 80 kr för det men jajja.
Och nu så skall jag hoppa i säng med öppet fönster och kolla på film äta mina mackor och dricka min jouce ;)
Natti på er!

Godmorgon!

godmorgon!
Idag blev det en sovmorgon för mig vaknade klockan 12. Hade ställt klockan på tio men den hörde inte jag :P
Igår blev det sent också tror jag inte somnade förens halv 5 eller någonting, skit jobbigt när man är trött och sen inte kan sova.
Sov på Gråbo. Skönt med lite tid med sig själv även om man bara är själv!
Pluggade lite körkortsteori och snackade för den mesta delen med Charlotte. haha sen spelade jag CS men det sög, mina polare fattade ju knappt vad in eller ut var för någonting!
Snart kommer mamma och hämtar mig, får se om hon kommer ihåg att hon sa att vi kanske skulle på stan idag.
Annars vet jag faktiskt ingenting om vad jag skall göra.
Skall träffa Johan ikväll, orkar inte äka till Gråbo för att träffa han så han får komma hem till min mamma och pappa :)
Laddat ner fett med bra låtar nu så go for it ;)
Asså igår hade så sjukt tråkigt så kände att jag lika gärna skulle kunna börja skolan idag faktiskt, men nu känns det inte som om man pallar det :P
Asså det blir ju så att när man ses så ofta så börjar man faktiskt nästan sakna alla :P haha eller ja vissa som man brukar snacka med eller så.
Sen har jag inte sett varken Anna eller Johanna! Och plus att jag inte umgåts med Marion någonting, men vi har typ haft kontakt varje dag så det jämnar ut sig lite :)
Sitter och lyssnar på lite musik, allting är klart så mamma kom nu! :P
Skall kolla lite facebook sen är det väl dags :)


Körkortet!?

Hejsan, idag eller ja nyss så har jag varit ute och övningskört! Det gick faktiskt skit bra tycker jag själv!
Även har jag inte kört på jätte länge, inte sen i sommras om jag skall vara ärlig! Om inte innan, tror inte jag kört i höst, eller jo en enstaka gång!
Pappa sa att jag skulle åka till Flex för att testa på hur det kunde kännas om man fick sladd på bilen och allt det där. Fick en plutt men jag var sugen på mer men när han undrade om vi skulle åka hem så föreslpg jag flex en gång till och jävlar va kul det var! haha Pappa började nästan må lite illa där i mitten men ja skrattade :P haha Som tur var så var det bara en stolpe och var dock inte nära att krocka den :P
Måste bara fortsätta plugga nu och sen är körkortet så gott som mitt! :)

Nytt år, nya mål nya utmaningar

Hejsan, drar iväg ett snabbt inlägg innan jag drar.
Idag va jag så rastlös så jag åkte hem till Gråbo och har varit här nu i några timmar, vill väl inte påstå att det är så jävla mycket roligare här men ibland behöver man ensam tid med sig själv bara kolla på tv eller sitta vid datorn.
Emma kommer och hämtar mig snart så skall vi äta pizza ikväll! Mumma va gott :D
Har pluggat körkort idag och i morogn så skall jag ut på vägen igen :P Så håll er inne säger jag bara :P
Tog ett bad idag eller ja nyss och tror nog inte jag badat så länge på riktigt länge tror ja låg i 40 minuter om inte mer :P
Men nu är jag ren och fin.
På måndag måste jag ner på stan och se om jag hittar nya jeans, mina älsklingar gjorde sitt i går :( Men tur man har fler par :P hittade dock också ett par nya som jag nästan inte använt i garderoben, och mumma va dom va sköna:P Men nu måste jag faktiskt klä på mig och gå ut så syrran slipper irnga efter mig :)


Mitt nyårslöfte i sig, Nytt år nya mål nya utmaningar¨! NU KÖR VI! :D


RSS 2.0