Reegn gillar inte Hanna!

Hallå där denna regniga tisdags kväll!
Hoppas att ni alla har det bra! För det har jag.
Haft mina sista "vanliga" lektioner för denna vecka och detta lov som nu börjar på måndag!
Sen har jag gjort kladdmakaroner och köttbullar! Första gången jag gjorde kladdisar och jag lyckades helt jävla underbart vill jag lova! :)
Sen har jag bytt ut dom glödlamporna som var trasiga eller ja som inte ville sammarbeta med mig riktigt, så nu behöver jag bara två till sen är mitt sovrum done ;)
Faktum är att jag faktiskt har plockat i ordning i hallen och golvet i vardagsrummet där allt känns så äckligt jävla tomt men det känns ändå mysigt så jag lider faktiskt ingenting alls!
Sen har jag fixat alla kläderna i sovrummet som legat där i kanske kver en månad, men vadå dom är på plats nu så  :D Sen har jag tagit toan och handfatet lite slarvigt, men orkar inte just nu! Skall hoppa i säng snart med :)
Tror inte det blir någon spinning för mig denna veckan! Vill få klar lägenheten med tanke på att Johan kommer hit då och skall sova, sen på lördag är det dags att höjja glasen igen ;)
Sen MÅSTE jag boka tvätt tid så jag kan tvätta på fredag så min tvättkorg blir tom! Asså det känns som om den är överfull! Men full är den dock :D
Så i morgon har Hanna faktiskt inget val! Hon skall städa köket no matter what! Sen se om det finns en gullig tvätt tid i morgon eller i alla fall torsdag eller fredag, senast fredag! :D
Sen skall jag gå ut med soperna! Åh va ja e bra, men säger bara en sak!!
Det är lättare att säga det än att göra det! Men hoppas att ni håller tummarna på mig för detta går ju inte snart!
Sen skall jag komma ihåg oh picke meei mig lite böcker i från skolan innan jag säger kyss mig i arslet för en vecka! Skall bli skönt att få sova ut och allt det där :D
På lördag skall typ jag och farmor ner och hälsa på Astrid, släkting till mig :D Och gissa hur gammal hon är?!?!?!
102 barre! awesome dude! En riktig krigskäring ;)
Sen Hanna har gott igenom heeeeeeeeeeela sin spotify lista för det låg massa shit efter när jag tömde in alla randomspelningslistor i min vanliga så nu är dom gone! Underbart på det med! Nej nu skall jag pilla i mig lite shitt!
Borsta tänderna och sen hoppa till kojjs!
Måste bara meddela att jag hatar när en antenkabel ligger över hela vardagsrummet och min fikus Benjamin ser sååååååå depp ut! Skit!


Puss och godnatt!







hardcooor!

blogg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0